Hirdetés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz #20749568 #25153 üzenetére
Ez a fura, semmit nem telepítettem. A legújabb dolog, hogy kb 1 hete az adblock ot ublock ra telepítettem. De tegnap óta kezdte, először az otthoni gépen amin friss windows van. (furcsálltam, is hogy mi a fene új windows on ilyen)
Aztán ma a munkahelyi gépem is ma kezdte.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, egyik napról a másikra a chrome-on néha új ablakot nyit meg ahol mindenféle hülye bővítményt töltetne le velem. Nem gép függő, más gépen ugyan ezzel a chrome fiókkal is csinálja. Megnéztem, semmi extra bővítmény nincs. És kb mindent töröltem ami nem fontos. Ez mi lehet?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok! Olyan beépülő vírust ami random hirdetéseket dob fel, vagy más keresőbe dob át, pl google keresésnél néha a yahhoot hozza be, hogy lehet eltávolítani?
Malwarebytes, már többször lefutott, programok közzül, minden ilyesmi search plugin törölve lett, a chrome ból is törölve lett, a regeditben is volt már kutakodva.
-
kmisi99
addikt
Bedöglött a chromeomban a youtube van valami ötletetek? Bármilyen böngészővel jó csak chrome al nem. A hiba az az hogy akármire keresek bármire ezt adja ki KÉP
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Van valami kínja a chrome omnak. Random időnként a már megnyitott futó honlapjaimról átugrik a facebookra és ilyen hülye facebookos játékok jönnek be pl farmvill meg póker meg még mittom én mi van. És minden honlapnál ezt csinálja. Mi a fene lehet ez? Vírusirtást csináltam semmi.
-
kmisi99
addikt
Na nálam behalt ez a bugos szutykodék. Már nem képes holnapokat megnyitni és folyamatosan bugolt. Hiába telepítettem újra. Csalódtam a googléban.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Miért van az hogy a rohadt chrome minden gép újraindítás után a yahhot vagy mit rakja be alapértelmezett keresően hiába állítom folyton át
-
kmisi99
addikt
Valaki tapasztalt már olyat fogy fagy ez a hulladék már volt azóta újrarakva a gép és volt azóta frissebb chrome letöltve de szaggat néhány oldal megnyitása megfagyasztja kb 1 percre a chrome ot. Flash rendszeresen összeomolgat és az új legidegesítőbb hiba hogy heti 2-3x ha kinagyítok egy youtube vidit 100% ban lefagyasztja a gépet és csak a reset a megoldás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Yettel topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest