Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz -cobra- #55717 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál.
Én idén két szett gumit rendeltem tőlük.
Egy csomag Hankook 4S2-t Február 6.-án, megjött Február 13.-án (5 munkanap) - Gumi Profi team Pécs ügyintézés DOT 4122Egy csomag Goodyeart Március 9.-én, megjött Március 16.-án (4 munkanap) - Gumi Profi team Kecskemét ügyintézés DOT 0923
Ami nem annyira tetszett, hogy nem volt egyáltalán csomagolva egyik gumi sem, legalább kétszer körbetekerhették volna zsugorfóliával, és ilyen alufóliás iszonyat taknyolós erős ragasztós MPL-es matricát raktak a gumira amit piszok nehéz leszedni, és ráadásul nem a futófelület közepére, ahol gyorsan lekopik, hanem volt ami kiért egészen a gumi külső oldalán a futófelület széléig, így ott le kellett kaparni, mert nem mindig megy az ember kilinccsel előre. De betudom annak, hogy piszok környezetkímélőek a csomagolást teikntetében.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz -cobra- #55717 üzenetére
Ahol emberek dolgoznak, ott elofordul hiba. Szezon kellos kozepen vannak, napi tobbszaz rendelesbol pont a tiedet szurtak el. Kellemetlen nyilvan, de ennel tobb kar nem tortent. Plusz nem tudom milyen logisztikai rendszert hasznalnak, de pl nalunk tarhely/vonalkod/sorozatszam rendszer van es neha meg igy is sikerul elszurni mittomen van kb 30.000 csomagunk egy evben es abbol 30-nal van mondjuk ilyesmi hiba (kiszedesnel es csomagolasnal osszesen), es mondjuk egy BF alatt letolunk 2-3000 csomagot egy het alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest