- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Adobe Lightroom topic
- Synology NAS
- Windows 10
- Milyen routert?
- Windows 11
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
Jó, ebben is van valami. De cserébe a fényképezőgép nem kér szoftverfrissítést, ami rosszabb esetben akár szó szerint téglásíthatja is az adott telefont. (Persze még én sem nagyon láttam/hallottam ilyenről. De ugye az ördög sosem alszik)
#18 Ezt mondani könnyű de végrehajtani már nehezebb. Ugyanis még most sem születik techgurunak mindenki.
-
"ne a saját igényeid alapján akarj nagy igazságot mondani" - nna ezaz, túl sok az igény, a júzer meg türelmetlen. Ott a kezében egy eszköz, ami tökéletesen kiszolgálja azokat, amikre VALÓBAN szüksége van, miért is kell rohanni kukázni?
Emiatt mondjuk van valami értelme a csillagászati áraknak - bár akkor meg inkább valami kacat alsókategóriást vesz a júzer, ami fizikailag esik szét 3év alatt...az AI mondjuk nekem se kell - adák
, ami kell és tételesen használom, a jó kamera (beleértve valós telekamerát - ebből ez az első telóm, ami tudja), nem túl katasztrófa üzemidő ÉS sok év biztonsági frissítés. Rohantam volna ha nem lopják el az elődöt? Nem, még úgy se, hogy ráhúzok 1-2évet frissítések nélkül. Lemaradtam volna BÁRMI érdekesről a VALÓ életben? Frászt...
-
Egyszerű, ami esélyesen 1éven belül kuka, azt nem kéne megvenni. És persze ki kéne nőni a totális, mindenáron-képernyőfüggésből. Én kb 5-7évente cserélem a telefonjaimat, idén volt egy kivétel, mert a 3 és fél éves A52S-et ellopták - vettem egy pixel 9 prót szerződésben effektíve annyiért, amennyiért az A56okat vesztegetik: ha tudok rá vigyázni (tok van, mostmár jobban odafigyelek a tolvajokra) akkor még 6évig vas pipa, szoftverfrissítés pipa. Nem variálom az appjaimat, az van rajta, ami a munkához és a mindennapi élethez kell, játékra vegyen az ember egy konzolt...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az első negyedéves okostelefon-eladások alapján az Apple vezeti a piacot.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mercedes topic
- Ford topik
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- További aktív témák...
Állásajánlatok