- Ubiquiti hálózati eszközök
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tomato firmware
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Docker konténerizálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
Spenotot szokott valaki enni zoccseg gyanant leveles formaban nagyobb mennyisegben? Arra gondoltam h kb csak ezt ennem zoccsegnek, viszonylag frisset kapni a tescoban csak megmosom es kesz. Relative olcson van es nem olyan fos az ize mint a zuborkanak ill igy kb 5 masodperc alatt kiporciozom
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tibcsi0407 #140916 üzenetére
leszakad, torik stb valami testresz? csak mert akko nem nezem meg
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Lacy6 #140893 üzenetére
ez a train with brain eleg egy okoskodo gyerek, nem valami szimpatikus, akkor inkabb mar a kriszho, de amugy se nagyon eri meg tuls sokat foglalkozni ezekkel inkabb az edzesre es kajara fokuszalj
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz whitezo88 #140582 üzenetére
jo de nalunk vagy 17en megbuktak 24bol, azert az durva szerintem, raadasul osszes tantargyra kivetitve 40 (vagy 30 nem tom)felett volt a bukta es ezt annyira sikerult orvosolni szobeliken h vegul mindenki atment
mekkora gaz egy iskola volt mar ez a gimi baszki[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz whitezo88 #140579 üzenetére
elvileg a 100 az atlag de neha ugy erzem h jo lesz az 80nak is, vagy h van ez? leviszik a kerdesek nehezsegi fokat a gyokerek szintjehez? vagy az elvart eredmenyeket viszik le. pl van 4 valasztasi lehetoseg es az atlagot belovik 25%os helyessegre mert a tobbseg meg veletlen se birja eltalalni a valaszokat? /megjegyzem h a matekerettsegi anno asszem 80bol 18 pontal mar kettes volt, megis megbukott az osztalyuk nagy resze mit rohogtem rajta baszki hihetetlen volt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz bigmasterg #140570 üzenetére
lehet de en nem olvasok vegig minden postot
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Ļantos #140262 üzenetére
meg szerencse h ez itt amolyan otthoni topic ahol mast is megkerdezhetek a 14 ev alatt szinte csak ide irtam meg az anglia topicba 4 eve de mar azert kezdem felfedezni a forumot utobbi hetekben
-
BÁ Nutrition
addikt
ok, nem az a gond, ha barmit csinalok a libre officben felugrik egy ablak h a libreoffice mukdese lealt aztan kikapcsolja magat meg reportol a microfosnak
tehat egy zsir uj tablanal is kb 5 masodperc alatt crash
tobbi es pl wordben egy "a" lenyomasa utan mar szevasz[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Ļantos #140236 üzenetére
feltelepitettem a libre-t de ahogy nezem nem tudja megnyitni az excel fajlt, vagy legalabbis amik nekem vannak, pl 4 eve irom az oraimat melohelyen, nem annyira tervezem ujra begepelni h itt is meglegyen :S
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #140232 üzenetére
rakattintasz es akkor feljon h vedd meg a 365-ot evi 70 dollarert
azt se ertem h eddig fontban volt, most atvaltott dollarra ha a storeban vagyok, ha a startmenubol megyek a sajat office alkalmazason keresztul meg forintban irja ki. gyoker valaki
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz bigmasterg #140225 üzenetére
lehet nem jott le elsore, de azert kerdeztem h egy kezdonek ez realis elerheto celnak tunik elsore aztan meg nem az
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tibcsi0407 #140223 üzenetére
nem tudom, most nezelodok valami inygen office-ert es vagy gondolkozok h megvegyem-e az microsoft-tol 120 fontert a 2016ot (csak legalis megoldasban gondolkodom)
igazabol nekem javareszt csak az excel kene par dolgot feljegyezni es kiszamoltatni, es erre az openofficere emlekeztem, h regebben volt ilyen. megnezem akkor a libre izeta microsoft storeban toltottem mar le 2 felet de egyik gagyibb volt mint a masik, viszont telon egy egesz normalis lejott csak ez pc-re kene
-
BÁ Nutrition
addikt
megnezne valaki h [link] ez az openoffice letolto hivatalos oldal mukodik-e, mert nalam nem es nem vagom miert
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz DrDobos #140175 üzenetére
nem egeszen, ha azert jarsz le gyurni h jobban nezz ki akkor genetikai szempontbol azt vesszuk figyelembe ami meghatarozo ez ugyben, ez pl vegtaghosszok, torzs es ezek egymashoz viszonyitott aranyai, az izmok aranyos fejlettsege, az izomtapadasok pl meghatarozoak az imaid formajara, vagy pl lehet h mondjuk asszimetrikus a tested, a gerinceddel stb lehet vmi problema, izuleti serulesek, ill letezik egyfajta hajlam h ki mennyire kepes gyorsan izmosodni pl izompolya vastagsagatol is fughhet, emesztestol meg persze h csepeli-e
szzoval valojaban mi a celod, arra gondolom mar rajottel h a feherjeturmix onmagaban alig oszt szoroz valamit
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz DrDobos #140170 üzenetére
szia, szinte teljesen mindegy, akar szuksegtelen is lehet.
ha alapvetoen a mozgas a cel akkor tutira felesleges. nem kell a feherjebe(shake) tul sokat belegondolni nagyjabol annyi mintha megennel egy szelet hust, de arra gondolom mar rajottel h napi 1 szelet hustol semennyire nem lettel izmos. ugyanigy nem leszel izmos a feherjetol sem.ha valami eredmenyt mondjuk strandformat akarsz elerni akkor egyreszt fontos lesz h milyen genetikad van amit ugye honna tudnank, masreszt azt h honnan indulsz, mondjuk egy magassag es testsuly nem artana infonak. szal ha nem tul katasztrofa szintrol indulunk ki akkor a nagy atlagot tekintve es legalabb atlagos iq szint mellett elkepzelheto h elegedett leszel nyarra. valoszinuleg tul sok izom nem jon fel mondjuk max 3-4 kilo hasrautes szinten de mondjuk minusz 10 kilo zsirral mar eleg utos formaba lendulesnek szamit, szal optikailag rengeteget dobhat, mondjuk ezt igy hasrautesre ugy mondom h voltal 80kilo 180 magasan es leszel 74 sokkal jobb formaban. de ugye mindez fikcio mert egyreszt lehet csepelrol szarmazol azaz 10000 kalorias dietaval es stb inkabb nem fojtatom
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz fanti #139804 üzenetére
Az aki heterokent sggberakatja magat h legyen penze kokszra nem kicsit szanalmas. Attol h ez elofordul meg nem a gyuras a hibas.. ill nem csak versenyszinten tudsz magaddal torodni. Ennyi erovel van aki azert krva h szep ruhai legyenek, de ettol meg nem minden no az
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #139731 üzenetére
azert ez a napi kapcsolat nemzetkozileg elismert profokkal nem azt jelenti h napi szinten felugyelni kene a norbit. szivinfarktussal se nagyon vizsgalgatnak gyakrabban mint negyedevente, sot inkabb evi 1-2. neki meg ritmuszavara volt aztan kapott egy pacemakert, egyik kollegamnak csinaltak kb 2 honapja, megse jarta be a sajtót h ez a vilag 9ik csodaja. ez nem ledegradalasa a dolognak, de azert tortenik ilyen rajta kivul massal is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz EmberXY #139474 üzenetére
Egyeni h kinek mennyire rugalmas a bore es nem mindegy h 165 cm magasan vagy 195el voltal 130 kilo. A lassabb fogyast jobban toleralja a szervezet, szerintem 15kg minusz boven eleg evente
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz phanfantom #139417 üzenetére
Pedig szinte tuti benne van H kezdésnek átmozgató jelleggel végezz gyakorlatokat minden izomcsoportra. De mivel csak heti 1x mennél így kb ez meg is maradhat, max kicsit emelsz a sulyokon később
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz phanfantom #139415 üzenetére
Kezd ugy h kinyitod az osszefogalalot es elolvasod
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #139411 üzenetére
Nem jelentettem senkit, csak beszolt priviben egy takonymadzag es el se tudom kuldeni az anyjaba mert kitiltottak. Termeszetesen friss reges nulla hsz-es eszkombany vót.
-
BÁ Nutrition
addikt
az melyik topic ahol kiirjak a nyominger kamuregeseket mikor es miert tiltottak ki?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tibcsi0407 #139283 üzenetére
baleset? mert akkor inkabb nem nezem meg
-
BÁ Nutrition
addikt
a bikaseggu
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz AsakuraDave #138892 üzenetére
Ja csak kicsit gáz a műsegg
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Sterilzona #138791 üzenetére
csomo fajta bizbaszt lehet enni ha ez megnyugtat
[link]
az osszkaloria nyilvan szamithat de azert eleg sok fele dolog belefer ha nem a verseny elotti par hetben vagyyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Champipi #138647 üzenetére
Emeszthetoseg, tapanyagok stb de az edzesben nem az a lenyeg h full guru legyel hanem h csinaljad es tartsd be az alapelveket. Ez nehezebb mint videokat lesegetni ezert bukik el a legtobb ember. +rohadtul nem egyformak az adottsagok, magadra kell szabni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #138598 üzenetére
Nem szarozasnak szantam. Megvan az alkata h bajnok legyen de kozuluk nem gondolom kiemelkedonek. Pl Janesz kiemelkedo volt h mondjak is valakit a topicbol
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #138557 üzenetére
viszonylag egyszeru a dolog, nézd meg a sajat kepeid, a Lenard Lajost, meg az Illes Norbit. egy ilyen vegletekig kizsakmanyolt lepucolt szaraz test nem arrol hires h szuperszalkas telt es kerek egyben.. egyszeruen vagy lapos, vagy fedett vagy elcsoffad. ilyen szinten mar annyira elteroen kene reagálnia a szervezetnek ami elegge valoszinutlen, persze nem toltottem el 0-24 orat egyikotok mellett sem eveken keresztul, meg xarok is bele, csak amikor a full telekokszolt Nagy Ferenc Gábort elpitsazta a Lenard akkor az elegge meg volt rottyanva h csalas stb, pedig jobb volt a Lenard, csak h ez naturalon lehetseges legyen az kb vicc.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz AsakuraDave #138502 üzenetére
ez az elso elegge adja, ilyen lenne Angel zenészkent kb
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FIREBLADE78 #138488 üzenetére
Igazad van. Fel milliardos vagyon folott talan mar belefer
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FIREBLADE78 #138470 üzenetére
arra a postra en is emlekeztem, jol kaptal erte akkor is
-
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #138281 üzenetére
Nem hinnem h 38 de pinokkional barmekkora ertek elofordulhat holnaputanra elfelejti es akkor meg 62 eves peldanak hozza fel
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #138095 üzenetére
egyebkent azzal tisztaban vagy h siman megoldhato mar h egy relativ ecceru applikacioval siman ramontirozhatod a fejed barkire egy videoban, igy ha pl megkered a taxis haverodat h nyomjon neked 200ba 10et es elotte mondja oda h sziasztok en vagyok a Angel a csepeli hős, ti meg ph-s kis gyikok vagytok ehogy kell fekvenyomni-e, akkor azt alig lehet megmondani h csít?
-
BÁ Nutrition
addikt
legyen akkor egy abszolút vállalható is [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz HussarF #137956 üzenetére
ezeknek a videoknak csak az a baja h valojaban sajat magukat alacsonyitjak le velük. sportolokent semmi nem jon at belole ez egyertelmu, hiaba van kiirva h ifbb pró, nem segit rajta. ennyi erovel b*sz*thatna is magat videokon, mert ez is csak arra ho h recskazzon ra aki ezt igenyli.
a TZS videoja meg epp elmegy [link]
bar nyilvan neki is van elsosorban pin*mutogatos isyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz AsakuraDave #137541 üzenetére
Fotosop gyanús
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz medica #137430 üzenetére
Janesz mondta meg anno h szerinte mennyire fontos az edzes elotti kaja hiszen az epp akkor szívódik fel mikor edzel, tehat eleve jobb mint amit edzes utan viszel be mert annak meg kell egy kis ido. de valszeg nem etto lett izmos
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- EA Sports WRC '23
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Realme GT 5G - versenyképes
- Interactive Brokers társalgó
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tomato firmware
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...