- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
horitomy
tag
így néz ki az enyém is szinte.
A hűtővel nincs gondom, engem nem zavar, hogy több mint 100fokos (garancia van rá a többi inem számít), de a gép többi része azért mégse forrjon. Közvetlenül egy kártyanyílással lejebb kéne kivezetni csak azt nem tudm miböl "hajtogassak" kivezető csatornát. -
Zefír
őstag
Igen télleg hangosak egy picit de mai célom teni rá egy kapcsolót amit a gép elejéhez kivezetek és azzal lehet be és kikapcsolni, azért csináltam a hűtést így mert a procit elkezdtem húzni.És a memókkal is összefüggésben van aztán ha azoknak adok plusz feszt akor nem akarom hogy kiégjenek
Miért lenne brutális?
-
kételkedem
addikt
Nálad már karácsony van?
4db ceruza, az 4*1,5 = 6V.
5V-on simán a molex csatira kötöd és készen is vagy.Találtam valamit. A fiatalabb fórumtársaink még bölcsibe jártak mikor ezt 1995-ben legyártották!
Sok az egyben kártya a CREATIV-tólHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
A fekete-piros ad 5V-ot.
A csatlakozóba úgy megy, hogy sárga-fekete-fekete-piros. A sárga 12V a fekete a föld a piros az 5V. Tehát egy fekete és egy piros vezeték kell neked.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
nagyúr
A rugós a - (minusz) tehát feketére (mindegy melyikre)
a sima a + (plusz) tehát a pirosraEnnyi. Sok sikert!
MOD: Ehh, nem olvastam végig!! Bocs mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kételkedem
addikt
Látod, csak kérdezni kell!
Undoroid: azt a hőmérő szondát kitaláltam, én arra gondolok, ami az 5,25"helyek oldalára van felragasztva. Akváriumban láttam hasonlót.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Zolás
addikt
Gratulálok nagyon jó lett. Ügyes iparos mesterember vagy.Főleg miután megmondtuk mit hova köss
Aztán éjszakánként nehogy a szomszédok ufónak nézzenek a világítós gépeddelCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
z0d1AK
nagyúr
minden bizonnyal csak poénnak szánta a gyerek, mivel semmilyen képet nem mutat a teljesítményről, csak azt h locsolja, illetve fújja rá a levegőt.
azért már ha 230V-ot kapna rögtön megsülne az egész, illetve a víz is végezne vele.
de poénnak szerintem nagyon jó| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
yolan
őstag
Kapnak egy kis szelet és máris fain a dolog.
A cpu hűtője legalább lefelé fog fújni? (a lapra merőlegesen, rá)Szerk.: Mivel ragasztottad fel őket? Mert amikor újrapasztáztam a chipset hűtőt, elgondolkoztam hogy a fetekre vajon merjek-e kenni pasztát.
[ Szerkesztve ]
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
Miből gondolod hogy fake?
Nekem rémlik valami, ahol láttam én már ilyen szennyeződést életemben. Hirtelen a szétrohadt porrá száradt régi szivacs ami ilyesmivé fejlődik annak még a szaga is komoly feladat.“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
veterán
Korán van még ahhoz hogy aludj..meg késő hogy otthagyd a gépet ....mondjuk ha van egy hölgy az ágyban akkor gogogogogo!
(akkor csak én maradok lassan ébren:s..tudtam hogy nem kelett volna a felét bevágni az energiaitalnak:S(3L-->fele-->1,5..az álmosak kedvéért)[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest