- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
válasz Coccolino_O #16438 üzenetére
Igazából nem látom, és nem is foglalkozom vele. Nem nézek ilyen fórumokat, játszótérre se járok.
Viszont a különbséget a kondi és fegyenc között már a gyakorlatban is megtapasztaltam és lassan tudom, mitől mit várhatok el (természetesen ezt előtte is "tudtam", mert kitalálható, de más, ha az ember magán tapasztalja meg). De persze ez is olyan, mint a testépítés, hogy az ember nem pár hónap alatt sajátítja el a tudást, hanem több év kemény munkája után jön eredmény. Tehát még igencsak kezdő vagyok e téren.
Egyébként az is igaz, hogy ha valaki bármit divatból csinál, akkor semmit se fog elérni. Ugyanúgy le lehet menni a terembe diszkóizomra bohóckodni, mint amikor megjelennek nyár előtt a srácok, és ugyanúgy lehet bohóckodva csinálni a fegyencet is.
Minden esete az eredeti célomnak maximálisan megfelelt: szépen megerősödtek a lábaim, és a térd is. Nem volt még ilyen jó a térdem az elmúlt 5 évben (és a könyököm se fáj). Direkt a láb miatt kezdtem el, mert ki akartam próbálni valami mást, ami elég progresszív és valahogy máshogy terhel, mint a súlyzós/gépes, mert azzal folyamatosan szívtam (talán tényleg nem nekem valók a nagy súlyok). Azt kell mondjam, bejött.
A többi része sem rossz, általánosságban fittnek érzem magam, nem nézek ki rosszabbul, mint amikor gyúrtam és folyamatosan kihagytam különböző sérülések, motiváció hiány miatt, sőt.
Nyilván sokszor hiányzik egy jó kis fekvenyomás és bicó. Emiatt nem tartom kizártnak, hogy fogok én még terembe járni. Főleg, hogy 30 után azt látom, hogy szépen marad meg a tömeg, kezd ideális gyúrós alkatom lenni.Nyilván teljesen más, mint a kondi, más is a célja. És lassan kezdem a bőrömön is tudni, mit várhatok el tőle.
Na mindegy, ennyi. A divatbuzik meg tényleg húzzanak el valahova valamit komolyan csinálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest