Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
szépjóreggelt!
Nagykérdés: TDA1543 vajh nem-audio dacként hajlandó működni?
Vagyis nem kapna folyamatos adathalmazt bemeneteire, hanem csak néha rúgdalnám bele a következő értéket.
Időzítésekre csak minimum értékek vannak megadva, de nem erre van tervezve szegény.
(azért mert olcsó, kicsi, tizenpár bit dacot nemigazán találtam, nemhogy kettőt 1 tokban.)Kiskérdés: Vref-re 1k, a két outra is kb 1-1k, és 1-1 feszkövető 1-1 opa-val, és mindenki (többékevésbé) boldog?
Alterkérdés
Nem tud valaki tizenpárbites, kicsi, olcsó IIC, SPI dac-ot? Olcsó alatt az előbb említett párszáz Ft-ot értem. 2-4-sok csatorna egy tokban sem lenne ám gond
kössz
-
LukE
veterán
mmkay, 20cm túlzás
Egyébként egy 25-ös hangszóróról van szó. És van egy másik ugyan ilyen. Azt nem szedtem szét mostanában, de nem mai darabok. Ha van belőle "bőven", és nem valami elborult ára van, akkor kérnék annyt, hogy kettőre elég legyen, ha az is elfáradna.
Kössz.
-
LukE
veterán
halih!
Hangszóró vezetéket, olyat, amivel a membránt, és a hangszóró vázát össze tudom kötni, hol lehet szerezni? Próbáltam helyettesíteni néhány féle "sima" vezetékkel, de elég rettenet hangja lett...
(btw lm3886, vagy valami hasonló gainclone állathoz nem kreál(t) valaki nyákot?)
-
LukE
veterán
nem építés, hanem javítás.
Van egy Videoton Prometheus erölködőm, amit elég régóta használok, de mostanában elkezdett búgni jókis 50Hz-el. Már jó ideje PC-re kötve működik (kb éve meg se lett mozdítva), de 1-2 hete akár van rajta bemenet, akár nincs, és a hangerő poti helyzetétől függetlenül búg.
Csak erősítő módban használtam, de 0 hangerő mellett rádió módban is ugyan ezt produkálja. Valakinek ötlete a hibára? Vagy valakire, aki megcsinálná?
thx
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
CPT.Pirk #653 üzenetére
a kepek: Bővebben: link
-
LukE
veterán
Akkor nekem is lenne egy kerdesem: Van egy Videoton Promethetus erositom, ami korahoz kepest meglepoen jo
A vegfok egy resze cserelve lett miutan leegettem(nem en csinaltam, szoval pontosan nem tudom most hogy nez ki).
Igy latatlanban ki mit mondana, essek neki egy uj epitesenek az itt emlitettek kozul, vagy van ertelme ezt javitgatni (kondicsere, kabelezest atturni, kiszedni a folosleget ha ugyis csak egy bemenetet hasznalok es a sajat radioja is folosleges)? Es ha lenne ertelme a piszkalgatasanak, akkor mit nezzek meg/csereljek ki?
(igazsag szerint kulonosebb bajom nincs vele, meg hangfalakat sem tudom /pillanat rendesen elhelyezni)
elore is koszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest