Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz PRDZsolesz #36429 üzenetére
Nekem Nexen N Blue 4 évszakossal volt hasonló tapasztalatom reggel. Esni nem esett de full nedves, csúszós volt az út. Bekanyarodtam egy utcába, gyorsítottam, de van egy belső udvari parkoló ahol épp ki akart állni valaki egy nagyobb Daciaval, láttam szőke nő, így nem gyorsítottam olyan intenzíven, kb. 30-40 között mehettem, be is igazolódott a félelmem, megállt az út szélén, elnézett jobbra, de balra nem nézett és kijött elém.
Nem volt vészes azért a szitu, bőven ráértem a dudát nyomni, abs nincs a kocsiban de satu fékkel elég hamar megállt. Érzésre 2-4m alatt. Régen csúsztam bele hátulról másik kocsiba csúszós körforgalomban, érzésre ez sokkal jobban viselkedett.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz PRDZsolesz #36286 üzenetére
Nem csak gázadáskor hangoskodik? Kollégám Civic-jén csak akkor hallani, egyenletes tempónál halk. Nála legalábbis.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Qru
MODERÁTOR
-
Saccco
nagyúr
válasz PRDZsolesz #35714 üzenetére
Erről jut eszembe:
All-season tyre test 2019 (Bal oldalon van részletes leírás is.)Lehet, hogy rápróbálok majd a Goodyear-re. Octavia 2 1.9 PD TDI 205/55R16-ban venném.
Remélem nem volt még.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
shift+ő
senior tag
válasz PRDZsolesz #34968 üzenetére
Nézz szét a face marketplace-n, az ottani tapasztaltok alapján be tuod lőni az árat. Most szezonváltás előtt lehet könnyebb eladni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz PRDZsolesz #34325 üzenetére
Apollo Alnac 4G AllSeason
Barum Quartaris 5
Kléber Quadraxer
Vredestein Quatrac 5Az Apollo az egy picit régebbi fejlesztés, a másik 3-ból választanék inkább.
#nincsbennetarcsi
-
lenko
aktív tag
-
rbalint88
addikt
válasz PRDZsolesz #12703 üzenetére
használatnak nem nevezném, de a kereskedésben, ahol dolgoztam több autóra is ez került (ócccó volt) és bekopva se tapadt valami jól. nyilván egy elöregedett akármilyen gumihoz képest jó, de ott volt olyan, amin mondjuk azonos típusú autón volt az ecowing és mellette hankook vagy nokian vagy bármi normális márkájú gumi jobban tapadt. kumhokkal sincs baj, de azok közül biztos nem ezt venném. unokatesómnak a kh17 is ilyen fos egyébként (g astra), de egy ezressel olcsóbb volt, mint a hankook k425...
-
rbalint88
addikt
válasz PRDZsolesz #12701 üzenetére
igen, több autón is próbáltam, szárazon az volt a tapasztalat, hogy nagyon hirtelen és sunyin kezd el csúszni, viszonylag alacsony sebességnél is. civic hybriden és g astrán is ezt csinálta, vasaló swiften talán picit jobb volt.
-
westcoastog
veterán
válasz PRDZsolesz #8999 üzenetére
Értettem!
-
westcoastog
veterán
válasz PRDZsolesz #8997 üzenetére
Igazából nem tudom mit lehet írni egy gumiról.
Le nem esik a kocsiról, hazajöttem vele, működik.
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8969 üzenetére
Értettem amit írtál. Azért nem bármilyen, mert pl. a legtöbb kínai gumi nem felel meg az európai elvárásoknak. Persze ők is fejlődnek, vannak kivételek, lásd Infinity Ecosis, stb. De ezeknél még mindig sokkal jobb a Debica, Barum, Sava, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8966 üzenetére
Azért nem bármilyen, meg azt is figyelembe kell venni, hogy ne legyen túl öreg, mert ha repedezik akkor kuka.
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8962 üzenetére
Nem sértődöm meg
A Debica Presto nem rossz gumi, van róla pár teszt közepesnek számít. Én azért vettem mert nagyon jó volt árban és elfogadható a minőség. Kumho Ecowing bizonyos méretekben nem szerepelt jól, nem ajánlott besorolást kapott... -
westcoastog
veterán
válasz PRDZsolesz #8948 üzenetére
Hálistennek tudtam annyit kölcsönkérni.
Nem fontos dolgok meg majd következő hónapban, lemezfelnit meg ráérek venni mielőtt felrakatom a téliket.
-
Kornel
veterán
válasz PRDZsolesz #8823 üzenetére
ebben a két esetben biztos.
se előtte, se utána nem volt probléma a futóművel.após nem akarta elhinni, hogy egy gumi lehet rossz
a vicc az, hogy volt 1000 Ft különbség a kingstar és a hankook között...
-
kk831228
addikt
válasz PRDZsolesz #8752 üzenetére
Jó árban van...
Qru #8755 : Milyen autóval művelted ezt?
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8699 üzenetére
automax-on néztem, ott 14 volt.
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8689 üzenetére
Néztem az Ignis váltóméretét, az igazán jó 185/55R15 lett volna jó neked és azt is megkaptad volna 14-ért. Érdemes az ilyeneknek jobban utánajárni vásárlás előtt.
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8687 üzenetére
Mindenképp várjuk a tapasztalatokat! Milyen autóra kerül fel? 14K-ért valóban jó vétel volt ebben a méretben.
[ Szerkesztve ]
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8684 üzenetére
Nézz utána. Nem szerepelt valami jól a teszteken. Bár attól függ milyen méretben kell, azt nem írtad le.
[ Szerkesztve ]
-
Deathunter79
tag
válasz PRDZsolesz #8679 üzenetére
Szerintem mondd vissza a rendelést...
-
Prodidzsáj
tag
válasz PRDZsolesz #8122 üzenetére
Köszönöm a választ!
A kumho nekem is nagyon szimpatikus!Deathunter79: neked is nagyon szépen köszönöm!
-
Declare
őstag
válasz PRDZsolesz #7856 üzenetére
a 7x16 ban a 7 nem azt jelenti? Ennyi adatot talaltam, a felniröl is meg a kocsirol is. Mi ennek az agyatmerönek a jele, neve vagy akarmilye? AZt hittem az ET szam ami azt jelenti, hogy passzol pontosan vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz PRDZsolesz #7360 üzenetére
Olvastam a leírását, illeve több videobol is kiderül, h az adaptert fel kell tenni előre. Pont ez a lényege, h ne kelljen villáskulccsal még azt húzogatni, hanem csak fixen rápattintsd szükség esetén.
ANDROID???
5 csavaros a felnim, de lényegtelen, a csavarok között max 1-1 gramm eltérés lehet, jelen esetben pedig az egyik csavar ennek a tömegével nő:
Qru
Világos, Volvo-n is van gyári, szinte közel ugyanolyan, mint a csavarok. Nyilván tömegben több grammal nehezebb, viszont nem annyival, mint egy ilyen adapter.
DZs
Ok, legyen így.
Kösz mindenkinek.
K Norbi
Annak tűnik igen, meglátjuk menynire válik be.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ANDROID???
addikt
válasz PRDZsolesz #7335 üzenetére
Amennyiben nem volt defekted, akkor valami belefúródott, ha kap egy ütést lehet nagy bajod is lesz belőle.
A gumis orvosolni tudja a dolgot... -
Kornel
veterán
válasz PRDZsolesz #7333 üzenetére
nézzen rá, én nem vagyok szakember, de egy gumis az.
szerintem.
ha fáj a fogam, fogorvoshoz megyek -
veterán
válasz PRDZsolesz #7330 üzenetére
Defektjavító gomba?
-
Kornel
veterán
válasz PRDZsolesz #7330 üzenetére
vidd el gumishoz.
gondolom használt gumi... -
ANDROID???
addikt
válasz PRDZsolesz #7322 üzenetére
Azonos méreten belül gumi márkán és típusonként is van eltérés, érdemes megfigyelni azonos méretű más márkájú gumit egyik "buggyos" másik nem, és nem azért lesz mert lapos...
Nekem pl a Hankook nem volt olyan a conti pc2 olyannak tűnt amikor feltettem, igaz lehet 0,1-0,2B több nyomással már nem fog olyannak tűnni...
-
Kornel
veterán
válasz PRDZsolesz #7320 üzenetére
az már valóban túlzás szerintem, még a 165 is határeset, buggyos lesz kicsit, nem néz ki jól.
na de nagyobb a tapadófelület, mégse virsli 155-ön gurul az autó.[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz PRDZsolesz #7239 üzenetére
Köszi a választ. Csak az a helyzet hogy itt 4 tized mm-ről van szó és 0,2 tized mm vastag tehermentesítő gyűrű szerintem nem is nagyon létezik. Sokszor hirdetik ugy a VW Seat lemezfelnit, hogy Opelre Daewoo-ra is jó.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
LógaGéza
veterán
válasz PRDZsolesz #7215 üzenetére
De ahogy nézem tényleg csak télit... Nekem megy nyári kéne
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
giigz
veterán
válasz PRDZsolesz #6867 üzenetére
Persze, átlag autós nem vesz észre különbséget, annyi tényező függvénye, hogy tényleg bármelyiket meg lehet venni, amelyik olcsóbb, vagy amelyik szimpatikusabb.
-
giigz
veterán
válasz PRDZsolesz #6865 üzenetére
Igen, nem vitatom, nagyon jó gumi az a Dunlop is, de nekem a következő felhasználói vélemények alapján összeállított táblázat árulkodó. Tapadásban még ugyanazt hozza a két gumi, de a kormányreakció, kezelhetőség már bőven a Vredi fele billen. Nem véletlen, hogy a Vredestein ezt hangsúlyozta, hogy nagyon "kezes bárány" a gumi, halk, "komfortos", jó a kanyarokban, és szárazon és vízen is jól tapad, a kopása is megfelelően jó.
Ami még nekem szemet szűr, a BluResponse 63%-os újra megvenné értéke, ez a Sportrac 5-nél 95%. Igaz most csak egy 25 és 40 elemes mintáról beszélünk, de ennyi véleményből már valamit lehet következtetni.
Tehát a félreértések elkerülése végett: Mindkettő nagyon jó gumiabroncs, árban nem tudom mennyi különbség van, viszont ezen adatok alapján (is) egyértelműen Vredestein fele billen a mérleg. Na meg saját tapasztalatom is van vele, egy haveromnak ezt ajánlottam, meg is fogadta a tanácsomat (magamnak is ilyet vettem volna, de sajnos az én méretemben nincs, na nem mintha bánkódnom kellene, mert volt T-Trac, és az is 100%-os gumi számomra) és nagyon bevált neki, vadássza a kanyarokat.
Ja és a legfontosabb: A Sportrac 5 mintája szebb
BluResponse:
Sportac 5:
-
hdman
őstag
válasz PRDZsolesz #6699 üzenetére
Az igen, a rutin meg az évek Tudsz vmit
Kép van, ha igen, jöhet!
Sopron city :)
-
hdman
őstag
válasz PRDZsolesz #6697 üzenetére
Elég sok autónak (pl nálam is) ott vannak a méretek.
Tudtommal semennyire nem lóghat ki, egy mm-t sem
Sopron city :)
-
Dany007
veterán
válasz PRDZsolesz #6279 üzenetére
Okés! Köszi!
-
nagyúr
válasz PRDZsolesz #6158 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz PRDZsolesz #6113 üzenetére
Okés, köszönöm!
Akkor majd a téli 195/70 R15 lesz.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5988 üzenetére
HI!
ja akkor neis kerdeztem dsmmot, d rmelem akkor ijjen az a zIgnic:
udv
neduddki
mod: focvis: na abbana mertebn a budos eletben nem tennek barumot
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
veterán
válasz PRDZsolesz #5986 üzenetére
Megnéztem, Hankook k425 ECO magyar gyártás, Suzura csak azt tennék
Ezzel nálam is feljött a 2. helyre.@Satan-Claus, neduddki: köszi a pontosítást. Cimborámat anno én beszéltem rá Bravuris2-re, nem szidott azóta, kicsit zajos, de 225/45R18 esetén ez ember kész kompromisszumokat kötni.
-
neduddki
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5986 üzenetére
HI!
akkor hogy apikbe kerut ra?:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
veterán
válasz PRDZsolesz #5976 üzenetére
Ez ziher
Dunlopon, Hankookon elgondolkodnék még, ha rendben van az áruk. Ezek a Hankook K425-ők magyar gyártásúak? Jó volt a múltkor a link a Fuldához akciósan is. (Automax.hu)
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5812 üzenetére
HI!
en lassan 20 eve vettem a pozsoara ep-tbisztos vagy a koraban?
udv
neduddki
-
bambano
titán
válasz PRDZsolesz #5682 üzenetére
átlagos. attól blokkolásgátló, hogy fel van készítve a blokkolásra.
amiről én beszélek, azoknál külön program van a téli havas útra, és azt csinálja, hogy kis időre hagyja blokkolni a kereket, hogy fel tudja túrni a havat. tehát sokkal később avatkozik be.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz PRDZsolesz #5679 üzenetére
ugye meg tudod különböztetni azt a mondatot, hogy abs, amit te hiszel, attól a mondattól, amit én írtam, hogy pláne, ha az abs-ed is fel van rá készítve?
a jégen induláshoz kb. mindegy, milyen gumid van, havon indulásnál ugyanaz a kérdés: le tud ásni a gumi az aszfaltig vagy sem. ha nem, akkor sem számít, ha szélesebb.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz PRDZsolesz #5677 üzenetére
közkedvelt, ámde téves mítoszunkat hallották.
(#5674) kornelka: havon a megállás legjobb módszere, pláne, ha az abs-ed is fel van készítve rá, hogy feltúrod a kerék előtt a havat és az fog meg. következésképp a szélesebb gumi a jobb.
a keskeny gumi akkor jó, ha a hó olyan állapotú, hogy a kerék képes lesüllyedni a talajig, árkot vág a hóba és a földön tapad.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz PRDZsolesz #5672 üzenetére
Én télre biztosan a keskenyebb gumit választom.
-
bambano
titán
válasz PRDZsolesz #5651 üzenetére
a lelki békéd érdekében szeretnélek megnyugtatni, hogy ő is le lesz
-
Debilon
addikt
válasz PRDZsolesz #5651 üzenetére
nem a 8000 ft a kérdésem az nem téma, megvan a szettre a pénz
csak felmerült, mint lehetőség mire 1-2 héten beül megyek cseréltetni, addigra kellene eldöntenem
Dunlop ellen szólt a gumis (és használó 1-2 ismerős szerint), hogy ha megkopik kicsit akkor "hangosabb" lesz a gumi, amúgy minden tekintetben megfelelne nekem a kékválasz
a Kumho mellet egyedül az A fogyasztási index szól számomra, (bár nem tudom mennyit jelent az A és a B között a differencia), ezt meg is tudtam tapogatni, és nagyon puha maga a futófelület is, és
az oldalfal is elég puha, majdhogynem össze lehet gyűrniSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-v-
addikt
válasz PRDZsolesz #5551 üzenetére
Vegyél 40e ft-ért használt prémiumot, az miért nem jó? Vagyis nem prémiumot, hanem valami tisztességes középkategóriát, ennyiért találsz fiatalabbat is, sérülésmentesen jó profilmélységgel az rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5573 üzenetére
HI!
en tisztessegesen szotam hozzad, akinek pedig a pojen szolt /tudod kettospont kotojej zarojel/ az ertett is belole egybol
amikro en kezdo sofor voltam meghallgattam mit mondanak az "oregek" es nem volt konnyu beismerni igazuk volt, az oto legfontosabb resze a gummedli, ezzellehet vitakozni, csak nem bisztos hogy erdems, es igen en alabol megnezem mijjen gummeldi vaz egy oton nem csak balesetnel /volt ojjan belemjovos baleset ahol beleirattam amjegyszokonyvebe/
jo gumme;dit nem azert vesz az ember mert tellik ra, hanem mert felloseggel vslettik onmaga csaladja irant elginkabb es a kozlkedesben restvevok fel is, tehat egy kivalo gumi nem a vllogast es a pizrol szol /leglabbns nekm/ haenm a felleosegrol.udv
neduddki
-
Kornel
veterán
válasz PRDZsolesz #5573 üzenetére
csak hogy javaslatom is legyen:
185/60 r15 tökéletes lenne az alufelnidre, 15k-ért van elég jó gumi, pl. ez a kumho.
egy szett 60k, és azért ezzel ellennél évekig, eco gumik nem kopnak annyira.
ha még jó a télid, menj vele még 1-2 hónapot, és akkor talán meglesz arra, amit linkeltem, mivel csak +20k a leggagyibb kínaihoz képest, igaz az már +50%, de a gumi nagyon fontos.
egy saját példa: vaci új swift2, de téli gumira már nem tellett, azaz másra költöttem, csak előre vettem, mert jó az úgy, azt is valami tesco-s sportiva-t, szerintem volt vagy F-es nedvestapadási indexe, bár 2008-ban még nem volt ilyen jelölés ugye
nagy hó (30-40 cm), munkába sietve reggel országúton úgy keresztbe ment az autó, hogy alig bírtam megfogni, pedig a másik sávba is jártam már, fogalmam sincs, hogy hogy nem kerültem az árokba.
na azóta gumin nem spórolok. igaz utána is volt egy szitu, a következő autómon egy 5,5 éves gumival, abból is tanultam, öreg gumi nem jó gumi, hiába nem futott semmit se.
tényleg csak jó tanács, szerencsére nekem(és másnak se) nem lett bajom a meggondolatlanságból/tapasztalatlanságból, de lehetett volna.(#5576) bambano: +1
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz PRDZsolesz #5566 üzenetére
hát, ha létszükséglet, akkor én pl. a normális gumival kezdtem volna, és nem felnivel
(ahogy tettem az ezelőtti autómmal, és teszem a mostani Mazda6-al is, először normális gumi, és ha idén nem lesz rá "villantós felni", akkor majd jövőre, vagy akkor sem ha nem lesz rá keret)ha tényleg létszükséglet, akkor fontosabb a biztonság mint a kinézet szerintem
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
bambano
titán
válasz PRDZsolesz #5566 üzenetére
te azt mondtad, hogy 40k-d van gumira. neduddki meg azt, hogy 10-11-12k körül már van a méretedben normális gumi.
tehát a zsetonod meg a neduddki ára közötti 8k-ról beszél. és egyetértek DeFrancoval, 8k miatt ne kerülj mögém, mert abból baj lesz."Az autó pedig létszükséglet a családban sajnos.": csak téged nem fognak kacifántos törvényfélreértelmezéssel megmenteni, mint az ír biztosítós gyereket. (mondjuk most már őt se...)
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz PRDZsolesz #5563 üzenetére
ez nem gazdagság, hanem felelősségtudat kérdése.
ajánlom figyelmedbe a szívek szállodája c. sorozatot, abból is Rori barátnőjének az esetét. Ő mexikói gumit vett...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
DeFranco
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5563 üzenetére
magamba vagyok szállva, 14-es acélfelnire vettem új gumit. mégsem viszket sehol.
8000 forinton rágod a gittet egyébként. egyszer nem állsz meg időben, csak a lökösfényezés többe lesz.
vegyél akkor kínait, de mögém ne kerülj, mert ha belémjössz, nem egy szett michelin árát szedem le az autódról
-
neduddki
nagyúr
HI!
ignis gyari meret 175/65r14 12-13k-tol mar elfogadhato aabroncsiok vannakm azokkal mi a abaj?
udv
neduddki
-
DeFranco
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5553 üzenetére
egyik sem jó megoldás, mindkettővel feleslegesen nagyot kockáztatsz
mekkora a gumiméreted? milyen autóra kell?
-
bambano
titán
hat éves gumit ki kell dobni. tehát a hat éves prémium gumi megvásárlásával pontosan egyenlő hasznosságú, ha kihajítod az ablakon a pénzt.
a helyes megoldás, hogyha nincs pénz autózni, letesszük az autót.
-
Kornel
veterán
válasz PRDZsolesz #5479 üzenetére
max. ejszaka lesz.
idokep app.szerint nem lesz ho. -
Kornel
veterán
válasz PRDZsolesz #5451 üzenetére
megoszlanak a vélemények, sok embert megkérdeztem mostanában.
felmenni felmegy, de elég "buggyos" lesz, ezért nem javasolta senki se.
a felni megvan már az ignácra?
ha nincs, akkor vegyél egy mazda2 felnit, az 6 colos, és pont rámegy
szerintem a héten felpászítom a nyári gumit, és küldök képet, hogy hogy néz ki a csobb -
neduddki
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5451 üzenetére
hI!
a 405turnyo gyari erete 5.5x14volt a jol elexem, es amikor nekem 185/65r14 ch51-eim viltak az egyik esmerosnek mar 195/60r14 vmi ocso vacka
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz PRDZsolesz #5237 üzenetére
HI!
kekvalsz jo gummedi, de hogy en 195/50et fel ne mraknek mo-n... tom ez az en bajom
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest