- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Bad Pritt #154702 üzenetére
sajnos azért írják rá, mert a bcaa meg glutamin körül van egyfajta "hype" és "emeli a termék értékét" mármint marketing értékét ha ráírják ami amúgy is van benne, vagy lehet még tesznek bele a filléres xarból még egy kicsit, hiába jönnek ki tudományos kutatások tömegei, hogy megfelelő fehérje bevitel esetén semmilyen "hatása" nincs a külön bcaa-nak meg amúgy is sokkal jobb a komplett fehérje (azaz egy turmix).
Szóval amikor a turmixodba teszel még bcaat akkor a pénzed dobod a klotyóba. Persze mindig van aki nem hiszi el meg érzi meg amúgy is olcsó és nem árthat (nem te csak úgy általában)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Bad Pritt #154698 üzenetére
Javaslom a wikipedian utánaolvasni a "fehérje"; "aminosav"; "esszenciális" és "elágazó láncú" fogalmaknak.
A mellékelt példa mutatja, miért él. meg kiválóan a fitneszipar a gyúrós közösségből.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gyuri860213
tag
válasz Bad Pritt #144057 üzenetére
Nekem a gépfoglalás eddig kimerült abban hogy a már használatban lévő gépet ha otthagyom 2 percre akkor lerakom rá az aranyér kenőcsömet vagy valamit de nem az hogy kinézek valamit előre és pityipasz ez kell majd 15 percig. Jártam már sok teremben de eddig ilyet nem tapasztaltam, lehet csak szerencsém volt.
Lehet öregszem és az alacsony ch sem tesz jót az idegrendszeremnek. -
Zola007
veterán
-
válasz Bad Pritt #143425 üzenetére
Jack Link's
Én ilyet vettem amikor az USA-ban voltam. Nem tudom, hogy itthon rendelhető-e, de nekem bejött.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz Bad Pritt #81366 üzenetére
Kompressziós kurva jól néz ki, ilyet fogok rendelni és geciizmosnak fogok tűnni elvileg
-
Zola007
veterán
válasz Bad Pritt #81366 üzenetére
Vegyen 2 számmal kisebbet.
Viccet félretéve body fit póló a neve, de fene tudja itthon hogy nevezikMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest