-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Troubleshoot HBO Max on your computer
"The highest resolution supported by HBOMax.com is 1080p. If your display resolution is greater than 1080p, videos might not play full screen or may be clipped off. To resolve this, try changing your screen resolution."
Ne is nagyon keressetek Full HD felbontásnál nagyobbat böngészőben.Egyébként mind a három (Chrome, Firefox, Edge) böngésző támogatott.
-
MrPeekaboo
senior tag
IPv6-tal van a gond nálam, mert nem nyújt az ISP-m ilyet címet, viszont van egy 6in4 HE tunnel-em bp-i POP-on keresztül és ezt látja US-nek az app... Mondjuk érdekes, hogy a 6-os címet részesíti előnyben, ha mind a kettő létezik, lehet ezen keresztül is megy a forgalom? Talán megpróbálok futni egy kört ezzel az HBO-nál.
-
Hege1234
addikt
-
bepken
veterán
válasz
aprokaroka87 #6738 üzenetére
azt nem tudom, de már HBO GO idején is jobban teljesített (másra egyébként továbbra se használom, de ha streaming, akkor Edge)
-
"Surroundot hol lehet PC-n keresztül elérni?"
Ilyen kérdést kaptam, de én sem látom, hogy lehetne állítani.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Jó reggelt. Kodira letudom valahonnan tölteni a Hbomax kiegészítőt? Létezik már hozzá? Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Hege1234 #6736 üzenetére
Edge alatt nézd, más böngészők szerintem Netflixet is max HD-ban tolnak.
Megvolt nálad is a HD amúgy, csak 21:9 képarányú filmet néztél, ezért nem 720 hanem 544 volt a magasság.
Én amúgy nem értem miért ennyire bonyolult nekik ez. Amerikában egy éve működnek, hogy nem sikerül itt azt a szintet hozni? Vagy ott is ilyen még mindig?
-
Hege1234
addikt
Sziasztok,
én se voltam megelégedve a minőséggel emiatt teszteltem
hogy, mégis mit tölt be, de ez alapján pc-n eléggé lelombozófirefox (windows 10, kábel 500-as net
mortal kombat)audio:
a17 │ 135k │ mp4a.40.2 48000Hz [hu-HU]
pc-n nincs hangrendszerem szóval
nem vártam el, hogy betöltse az elérhető legjobbakat..a16 │ 386k │ ac-3 48000Hz [hu-HU]
a15 │ 258k │ ec-3 48000Hz [hu-HU]video:
v0 416x176 │ 333k │ avc1.4d400d
v5 1280x544 │ 3987k │ avc1.4d401f
v6 1280x544 │ 5460k │ avc1.4d401f
a v0 az kb 10-15mp majd betölt a többi, de 2 perc elteltével
néztem meg a böngészőkonzolt és 1280x544-nél jobb minőséget nem adott bea kijelzőm méretéhez ennek kellene betöltődnie, de nálam még a hd felbontást se éri el..
v15 1920x1080 │ 11434k │ hvc1.2.4.L120
a hd ez lenne, de talán a hvc kavarhat valamit?
v13 1280x720 │ 5222k │ hvc1.2.4.L93
ez a legnagyobb felbontású avc, de ez nem töltődött be
v8 1920x816 │ 12947k │ avc1.640028
akit esetleg érdekel 4K-ba ennél ez az elérhető legnagyobb bitráta
v37 3840x2160 DV │ 29113k │ dvh1.05.06
v18 3840x2160 │ 28534k │ hvc1.2.4.L150bízok benne, hogy még fognak rajta csiszolni, hogy pc-n is alkalmazkodjon
a monitor felbontásához -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Nekem egy konkrét kérdésem lenne: az HBO Max (és GO) képminősége miért olyan gyenge PC-n böngészőből nézve. Már Edge-t használok, mert több helyen úgy olvastam kompatibilis és jobb képminőséget tud. 4K TV-n hibátlan a sima HD is, ezt még januárban tapasztaltam a Jóbarátoknál böngészőben szörnyű, telón OK, TV hibátlan. Windows 10, GTX 1650 Super, 10100F proci és 16 GB RAM ehhez szükséges HDMI 1.4 kábel és 500 Mbits fibernet.
A Netflix apppal képminőségben kb. BD szint, direkt néztem az Elysiumot felváltva és vakon belenézve nem mondtam volna meg melyik-melyik.
Csak mert javában amit néznék a párom nem kedveli - bár pl. megnézném a Dűnét 4K-ban is - de ettől még az is jobb ha leszedem virágboltos verziót, mert az tökéletes. Igaz a TV egy quad-core-os 4K felskálázással rendelkező IPS TV, míg a monitor egy 27" FullHD TN panel. -
aprokaroka87
nagyúr
Simán lehet hogy teljesen random, hogy h264 vagy h265.
Meg az is hogy a hbo max app valami miatt nekem láthatóan nagyon max 720p-t ad le, pedig mindkét telefonom támogatja az l1-es videwine-t.Kodi esetén meg szinte alig van gondom.
H265 is megy normálisan, ami mobilnet esetén meg még előny is tud lenni.Illetve nekem a Kodi-ban úgy van beállítva, hogy mindig kérdezze a minőséget, ott viszont van olyan h265 minőség, ami mögött mint ha nem lenne tartalom.
-
zseko
veterán
Nem tudom. Régebbi hardver, régebbi szoftver, mégis L1. Hogy milyen kodeket használ a Max, vagy hogy milyen streamet küld, az viszont érdekelne, mert Kodi alatt a HBO Max addon a H.264 kodekkel megy 1920x1080-ban ~12.7Mbps-el akadásmentesen, a H.265-el viszont csak hang van, kép nincs. A natív Androidos app meg folyamatosan droppol - nagy ritkán az első fél-egy perc kivételével - bármit is indítok el.
-
blakey
titán
válasz
MrPeekaboo #6729 üzenetére
Tedd át magyarra, nálam iPhone-on is magyar, és minden felületen az, még ott is, ahol maga a felület angol (Fire Stick 4K Max) Valami nálad biztosan bekavar, úh. ott keresd a hibát.
-
MrPeekaboo
senior tag
XBox és iPhone-os HBO Max app furcsán működik nálam. A problémám az, hogy magyarra nem lehet állítani egyik app nyelvét sem, hiába van olyan opció, hogy az eszköz nyelvén kommunikáljon. Ez még annyira nem is zavarna, mert mobilon angol a kijelző nyelve, a régió magyar, konzolon meg minden magyarra van állítva. Viszont az már probléma, hogy emiatt minden tartalom is angol nyelvű, se magyar felirat, se magyar szinkron. Pl. a Dűne alatt csak angol és spanyol! szinkron/felirat választható… Valakinek van tippe, hogy ez mitől fordulhat elő? 03.08-án regisztráltam és a store-ból angol app jött le mobilra. Lehet ez kavart be? Aztán gondoltam még az IP címre is, hogy esetleg azt nézi és az alapján dönt, mert van IPv6-om is Hurricane tunnel-en keresztül. Ja és PS4-en magyar az app és magyar szinkron is elérhető.
-
Boha
tag
Xiaomi Mi Box S tv okosítóval működik a HBO max app ? Esetleg milyen tv okosító ami szóba jöhet még ?
-
LouiS22
veterán
válasz
#42308056 #6720 üzenetére
A Play Store-ban találsz egy DRM Info nevű appot. Töltsd le, indítsd el és nézd meg, hogy mit ír ki. Ha nem Widevine L1, akkor már ne sok jót remélj (gyanítom, hogy neked L3 lesz "csak").
Sajnos a Nexus 9 egy meglehetősen régi (2014 végén debütált) hardver, ami talán a kisebbik probléma, de a 7.1 szintúgy nagyon idejétmúlt Android verzió
-
Joshi
titán
válasz
#42308056 #6716 üzenetére
Jó és mit ír ki, milyen baj van? Olvass bele, hátha találsz valami használható infót.
-
törölt tag
Android 7.1-es tableten le tudtam tölteni az appot, de egy film sem indul el
Más próbálta régebbi eszközzel? Miért listázza a store ha aztán nem működik?
Nexus 9 amúgy.
-
zseko
veterán
Én ezt töltöttem le, simán felment és működik.
Ugyanaz, mint amit pont előttem írtak.
-
batazs
csendes tag
Sziasztok, Samsung UE40K5510 tévén nagyon lassú a max, lassan tölt be, akadozik a lejátszás. Az alkalmazás telepítése is nehézkesen ment. A tévé 2016os modell. Várható szerintetek javulás? Vagy inkább szerezzek be valamilyen külső eszközt? Ha igen milyent?
A netes sávszélesség 50 mbit (vidanet), amivel a netflix nagyon simán és jó minőségben jön. Köszi a segítséget!
-
qqzs
őstag
Valaki belinkelne legyszi a pontos android tv verziot ami megy fire sticken?
-
pelyib
tag
Sziasztok, ti be tudtok jelentkezni? Nalam folyamatosan "Can't Connect"-t ir ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest