-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ferenck #8666 üzenetére
Ez a bevételek elosztása miatt van szerintem. Az apple (és gondolom a google is) már árulja az említett filmet 4K-ban, ill. bérelhető is. Ha ott már kifutotta az idejét, majd streaming-ben is lesz 4K
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ferenck #8664 üzenetére
Ő nem a nétykát hiányolta, hanem úgy általában a filmeket. Én személy szerint pedig még mindig nem ültem fel a sokkás vonalra, mert amíg a tévéadások maximum HD-ben futnak, addig én FullHD-s tévét használok. Van egy 4K-s megjelenítőm itthon a PC-hez, de az nem filmnézésre van. Mikor sokan majd a "nyóckát" fogják számon kérni és elterjedt lesz a 4K majd akkor veszek.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
válasz ferenck #8089 üzenetére
Közbe rendbe jött. Viszont van egy másik elég régóta jelenlévő problémám, ami elég idegesítő és nem tudok rájönni mitől lehet.
Apple TV -én akár HBA max, akár netflix vagy Plex, ha elindítok egy filmet van hogy egyből van hang, de van hogy percekig kell várni és nagyon idegesítő , erre van valami orvosság ?
SAmu TV + samu hangprojektor dolgozik wifin együtt , de mikor a hangprojektor nem volt, csak TV -én keresztül jött a hang , akkor is csinálta... Vagy ez is DIGI specifikus ? A régi háznál vodánk volt/UPC/ ott sosem találkoztam ilyennel...3njoy the Lif3
-
veterán
válasz ferenck #8087 üzenetére
Digis vagyok igen. Nem vagyok vpn mogott. Letoroltem az appot ujra raktam es igy sem jo se a hbo se a disney. Tiszta vicc...
A netflix pedig gond nélkül mukodik.Vagy a digi kavar be? Apple Tv rol megy. Holnap felteszem iPad is kivancsisagbol
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
blakey
titán
válasz ferenck #8065 üzenetére
Ha így szól a megállapodás, akkor sajnos az "HBO-sok" így jártak, nem hobbiból adják olyan minőségben. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán megjelenik az HBO Maxon is.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Joshi
titán
válasz ferenck #7732 üzenetére
Előfordulhat, hogy az HBO Max-nél a Dolby Vision mellett nincs ott a sima HDR10, ezért nincs semmilyen HDR-ed. Mert ugye a te Pana tévéd még akkoriban nem támogatta a Dolby Visiont. A Panasonic 2019-től már minden HDR szabványt támogat beleértve a Dolby Visiont és a HDR10+ szabványokat is.
ui.: cseréld le a tévédet egy Pana LZ1000-re, aztán ledöbbensz milyen képminőséged lesz. Mondjuk LZ még nincs itthon, de jó lesz a JZ is.
[ Szerkesztve ]
-
bulek
tag
válasz ferenck #6821 üzenetére
Az HBO nekem se megy most, csak a kép. Amit nem értek, a hétvégén a hálóban néztem róla a filmet a 10 éves samsungon.
A netflix megy, mod verzió. Netflix HD [L3].apk ezt eltudom küldeni
A prime nekem is ezt írja ki, de arra nincs előfizetésem, mint ahogy az appleTv-re sincs.
Sajnálom,hogy téves infót adtam -
Sonja
nagyúr
válasz ferenck #6694 üzenetére
Ilyen pont nincs, ezt tudom. Gyorsan megnéztem youtube-on egy videót az eszközről (ezt).
Settings -> Sound -> Dolby Sounds -> OFF.
Elsőnek így nézd meg, hogy van-e hang. Ha nincs, akkor ugyan itt a Digital Audio Format alatt PCM-et állíts be, utána próba. Így már mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bepken
veterán
válasz ferenck #6496 üzenetére
szia! erre született azóta valamilyen megoldás? ugyanilyen boxom van (pontosabban szüleimnek) - mai napon telepítettem az alkalmazást és ugyanezt tapasztalom...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla