-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz Dani82 #62295 üzenetére
Cicero: cirka egy éve hasonló kérdéssel fordultam a srácokhoz, ugyanazokat a válaszokat kaptam, mint Te. kaja, kaja, legfőképp hús, de ami nekem a legjobban bejött, hogy rendszeresen, procedúraszerűen étkezem. rizs, csirke, szója, hal, tészta. akkor 187 centi voltam és 64 kiló, most 190 és 74, ami továbbra is vékony, de legalább már ha a hasam szappanozom nem a hátam habzik.
akkor 25 szabályos fekvőt nem tudtam lenyomni,most ez 60-70 körül mozog. nekem nagy előrelépés. szeptembertől kezdek el lejárni terembe.szóval hajrá, evésre fel, csak akarni kell.
-
Rypejakten
addikt
válasz almafa42 #29828 üzenetére
meg vagyok áldva minden földi jóval, gyerekkorom óta kifózisos vagyok minimális mértékben, muter szokta mondani, hogy "gyenge termés".
Ijk: ismerősi körben van egy használaton kívüli szobabicikli, azt mindenképpen elkérem. élőben jobb lenne, de 32 nm-en nincs sok helye a bicajnak.
az úszásnak meg utánaérdeklődök ahova anno jártam.Radnix:
egyelőre csak fekvőzgetek, ha a stabil 50 meglesz, megnézem, hogy mennyi a bérlet itt a közelben.köszi a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
ahoj.
félve írok ide. 16 vagyok, 2 évvel ezelőttig futottam, fociztam, tehát véletlenül sem volt igénybevételnek kitéve a felsőtestem. azóta ezek abbamaradtak.
nem is volt ezzel gond, de drasztikusan megnőttem azóta (162 > 187cm), és egyszerűen annyira satnya a felsőtestem, hogy szar érzés tükörbe nézni. kb. így nézek ki most > [link]
most jött az elhatározás, hogy azért mégis el kellene kezdeni erősödni, mert az durván nem állapot, hogy 25 szabályos fekvőt nem tudok lenyomni, szóval a kar, mell és a hát az elsődleges, ha ezt ki lehet így jelenteni.tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni, de mivel érdemes kezdeni? terembe nem mennék egy ideig, mert ilyen erőnléttel nem érek semmit. gondolom az étrenden is érdemes változtatni.
két 5 kilós kézi súlyzóra szert akarok tenni, kezdetnek.az oltást bírom..
köszi,
r.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest