Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
(^)(>.<)(^)
-
vinidepu
csendes tag
válasz BigKahunaB. #25394 üzenetére
Igen. Menedzselhető? Ha igen, poe-t is kitudod kapcsolni.
-
bigrock
Topikgazda
válasz BigKahunaB. #25394 üzenetére
Igen, le fogja kezelni.
-
BigKahunaB.
újonc
Sziasztok!
Van egy 3 kamerás (POE-s) + NVR-es+ switches (tápfeladós) rendszerem. A switch csak 4 portos viszont szükégem lenne még több portra, mert 2 db számítógépet szeretnék még internettel pluszban ellátni a switch-csel.
A kérdésem az lenne, hogy ugye aktív switch-be, ami tudja az at/af szabványt beledughatom a számítógépekhez menő LAN kábeleket?
Köszi! -
SaNyEe
aktív tag
Idő közben szembe jött egy jó ajánlat Annke, 6MP, 2.8mm lencsés, színes éjszakai képet tudó, mikrofonnal szerelt IP67-es kamera szettre, így arra rácsaptam a hétvégén. (ma reggel átadták a helyi egyes postának )
4 kamera + 100m szerelt cat5e (2x30 és 2x20m) valami hetvenpár pénzért.Beszámolok majd, hogy mi működik és mi nem. Legrosszabb esetben lesz itt 4db új, csak kipróbált kamera jó pénzért eladó
-- end of transmission --
-
vinidepu
csendes tag
Végül nagynehezen sikerült elérnem, bár kicsit fura volt az ip kiosztása, mert a switch teljesen mást mutatott. Azért leírom a tapasztalatomat, ha más is ebbe esne.
Lekellett tölteni a SearchTool nevű alkalmazást, ami azonnal látta is a kamerát. Előny, hogy maga a programon belül is lehet ip-t és tartományt módosítani. Kb. 5 perc mire eljut az agyához, hogy milyen ipre is menjen fel, de felmegy és tökéletesen is működik. ONVifet nem módosítottam(gyárilag belett volna kapcsolva?). Azóta jól működik.
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Annke H800 szettet vettem itteni javaslatra tavaly márciusban, megy is minden szépen azóta is. Viszont ahol van az NVR, ott csak egy UTP csatlakozási lehetőség van, direktben az NVR-en nincs is kamera, csak POE SWITCH-eken keresztül. A kérdésem az lenne, hogy az NVR utp csatiján keresztül tudok adni netet egy rákötött eszköznek, vagy ez nem túl jó ötlet, gondolok itt egy okos tv-re, vagy konzolra.
köszi
Balázs -
senior tag
Ezért írtam, hogy csak a saján NVR-jével lesz teljes. Egyébként a mozgásérzékelés QNAP-on pl. megy. Ember és gépjármű felismerés az NVR felületén valszeg nem, mert ez extra fícsör a kamerában. Meg aztán ki tudja, pontosan milyen metaadatokat ad át ONVIF-en a rögzítőnek, illetve az adott 3rd party rögzítő ezekkel mit kezd, ha megkapja. Érdekes lenne egy jó alapos teszt, melyik rögzítővel mit tud.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
vacs
Topikgazda
válasz bogabi #25383 üzenetére
Igen, a folyamatos felvétel működni fog, de a mozgás érzékelés már nem biztos, az emberi alak és a gépjármű felismerés pedig tuti nem működik, saját tapasztalat.
Mondjuk nekem a kínai nvr board-al pont működött a mozgás érzékelés is, de Hikvision rögzítővel már nem![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
senior tag
válasz sambenez #25375 üzenetére
Most néztem utána, Reolink kamerát bármelyik ONVIF vagy RTSP protokollt tudó NVR-re lehet kötni - nyilván saját NVR-en lesz a legteljesebb a cucc, de ez bármelyik másik gyártó esetén hasonlóan van.
-
vacs
Topikgazda
válasz vinidepu #25380 üzenetére
Szia.
Az oldal tetején az összefoglalóban van Fisotech rész, olvasd el!
Ott leírtam, hogy némelyik Fiso kamera tud poe-t annak ellenére, hogy sehol nem írják!
Illetve a port és protokol is látható a képeken.
Korábban én a h264/h265 kódolást állítottam át a kamerában és utána lett élőkép.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vinidepu
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert nem nagyon ismerem a Fisotech márkát, olvasva a fórumot pedig több ember is használta már.
Adott egy Hikvision 7600+ szériás NVR rögzítő, POE tápos egyed. A megrendelő smucigságából csak egy Hikvision kamerát kért, mondván a Fisotechet dobjuk hozzá. Mivel IP rendszerről van szó, természetesen nincs net az isten háta mögötti helyen, ergo nem tudom felvenni az NVRn IP hozzáadásával, de a belső hálón se tudom elérni a kamerákat, mert nem találok róla neten semmit, hogy a Fisotech melyik protokollt használja. A kamera persze nem poe-s, így külön kellett tápolni, az NVR linkelne neki, de képet nem tudok elérni tőle. Gyári jelszót az "123456" próbálom, amin gondolkodok is, hogy egyáltalán az-e, de erről se találok semmit.
-
kunberci
senior tag
Kinek a pap, kinek a papné.
Én meg nagyon meg vagyok elégedve, illetve Hikvision NVR-t használok mellé, nekem így tökéletes, állandó rögzítésre nagyon is jó ez a kombó.
Unokatesóm pl visszahozta a Qnap nem is régen általam vásárolt NAS-t, mert két nap után se tudta firefox alatt használni, nálam meg azonnal működött a Chrome alatt. Gondolom csak a NAS miatt Chrom-ot is kell használnia, pedig Ő régebben csak firefoxot használt.
Szerintem meg az is lényeges, hogy bármelyik böngészőből tudd azonnal használni a kamerákat. -
jézusom
addikt
-
sambenez
addikt
válasz bogabi #25376 üzenetére
Gondolom a minél szélesebb körű kompatibilitás lehet a háttérben.
Amig az újabb eszközök és böngészők visszafelé kompatibilisek, addig a régebbiek előrefelé meg nem.
De lehet teljesen más oka van. Engem annyira nem zavar, hogy ez legyen a választásomban a legfőbb szempont. -
senior tag
Nem a két klikkelés a probléma, hanem az, hogy valamiért ragaszkodnak ehhez az őskori megoldáshoz, holott simán meg lehet oldani, hogy kulturáltan, kihasználva a HTML5-öt (vagy akármit, mindegy) lehessen használni a kamerákat. De ugyanez igaz az NVR-ekre is, amiken IEtab meg a fene tudja mit tartalmazó kis exe telepítésre kell soxor a videó megjelenítéséhez (és néha az egész NVR web alóli normális működéséhez).
[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
-
senior tag
válasz sambenez #25371 üzenetére
Nem értem, miért nem oldja meg egy csomó gyártó, hogy ne kelljen mindenféle kis exe csomagokat telepíteni (vagy IE mód, stb.) a kameraképekhez. A hideg kiraz az olyan kamerákról, amikhez ilyen mókolas kell. Nem atomfizika, Reolink stb. meg tudta oldani.
-
q13579
senior tag
válasz sambenez #25368 üzenetére
Sajnos azért, mert szerintem emiatt nem tudom elérni a kamerát a belső böngészőből, hogy a beállításokat el tudjam végezni. Illetve lehet ennek ahhoz is köze van, hogy ha böngészőből lépek be az NVR kezelőfelületébe, nem látszódnak a kameraképek. (Nem hinném, hogy port probléma lenne).
-
Patice
nagyúr
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Ismerősnek szerelném össze ezt az alapszettet és a kérdésem az lenne, hogy szerintetek webes elérés esetén miért nem láthatóak a kamerák élőképei? Azok, amelyek, ha közvetlenül az NVR-t nézem szépen működnek.
Sejtésem szerint IP probléma lesz. Az lenne az igazi, ha tudnám módosítani a kamerák IP címeit, mert jelenleg az NVR szerint pl. 10.1.1.128 az egyik IP-je, holott 192.168.1.xxx lenne a megfelelő. De ezt sajnos nem tudom lemódosítani, mert webes felületről ezt az IP-t nem tudja megnyitni...
Köszi a tippeket előre is.
-
vacs
Topikgazda
válasz SaNyEe #25334 üzenetére
Szia.
A Nas-od támogatja pl az Imou kamerákat, de azt írják, hogy a mozgásérzékelés nem működik!
A Reolink-nál viszont azt írják, hogy működik a mozgásérzékelés!
Szerintem vegyél egy darab Reolink RLC-510A vagy RLC-520A kamerát magyar webshopból! Ezek tudnak ember és gépjármű felismerést! A szobában szereld össze és teszteld, hogy működik-e nas-on keresztül!
Ha nem, akkor 14 napon belül küldd vissza.BullZeye: a kamerád tudja a H264-et is, állítsd át és kész!
(^)(>.<)(^)
-
BullZeye
veterán
válasz jézusom #25357 üzenetére
Nézőpont kérdése, szerintem ami jobb, ott lehet választani codecet (h.264/h.265/h.265+)
h.265-t egyedül Chrome/Edge támogatja, és most belefutottam hogy még Frigate se kezeli natívan.
Mivel böngészőből nézném a képet és tableten így folyton falaknak ütközök a H.265 miatt, ezért cserélném le.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
Annke C800-at váltanék H.264 képes kamerára, mi az ami megközelíti/lehagyja nappali ÉS éjszakai képminőségben ezt?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
bigrock
Topikgazda
válasz Mentolka #25343 üzenetére
Csak el ne felejtsétek, hogy nem a szokásos T568B színnel mennek benne az erek (FN, N, FZ, K stb..) hanem random kínai színkiosztás szerint. Ergo, vagy működni fog a keystone, vagy nem. A legjobb megoldás keresni egy rossz ilyen kamerát, levágni a csatit róla és szembe forrasztani a kábeleket.
-
mobileman
senior tag
válasz markussandor #25344 üzenetére
Na, ez is valami, a bitráta még nem volt, csak a felbontás állítás, 2mp a kamerák, levettem 1- re..Nem nagyon van a környéken más wifis cucc, de azért megnézem a 20MHz- t is!
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
jézusom
addikt
válasz markussandor #25345 üzenetére
JavÍtottam már ilyet, el kell vágni, akár forrasztani akkora utp-t rá ami elér a switchig, akkor arra rj45, vagy egy a rövidre egy másik anya rj45. Vagy rendes rj45 és toldó. Persze ip védettség kuka.
-
markussandor
senior tag
válasz mobileman #25342 üzenetére
Ebben az esetben térképezd fel, hogy milyen csatornákon van wifi a környéketeken, és állítsd a legkevésbé zajos csatornára. De a wifi ilyen, ezzel együtt kell élned. Az is segít, ha 20 MHz-re állítod a routeren (vagy AP-n) a sávszélességet, kevésbé lesz érzékeny a szomszédos csatornákra. Végső esetben állítsd lejjebb a kamerákon a bitrátát.
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Ezzel mit tudok kezdeni? Eltört az UTP anya (foglalat) a kamera kábelén. A másik vége magában a kamerában van, de egyelőre nem tudom szétszedni.
-
mobileman
senior tag
Sziasztok,
Érdekes jelenségre lettem figyelmes, hogy van egy wifi-s kamerarendszerem, 8 kamerával, NVR rögzítővel. Namármost a jelenség az, hogy napjában a felvétel alatt kimaradások tapasztalhatók hektikusan pár másodperces- 1-2 perc közötti időtartamokkal. Ami azt jelenti, hogy elmegy a kép, majd visszajön. Ez ilyen, vagy lehetne tökéletesíteni valamit rajta?
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
bpmcwap
senior tag
válasz jézusom #25338 üzenetére
jogos,ámbár én wanscameket használok kb 12 éve és van olyan kamera ami a mai napig megy, ráadásul a gyári hálózatijával... igaz azok még csak 640x480asok... de wifisek
(arról nem is beszélve, hogy ebből kettő kint van tető alatt pedig beltéri forgófejes... ez már tényleg a halottnyúzás kategória, de birják... most akarom őket cserélni, de az ujak nem tudnak e-mailben értesíteni csak appon, ezért keresek valami olcsó nvr-t, hogy mennyire lenne nekem ez élhető...)[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Én most telepítettem focipályára egy napellemest és lehasaltam, hogy a kis gagyi digis gyári router bent van az öltözőben, a kamerán meg kb 60 méterre 88%-os volt a jel!!! Mivel nem volt cél, ezért nem próbáltam ki a pálya túloldalát, de érdekes lett volna ha még onnan is látja a routert... Nem reklám, de gondolom érdekelni fog melyik volt az: szokott lenni 55euroért is akcióban
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Ezt az NVR-t próbálta már valaki? Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mit tud 34 euroért! Próbáltam megrendelni, de nem sikerül az Alin, mert a kártyámra meg a paypalomra is azt írja, hogy biztonsági okok miatt nem jött létre a tranzakció..
Esetleg látta valaki valahol más boltban EU raktárról? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
SaNyEe
aktív tag
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? Összesen 6, kültéri
2. Később lesz-e bővítve? jelenleg 4 kamera lesz megvéve, összesen majd 6 kamera lesz, kivéve ha valami jó deal-t tudtok ajánlani
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe? Ez egy jó kérdés, adott egy Qnap TS-264 8 kamera licence-l amit szívesen használnék erre a célra is.
4. Mekkora területet szeretnél figyelni? kb 200m2, utcafront átlagosan 8-10m
5. Kellenek-e "okos" funkciók (arc/személy/gépjármű felismerés)? Opcionális
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e Igen, feketeöves Aliexpress vásárló vagyok
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? jelenleg 100eFt kb, plusz a szerelékek amiket esetleg vennem kell (UVálló védőcsövek, kábel / cső rögzítéstechnika)
Kiegészítő kérdések, nem kötelező válaszolni:
8. Kell-e színes éjjeli kép? nope
9. SD kártya foglalat kell? Nem szempont-- end of transmission --
-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok!
Van egy QNAP TS-264-em.
Biztonsági kamerázni akarunk és kényszerülünk is már most is (van egy hívatlan látogatónk éjszakánként, hívjuk patkánynak).Első körben arra gondolok, hogy a 8 kamera licence-t kihasználnám, a QNAP szoftvereivel monitoroznék és egy poe switchet akasztanék a helyi hálózatomra.
Persze vannak NVR bundle-k, rendelkeznek előnyökkel a QNAP szoftvereivel szemben?Legalább 5MP felbontású kamerákat keresek, 4db első körben elég volna.
A kamerák kültéren lesznek ahol mindenféle természeti hatásnak ki lesznek téve.Az se lenne baj, ha pár nap alatt, esetleg másfél hét alatt kb meg tudna érkezni a cumó.
Milyen kamerákat, POE switchet vagy komplett bundle-t ajánlanátok a fentiek figyelembevételével, hogy patkány horogra akadjon a yardon, vagy ha kisebb termetű, először elbotoljon ebbe-abba, amíg kiérkezik a rendőr intézkedni? (szóval motion detection és alarm fontos volna )
-- end of transmission --
-
vacs
Topikgazda
válasz Truman #25316 üzenetére
Szia.
Én aktív elrettentés-t tudó kamerákat vennék.
Viszont a ~65 méter az nagyon sok, az "átlag" kamera 30 méternél nem lát messzebb!
Neked kell tudni, hogy mit szeretnél, mennyi pénzt szánsz rá.
Húzol oda áramot, vagy utp-n viszed a jelet, mire tennéd a kamerát, vagy simkártyás/napelemes kellene stb.
Kevés az információ, így nehéz segíteni!Slyer: Xiaomi helyett inkább Tplink, vagy Imou Ranger!
(^)(>.<)(^)
-
conexke
tag
Sziasztok az egyik munkatársam vásárolt itt egy szettet és olyan kérdésem lenne hogy ebbe melyik lenne az legideálisabb hhd? 2TB kellene bele sima is jó vagy csak NAS megy bele? köszönök minden segitséget!
-
Truman
senior tag
válasz csibe1 #25326 üzenetére
A közvetlen szomszédoknak kukorica csak van vetve a kerten, nem foglalkoznak konyha kertel. Tőlük nem lopnak. Csak a kép bal oldalán a vékony vonal a kerítés, minden más irányból nyitott a konyhakert. Eddig nem volt gond. Amúgy a faluba sehol sincsenek körbekerítve a konyhakertek. Nekünk a középső udvar, ahol a melléképületek a ólak vannak, és elől a lakóház is körbe van kerítve. Elég magas, masszív vaskerítéssel.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
csibe1
addikt
válasz Truman #25320 üzenetére
A szomszédoktól nem lopnak? Amúgy meg szerintem ne a szomszéd találja ki, hogy teszel-e kerítést a saját földed köré. Talán kifizetik amit tőled ellopnak?
"Krumplit, sárgarépát nem ásnak a éjszaka közepén"
Várd ki a végét van elemlámpa isAmúgy ha bekerítenéd tarthatnál valami méretesebb kutyát, azt nem szeretik a nem idén barnult elvtársak.
"Hátulról teljesen nyitott a kert. Nincs kerítés. "
Akkor hol van, mert ezek szerint nem igazán pontos a rajz.Ezt neked kell eldönteni, de ha átjáróház marad az udvarod, akkor ne csodálkozz ha éjjel belebotlasz valakibe, és az meg neked ugrik. Aztán ha megsérülsz te vagy valaki a családból, akkor majd talán komolyabban elgondolkodsz a dolgon.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Vettünk egy kölyök francia bulldogot, és szeretnék néha ránézni ha éppen nem vagyunk otthon. Erre a célra keresek olyan kamerát, aminek van iOS alatt is használható appja. Mivel full ismeretlen vagyok a kamerák világában, természetesen a Xiaomi jött először szóba. A C300 mennyire jó választás? Semmi extra funkció nem kell, csak néha megnézni hogy minden oké-e Vele.
köszönöm!
-
jézusom
addikt
válasz Truman #25320 üzenetére
Egy mozgásérz refi mindenképp ajánlott. Sima kÍnai napelemesek is meglepően jól működnek nekem, az más kérdés, hogy nem betörők miatt van. Rakhatsz fel jó zoomos PTZ kamerát ami tényleg el lát odáig, de csak arra jó hogy amikor nézegeted megnyugszol. Tuti nem oda fog nézni, ahol esemény van. Ez elég mission impossible ha nincs pénz, de ha van akkor is többe kerül a leves...
-
Truman
senior tag
válasz sambenez #25317 üzenetére
Nem a melléképületekre szerelt kamerával akarom a 65 m távolságot, illetve nem is kell annyi, mert idén kb már mindent elloptak, ami könnyen mozdítható. Tehát bőven elég ha a felét belátja. Krumplit, sárgarépát nem ásnak a éjszaka közepén. úgy azok kerülnek hátra jövőre, amit most lopkodtak az meg előre.
Egyrészt borzalmasan költséges lenne egy ekkora területet precízen körbekeríteni. Messze nem kifizetődő. Meg szerinted megállítaná őket? Átmásznák, átvágnák, stb. Másrészt a szomszédoknak is lenne pár szava ellene, hiszen a kerítésem miatt 1-2 barázda termőföldet veszítenének amiatt, mert kerítésem van. Hiszen nem tudnának tőle szántani.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Bővíteni szeretném a kamerákat, mert várhatóan kevesebbet leszünk itthon. Most egy kamera figyeli a ház elejét, egyet hátra és egyet bentre tennék. Imou LOOC kamerám van most, ami elég egyszerű, de alapvetően meg vagyok vele elégedve. Így maradnék a márkánál, de egy fejlettebb kamera kell, ami pl a kutya miatt nem riaszt állandóan. A Bullet 2 Pro szimpatikus, nem tudom, ajánlott-e. Még a Cell 2-t néztem és a Versát. Mennyire működik ez a human detect? Illetve én nem fizetek elő semmi szolgáltatásra, anélkül is megvannak az alap funkciók? Mert ez nem teljesen egyértelmű nekem. Tudtok tippet adni? Köszönöm!
-
kunberci
senior tag
válasz Truman #25316 üzenetére
Szia!
Az a baj, hogy Neked, Nektek kell vigyázni a területetekre, (más sajna nem fog).
Be kellene kerítened, vagy ha ez nem megoldható, akkor rögzíteni kellene az eseményeket, máskülönben nagyon nehéz a bizonyítás.
Erre sajnos áldozni kell. Én NVR plusz kamerarendszerbe gondolkodnék, nem lesz olcsó.
Ajánlásokat meg az összefoglaló kérdéseire válaszolva biztos kapsz, de legalább egy költségvetési összeg jó lenne, mennyit szánnátok a védelemre. Illetve pontosítani kellene, hogy hol nyitott a kerítés, pontosan milyen területet szeretnél megfigyelni. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Sajnos állandóan lopkodnak a kertünkről. Elvisznek paradicsomot, káposztát, mindent.
Hátulról teljesen nyitott a kert. Nincs kerítés. Valakik nagyon idekaptak, rendszeresen visszajárnak. Kis faluba élünk szinte biztos hogy valami helyi "rejtett erőforrás" Egyáltalán hogy tudom az ilyen bizonyítani, hogy feljelentést tegyek? Kamerák?
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?Gondolkoztam azon hogy valami damilos risztasztót csinálok, kb térdmagasságba, hogy ne riasszon kóbor kutyára, macskára. Vagy valami mozgásérzékelős reflektor, hátha betojnak tőle mikor lopni jönnek.
Teljesen tanácstalan vagyok.Kb ilyen a kert:
Bocs ha nem idevágó, de találtam aktív vagyonvédelemmel foglakozó topikot.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
jézusom
addikt
Sziasztok! Sikerült valakinek össze hozni annke nvr-alexa kapcsolatot? Nem mint ha sokra számítanék, de kiprobálnám 🙂
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Synology SS-el tényleg csak két kamera használható? Ahogy olvasgattam visszafele, mintha utaltatok volna arra, hogy kettőnél több kamera már külön díjazáshoz kötött?
Közben olvasom, hogy valóban és licence kell kameránként...phu
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
pinnacle
nagyúr
Kamerám nem látja az idáig használt microSD kártyát. A felvételeket sem tudja lejátszani ezért. PC-n meg tudom nézni. Szeretném formázni, de az írja, hogy írásvédett. Ebben az esetben.hogy tudom formázni?
Ezt a Diskpartos írásvédelem eltávolítást is megcsináltam, de semmi változás.[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
válasz Patice #25307 üzenetére
Van SS azt is nézegettem már jonak tunik.
Viszont erre hogy desktop app azt nem találom, illetve hogy tudom beállítani?
Pkusz kerdes:
Azert nem tudom Tapo app-ban visszanézni a múltat, mert NAS ra mentem és nem kártyára?Egyébként kicsit többet vártam képminőségben..5-6 méterre, foleg ha belenagyitok elég maszatos a kép...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Synology Nas-ra ment egy Tapo 320ws kamera. Jól működik.
Kérdésem, hogy
1. normális a minimális akadozás? Mármint hogy nem tökéletesen folyamatos a kép?
2. Nas-on keresztül tudom PC-n is nézni (ott egyébként nincs akadozás), de lehet, hogy PC-n közvetlenül is láthassam, használhassam a funkciókat? Egyelőre csak applikációt találtam hozzá ami csak mobileszközre él.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
fisotech AHD B Platina 4Mp
Haverom hozta, betörők elvágták, számomra túl vékony a vezeték hogy összeforrasszam /igencsak inkább újat kellene bele húzni, tudtok valamilyen céget ahol ezt megoldják?[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
vásároltam egy TP-link TApo C225-ös kamerát. EGy SanDisk Extreme került bele, 190mb/s olvasási és 90mb/s írási sebességgel, elvileg 4k képes a kamera pedig 2k-t tud.
A következő a gondom:
1. Nem minden felvétel jelenik meg, pedig mozgáskor rögzít. Kapok is értesítést, de ha belépek nincs felvétel. 10-20 perccel később megint van riasztás és a felvétel megjelenik.
2. Kapok egy riasztást 13:36-ra, rányomok a riasztásra és bedobja 13:32-re.... aztán szenvedős odatekerni, mert nem reagál rendesen. Sőt, ha átállítom 0,5x vagy 2x lejátszásra akkor azonnal 13:36-ra ugrik.
3. Jön a riasztás, hogy mozgást érzékel, az app mutat egy 40 perces felvételt. Rányomok és felvétel sehol. Ahogy 1.-es pontban írtam később pedig ha van egy 2-3 perces riasztás az pedig elérhető.
4. A privát módba kapcsoláskor nincs felvétel. Egy folyamatos felvételkor ha rányomok akkor az utolsó 2-3 perc nincs meg. Ez azért kényelmetlen mert a kamerán van fizikai gomb is, és ha valaki bejön a házba, odamegy a kamerához majd rányom a gombra akkor röhejes módon nem lesz az akciójáról felvétel.......Már ott tartok, hogy visszaviszem, mert ez így egyáltalán nem felel meg a minimális igényeknek sem. Tapasztaltatok ilyet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest