Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

Sziasztok!

Ismét a segítségeteket kérem, előre is köszönettel!

A Google ugyebár nemrég változtatott a 3rd party programok támogatásával kapcsolatos hozzáállásán: A kevésbé biztonságos alkalmazások és a Google-fiók

A "The BAT!" kliensemet is elérte a probléma, 3 napja megállt a levélküldés a kliensben, de a fórumukat olvasva, az új verzióra frissítve az "OAUTH" metódus elérhetővé vált az alkalmazásban.

3 Gmail fiókomra gond nélkül át is tudtam váltani a "Regular" hitelesítést "OAUTH"-ra, és a Google fiókomon keresztül elvégezni a bejelentkezést, és a levelezés ismét működik.

A negyedik (éppen a legfontosabb) Gmail fiókomnál viszont ki van szürkítve az "OAUTH", ezért nem tudom kiválasztani.

Próbáltam mindent, de kifogytam az ötletekből. Egyszerűen fogalmam sincsen, hogy ha ugyanabban a programban a másik háromra működött, akkor erre miért nem!? :F

(SMTP, POP beállítások hajszálra pontosan megegyeznek mindegyik fiókban.)

A Google Fiók-ból kivették a lehetőségét annak, hogy az ember ott, azon a felületen engedélyezze applikációk hozzáférését. De még egyszer mondom... a másik három fiók kapcsán sem volt erre szükség.

Van bármi ötletetek arra, kérlek, hogyan tudnám ennél a Gmail fiókomnál is engedélyezni az OAUTH-ot?

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák