Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatalmas +1 itthon kisebb gyerekkel ez van élőben
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
ddekany
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #9 üzenetére
Amúgy igazán felkészült szülő eleve nem engedi gyereket GI elé. Nonszensz. Sőt, ott kezdődik - és sokan naivan még nem tudják - hogy elvágólag, nem kódoroghat a gyerek a Neten, nem válogathat ott (és nem teheti fel lécci-lécci amivel a barátja játszik szünetben). Azért nem, mert pár hét vagy hónap, és megtalálja rajta azokat a személyiségéhet illő "drogokat", amitől függő lesz. Egy gyerek meg annyira se racionális mint egy felnőtt, szóval a megbeszélés nem fog menni hosszú távon, a vágy legyőzi. Tehát lehetsz utána kb fasiszta őrmester, ami marha jót tesz a viszonynak, vagy hagyod a francba, aminek megint meg lesz az eredménye. (A kifejezetten gyerekek ellen kihegyezett termékek, mint a Minecraft, vagy pláne a Roblox sem jobbak ám, sőt!)
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #7 üzenetére
#5 ddekany Tippre úgy, hogy a gyerkőc a szülők tabletjén játszott a GI-vel, anyu-apu viszont nem védte le a gépet a kéretlen vásárlásoktól a kényelem végett.
Ez meg abszolút a szülő felelőssége.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Necroman_Mk2
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy PC-ről és konzolról kürlményesebb bármit is megvenni, mint mobilról vagy tabletről.
#5 ddekany Tippre úgy, hogy a gyerkőc a szülők tabletjén játszott a GI-vel, anyu-apu viszont nem védte le a gépet a kéretlen vásárlásoktól a kényelem végett.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Nemfértkiaze
kezdő
Szerintem fiatalkorúval nem is létesülhet felhasználói szerződés, eleve apuci/anyuci veszi meg a játékot és apuci/anyuci kártyáját kell regisztrálni a appon belüli vásárláshoz. A gyereknek ugye kártyája/jövedelme sem igen van. A gyerek a turbina a pénzszivattyúban. Apuci/anyuci vagy elég gazdag és fel sem tűnik neki, vagy túl elfoglalt és csak akkor kapcsol amikor a boltban elvágják a hitelkártyáját.
Cucli.[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Biztos elmaradott vagyok, de hogyan fizetnek ezek a gyerekek? Papa odaadja a Paypal jelszót? De akkor tudja, látja, hogy mire megy a pénz, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
gyakorlatban nem is nagyon tudnak mást tenni
még mindig azon az állásponton vagyok személy szerint, hogy elsősorban a szülőknek kéne a szülői szerepet gyakorolniuk és nem állandóan a nagyvállalatoktól elvárni hogy majd bébiszitter szerepét betöltsék. (feltéve persze, hogy a cég biztosítja a kellő mennyiségű parental control opciót)
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Én hülye még azt hittem, hogy esetleg a túlszexualizálás általi manipuláció, vagy valami ezzel kapcsolatos volt a probléma.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Televan74
nagyúr
Mi változna ha 16 éven aluliak miatt az EA a játék elején EULA -ban aláíratnak veled egy ilyen szabályt?
Semmi, nagyon kevesen olvassák végig az EULA -t.Genshin Impact -ban is lehet lesz egy külön ablak, hogy elfogadod ezt vagy nem. Aztán a többi rá van bízva a gyerekre, hogy szól e a szülőnek vagy sem. A cég jogilag ezentúl védve lesz.
Mindenbe beleugatok!!!
-
nubreed
veterán
Az Electronic Arts bevételei 75% -a már loot boxokból származik. Fogadjunk, hogy 16 éven aluliak is vásárolnak ilyeneket. Azt szabad? Az nem szúrja az FTC szemét?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
it 20 millió dollárt fizet a Cognosphere, amiért a vád szerint megszegte az USA-ban a gyermekeket érintő adatvédelmi törvényeket.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest