-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz Woodslave #50090 üzenetére
Akkor kiolvasom ezt a drugs bunny könyvet , meg átolvasok minden cikket.
És edzéstervet meg ilyeneket hol találok mert amit néztem body builderen nem találtam magamhoz illőt. Tömegnővelők vannak amik nyilván nekem még nem kell, meg ilyesmik. Vagy az lenne a legegyszerűbb szerinted,hogy ha elkezdem felfogadok pár alkalomra személyi edzőt és ő csinál nekem egy étrendet meg edzéstervet?
"tök mindegy mekkora vagy "Ez így van. Mondjuk mindennek megvan előnye hátránya .. Kissebb az gyorsabb, és olyan technikákat végre bír hajtani amit a jóval nagyobb darab nem biztos, de a nagyobb viszont valószínúleg erősebb , és amihez több erő kell itt valószínúleg a nagyobb az ügyesebb.. Mondjuk az edzőm 160 centi, 85kg ő se full izom hanem van egy testfelépítése de teljesen átlagos.. És általában a 3-4 fejjel magasabb és 20-40kg al nehezebb ellen is ő jön ki jól. De mondjuk az ő háta mögött van rendesen tapasztalat, utcai is, meg mindenféle..
(#50092) N.Ferry: Kardiót azt gondoltam,hogy kell persze csak ,hogy ez mellett mik kellenek meg edzésterv ha lenne ilyen "minta" ami hozzámvaló illetve étrend.. A durva étrend alatt mit értesz?Pld?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Motorola TLKR T62K walkie talkie
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest