- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
Tomate #10608 üzenetére
Kösz! Dolgozott vele pár napot, bár messze nem tökéletes, még újra kell kenni, mert "lyukacsos" maradt.
A többieknek is kösz.
B]Csikósmókus[/B]: Jah közel a 30-hoz már csak az megy mert tanulásra nem nagyon fog az agyam, még is rászántam magam, hátha összejön az a mérnök infos diploma, 1. éven túl vagyok
Zefír: az "ly" betű nem hibásan szerepel az ABC-ben! Nem elírás! Nyugodtan lehet használni!
"valamelyik" "milyet"
Sajnos nem te vagy ezzel egyedül, de most te szúrtál szemet -
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
kételkedem
addikt
Nálad már karácsony van?
4db ceruza, az 4*1,5 = 6V.
5V-on simán a molex csatira kötöd és készen is vagy.Találtam valamit. A fiatalabb fórumtársaink még bölcsibe jártak mikor ezt 1995-ben legyártották!
Sok az egyben kártya a CREATIV-tól -
Zefír
őstag
Igen télleg hangosak egy picit de mai célom teni rá egy kapcsolót amit a gép elejéhez kivezetek és azzal lehet be és kikapcsolni, azért csináltam a hűtést így mert a procit elkezdtem húzni.És a memókkal is összefüggésben van aztán ha azoknak adok plusz feszt akor nem akarom hogy kiégjenek
Miért lenne brutális?
-
horitomy
tag
így néz ki az enyém is szinte.
A hűtővel nincs gondom, engem nem zavar, hogy több mint 100fokos (garancia van rá a többi inem számít), de a gép többi része azért mégse forrjon. Közvetlenül egy kártyanyílással lejebb kéne kivezetni csak azt nem tudm miböl "hajtogassak" kivezető csatornát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest