Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
Én meg azt szeretném már látni, hogy a Spotify-t billenti fenéken valaki, úgy hogy az végre fájjon.
Milliós lejátszások után is csak morzsákat dobál ki az artisteknek nagyon hosszú évek óta. Ebben szöges ellentéte az Applenek, de még így is a Spotify van megsértődve mert meg van sarcolva konkurensként az Apple saját platformján.Felhasználói szinten elhiszem hogy sokan szeretik a ‘mindenzenét bagóért’ mentalitást, csak eközben nagyon keveseknek esik le hogy a Spotify az egyik - hanem a legpatkányabb platform ever.
I'm thinking different.
-
joey04
titán
Azért használok iPhone-t mert nekem stabilabb, bugmentesebb alapot ad, mint az android, és ezen a stabil alapon használom a különböző szolgáltatásokat, alkalmazásokat. Ha olyan appok nem érhetők el amiket napi szinten használok, akkor igen, átmegyek a kevésbé jó rendszerre, mert inkább használom a dolgaimat bugosabban, mint sehogy.
-
sztanozs
veterán
Es ezt vsz a Spotify is tudja. Nem fognak csak azert kivonulni, hogy a felhasznaloi bazisuk egy jelentos resze atmenjen a konkurenciahoz...
De ez ugyanaz a helyzet, mint az Epic kel (akik szinten perelnek) - es pont az ellenkezoje pl. a Netflixnek, ahol a tartalom nem az Apple elofizetesi rendszeren keresztul van megvasarolva, megis elerhetok egyeb tartalmak is (pl jatekok) az elofizetok reszere.[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
aktív tag
Igen, különbözőek vagyunk.
Joey számára vízválasztó a Spotify elérhetősége, nekem pedig teljesen közömbös, mert kipróbáltam és számomra sokkal jobb akár az Apple Music, akár pedig a YouTube. Kinek mi vált be.
Ahogy írtad, csak emiatt én magam sem váltanék operációs rendszert. -
joey04
titán
Nem perelgetni kell, hanem kivonulni. Én spotit használok, ha nem lenne a store-ban akkor az egy nagyon erős nyomást jelentene, hogy androidra váltsak.
-
Snoop-y
veterán
Giganbuntetes?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Z_A_P
addikt
"Az EU jövő év elején jelentheti be a döntést, és az Apple-re az éves árbevételének 10 százalékát is kiszabhatja bírság formájában."
Csak latnek mar egyszer az eletben egy ilyen buntetest valoban behajtva egy mega cegenOK
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest