- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
-
Dicker
őstag
válasz deniro2 #38863 üzenetére
Miért is?
---
Egyébként én kettő kanállal (nagy) használtam az Assaultot, de úgy se mindig működött. Szerintem gyenge, legalábbis gyanítom, hogy 70 kilóra van tervezve egy adag, mint általában. Ebben amúgy nincs sok stimuláns, így képtelenség, hogy ettől ne lehessen aludni. Direkt ki is van emelve.
Én rá 1 órára tudnék aludni, csak általában nem lehet. Még koffeinből is csak 150 mg van egy adagban, ami elenyésző az ilyen war machine-s 300/adagokhoz képest. Mivel mindig este edzek, így nekem még nem volt problémám belőle.
Sőt volt, hogy mixeltem: CreaHCL+ATP+Assault+BCAA, így egyben kevés vízzel, a vegyes ízek miatt gyorsan lement. Na úgy már hatásosabb volt.
Akinek meg elalvási gondjai lennének az nyomjon edzés után egy kardiót, és könnyen megy az alvás. -
hrvp
aktív tag
válasz deniro2 #38863 üzenetére
Vérnyomással kapcsolatban már sokan kérdeztek, de szinte senki nem válaszolt, szóval ha képben vagy ne tarts magadban, mert nálam is hasonló a helyzet. Bár a szisztolés érték már 120 körül van az utóbbi egy évben (én úgy tudom 90–119 között van a kívánatos érték) a diasztolés sosincs 60 fölött, sőt volt már 50 alatt.
És sajnos az otthoni vérnyomásmérőnk már nem nagyon megy rá a karomra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest