- Mindenki AI-t akar, már 2025-re is eladták a HBM chipeket
- Proxmox VE
- Kapnak egy rakás reklámot a Roblox játékosai
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Mikrotik routerek
- YouTube
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
senior tag
Üdv megint,
Úton a kemence, de még egy utolsót sütöttem a beépített sütőben, és az eredmény számomra is megdöbbentően jó lett.
Sütőt felpimpeltem kicsit, az grill fűtőszál fölé beaplikáltam 2 réteg alufóliát a fényes felével lefelé.
A sütési mód felső fűtőszál+grill, max hőfok, jelen esetben 285.
1 óra előmelegítés, illetve a pizzák előtt és közben egy fakanállal kitámasztva a sütőajtó, átverve a hőérzékelőt, hogy folyamatosan maxon izzon a grillszál.
Kövön sikerült 370-400 fokot is mérni így legbelül, fent pedig ahonnan jön a hő, a sarokban, volt hogy kiakadt az extol hőmérő, pedig 550 fokot tud. (Korábban itt sem sikerült 430nál többet mérni közvetlen a fűtőszálnál)
A tésztát szándékosan nagyobb hidróval készítettem, hogy kevésbé száradjon ki a hosszabb sütési idő alatt.
2 percre sikerült leszorítani a sütési időt, és még ilyen jó, sima sütős pizzát nem ettem azt kell mondjam. Picit el is gondolkoztam megint, hogy kell-e így a kemence nekem. Mindegy mostmár késő "bánat"...
És akkor egy két kép az egyik margheritáról: (Lehet még egy 15 sec mehetett volna)[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.