Hirdetés
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz simonjoe #47518 üzenetére
Ha elegedett vagy amugy a Barummal akkor mardj annal, nem rossz gumi a maga szintjen. Csak csered at 10 ezrenkent. De egy Semperit jobb valasztas alig dragabb de jobn gumi sokkal.
Superb-en Barum? Az vmi fapad lehet, a mienk kozepes felszereltsegu de mar az is Conti PC5-ot kapott.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MC Pite
veterán
Méretet nem írsz, és csak a Sportcontacton rugózol (ott az Eco és Premiumcontact, utóbbi való leginkább az autóra).
Primacy4-et vennnék ha a zaj és kopás fontos és sokat mennék (nehéz autóval). De tyrereviewson hamar találsz egy csomó jó gumitesztet adott méretből.
Az más kérdés hogy hol olvastál erről jót... All tests Én előző autót Barum nyárival vettem, utána az Enegy Saver+ is érezhetően jobb volt (185/65R15), de a BluResponse meg aztán ég és föld volt már hozzá képest. (Ja várj, van egy tippen, autónavigátor kicsit sem fura tesztjeiben esetleg lehet hogy tök jónak tűnt, ok, csak mindenütt másutt mást látok, meg a max hatvanas fékezés is egy vicc.)Én amúgy 208on most cseréltem (november óta, 12k) az elsőt és hátsót(centír, alig kellett korrigálni), és kicsit változott a hang elsőre (utána családdal voltunk vásárolni, akkor nem tűnt fel, majd figyelem). Ez ugye eléggé kopós fajta, de nincs egy tonna, szemre nem láttam kopási rendellenességet.
[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
őstag
Abszolút elfogadhatók az érveid, kopásálló gumi kell neked. Ebben jelenleg a Goodyear EfficientGrip Performance 2 a legjobb, de pl. a Semperit Speed-Life 3 se rossz.
Ha történetesen Barum Bravuris 5HM-et rendeltél, arról azért nincs ilyen adat, mert nem került bele a tesztelési TOP 20-ba, de sajnos nem is szokott. Kb. egy Laufenn kategória, legfeljebb később öregszik anyaga. Egyébként nem hinném, hogy a Skodák gyári gumija lenne, azok inkább már második garnitúrák.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Ikea utespelare asztal 160x80 íróasztal
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest