- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mechano
csendes tag
Azoknak akik animációt renderelnek:
A múltkori animáció renderelési problémámon sokat segített, hogy a textúrákat levettem a modellekről, így a RAM fogyasztás is visszaesett.
Látom pörög a topic.---------------------------------- P R O / E N G I N E E R -----------------------------------------
-
Mechano
csendes tag
válasz Atlantis #2350 üzenetére
Nem gondoltam, hogy mást is érdekel, örültem a megerősítésnek.
Végül is találtam egy egyszerű megoldást, úgy lehet felszabdalni az animációt, hogy a Time Domain ablakban be kell írni az animáció kezdő és záró időpontját. Így beállítható a kívánt rész animációja.
Kár, hogy a gépem a részanimációk renderelését sem bírja, itt is lefagy, kb. 2,5 GB-nál "kevés a memória" hibaüzenettel leáll a Pro/E.---------------------------------- P R O / E N G I N E E R -----------------------------------------
-
Mechano
csendes tag
válasz Cadvenc #2347 üzenetére
A Blend vertex a kulcs, a két összekötendő section 1-1 pontját kell egymáshoz rendelni úgy, hogy a pont fölé állsz, majd jobb egérgombbal kiválasztod a Start point opciót. Aztán Toggle, átváltva a másik section-re, ugyanezt megcsinálod ezen a section-on is azzal a ponttal, amivel össze akarod kötni, akkor nem fog megcsavarodni.
A második kérdéseddel kapcsolatban: ha az intent manager-re vissza akarsz kapcsolni, a section-nak regenerálva kell lennie.---------------------------------- P R O / E N G I N E E R -----------------------------------------
-
Mechano
csendes tag
Üdvözlök mindenkit,
Ismertek valami módszert egy animáció részletekre bontásához Pro/E-ban.
Úgy értem, hogy egy meglévő 40 mp.-s animációt 4 darab 10 másodpercesként lerenderelni, majd később összefűzni eggyé?---------------------------------- P R O / E N G I N E E R -----------------------------------------
-
Mechano
csendes tag
Köszönöm Parson a válaszodat.
A ráhajlításhoz használhatsz WARP feature-t?
Mivel próbálkoztál eddig?
A spinal bendet nem használtam az elmúlt évek (14) alatt mióta a Pro/E-n dolgozom.Üdv.
Mechano---------------------------------- P R O / E N G I N E E R -----------------------------------------
-
Mechano
csendes tag
Üdvözletem a Tisztelt egybegyűlteknek!
Az animációt illetően van jelentős gondom. Megosztom itt is, hátha valaki tud segíteni.
Renderelt animációt szeretnék lefuttatni (40 mp. hosszú), de a gép kb 80 JPG képkocka (kb. 4mp.) után elszáll. Elkezd fekete csíkokat renderelni, majd lefagy.
Lehet, hogy memória probléma?
A gép egy Windows XP Prof., 4GB RAM és a /3GB kapcsoló aktiválva van.
Pro/E Wildfire 3 + ARX (Photolux)
Kérdés, hogy hogyan tudnám rábírni a gépet arra, hogy lerenderelje a teljes animációt?
Hogyan tudok spórolni a memória felhasználással?Előre köszönök minden segítő hozzászólást.
Üdv.
Mechano[ Szerkesztve ]
---------------------------------- P R O / E N G I N E E R -----------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest