- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- PR-Telecom
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
No, megszületett a döntés,ma meg is rendeltem az új nyári gumikat.
A választás a Conti-ra esett,15.500 Ft-ért jutok hozzá.
Remélem jó lesz. -
giigz
veterán
Igen, az igaz, hogy gagyibb kategóriában 5-6 évesen csere, nekem pl. nyáriból a 7 éves Kormoran széle repedezett, vízen tapadás nem nagyon volt (bár annak újkorában sem volt)...
Csak az, hogy ki van jelentve, hogy 6-7. éves téli gumi vízen kuka, az nettó hülyeség. A saját példánkat tudom felhozni, a Focuson most 8 éves Michelin Alpin volt télen, 50-60.000 km-t futott, 7 mm profil még van rajta, úgy néz ki a gumi mintha új lenne, repedezésre hajlamnak hajszálnyi jele sincs, a tapadás tökéletes, vízen is fékez szépen, februárban voltunk a hegyekben síelni, friss hó is volt az úton, nem volt probléma, egy pillanatig sem éreztük, hogy kevés lenne a gumi, vagy már cserélni kellene, pályán 140-nél szakadó esőben, egy erősebbet kellett fékezni, akkor is lassult szépen.
Persze talán 100-ból egy tartja úgy a kocsit, mint mi, a 8 éves Focus-on nincs egy karc sem, egy apró icipici rozsda kezdemény sem, szalon állapotú a kocsi 140k km-nél kicsit több van benne. A gumi szempontjából annyi a lényeg, azért van 8 évesen is tapadása, mert minden szezon után kavicsok kiszedve, gumi lemosva, lekezelve, fénytől védett, viszonylag hűvös helyen tárolva, és ami még fontos, hogy saras, havas menet után, a garázsba beállás előtt lemosva mindig. Ilyen körülmények között 8 évesen is lehet egy gumi gumi, én pl. szó nélkül felraknám jövőre is, de ezt majd a következő tulaj eldönti, pár napon belül átvesszük az új Fókát...
Én is aláírom, hogy ha valaki leszarja a gumit, saras vagy havas (sós) menet után nem mossa le, nem tárolja megfelelően, akkor 3-6 év alatt tönkremegy a gumi, de ha valaki ésszel használja az autót, vigyáz az értékeire, akkor azért 8 évig elmegy egy gumi, de megkockáztatom, hogy a mi 8 éves gumink jobban tapad a maga 7 mm profiljával 50-60k km után, mint aki 3-4 év alatt lekoptatja, + szarik az ápolásra... Plusz alapból nem mindegy, hogy egy Michelin vagy egy Kormoran-ról van szó...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz
neduddki #6194 üzenetére
Miért, mi lesz a 6-7. évben egy téligumival vízen?
Komolyan kérdezem, bár értelmes kérdésre nem nagyon tudsz válaszolni, tehát inkább a többieknek írom, legalább őket ne vezesd félre.
Azt hiszed, hogy majd 8 évesen nem fog megfelelően tapadni vízen egy téligumi? Mert akkor nagyon nagy tévedésben vagy megint... (Bizonyos feltételek mellett, de arról most nem volt szó, tárolás, stb.)
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #6193 üzenetére
HI!
es a 6-7. evben vizre nem vmesz vel ugye?:- )))
udv
neduddki
mod: nem is amintahiany miatt kapituala a teligummi vizen...
[ Szerkesztve ]
-
Satan_Claus
őstag
válasz
szőröscica #6190 üzenetére
Ha már 1 napon is havas, már megérte. Szerintem.
Egy gumi kibír kb. 60-80e km-t, 6-7 év alatt öregedik el. Ergo évi 10e km alatt nem éri meg téli-nyári garnitúrát fenntartani.
Vagy hallgatod a csikorgást nyáron (nálam nincs ilyen), vagy csúszkálsz 1(?) napig. Vegyen mindenki 4évszakost vagy télit belátása szerint. Én leírtam a véleményem, én télit használok a 2. autón.
-
Zozzant
addikt
válasz
szőröscica #6190 üzenetére
Ha valaki tudja előre akkor nekem is elárulhatná.
-
AMD Power
titán
-
szőröscica
addikt
válasz
Satan_Claus #6188 üzenetére
És hány nap van az évben, mikor havas az út?
-
AMD Power
titán
válasz
Satan_Claus #6188 üzenetére
Az évi 7-8000 kb 1000km ha autópálya akkor sokat mondok. A többi főleg város és autóút.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Satan_Claus #6186 üzenetére
HI!
csak mint az olajoztt t.... forro aszfalton mi?:- )
udv
neduddki
-
lorcsi
veterán
válasz
Satan_Claus #6183 üzenetére
ne már, hogy kanyarban nincs hangja..
-
lorcsi
veterán
válasz
Satan_Claus #6181 üzenetére
és hogy bírjátok azt a csikorgást hallani?
mi baromi soká..kb. egy hete cseréltük le..de óvatosan tekerve s hihetetlen volt
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
A 4 évszakos gumikról mi a véleményetek? Évi 7-8000 km főleg városi autózás mellé.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Ma kaptam egy eleg jo ajanlatot gumi teren. Eredetileg Michelin Pilot Super Sport lenne az autora. Ellenben ma felhivtak, hogy erdekel e a Michelin Pilot Sport Cup, mert van nekik a 2 fajta meretbol akcioban par darab, jobb aron, mint az eredetileg kert Super Sport. Vallalhato ez a palyara is alkalmas abroncs kozuti hasznalatra? Vagy aquaplaning teren mar tul gyenge, foleg a hatso merethez?!(235/35 - 265/30 R19) Igy ez olcsobb lenne, mintha a Super Sport-bol feltennem a 225/35 - 255/30 R19-et. Ez az eredeti gyari meret, de hatul nem birja a nyomatekot a gumi, nem szeretem mikor meg 100-nal is beszital egy-egy erosebb gazra. A masik pedig a valtoja lehetne, sokan ezzel a nagyobbal hasznaljak ezt a tipust, megha nincs is benne a manualban, mint lehetseges alternativa. Felni szelessege 8,5" es 9". Kerdes, rendesen illeszkedne e ra ez a szelessegu gumi, vagy ide mar kell a szelesebb felni is?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Ok, meg is vettem a 15-ös lemezt, téli gumi árak akkor nem fognak változni szept. okt. körül? Mert, ha nem muszáj nem akarok ismét 4 gumit venni.
Tomcsi
Igazából egyik sem.
De, a diesel nyomatéka és kényelme más világ, nem probléma neki a 180-as utazó, míg a HR-V-nek kb az a vége és eleve a doboz formát sem erre szánták. -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #6175 üzenetére
Melyik A száguldozós autó?
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #6175 üzenetére
Akkor minden tökéletes, jó választás lesz
Majd ha nem felejted el a Sportac 5-ről és az ST3-ról is számolj be
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #6170 üzenetére
Viszont a mostani nyári 16-os Sportac 5 gumijaid után számottevően rosszabb lesz az egyenesfutás a ST3-nak főleg /70-nél, nagyobb sebességnél (100 km/h+).
-
giigz
veterán
A nehéz döntés nem itt kezdődik. Hallgass rám, és vedd meg ezek közül valamelyiket, sorrendben:
1. Vredestein Ultrac Cento 26,8k
2. Fulda SportControl 25k
3. A Barum/MatadorBármelyiket veszed a 4 közül, nem fogsz rosszul járni egyikkel sem. Én a Vredit különösen ajánlom, mert azzal van saját és ismerősi körben is tapasztalatom, és csak jó tapasztalatokról van szó, de a Fulda SportControl, és amit írtál Barum vagy Matador is jó gumi, nyugodtan veheted bármelyiket
Taurus-ról nincs infóm, én ha a Vredit venném mint írtam, ha 25 a plafon akkor a Fuldát, ha jobb lenne kevesebből, akkor pedig Barum vagy Matador, mindkettő jó, amelyik szimpatikusabb.
[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
Sziasztok !
Épp nyári gumivásárlás előtt állok és nehéz dönteni mert nincs rá nagyon sok pénz sajnos (max 25k/db)
Skoda OCT II-re venném, és nem megyünk vele túl sokat egy évben max 20 ezret talán.
így hirtelen pár darabra szűkült le talán a lista :Barum Bravuris 3HM 225/45R17 91Y Ajándék Teljes Garanciával
Taurus 401 225/45R17 91Y
Matador MP46 Hectorra 2 225/45R17 94Y XL FRA Barum mellett az a 2 év garancia igen jó érvnek tűnik!
Esetleg minőségben tud valaki segíteni?köszönöm
-
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #6159 üzenetére
Pont ezt írtam neked, hogy személyautó gumik közül nagyjából csak a Vredestein ST3 van az értelmesek közül, viszont az biztos, hogy személyautó gumik közül ez való "terepjáróra", láttam már Vitara-n is, és maga a gumi felépítése is eléggé "4x4"-es.
A gumi előnyei: Kiemelkedően (nagyjából no.1) jó tapadás hóban, szintén jó tapadás vízen/szárazon, viszont a nagy barázdák miatt nem sportos, nem olyan közvetlen a kormányreakció, mint egy "laposabb" gumin... Tehát ez egy "terepesebb" gumi, de a kopása nem rosszabb, mint a hasonszőrűek, viszont hóban nem sok jobb van nála.
A hátrányait tehát leírtam az előző bekezdésben, nem sportos a nagy barázdák miatt, mondjuk én azért szeretem tempósabban venni a kanyarokat, körforgalmakat, és a tapadása nagyon jó, szárazon sem éreztem sosem, hogy kevés lenne a gumi, pedig direkt mentem be kanyarokba úgy, hogy na alapjáraton ennek a sebességnek a 75%-ával sem szoktam kanyarodni, mégis semmi jele nem volt, hogy nagy lenne a tempó a guminak, magyarul ezzel csak annyit akarok mondani, hogy értelmes embernek, aki nem úgy megy be egy kanyarba, hogy sikerülni fog-e vagy nem, annak bőven sok a tapadása a kanyarokban is, fékezésben meg aztán pláne simán hozza azt a szintet, amit a legjobbak. Tehát ez a "nem sportos" minősítés részemről annyit jelent, hogy a mostani nyári Vredimhez képest a téli mondjuk kanyarokban rosszabbul tapad 10%-kal (hasraütöttem, a különbség tényleg kicsi), de ez a szint még mindig top kategóriás, tehát más átlag téligumi sem lesz jobb.
Az esőben növekvő fogyasztást én mint írtam korábban, nem vettem észre, lehet igaz, nem tudom, vegyes körülmények között használom, volt benne eső, száraz, hó is, az átlagom nem változott, max. 1-5 dl-t, de az 800-900 km-re vetítve bármi lehet. Ami érdekes, hogy a nyári gumival semmivel nem fogyaszt kevesebbet az autó, inkább manapság 1-2 dl-rel többet mérek, ami elég érdekes, mert ugye melegebb van, hamarabb bemelegszik, de ez már ugye nem ez a téma... Amíg nem megy 6,5 fölé a vegyes addig nyugodt vagyok
Azt nem tudom ez megint miért lett ilyen hosszú, pedig nem akarok ennyit írni...
Tehát ajánlott ez a gumi, ha én nagyon meg vagyok vele elégedve akkor szerintem más is meglesz, a felhasználói vélemények erről a gumiról is kiemelkedően jók, mint minden egyes átlag méretre forgalomban lévő Vredi gumiról. Mindegy mikor veszed meg, számottevő különbség valószínűleg nem lesz.
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #6162 üzenetére
Ok, akkor nem szóltam.
-
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #6161 üzenetére
Igen, a könyve alapján is ez a 15-ös lemezfelnire való gumi méret.
Crossover-re kell, Honda HR-V. -
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #6159 üzenetére
Én nem biztos, hogy vennék ennyire ballonos gumit. Ez a gyári méreted?
Snowtrac3 korrekt gumi, de nem a legjobb. Ár/érték arányban jó. Hóban nagyon jó. Vizes úton sokat fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
PRDZsolesz #6158 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
Noh, közben rágoogleztam, én találtam 195/70 R15 méretben korrekt áron személyautó gumit, pl. a Vredestein Snowtrac 3 személyében.
Ajánlott akkor a Vredestein ezen téligumija is?
Mert akkor megveszem mégis a 15-ös lemezfelniket.
mod.
Érdemes most megvenni, vagy tél előtt sem változik az ára?
[ Szerkesztve ]
-
Üdv. Kollégák javítható az a gumi amelyik nem a futófelületen lyukadt ki, hanem az oldalán?
-
ReSeTer
senior tag
Érdekes kérdés:
swift 1.0 '94
155/70r13 cserélve lett 165/65r13-ra.
Mekkorának kellene lennie a guminyomásnak? Nincs a könyvben ez a méret, csak a gyári 155-s amire 2.2 bart ír.Köszönöm!
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #6152 üzenetére
Ez csak az en velemenyem, en igy csinalnam, ettol fuggetlenul nem biztos, hogy a masik megoldas rosszabb, csak szamomra ez az egyertelmu
Kerdezz meg masokat is a temaban akik jobban ertenek hozza
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #6150 üzenetére
Pl. a Vredestein SnowTrac 3 XL
És tényleg
Egyébként én azt tanácsolom neked, hogy a télinél is maradj a 205R16 méretnél, mert ez a 195/70 R15 haszongépjármű méret, és erre már nem lesznek meg azok a típusú gumik, amik a 16"-nál igen, tehát haszongépjármű gumit kell raknod a kocsira, ha a 15" mellett döntesz. Ebben az esetben Vredi (ami csinált erre a méretre személyautó gumit, a fentebb említett ST3).
Ha maradsz a 16"-nál, akkor megvan a személyautós kínálat, és mehet a Conti TS830P, Michelin Alpin A4, Goodyear UltraGrip 8, vagy olcsóbban a Nokian WR D3
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Én is így vagyok manapság vele, váltanék is 15"-ra (13-ról), de visszafog az, hogy most vettem vadi új (Vredestein téli-nyári) gumikat, és nem akarok még a gumikon is bukni...
Egyébként ha oda kerül a sor, nagyon jól jársz a Vredestein-nel, a Sportac 5 gumijuk nagyon el lett találva, gyakorlatilag nem lehet belekötni, szárazon, nedvesen egyaránt jó, halk, kopása is normális, minőségileg is jó.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Elég egyértelmű a helyzet, ezt ragozni nem lehet. Pár hozzászólással fentebb részletezve van, miért:
Vredestein Sportrac 5
Contintental PremiumContact 5Amelyik olcsóbb/szimpatikusabb, azt vedd. Kategórián belül a két legjobbról beszélünk, ezek után jön a Goodyear EfficentGrip Performance, utána pedig a Dunlop BluResponse
Mind a 4 jó vétel, az első 3 (Vredi, Conti, GY) felhasználói értékelésekben egy kicsit jobbat kapott, mint a Dunlop, de egyébként a Dunlop is egy kiegyensúlyozott, jó gumi.
-
m3tr0
őstag
Kezit' csókolom!
Ismét gumi téma, váltottam felni méretet.(visszamentem 15"-ra, jó felnit adtak és kp.-t
)
Viszont ha arra kerülne a sor,hogy erre most már veszek nyári gumit, akkor 195/50 R15-re mit javasoltok?
Amiről jót hallottam az a Vredestein,továbbá a Continental és a Michelin.
Nekem jó vizes-és száraz tapadás kell illetve,hogy ne kelljen 2 évente garnitúrát cserélni.
Csak utcai használat, de a vezetési stílusom enyhén sportos.(az autóm viszont enyhén sem sportos)
-
giigz
veterán
válasz
runner 125 #6142 üzenetére
Kivancsi vagyok a tapasztalataidra, majd ird meg
-
runner 125
nagyúr
Na meg is rendeltem.
A 4db 205/60 R16 Sportrac 5-re 86k lett végül a legjobb ajánlat, házhoz szállítva.
-
Ambrascet
csendes tag
válasz
runner 125 #6138 üzenetére
Persze!
Giigz a Volvos fórumban más nick-el írogat? -
giigz
veterán
válasz
runner 125 #6138 üzenetére
Gyanus ez nekem, meg a vegen kiderul, hogy nem hulyeseget ajanlok mindig
Viccet felreteve mint irtam is neked, nagyon jo gumi, nagyon jo vetel
-
válasz
Kalandor #6068 üzenetére
Felrakattam ma a CONTINENTAL Premium Contact 5-öket és eddig tetszik. 40-ről satufékre (ABS) úgy megállt az autó mint a cövek, és mégsem olyan keményen, hanem finoman, fokozatos lassulással, nem lógtam az övön.
Jobb volt a hangja a forgalomban is, komfortosabbnak érződött. -
válasz
Ununqatrium #6134 üzenetére
Fel se mertem hozni ezt a javaslatot
Amúgy erre gondoltam: -
válasz
Ununqatrium #6130 üzenetére
Egy picit jobbra még le tudnád fotózni.Szerintem pont nem látszik a képen,mert 8 betű után is jöhet a gyártási idő
-
neduddki
nagyúr
válasz
Ununqatrium #6130 üzenetére
HI!
pedilgen ez tok 4egyszeri Yaspishonapjanka %Pe3veben keszult:- )
udv
neduddki
ps.snagyito ne;lklilkeresd amasik oldalon
-
ReSeTer
senior tag
Megjöttek a gumik. A gumis azt mondta, hogy szimmetrikus gumik, teljesen mindegy, hogy hogyan rakja fel.
Idei Semperit CL2 -> szerintem nem szimmetrikus.
Van rajta egy sárga meg egy piros csík. a piros majdnem a szélén van. Szerintem annak kell kívülről lennie, ugye?
-
akom
őstag
Sziasztok,
Mi a Kumho márkáról a véleményetek?
-
runner 125
nagyúr
válasz
PRDZsolesz #6113 üzenetére
Okés, köszönöm!
Akkor majd a téli 195/70 R15 lesz.
-
giigz
veterán
válasz
neduddki #6117 üzenetére
155-ös méretben figyelheti a teszteket, sok értleme nem lesz
De nem baj, majdnem sikerült értelmes választ adnod neki... Ja nem, még a majdnem sem helytálló, mert totál hülyeséget írtál neki, semmi köze nincs az új gumi teszteknek ahhoz, hogy az ő kis 155-ös méretében a régebbi típusok közül melyiket válassza
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
runner 125 #6110 üzenetére
Télen jobb a vékonyabb futó felület, ugyanis jégen kisebb területen oszlik el az autó súlya, így jobban tapad pl. indulásnál. Hóban ha nincs ABS, akkor jobb a szélesebb, mert ahogy blokkol a kerék, feltúrja maga előtt a havat, és jobban lassul. Ha van ABS akkor szintén a keskenyebb jobb. Én télen minél ballonosabb gumit használnék, a lehető legkeskenyebb feltehető méretben.
-
giigz
veterán
Teljesen mindegy mikor veszed meg, néha vannak akciók, de alapjában véve ugyanazok az árak vannak.
Ezek közül bármelyiket nyugodt szívvel veheted, amelyik szimpatikusabb:
Matador MP52 8.500.-
Barum Polaris 3 9.100.- (ajánlott vétel, ár/érték arány bajnok)
Sava Eskimo S3+ 9.100.- (szintén ajánlott, olcsó, de használható, esőben talán gyengébb)Aminek már nagyobb tapadása van minden felületen, minőségben is jobb:
Vredestein SnowTrac 3 11.400.-
Continental, Dunlop, Goodyear, Pirelli ~13.000.-
Michelin ~15.500.-Ami hóban a legjobb az a Vredestein, eszméletlen milyen tapadása van, de vízen és szárazon is kiemelkedően jó. Az utolsó két sorban amit írtam, túl vannak árazva, 155-ös méretben semmi szükség nincs 15.000 Ft-os gumit venni, ha fontos a minőség, és hogy ne kopjon el olyan gyorsan (a te futásodból ítélve nem fog elkopni egyik sem, de tartósságban akkor is már a Vredestein-nél kezdődik a tartós, és tapadásban is), akkor a Vredestein-t tudom ajánlani nagyon, de ha nem akarsz kifizetni kicsivel többet, és hogy egy kategóriával jobb gumi legyen, akkor ott van a Barum vagy a Sava, talán inkább a Barum, tökéletesen el lehet vele közlekedni, és nagyon jó ár/érték aránya van. Tehát szerintem Barum vagy Vredestein.
[ Szerkesztve ]
-
C^^
őstag
Sziasztok,
Leszögezném, hogy sajnos nem nagyon értek a témához. Tanácsot szeretnék kérni:
A téli szettem - igaz, nem sokat volt használva, <10000 km, bordázata még bőven rendben van - már elég öreg, ezért gondolom érdemes lenne lecserélni. (Pontosan nem tudom most, hogy mikori, de az biztos, hogy 2008, vagy régebbi.)Érdemes most, nyáron téligumit venni? Mások az árak télen, vagy teljesen mindegy?
Milyen téligumit ajánlanátok régi Swiftre (2000)? Az ár/érték arány lenne a fontos: nem a legolcsóbbat szándékozom megvenni, nem a gumin akarok spórolni, de nyilván az autó árát sem költeném rá szívesen.
155/70 R13 méret.Köszönöm a segítséget.
-
runner 125
nagyúr
Még korai, de téligumi téma:
Mivel télen szinte csak a HR-V futna, így szeretnék ott is korrekt döntést hozni.Ami biztos, h nem a 16-os alukerékre húzatnám rá, vennék külön lemezfelnit.
Téligumiból előnyösebb magasabb oldalfalút venni, vagy van valamiféle alapszabály? Lehet HR-V-re kapni 15-ös lemezfelnit is, s arra a váltóméret 205/70 R15. Vagy maradjak a 16-os méretnél?
Köszi.mod.
Most nézem, a 195/70 R15 a pontos váltómérete, viszont itt kisebb a futásfelülete, ez mennyire probléma télen?
tomcsi23
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
neduddki #6107 üzenetére
Köszi a linkeket. Múltkor láttam már a Suzukis képeket, tényleg fasza. Az a bajom, hogy FEKETE, a sima wax meg beleül a karcokba és ott virít fehéren. Nem tudod, hogy a fehérvári srácok mennyi zsét kérnek egy polírért kb.? Annak nem állnék neki tudás és eszközök hiányában, kb. 120 km oda-vissza tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
neduddki #6098 üzenetére
Fekete kocsim van, tökönbököm magam miatta, mert utálom ha retkes, magam mosom. Színezett waxot használok, lassan elfogy. Szívesen kipróbálnék valami extra minőséget, de ennél a feketénél csak színezett cuccban merek gndolkodni. Bőven elférne rá egy polír is már... az autóápolási topikban érdeklődöm hamarosan, ha aktuális lesz a beszerzés, addig is köszönöm!
-
giigz
veterán
válasz
Satan_Claus #6102 üzenetére
Legalább arra a kérdésre válaszolj már légyszi, hogy miért ignorálsz amiatt, mert leírtam a tapasztalataimat a gumival kapcsolatban, aminek minden egyes szava igaz, saját tapasztalatok, nem tudok mást írni, most nem fogom azt hazudni, hogy nekem is nőtt a fogyasztásom, és nem tapadt jól a hóban, illetve másoktól is azt hallottam, hogy esőben 1-1,5 literrel nőtt a fogyasztás, inkább leírom őszintén, hogy mik a tapasztalataim, hátha másnak még hasznos lesz.
(#6104) focvis: Én is Michelin Alpin A4-et vettem volna, az elején Sava/Barum-ot akartam, de aztán úgy döntöttem, hogy ha már kiadom a pénzt, akkor kompromisszum ne legyen, viszont az én méretemben Alpin A4 nem volt, régebbi típust meg nem akartam, Dunlop-nak sem volt az új télije, Bridgestone elég elszomorítóan szerepel mindig, legalábbis amilyen fajta gumikat néztem tőlük, és volt az én méretemre, az kritikán aluli volt, aztán megkérdeztem a gumis ismerősömet, és ő adta meg az utolsó löketet, már előtte is szemeztem a Vredivel, Renault topicban is többen vettek SnowTrac 3-at, végül nekem is az lett... Nagyon meg vagyok vele elégedve, közben beleástam magam a témába, és azt kell mondanom, hogy a Vredestein nagyon jó gumikat gyárt. Nem lennék én fanatikus, szimplán elismerem, hogy a Vredestein jót ad jó áron, és pl. a Sportrac 5 gumijuk szimplán az egyik legjobb, mégis itt a topicban nem szokták ajánlani. A Focus-on nekünk is Michelin van, Alpin A3 talán a télire, azzal is meg voltunk elégedve, egyetlen problémája annyi, hogy kegyetlen hangos.
Tehát mindenkinek írom, hogy nem vagyok Vredestein mániás, de ha van egy olyan gumijuk (Sportrac 3,5, ST3, Ultrac-ból is több fajta) ami kiemelkedően jó, jó áron van, szárazon/vízen jól tapad, minősége szintén jó, halk, és a felhasználói vélemények is a legjobbat mutatják a gumigyártók közül, akkor csak veszem a bátorságot, és ajánlom ezt a márkát.
-
Nem kétlem.
Én 1990-ben nyári Stomillal kispolszkin vertem a haverom Golf Gti 16v-jét szintén nyári gumival havon. (Így volt, persze a farmotor jól jött)Te nagyon komoly Vredestein fanatikus vagy, respect.
November végén tettem fel egy szett új Misi Alpin A4-et, meredek utcában lakom, de max. 3 olyan nap volt a télen amikor szükségem volt a havas tapadásra, a síelés meg hidegen hagy. Felhasználóként arra jutottam az évek során, hogy olyan kocsira amit zsebből tartok fent, zsebből tankolok - tehát nem céges autó - a Michelinnel járok a legjobban (én).
Szerk: vizes úton minden gumival (amit ismerek, használtam) minimum 0,5 literrel nő a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz
Satan_Claus #6102 üzenetére
Ő leírta, hogy mit tapasztalt, majd én is leírtam hogy mit tapasztaltam. Mi a gondod ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PR-Telecom
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen program, ami...?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest