Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
válasz bogabi #32109 üzenetére
[link] hikvisionnak 2015 óta van csak az annke nem teszi bele a saját firmwarejébe, pedig ugyan azok a kamerákat forgalmazzák. .
Már volt annke kamerám hikvisin firmware el de nem emlekszem megvolt e benne ez a beállítás , csak másfelől pedig megbutitja ezért nem jó.Update
Írtam a supportnak dolgoznak rajta.Atmeneti megoldás ilyen ködös időben kikapcsoli az ír -t addig
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Annke kameráknak van olyan beállítás ami szűri a ködöt? -
pruzsi
őstag
Az első amit felraktam 3 éve megy folyamatosan.
Egyszer sem volt olyan hogy nem volt elérhető.
Lehet felhőbe is menteni , én SD kártyát használok.
Ennél olcsóbb és jobb kamera nincs véleményem szerint wifisben de támogatja a UTP összekötését is.
5meter kábel van mellé és táp csatlakozó . Állandóan jön firmware frissites és a appot is mindig frissítik.Számomra a sorrend.
Reolink
Imou/dahua
AnnkeEzekkel volt dolgom eddig ,illetve 2db TP link azok is jók voltak de drágák már ...
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv újra .
Mi a helyzet akkor ha Poe kamera UTP is kap áramot és a rendes 12voltos táp is be van dugva ? -
pruzsi
őstag
Üdv.
Annke (c500) , tulajoktol érdeklődnék mi a Best setting hogy kutya,macska ,ember, autót erzekeljen de bogarakat kis bigyokat ne -
pruzsi
őstag
Üdv!
Tudtok ajánlani valami budget (60usd) 4mp naplemes(solar) kamerát, fix vagy forgós is lehet.
-
pruzsi
őstag
Összefoglalóban talán beleférne hogy, aki annke firmware-ről "frissít" Hikvision-ra az többet az annke firmwaret nem tudja visszatenni!
Példának okáért nem éri meg nekem eltűnt az ember érzékelés és 5mp helyett csak 4mp felbontások érhetőek el!
-
pruzsi
őstag
Nekem az elődökben is volt már ember felismerés ezért nem írtam , de természetesen van benne az is .
Úgy tudom lehet hikvision firmware re frissíteni őket már ha fontos.
Igen egyébként jó lenne mindig friss firmware.
Ma írtam a suppnak mert egy régebbi c500 képének az alja néha a szivárvány színeiben villodzik remélem kicserélik .
A héten teszteltem egy ,beltéri Imou Ranger 2c 4mp , korrekt képe van .
Ember ,állat , autó ( belterbe ) felismerés .Hdr mod miatt kevés fénybel színes a kép és nem sok mindent látni így kikapcsoltam fekete fehérben jobb.
Illetve lassabb a váltása fekete fehér és színes között mint egy xiomi 360 nak ha felnyomok egy villanyt[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
2 hónap különbséggel rendeltem több annke c500-at
ami ma jött már nem I51DM hanem I51DS Firmware Version V5.7.2 build 230426
első különbség van benne autó felismerés -
pruzsi
őstag
Kis csalódás az Annke tól vettem egy wpt400 at de a második antenna be sincs kotve illetve van még egy vezeték ami lóg helye nincs.
Motor lassú . Wifi így szar. Kép sem közelíti meg amit kellene . -
pruzsi
őstag
Üdv!
Melyik lát többet?
3,9mm 110 látószög
2.8mm 70 látószög
-
pruzsi
őstag
Üdv!
fisotech AHD B Platina 4Mp
Haverom hozta, betörők elvágták, számomra túl vékony a vezeték hogy összeforrasszam /igencsak inkább újat kellene bele húzni, tudtok valamilyen céget ahol ezt megoldják?[ Szerkesztve ]
-
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Bullet 2C 4MP -t be lehet állítani arra hogy Lan rol kapja a netet ne wifirol ? Hiaba van bedugva wifit használt , pedig routeren is azt írja hogy lan csatlakozott de ha a 2,4ghz kikapcsolom offline lesz -
pruzsi
őstag
Sikerült az ankeet tekon és végre pc is elérni , viszont nem hajlandó semmit sem rogizetni az SD kártyára aki ismeri tudna segíteni ?
-
pruzsi
őstag
Megérkeztek a ankee c500 ok , probléma hogy számítógépen egyik szoftvere sem találja, mobilon ott vannak előkép stb jó de a beállítások sokat tököl és lefagy, ugyenezen a halózaton a reloink megtalálja az eszközét
-
pruzsi
őstag
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Ahogy nézem DC12V írnak de hány A? 2 szerint(d)em elég?
illetve hány mm -es lehet a aljzat a kamerán[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
ha nem lesz fa a jobb oldalon akkor arra is el tudok nézni, nár lehet akkor még egy kamera kellene.
Reolink E1 Outdoor akartam de már dupla áron van
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ahogy a mintaképen(ez a útszakasz kb 20méter ) látszik csak annyit lenne figyelve de ha lehet kicsit még jobb oldalra elláthatna egy kicsit , kerítés kb 1,5 méterre van, nem lesz bővítés stb a figyelt terület egy elkerülő út ahol nincs esti világítás,illetve a szomszéd gép telepének a kerítését látja.
Minőségileg ez a hissue rendesen elmarad a benti xiaomi mi home , és a kint udvari Reolink RLC-410W képest . Szóval mozgást érzékeljen, rendszámot le lehessen olvasni ha elmegy itt egy autó már ha van rajta ...
lehető legolcsóbbat venném ami ezt tudja.
ez a hissue 3.6mm, 3MP [link] ez volt 40usd szóval jó lenne e ár fele maradni[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Tudnátok ajánlani olyan Ip kamerát ,wifis,1080p vagy jobb aminek nagy a latszoge ,SD kártyára rögzít illetve Windows op rendszer program is hozzá min vissza lehet nézni a felvételeket. Akár magyorszag vagy külföldi rendelés is jöhet . -
pruzsi
őstag
Úgy gondolom de lehet tévedek hogy inkább app függő hogy felveszi e a kamera az állatokat vagy autót ,ha mozgást érzékel pl a inqomega kamerák ic365 alapjában ilyen van.
IcSee Ben nincs így konkretizálva. Most változtattam a beiilitasokon hátha érzékelő így a mozgó objektumokat nem csak az emberi mozgást .
-
pruzsi
őstag
válasz hzsolee #19733 üzenetére
410w -van az jelzi az autókat,traktort amikor elhaladnak pedig az az udvarra van fókuszálva az utcát csak kicsit fedi le. Udvaron belül macska,madár, erősebb szélfúvásnál a fa ág mozgását is rögzíti
Tehát nekem elég ha látja hogy elhalad és rögzíti nem olyan komplex mint ez
[link][ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Tudtok olyan ip kamerát aliról ami emberi mozgás mellett autót is felismer és rögzít?!
Ilyet vettem de [link] autókra nem reagál -
pruzsi
őstag
Üdv.
Tudnátok ajánlani fix vagy ptz kamerát amin nincs felkaocsolo LED világítás vagy kikapcsolható 10-15 e körül aliexpressen vagy bangoodon.
Egyéb tulajdonság wifi és microsd ,kültéri -
pruzsi
őstag
Üdv.
A reolink Windows program támogat valamilyen hardveres gyorsítást ?
Egy kamera elő képe megfekteti a gépet.
60-100% megy a processzor .
Dolgozni így nem lehet mellette vagy pl egy böngészőt futtatni tv go val. _ lehet de akkor 10 seces késés van a kamera képen .
Micro SD rögzít.
Gigabites belső halozat van így az nem lehet probléma.A gépben egy régi X4 750k van és egy gt 210 , 4gb ram.
Mi így is van benne kb 3 másodperces késés , viszont ha a telefonomról nézem ott nincs egy poco f3 rol mobilnettel .
Kellene egy másik proci vagy egy jobb vk ?
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv !
Akinek van Xiaomi Mi 360° Camera, 1080p ez a újabb modell. Meghallgatná ha ideje engedi hogy hátul a hangszóró nyilasnal hallható e valamilyen zaj ?
Mert nekem igen akár a szgep usb re van kötve akár 220 ről kap naftat . Egyéb különleges 220 rol egy usb hub is van amire 2 LED egosor is van csatlakoztatva ha felkkaocsilom őket erősödik a zaj. Továbbá ha szint váltok néha a kamera is fordul
-
pruzsi
őstag
Üdv ,20 ezer Ft alatt melyik a legjobb beltéri ultrawide(min 110˚) kamera jelenleg ami otthon kapható ?
-
pruzsi
őstag
Hali!
Aliexpressen "nagy" sale van elektronikus eszközökre így ip kamerára is,érdeklődnék hogy 25-35usd körül max 4-8usd shippel melyik lehet a legjobb választás udvar figyelésre, sd kártyám van hozzá áramot tudok neki adni,ne legyen benne vagy ki lehessen kapcsoli az éjszakai segédfényt -
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
Üdv.
Szeretnék 2 belteri kamerát ami derékszögű folyosot figyelne tehát 180_279fok esetleg ? elegendő ?
Folyosó hossza 30_20m szélessége 2,5m. Micro SD kártyára rogzitsen ,ethernet kábellel kapja az internetet ,legyen hozzá Windows szoftver ami lehet élő képet nézni és visszakeresni .
Szükség lenne 2 db kültéri kamerára is egyik a kapu figyelne 15m távolság szélesség 4m másik az udvart ami kb 60m hosszu és 20m széles tehát nagy látószög kellene , mindkettő eternet kábellel kapna itt is a netet,micro SD rögzítés ,számítógép visszanézése élőkép ahogy a másiknak éjszakai mód stb.
Legalább 4MP full hd felbontás vagy nagyobb fontos a jól felismerhető arcok illetve hang felvétel.
Kabelezest megoldom lesz vagy 50 méter a routerig ..., Áramot minden helyen tudok biztosítana .
Összesen kb 150 ezerből jó lenne ha kijönne a 4db kamera ,mit tudtok ajánlani.*Beltéri kamera mennyezetre való szerelés jó lenne de nem fontos legfeljebb kis tartót kap ....
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Vettem egy ilyen kamerát
[link]
egy gond akadt nem tudom hogy lehetne kikapcsolni rajta a világítást há érzékel valamit,bőven elég lenne csak az infra menne este. mivel van több állatunk így fesz világit
ycc365 alkalmazás van hozzá itt nem találtam ilyen lehetőséget hogy offoljam. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Szükségem lenne egy wifi,sd kártyás, forgatható kint kamerára 30e ft körül van e ilyen aminek jó a képminősége is. Mit tudnátok ajánlani? -
pruzsi
őstag
Üdv!
Szeretnék venni egy kültéri wifis kamerát ami sd kártyára rögzít mozgást, és mobilon van hozzá app amivel tudom nézni vagy a riasztás miatt élő képet adna...Xiaomi YI Technology Outdoor Camera nézegetem ,mi a vélemény róla olcsóbban van jobb esetleg?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Kültérre szeretnék 3 kamerát, rakni ,olyan szeretnék amit távolról tudok nézni ha kell ,üzenetet küld stb van mobil appja. minőség is fontos jól felismerhető arcok este is,vandálbiztos, rögíztő eszköz is kellene hozzá,vagy ha van sd kártyás verzó az a legegyszerűbb gondolom távolról lehet formázni is.
---
Áramot felvevőn keresztül is tud kapni valahogy? gondoom mert akkor oda egy szünetmentes is bekerülne.
Árat nem tudok mondani 20-30 /kamera ennyiért van megfelelő? -
pruzsi
őstag
Üdv!
Szeretnék kültérre vásárolni egy ip kamerát, 2MP, nappali/éjjellátó mód,SD kártyára rögzítsen, esetlegesen wifi elérhetőség. Milyeneket tudnátok ajánlani 15ezerft körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest