Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• roberto211

őstag

válasz Woodslave #50090 üzenetére

Akkor kiolvasom ezt a drugs bunny könyvet , meg átolvasok minden cikket. :)

És edzéstervet meg ilyeneket hol találok mert amit néztem body builderen nem találtam magamhoz illőt. Tömegnővelők vannak amik nyilván nekem még nem kell, meg ilyesmik. Vagy az lenne a legegyszerűbb szerinted,hogy ha elkezdem felfogadok pár alkalomra személyi edzőt és ő csinál nekem egy étrendet meg edzéstervet?

"tök mindegy mekkora vagy "Ez így van. :) Mondjuk mindennek megvan előnye hátránya .. Kissebb az gyorsabb, és olyan technikákat végre bír hajtani amit a jóval nagyobb darab nem biztos, de a nagyobb viszont valószínúleg erősebb , és amihez több erő kell itt valószínúleg a nagyobb az ügyesebb.. Mondjuk az edzőm 160 centi, 85kg ő se full izom hanem van egy testfelépítése de teljesen átlagos.. És általában a 3-4 fejjel magasabb és 20-40kg al nehezebb ellen is ő jön ki jól. ;) De mondjuk az ő háta mögött van rendesen tapasztalat, utcai is, meg mindenféle..

(#50092) N.Ferry: Kardiót azt gondoltam,hogy kell persze csak ,hogy ez mellett mik kellenek meg edzésterv ha lenne ilyen "minta" ami hozzámvaló illetve étrend.. A durva étrend alatt mit értesz?Pld?

[ Szerkesztve ]

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák