Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexBrown
csendes tag
válasz spiritex #20391 üzenetére
Cáfolom.
Én Malware miatt kitöröltem a chrome-ot, majd a netről újra letöltöttem, és installáltam. A befejezés utáni auto megnyílásnál azonnal betöltötte az összes fájlba elmentett könyvjelzőt, pedig én nem regisztráltam és nem jelentkeztem be.
Szerintem a telepítés után elkezd keresni chrome könyvjelzőfájlok után, és auto betölti a jelszavakkal, és minden beállítással együtt...
Szerintem. De lehet, hogy mégse. Nem értek hozzá.
Alex
-
AlexBrown
csendes tag
válasz PhaetonV10 #20382 üzenetére
Beállítások - Könyvjelzők - Könyvjelzőkezelő - Rendezés lenyíló - Könyvjelzők exportálása HTML-fájlba - Mappa kijelölése (én a D-re szoktam tenni egy külön mappába.
Alex
-
AlexBrown
csendes tag
válasz anonymus89 #20374 üzenetére
AdBlock-kal mindet megpróbáltam tiltani, de az a gond vele, hogy minden a honlapon levő elemet külön-külön kell beállítani, ráadásul néhány reklámhonlapon egymás alatt sok-sok újabb reklámelem van, és azokat szintén külön-külön kellett letiltani. Elég munkát adott tehát.
A másik kettőt kipróbálom...
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Alex
-
AlexBrown
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
A chrome-ot használom, és nagyjából 2 óránként párban 2-2 új lap nyílik meg reklámhonlapként - úgy működnek, mint a pop-up reklámablakok.
Futtattam már sokszor vírusírtót (ESET), Ccleanerrel törölgetek folyamatosan, de újra és újra felugranak ezek az új lapok - bármiben dolgozok éppen, mindig háttérbe teszi azt is...
Mi a túrót tudok vele tenni?!
Nem akarom újratelepíteni a gépet, mert nemrég tettem meg, és minimum 2-3 nap, mire újra mindent felrakok és beállítgatok.
Mindenkinek köszi a segítséget előre is!
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest