-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz penene #16497 üzenetére
azért megnéznék egy 1 perce max sprintet Egy normál embernek 10 sec is jó, amúgy soha nem értettem hogy írhatnak akár 30 sec-et is. Vagy nekem vannak más téveszméim a sprintről.
Amikor én csinálom, akkor egy fél focipálya (50-70méter attól függ melyiknél) sztem 11 mp-nél nem tart tovább, ebből 10 kör és meghaltam.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz #72042496 #16486 üzenetére
ez igaz, nem is attól félek, hogy leesik az izmom, hanem hogy feleslegesen és túlzóan túráztatom magam. Mondjuk ez a kis reggeli mozgás most pont jól esik, aztán ha már nem legfeljebb abbahagyom
MMA: én most kezdem érezni segg comb részen.
-
_NCT
addikt
válasz God Vazzeg #16489 üzenetére
Edzés végén tekerek
Remélem nem szmokit
-
God Vazzeg
veterán
válasz Woodslave #16469 üzenetére
Én most 15 perccel kezdtem, legközelebb meglátom még, valszín 20 perc lesz már. Mi a sok? Szerintem 40 perc alatt mehet nyugodtan, pulzust nézz közben, ne menj 150 fölé. Edzés végén tekerek, szóval elvileg leürült raktárakkal, ezt hozzá kell tenni, szerintem ilyenkor érdemes, vagy reggel éhgyomorra.
-
shteer
titán
Nightmare, ez még te vagy?
Kérdés
Sziasztok, nem bírom befogni a pofámat, magyarázkodok még, pedig tudom ám, hogy szar vagyok, így most kétségbeesetten próbálom meg nem történné tenni ezt a két napos erőlködést. Ami a lényeg: egyszerűen nem merem felvállalni a pofámat. Írtam ám kamu mélcímről mélt tényleg. Kurva szar vagyok, elképesztő. És még mindig nem értem, hogy kussolnom kéne. Lehet el kéne mennem pszichológushoz. Tajgetoszra. Fordítógép off.
McCart
Válasz
Ja, meg anyádba is.
2013-04-17 20:21:33
BunnySziasztok kedves edző válaszol olvasók! ...
Kérdés
Sziasztok kedves edző válaszol olvasók! Tudom, hogy szánalmas egy szar vagyok, de az elmúlt két napban úgy döntöttem, hogy a világ elé tárom kívánni ezt a tényt. Ez van, anyám sajnos csak ezt tudta kihozni belőlem, talán túl sok tejet ivott. Most, hogy mindenki rajtam röhög, kezdek beszarni , úgyhogy elhúzok a sunyiba, mert nyilvánvalóan nem merem felvállalni a pofámat. Talán még próbálkozok egy békülő e-maillel álnéven. Fordítógép off.
McCart
Válasz
No komment.
2013-04-17 19:42:12
Bunnyszerintem jónak tűnik..
-
_NCT
addikt
válasz Woodslave #16485 üzenetére
Én azon lepődtem meg, hogy egyáltalán nem lett izomlázam a tegnapi 3 km után. Máskor meg 1 hétig fájt mindenem... Igaz én úgy fogok hozzá a futásnak, h előtte gyalogolok vagy 5-10 percet.
Tegnap 3. perc után elkezdett görcsölni a vádlim, de leszartam, mondom ha már most megállok, csak rosszabb lesz. Futottam tovább, átlendültem a holt ponton és rohadtul bejött az egész
-
törölt tag
válasz meroly #16483 üzenetére
Ennyi.
Nekem pl. ilyen egy túra szempontjából most már könnyebb hónap, és igaz, lassan, de így is tudok fejlődni. Hozzászokik az ember. (Táplálékkiegészítőket nem használok.)
Vagy, magasabb szinten itt van itt van Chuck Engle, aki a legtöbb maratoni győzelmet tudhatja magáénak. Érdmes rákeresni, nem egy hegyomlás, de a cingártól is messze áll. Bele se merek gondolni, mennyit futhat.
Ezekel annyit akarok csak hozzátenni, hogy ami mozgásról itt szó van, attól egy amatőr gyúrósnak nem kell betojnia. Semmi baja nem lesz tőle, max. az első pár hétben érzi kicsit, aztán pikk-pakk megszokja.
[ Szerkesztve ]
-
-
meroly
veterán
válasz Woodslave #16480 üzenetére
Túlmisztifikálod. Ha már eleve bebeszéled magadnak hogy szarabb lesz a súlyzós edzés a reggeli aerob miatt, akkor úgy is lesz.
Én nem így álltam neki és teljes edzést tudtam csinálni még akkor is amikor pont előtte kardióztam 1 órát. Igaz csak egy vagy max 2 hétig csináltam, úgyhogy érdemben az izomvesztésről nem tudok beszámolni.Impossible is nothing
-
Woodslave
félisten
válasz Richard #16476 üzenetére
hát pont ettől félek, ha aznap csinálom kikészít és a délutáni súlyzós edzés lesz fos, ami nekem a fontosabb, vagy másnap reggel baxik oda a regenerációnak, de még mindig ez lesz inkább.. H-Sz-P súlyzó és reggel kocogás, K-CS-Vas próbálkozok némi HIIT-el. Aztán két-hét után levonom a tanúságot, hogy nekem tök mindegy (és kiégve bele is unok)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Etelka, aki Bunnival hadakozott az EV-ban néhány hónapja, most Scitec tag? Vagy legalábbis Szítekben feszít [link]
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
_NCT
addikt
Én tegnap futásnál csináltam ilyet, sprinteltem 10-15 másodpercig, majd visszaálltam, jól esett nagyon. Lehet kipróbálom ezt a HIIT edzést.
-
őstag
válasz Woodslave #16474 üzenetére
Reggel csinálod. Én is mindig úgy csinálom, ráadásul éhgyomorra. Nincs ebben semmi extra. Akkor van baj, ha közvetlenül edzés előtt csinálnád. Na olyat ne, mert semmit nem fog érni a súlyzós edzés.
Amennyiben a heti 3 súlyzós hétfő - szerda - péntek, abban az esetben mehetne kedd - csütörtök - szombat reggel a HIIT, súlyzós edzés napjain meg kocoghatsz. Vasárnap pihenő.
B verzió, hogy súlyzós edzések napjain megy a HIIT és "pihenő" napokon a kocogás relaxáló jelleggel.
Ez attól függ mennyire bírod. Ki kell próbálni.
#16475: Az aerob is visszafogja, ha valaki hülye módon súlyzós edzés előtt csinálja közvetlenül. Utána már nincs elég energia egy normális edzéshez, főleg visszafogott sch mellett..
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz Woodslave #16474 üzenetére
nalam het 6x1 egy ora ellipszistrener van reggel, es 4x sulyzos edzes este.
miert ne lehetne ezeket osszeparositani?
Nekem az a tapasztalatom, hogy inkabb a kaloriak visszafogasa csokkentette a teljesitmenyt a sulyzos edzesben, nem az aerob.
(#16458) meroly
hat ha mar az asszonynak sem hihetek, akkor megette a fene az egeszet Olyan tipus hogy megmondja az igazat, akkor is ha az nekem nem tetszik. Tobbek kozott ezert vettem el
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
válasz .HUman #16436 üzenetére
bocs hogy így beleszólok, de én 360km-re edzek az otthonomtól. erről ennyit. mehettem volna én is benzin csempésznek, hordhatnék menekülteket nyugatra, de nem ezt választottam, hanem elköltöztem otthonról, 3-4en vettünk ki egy lakást hogy kevesebb legyen az albi és most ott van rendes munkám és nem kell a rendőrtől paráznom. és még emigrálnom sem kellett, pedig ha megteszem, akkor már lehet bmw-m is van.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #16468 üzenetére
és mit gondolsz, mennyi még ami nem túl sok? Vagy próbálkozzam, aztán ha mondjuk nagyon visszaesik az edzőtermi teljesítmény (azt nem mondom hogy az izmosság, mert nagyon nem veszem észre ) akkor vegyek vissza?
-
spammer
veterán
válasz meroly #16465 üzenetére
Nem kifejezetten csak neked szólt, csak a tiedre válaszoltam. Ha jól esik, persze lehet futni 15 percet is, a semminél meg minden jobb. Nekem is el kellene kezdenem lassan, mert az aerob kondim már az izmosságomnál is fosabb
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #16450 üzenetére
ja sztem én is maximálom 40 percben, erre fokozatosan fogom felemelni, 1-2 percenként.
-
spammer
veterán
válasz meroly #16453 üzenetére
Nehogy már szentírásnak vegyétek, hogy 40 perc után kezd el csak zsírt égetni a szervezet, meg 1 óra, meg hasonlók. Eleve emberfüggő, pulzusfüggő stb. Valószínűleg már pl. 10 perc után is égetsz, csak nyilván nincs értelme 10 percet kocogni, mert akkora hatása nincs, mintha 1 órán keresztül gyötörnéd magad, főleg, ha progresszívan csinálod, vagy intervallum edzésben.
szerk: a diszkóizom meg a mell-bicepsz.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz penene #16447 üzenetére
ja a divat buzik húzzanak a csába! Van egy srác, mindig tavasszal,nyáron edz. Tavasszal bekoxol,mint állat,hogy nyárra jól nézzen ki. Télen pedig alig jár be edzeni,akkor már fele akkora,össze van esve,mint a parasztgatya. Mindig mondjuk neki. Mi van veled,nem koxolsz,de össze vagy esve. Én télen is úgyanúgy keményen edzek. Én szeretem csinálni. ,,gyerekek legóznak, fiúk fociznak, férfiak gyúrnak,,
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
meroly
veterán
válasz Woodslave #16454 üzenetére
Halvány dunsztom sincs, csak olvastam én is.
Nekem a negyed óra is jólesik, meg az egy óra is, azért csinálom.
Reggel éhgyomorra csak akkor indulok el, ha vérvételre kell mennem, szerencsére eddig csak kétszer kellett. Üres hassal nekiállni bárminek is én nem tudnék szerintem, meg nem is akarok.Shadowbull: ne higyj neki! Engem is izmosnak mond az asszony Meg a mérlegnek se higyj.
shteer: akkor ezek szerint nem húztak meg töriből, hogy még itt vagy?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
shteer
titán
-
Shadowbull
addikt
ha meg visszaugorhatunk egy kicsit a teszsirra: tegnap este megmutattam az asszonynak a korabbi osszeallitast, es aztan megkertem hogy jo alaposan nezzen meg es saccoljon be, o azt mondta hogy egyertelmuen 20% korul vagyok, talan egy kicsit alatta. Erdekes en koverebbnek latom magam, lassan kezdem erteni a testkepzavaros csajszikat
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Woodslave
félisten
válasz meroly #16453 üzenetére
és 40 percig mi történik? Vagy akkor 40 és 60 perc között égetsz csak zsírt?
Komolyan ez már annyira nevetséges. Ha arról van szó, hogy reggeli a legfontosabb étkezés, meg ne edzél reggel éhgyomorra, akkor éjszaka lemerül minden glikogénraktár (máj izom stb.) Ha reggeli futásról van szó, akkor 45 percig mit használ a szervezet energiának? Izmot?
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Woodslave #16449 üzenetére
Akkor fuss Forest, fuss!
Viccet félre téve én is úgy olvastam hogy 40 perc után indul be a dolog, de Báni szerint meg 5 perc után. Az aerob pulzust meg óra nélkül is be lehet lőni. Bár ezt is leírták már, még épp hogy nem zihálsz, de azért beszélgetéshez már nem túl kellemes.
(#16448) MMA87: ez így van Rengeteget jelent. Egy jó albumot végighallgatni, ami legalább 60 perc és sutty, már túl is vagy rajta, észre se veszed, max azt hogy mindened egy csurom víz.
(#16450) God Vazzeg: mióta visszavettem én is ilyen negyed órára csak bemelegítés gyanánt, se lettem izmosabb
HIIT-et még nem próbáltam, de valaki árulja már el mi az a diszkó-izom?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
penene
őstag
válasz Woodslave #16449 üzenetére
A HIIT-ben az a jó, hogy nem kell pulzusmérő, és nem tart sokáig (10-15 perc max). Maximális erőnlét szerzési lehetőség.
A 45 perces aerob dolgok nem fejlesztenek erőnlétet, és még a zsírégetés sem indul be, ahhoz kell a 60 perc a könyv szerint. (persze azért valamennyit ad, hisz 45-60 percet kell mozogni)
A 45 perces folyamatos kardiók (futás olyan tempóban, ami annak minősül) meg valóban bontják rendesen az izmot, erőnlét szerzésre persze jó.De ezzel szerintem nem mondtam újat.
Lehet választani.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz meroly #16445 üzenetére
próbálom a lassú (tényleg nagyon visszafogott) kocogást. Nem biztos hogy elsősorban zsírégetés céljából, inkább kicsit a hosszabb távú kondició fejlesztése lenne a cél, pulzusmérőm nincs, nem is akarok ilyesmikre beruházni. Viszont félek hogy még ez is túl sokat kivesz a regenerációból, bár még nem érzem (még jó csak két alkalom volt).
De mivel csak reggel tudok menni, nem nagyon tudtam még kitalálni mi legyen. Heti 3 súlyzós edzés délután van. HA aznap reggel lenne mondjuk HIIT akkor kinyírnám magam az esti edzésre, ha másnap reggel, akkor meg a regeneráció lenne bajos. MEg tudnám csinálni, hogy gyaloglok tempósan, de azt meg kondíció szempontjából érzem nullának.
-
penene
őstag
válasz Coccolino_O #16438 üzenetére
Igazából nem látom, és nem is foglalkozom vele. Nem nézek ilyen fórumokat, játszótérre se járok.
Viszont a különbséget a kondi és fegyenc között már a gyakorlatban is megtapasztaltam és lassan tudom, mitől mit várhatok el (természetesen ezt előtte is "tudtam", mert kitalálható, de más, ha az ember magán tapasztalja meg). De persze ez is olyan, mint a testépítés, hogy az ember nem pár hónap alatt sajátítja el a tudást, hanem több év kemény munkája után jön eredmény. Tehát még igencsak kezdő vagyok e téren.
Egyébként az is igaz, hogy ha valaki bármit divatból csinál, akkor semmit se fog elérni. Ugyanúgy le lehet menni a terembe diszkóizomra bohóckodni, mint amikor megjelennek nyár előtt a srácok, és ugyanúgy lehet bohóckodva csinálni a fegyencet is.
Minden esete az eredeti célomnak maximálisan megfelelt: szépen megerősödtek a lábaim, és a térd is. Nem volt még ilyen jó a térdem az elmúlt 5 évben (és a könyököm se fáj). Direkt a láb miatt kezdtem el, mert ki akartam próbálni valami mást, ami elég progresszív és valahogy máshogy terhel, mint a súlyzós/gépes, mert azzal folyamatosan szívtam (talán tényleg nem nekem valók a nagy súlyok). Azt kell mondjam, bejött.
A többi része sem rossz, általánosságban fittnek érzem magam, nem nézek ki rosszabbul, mint amikor gyúrtam és folyamatosan kihagytam különböző sérülések, motiváció hiány miatt, sőt.
Nyilván sokszor hiányzik egy jó kis fekvenyomás és bicó. Emiatt nem tartom kizártnak, hogy fogok én még terembe járni. Főleg, hogy 30 után azt látom, hogy szépen marad meg a tömeg, kezd ideális gyúrós alkatom lenni.Nyilván teljesen más, mint a kondi, más is a célja. És lassan kezdem a bőrömön is tudni, mit várhatok el tőle.
Na mindegy, ennyi. A divatbuzik meg tényleg húzzanak el valahova valamit komolyan csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Woodslave #16444 üzenetére
Minden fejben dől el, ez jó mondás
Nem mindegy hogy futsz, vagy kocogsz. Intenzív futást is jó sokáig fejleszteni kell, hogy meglegyen az 1 óra belőle, de kocogás/lassú gyaloglás szerintem nem vészes 1 órás időtávban.
Elsősorban gondolom zsírégetés miatt szeretnéd csinálni, akkor meg végképp felesleges futni. Számold ki az aerob pulzus tartományod, lődd be arra aztán kész. Nekem viszonylag kényelmes, még nem zihálós tempóban 7,5-8 km/h-val lazán eltelik az egy óra.Csináltam egy időben azt, hogy súlyzós edzés előtt kocogtam egy órát, na az halál volt. Egy értelme volt csak, hogy edzés után úgy megéheztem, fel tudtam volna falni mindent. Ha nincs futás akkor turmix után kb 45 perc-1 órával bírok csak enni csirkerizst.
Impossible is nothing
-
Woodslave
félisten
válasz meroly #16442 üzenetére
1 óra qrva sok. A futás fejben dől el elsősorban, legalábbis amíg a test nem adja fel, szóval 45 percet nagyobb probléma nélkül le tudnék nyomni most is, de nem tudom van-e értelme. Agyalok mennyi legyen az annyi...de sztem 45 perc lesz a határ.
pláne hogy megpróbálkozom minden nap, de nem akarom se elbaxni az esti edzést, se a másnapi regenerációt. Meglátjuk próbálom amíg ki nem égekMMA: nem tudom, focipályát futom körbe, de nem számolom hányszor
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
na 23 perc lassú kocogás megvolt.
-
.HUman
tag
Ijk: te tényleg el sem tudod képzelni, hogy milyen az élet a vad-keleten. Itt nincs az, hogy olyan helyen edzel, ahol csupa jófej van, itt nincs választási lehetőséged. A sok rossz közül a kevésbé rosszat tudod választani. Meg biztonságos környék. Az... Itt nincs budai elit, tele kamerákkal, rendőrökkel, őrzött parkolókkal. Mert nem, nem BAZ megyébe kell a rendőri jelenlét és biztonság, hanem a k.cs.g újgazdag negyedekbe, BP frekventált negyedeibe főleg, ezt maguk a szerencsétlen rendőrök (igen, sajnálom őket, mert az egyszerű zsaru tényleg nem tehet róla, ő csak az utasításnak engedelmeskedik, a kezük meg van kötve) , és az egyik BAZ-megyei rendőr-kapitány említették. Tudod, kis falvak, kevés szavazó, nem érdemes velük foglalkozni, főleg, hogy jönnek a választások.
Te hol is edzel?
[ Szerkesztve ]
.
-
-
.HUman
tag
Annak ellenére, hogy nincs választási lehetőségem, én értem a közös nevezőt az ilyen arcokkal is. Nem fogok naponta 30km-t utazni azért, hogy másik edzőterembe járjak, ahol egyébként még tahóbbak vannak, tele norvég csere-diákokkal.Tudod, Borsod-megye.. Ahová járok jelenleg, ott face-kontroll van, csak fehérek jöhetnek. Nem én találtam ki, csak leírom az igazságot, így remélem nem moderálnak (hja, állítólag durván rasszista vagyok a moderátorok szerint).
whitezo88: szolgálati fegyvert használtak. Ez elég indok volt.
penene: én csak 2006 óta vagyok itt, ne haragudj mester, újonc vagyok még a fegyencedzés-terén.
[ Szerkesztve ]
.
-
whitezo88
nagyúr
válasz .HUman #16431 üzenetére
benzinkútrablásért fegyház? rossz útra tévedtek?? én is ismerek ilyet akivel szajrét akartak csempésztetni, csakhogy őt felnyomták, mivel a komoly szállítmány máshol ment át csendben. gyerek is kapott, de nem fegyházat... ő "csak" gyorsan akart sok pénzt, mivel asszem pizzafutár volt...
[ Szerkesztve ]
-
-
.HUman
tag
válasz penene #16403 üzenetére
Nekem van két fegyencedzés-fanatikus ismerősöm is (jobban mondva "muszájból" választották ezt az "edzésformát"..), pár hónapja szabadultak és együtt gyúrunk. Na, a fegyencedzés azoknak való, akik tényleg azok, vagy nem akarnak edzőterembe járni. Amióta teremben edzenek (a hűvösön nem volt lehetőségük edzeni gépekkel, mert nem börtön-büntetést kaptak, hanem fegyházat) rengeteget fejlődtek. Ennyit a divatbaromságról.
Szóval aki fegyencedzés-buzi, az húzzon befelé, ne itt rontsa a levegőt.
.
-
Dexar007
veterán
Közben olvasom a komplett válaszát és mégis igaza van
,,Vesz a buzi egy BMW-t és azt hiszi, ő valaki és övé az út."
Mehet aláírásba.
Give me your cum,bull!
-
Yeffy
veterán
válasz Coccolino_O #16423 üzenetére
jaja, kivételesen egy értelmesen megfogalmazott válasz, amivel egyet is tudok érteni nagyjából...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
God Vazzeg
veterán
válasz Coccolino_O #16420 üzenetére
Nem merek belegondolni, onnantól nem innék vizet soha többet
Láb vót, holnap megmondom hogy adta-e
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
"Az értetlenkedő pillantásokkal nem kell törődni. Normális ember a befektetett munkát becsüli, nem a bekoxolást, és nem azzal foglalkozik, hogy más hogy néz ki. Aki egy másik férfit nézeget, az buzi. Aki azzal van elfoglalva, hogy a másik nem izmos, az a sajá nyomorult egójét próbálja fényezni: beteg lelkileg. Nem számít a véleményük. Normális ember nem nézegeti, mennyire vagy izmos, hanem azt jegyzi meg, hogy milyen szorgalmasan jársz le és milyen szépen edzel. Ez nem a testépítő verseny színpada. Nem kell megfelelned a terem közönségének. Lehet értékelni, ha valaki izmos, de nem kell lenézni, ha valaki nem az, sőt, egyáltalán nem kell másokkl negatív értelemben foglalkozni." - [link]
-
Coccolino_O
őstag
válasz God Vazzeg #16418 üzenetére
És gondolj bele abba, hogy mi történhet, ha ez az éjszaka kellős közepén történik...
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #16418 üzenetére
menj csak pisilni! viszlát!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
God Vazzeg
veterán
-
válasz spammer #16409 üzenetére
természetes hogy ebből élnek. az más téma, hogy itthon nincs akkora kultúrája és piaca, hogy több kocsira is teljen a legjobb magyar testépítőknek. az hogy vált és ettől lett most éppen ilyen, azt meg tudjuk, hogy májprotein és kemény munka van mögöttük is
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
_NCT
addikt
Hát-váll + futás eléggé fasza volt. Főleg a végén a futás. Igaz ez nem hiszem h kardio lett, de nem is baj, állóképesség növelése is jó nekem. Idei első futásom (eléggé lightos lett, de elsőre nem akartam maratont futni :] ) :
Running 2.83 km 19m:37s 8.7 km/h (avg. speed) 6:56 min/km (avg. pace)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Azért azt ne felejtsük el, hogy azért nem mindenki RoniKómen vagy Mutáns Ogre, hogy annyi pénzt toljanak bele, hogy 19 sportkocsija legyen. Nem hullanak ölükbe a szponzorok, nem nyomják őket rogyásig lóvéval, szóval nyilván elfogadnak egy szponzori ajánlatot és megbecsülik, hogy nekik legalább "jutott".
-
Jim-X
őstag
Pedig nincsenek brutálisan nagy karjai, brutálisan nagy vállai (idézőjelben persze ) és az iszonyat keskeny dereka miatt mégis hatalmasnak tűnik
Nagyon tetszik a fizikuma, még régen a scitec teszten "felfigyeltem" rá
Amúgy meg rohadjon meg, irigy geci vagyok na
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest