- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyerekek, adatvédelem: kiegyezett a Genshin Impact kiadója az USA-val
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- Windows 10
- ASUS routerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Dr. Akula #63 üzenetére
Egy éve vettem néhány 34"-ost (magamnak, családnak), és nagyon tudatosan kerültem a 4K-sokat, miután a magammal és a többiekkel, akik használók lettek, megbeszéltük, hogy a 4K-n ekkora kijelzőn már túl kicsi lesz minden. A skálázgatás pedig sajnos láthatóan csúfítja el a képet.
Szóval szerintem nagyonis van létjogosultsága, piaca az 1080-nak.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
félisten
válasz Dr. Akula #43 üzenetére
Ez nem igazán az én területem, nekem általában megfelelnek az alacsonyabb felbontások is.
Az viszont vicces volt, hogy amikor meglett az 1440 x 2960-as telefonom, visszavettem a felbontást irányonként a felére. Ettől függetlenül minden telefonszakértő csorgatta rá a nyálát, hogy ez a felbontás azért milyen király...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
parandroid
félisten
válasz Dr. Akula #40 üzenetére
Nekem egy 32" QHD, meg egy 27" fHD monitorom van egymás mellett, mind a kettővel teljesen elégedett vagyok. Mondjuk nem alsópolcos modellek, 145Hz, freesync, meg mittudomén, ráadásul a Delltől. A 4k aránytalanul drágább lett volna, illetve egyrészt nincs már akkora ugrás látványban, harmadrészt meg sosem veszek olyan drága VGA-t, ami képes lesz 4k-n elfogadható fps-t produkálni, mert ahhoz smucig vagyok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo 3
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 120Hz" Érintőképernyő! / i9-12900H / 16GB DDR5 / RTX 3050 Ti / 1TB! BeszámítOK!
- HP GAMER Laptop! 16" QHD 240Hz / Ryzen 7840HS / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Ritkaság!!! i9 10900K s1200 CPU!
- TP-LINK PC-e Express WIFI Kártya -TL-WN881ND
- HIBÁS ALAPLAPOK, VIDEÓKÁRTYÁK, PROCESSZOR, LAPTOPOK.