Hirdetés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz kmisi99 #7198 üzenetére
Uninstallnál megkérdezte, hogy akarod-e törölni a saját adataidat. Ha nem engedélyezted, akkor megmaradt a régi profil (könyvjelzők, előzmények stb.), ami lehet, hogy bugos és az okozza a hibát.
Azt mondanám, hogy próbáld meg ezt:
Menj ide: c:\Users\felhasználó_név\AppData\Local\Google\Chrome
A User Data mappát, másold át valahova, vagy csak dobd ki az asztalra, hogy meglegyen. Ezután töröld a mappát az eredeti helyről, majd indítsd a Chrome-ot. Ekkor egy tiszta profil jön létre. Próbáld ki, hogy így is bugos-e.
Ha nem, akkor a profilod bugos. Tedd vissza a régi User Data mappát, szinkronizáld fel a megtartandó adatokat, majd az előbb leírt módon hozz létre egy tiszta profilt, állítsd be a szinkronizációt, húzd le a kívánt adatokat és kész.
(a régi User Data mappát elrakhatod későbbre, hátha kell még onnan valami)Kimi - The King of Spa
-
koshmar
addikt
válasz kmisi99 #6158 üzenetére
Sosem találkoztam még ilyesmivel...
DE!
Tegnap este fórumoztam.
És ugye most már az Itt szóltam hozzá listában a topikoknál kijelzi, ha új hozzászólás született.
Láttam a kis piros kettest, rákattintottam, hogy berepüljek a topikba.
Csontra kifagyott a Chrome. Bezárni sem tudtam. Majdnem újraindítottam a gépet.Bár ez inkább valami RIOS-hiba sztem, mert egyébként tökéletesen működött a Chrome.
Akkor is furcsa.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Yettel topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest