- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7898 üzenetére
Mondom én, vegyetek PS5-öt, azzal nincs gond. Ráadásul most már 1-2 hét alatt be lehet szerezni ha utána néz az ember.
Amúgy lenne mit megbeszélni a sztorival kapcsolatban, szóval remélem a hétvégén már végeztek vele és dumálhatunk egy kicsit ezekről a fontos dolgokról is.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7897 üzenetére
Én már majdnem agyvérzést kaptam
Rohadt bosszantó mikor tudod hogy mit kell csinálni, majd a játék elbizonytalanít, ezért utánanézel, és látod hogy jól csinálod, és csaakazértsem megyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7896 üzenetére
Elhiszem a dolgot, láttam már én is bugokat, bár itt relatív keveset. Mindössze tényleg nincs más megoldás, így kellene működnie.
Mikor bejött 2.0 akkor volt PS-en olyan bug, hogy electrogan hatása alatt az iránytű utánad fordult, de nem aktiválódott. Illetve szintén PS-en az 1.4-ben megszerezhető lírán volt még valami bug, ezeken relog segített.
Szóval röviden, jó a taktika, csak valami becsúszik. Ha időben leüti, nem áll másik hatókörében benne, akkor meg kéne adnia. Ha mégse, akkor az bug, relog és hátha jó lesz. Nem egyedi amúgy, ITT többen is panaszkodnak rá, de van akinek elsőre lemegy. Reméljük javítják hamar, mert én megőrültem volna ha ezen akadok el. (én archon questtel kezdtem, ezt vártam legjobban most Raiden mellett)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7895 üzenetére
Én többször újraindítottam mire sokadik alkalommal sikerült.
"Meglepő", de egyik ismerősöm pont ott szerencsétlenkedett.
Mindketten megjelenés óta játszunk, talán ragadt már ránk annyi hogy beálljunk az egyik helyére
Valszeg valami bug lehetett, mert mondom, pont úgy csináltam sokadik alkalommal is, mikor egyszercsak meglett..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Amennyiben valaki többet tud, ne tartsa magában. Viszont én is, és youtube videók alapján más is így csinálja: ott a négy electro szar a végén, egyet leüt, helyére beáll és kész. Amennyi ideje szenvedsz, gyanítom legalább game restart volt már. Más ötletem nincs.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Szupercsirke #7892 üzenetére
Igen, és Aloy valamint a fegyvere is meglesz, DE utóbbinak a passzívja nem fog működni ha nem PS-en játszol. Maga a karakter viszont használható lesz, hiszen azt amúgy is megkapja mindenki más 2.2-ben.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne ha a ps4 et összekapcsolom pc-s accountal és belépek alloy skinért utána is betudok lépni pcn és játszani tovább?
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7890 üzenetére
Lehet ez ilyen PC-s bug, nem próbáltátok még PS5-ön?
Amúgy azóta biztos készült még több videó már róla, esetleg ott megnézni hogy működik. Nekem is beadta, utána már lehetőségem se volt újra tolni. Persze videó készült róla, csak most ahhoz nem férek hozzá hogy megnézzem mit és hogy tettem.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Már én is a feladáson agyaltam, de végül megkegyelmezett a játék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Én álltam tőle messze, majd álltam közel, de folyton bukta. Aztán gondoltam egyet, lehet le kéne ütni. Így tettem és megadta. Persze attól még lehet bugos is, az fura volt hogy sima gyakorlásra adta be, holott választható volt egy Final challenge is. Éles helyzetben pedig ott volt Zhongli pajzs, szóval ez csak "értelmetlen" gyakorlás volt nekem.
fpatrik17: Egész nap toltam játékot, de eddig nem jutottam el. Favonius Lance-t felhúztam 80-ra, addig elvan azzal Raiden Shogun, főleg hogy az ő szintje és talentjai amúgy is lehúzzák még (lvl60 4/4/4). Viszont videót néztem róla tegnap este, majd ma megnézem gyakorlatban mennyire szenvedős. (csak alap horgász questeket csináltam meg eddig)
-
fpatrik17
senior tag
The Catch összepecázással ki, hogy áll? Raimei Angelfish fogó területre borzasztó nehéz volt bejutnom az enemyk miatt... Tud valaki valami egyszerű method-ot?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #7883 üzenetére
Same as. En mondjuk annyiszor nem probalkoztam, nem birta az idegrendszerem lehet bug. majd ranezek ma. hiaba csaptam le failed lett. felreppentem kazu pazu val akkor iz ezt nyomatta. Gyujjon meg..
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7885 üzenetére
Hát nem tudom, én egyik kicsit leütöttem, és a helyén állva a másik három robbanása nem ért el, ezzel meglett. Persze előtte hosszan szenvedtem vele én is míg rájöttem erre.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #7884 üzenetére
De, sebez...többször nekimentem. Aztán úgy 26. alkalommal NEM ütöttem le, csak csapkodtam az egyik olyan bigyót, és sikerült. Hogy hogy, meg miért...fogalmam sincs..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7883 üzenetére
El kell kerülni a támadásokat, majd a végén az egyik kis electro bigyót elütni. Nekem Ayaka-val ment, de szerintem bármely cyro vagy pyro jó. Leütöd, beállsz a helyére, és akkor nem sebez a másik három.
-
Sirandrish
Topikgazda
Mi a büdös francot kell csinálni az Anti Raiden Shogun teszten?
Ha megölöm a végén azt a szart, failed, ha nem failed.
Nézek videókat, ahol van Free spot...én nem látom semmi hasonlót. Mások leütik kész, nálam failed..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
Beidou nem müködik a Raidennel. Patchre vár a dolog.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
Fuu ez a Thoma eleg egy baszogep. [link] -
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #7877 üzenetére
En meg ott nem tartok. Igy is eleg rusht toltam magamhoz kepest. eddig Shogun lvl 70. Talent lvl 1-6-6 de erzem hogy keves lesz a materialom hozza. Sarabol esett egy C1, Xiangling immar C6, Jott Sucrose C2, Bennet C4, A kis Sayut is bedobta egyem meg Es a Aki elbaszta az egeszet az Qiqi C0
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #7876 üzenetére
De jól el vagy látva azért így is 5*-osokkal. Most megnéztem historyban miután befrissült, 78 wish után esett Raiden Shogun. Fejből nem tudom, de leszámítva azt a standard 4 wish-es esetet, nálam is mindig 75 fölött jöttek. Persze itt bejött az 50% ismét Ayaka után, szóval nem panaszkodom. Közben standard banneren már 68-nál járok, lehet a mostani új content és BP alatt ott is becsúszik valaki. Legutolsó 5* egy Skyward Harp volt, szóval most egy karakter esélyes.
Amúgy gondoltam bekérdezek valaki beenged-e Raiden-nek farmolni cuccost, de felesleges. Első nap össze szedtem 11 darab híján annyit amennyi kell 90-hez (157 db-ot). Viszont az új electro boss-on is kell jó pár kör, így felesleges kuncsorogni, hétvégén meglesz lvl 90.
Egyébként ha már új boss, nekem tetszik, bár Zhongli pajzs mint mindig itt is cheat, de azért érdemes figyelni nekem is. Eléggé megtépi a HP-t ha nem mozgok ki electro cuccosból és lejár a pajzs közben.
A heti boss szintén jó lett, ötletes a harc. Persze nincs túlbonyolítva, de legalább nem csupán ész nélkül ütöd amíg nem fekszik szint.ui.: Egyébként rögzítettem most is a wish-eket, bár nem érdekes így. Viszont az archon questet, és Raiden Shogun questjét is rögzítettem, majd feltöltöm melóban. (laza 40-50 GB lett nyersen 4K60)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #7874 üzenetére
Neaggodj egyedul en vagyok aki 20 fatet es 10k primogemet ellot.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem 70 alatt kb 2szer adott sárgát...itt meg mindenkinek dobálja 20-40nél..
-
Shiro
senior tag
S harmadjára is elvesztettem az 50/50-et
De..
Adtam 4 szintet a fának. Az alap bannerből egyből jött Mona C2 (pitty 27)
Felmentem Abyss 11-it, megcsináltam a napi küldetéseket, kiszedtema fate-et a shopból.
A tegnapi 37 fate 50-re ugrott.
40 pittyen belül beadta az aranyat, ami Kecsing lett. Paypalon még volt 20 dodó azzal még tudtam nyitni még 20-at. Szóval így 30+ pittynél járva elvileg további költés nélkül meg tudom szerezni, csak pár nap türelem kell hozzá.
S akkor amiben még kedves volt RNG Jesus.
Adott egy Rust-ot, Sucrose C6-neki jött még egy Sacraficial Fragments.
Persze akkor néztem nagyot, minkór az utolsó 10-esnél bedobta Fischlt.
Hát mondom electro madárlány.. határeset. De még ugyanitt jött Sara is. -
törölt tag
válasz Sordoran #7868 üzenetére
Raiden C0, Sara C6 volt a cél. Türelem terén hát nem mondom, hogy Yoimiyánál nem lágyultam el, de folyamat megerősítettem magamban, hogy Raiden "Eula mellé kell, Eula mellé jó lesz"
Egyébként előbb számítottam egy "nem Raiden - Raiden - nem Raiden" felállásra 5 csillagosok terén, mivel 50/50-el vágtam bele, 16-os pityvel. 1 Raiden - 2 Keqing, mondjuk.
De aztán ebből lett a "Diluc - Raiden - korai Raiden - Mona" felállás.
Raiden C2 meg csak amolyan "ha a csillagok is úgy állnak" elgondolás volt. De az már nem fog beleférni, mert Mona volt az utolsó nyitás. Tehát jelenleg a pity 0.
Csak aztán ugye Sara pont az elején adta magát nehezen, így mivel a közeljövőben más karakterre nem tartok igényt, csak össze kellett hozni azt a C6-ot
Archon Questet majd szintén hétvégén fogom megcsinálni, erre a 3 napra bőven lefog kötni a Thunder Manifestation ütögetés. -
Sordoran
addikt
Én vártam nagyon a patch-et, alig bírtam aludni. De a Raiden Shogun azért ennyire (még) nem hozott lázba. Megcsinálom majd én is questjét, gyűjtögetem hozzá az anyagot és kész. Ott van még Sara és Aloy is akiket fel kéne húzni olyan 60-70-re. Komoly tervem nincs velük, de kipróbálnám őket. Ellenben Yae már nagyon izgat, jó lenne ha jönne már 2.2-ben, de erre nem tudom mennyire számíthatunk, nem kell kapkodnia a Mihoyo-nak. (Csak ugye megint rengeteg primogemem maradt meg, és elkölteném. Bár ha egy Ganyu re-run-t bejelentenek 2.2-re majd, és akkor jönne, vagy 2.3-ban Yae is, akkor pont hogy jó lesz ez a tartalék.)
-
F34R
nagyúr
Ugylatom mindenkinel koran erkezett a jezuska. Megcsinalom a questjet addig nem fogok nyitni. De most meg annyira sem erzem mint az Ayaka nyitast.
-
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #7867 üzenetére
Gratula hozzá, türelmes voltál és egész szépen begyűjtöttél mindent. Azért 228 wish alatt 4 db 5* nem rossz. A cél amúgy a C2 lett volna, vagy Sara C6?
Nekem is lementek a pörgetések, miután befejeztem az Archon questet. Utóbbiról később írok majd, voltak benne durva, meglepő dolgok, de gondolom a többség még nem tolta le, addig kár elkezdeni kibeszélni (szigorúan spoiler mellett majd).
A wish-ekkel pedig nagyjából elégedett vagyok, 3x 10 wish ment el, kiesett Raiden Shogun (valahol 80 környékén Ayaka óta, tehát az 50% bejött ismét), és esett Xiangling 1 db (C6 lett), egy Sucrose (C1 lett, azt hittem már van belőle 2-3, hát nagyon nem ) és egy Sara. Egyelőre nem pörgetem tovább, kivárom egyrészt Kokomi banner-t, mik lesznek rajta, és majd 2.2 preview-t mi várható. Fegyverére rámennék amúgy bátran, de ha már ingyen kapunk majd egy neki való 4*-ost, akkor kicsit feleslegesnek érzem.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
36.480 primó / 228 nyitás után őket sikerült megszerezni:
2 x Raiden (C1)
1 x Diluc (C1)
1 x Mona (C0)
7 x Sara (C6)
7 x Sucrose (C6 volt alapból)
5 x Xiangling (C6 volt alapból)
1 x Favonius Codex (R2)
1 x Eye of Perception (R3)
1 x Sacrifical Sword (R2) (második példány)
2 x Sacrifical Greatsword (R4)
2 x Dragon's Bane (R5)
1 x The Flute (R4)
A fenti primó-mennyiséget az Eula banner (június eleje) óta sikerült összegyűjteni; a Blessing, a Battle Pass és a Starglitterek támogatásával (köszi Xiangling/Sucrose), ami így el is fogyott.
A 2. Raiden kicsit korábban jött (talán 50 körül), így a végére pon' belefért egy Mona, akinek szerintem jobban örültem, mint Raidennek (mivel tudtam, hogy utóbbi úgyis meglesz). C2 lett volna az igazi finomság, de részemről kimerítettem a bannert. Fegyverére meg amúgysem terveztem rámenni, majd elhadonászok szépen a "Catch"-el.
Sara eleinte nehezen akart megérkezni, rendesen betolakodott elé a többi 4 csillagos. Az össznyitások kb 2. felében röppentek a C-k nagy része.
Hétvégén sok-sok teszt, banner szempontjából meg La Signora-ig pihenő... -
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #7865 üzenetére
Akkor ez már jó lesz.
Mihoyo nem tud linket elhelyezni. -
Shiro
senior tag
-
xeon forever
addikt
válasz kill_switch #7861 üzenetére
Van nekem is onnan esett... Hu Tao melle egyböl...Volt 2 fate, egy ilyen egy olyan...
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #7860 üzenetére
Standard banner-be van jade spear? Az mondjuk eshetne nekem is... Xiao-nak jól állna.
-
Sirandrish
Topikgazda
Látom nem csak haverom ilyen piszok máker. A legutolsó 10esbe volt neki Yoimiya, majd a mai első 10esbe nyitott egy Mona-t, ezután ráment az alapbannerre, ahol kapott valami 30as pityre egy Jade speart, majd kivette az 5 sima fatet, amiből kapott 2 sucroset, meg egy Sara-t..
-
Sordoran
addikt
Semmi gond, te mocskos mázlista. Gratula hozzá!
Nekem eddigi leggyorsabb 5*-os 4 wish volt, azóta se volt közelébe se ilyen. Nem lehetetlen azért, 0,6% az esély erre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
fpatrik17
senior tag
Ezt azt jelenti, hogy első 1 db Fate-re kiugrott Shogun?
xeon forever: értem, köszi! Mondjuk az elég vagány
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #7853 üzenetére
Sucrose nagyon jo support kari. Abyssban nagyon jol jött lvl 80 on.
-
fpatrik17
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #7852 üzenetére
És Sucroseból is jött 4, így C6 meglett.
50 Wishből 1 Xiangling ami felesleges...a többi mind kellett..
Ilyen se volt mégEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #7850 üzenetére
Well done. Nekem Sárika még hiányzik.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #7848 üzenetére
De huzd fel B+ meg eriggye a domainjebe
-
Shiro
senior tag
PS Rush AR16-ig jutott.
Tegnap este sikerül AR6-ról 14-ig vinni. (AR10 után kissé lelassult, meg ma délután elvoltam pasztát venni)
Lehetett volna jobb is, de gondoltam este felé, mégis csak összerakom a gépet, aztán csak könnyebben kisajtolok még két csillagot az Abyss 12-ből, mint mobilon. hogy legalább a 3 meg legyen.
6 csillaggal zártam. Ami eddigi legjobb eredményem.Amúgy realizáltátok, hogy holnap hirtelen elég sok fate-et és primót foguk kapni?
Ugye most egy szerre jön a frissítés a bolt és az Abyss reset, erre jönnek az új küldetések és eventek és instant 4 szintet adhatunk a möggyfának, ami két kék fate.[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz Sordoran #7733 üzenetére
Erre elfelejtettem válaszolni. Köszi a tippeket!
BP-ből behúztam a Serpent Spine-t. Annyit változtattam, hogy Razor helyett Beidou-t kezdtem el húzni. Megnéztem pár videót róla és sokkal jobban tetszik, mint Razor. Nagyon bejön, hogy meg kell tanulni az enemy attack patterneket és a timing-ot a skillel, ha kemény karaktert akar az ember. Ráadásul később is jól jön, ha kívülről fújja az ember a támadásokat, itt pedig rá vagyok kényszerülve. Eddig ezekre nem igen figyeltem.
70 körülire felhúzom Beidou-t, meg Fischl-t és elkezdem Jean-t is. Kövi BP-ból pedig megkapja Ningguang a Solar Pearl-t, és akkor a Geo (Noelle, Ning) párost is turbózom picit.
Amúgy a hétköznapi mindenes team -> Yanfei (mainDPS), Rosaria (Phys build), Xingqui, Bennett így is nagyon szerethető. Mint vas a késen, ütvág mindent
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #7842 üzenetére
Arra celzok hogy videon tudom csak megnezni.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem tetszik, így most azt is tolom. Persze azért megy a Genshin is
-
Sordoran
addikt
Áh, ez nem jó most nekem sajna. Vagyis működik, de a 100 dodós csomag első vásárlásra nem adja meg duplázást. Sebaj, a welkinhez jó lesz, és ha megszorulok akkor jó lehet crystal top up-ra is.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #7839 üzenetére
Videon jol nez ki
-
Sirandrish
Topikgazda
Most lehet tovább fog tartani, mert elkezdtük ismerősömmel a Blesst, és bejövős az is
-
Sordoran
addikt
Biztos csak megszokás kérdése, mivel nekem PS-el hamar kézreállt, és utána mobilon majd PC-n is nyögvenyelősen ment. Illetve PC-n sima liba volt miután rákötöttem egy Dualshock4 kontrollert. Egér hiány fájó az íjászoknál, de azok közül csak Fischl van aki viszont subDPS, lerakom Oz-t és kész. A közelharciaknál pont hogy kényelmesebb nekem a kontroller.
-
Sordoran
addikt
Van itt leírás hivatalos oldalon is, csak már elfeljettem hogy itt is téma volt:
〓About Top-Ups〓
Q1: Are Genesis Crystals purchased on iOS/Android/PC and on PlayStation shared between platforms via the cross-save function?
A1: No. After account linking, Genesis Crystals obtained on iOS/Android/PC and Genesis Crystals obtained on PlayStation will not be linked for the same account. This includes but is not limited to Genesis Crystals obtained via the following means: top-ups, refunds, and compensation for top-up errors for Blessing of the Welkin Moon and Battle Pass. Likewise, Genesis Crystals obtained by top-ups on PlayStation will not be displayed on iOS/Android/PC. When switching platforms, the Genesis Crystals from different platforms will not be displayed. Travelers can use these Genesis Crystals as per usual on the platform on which they were obtained.
For example, if Travelers top-up Genesis Crystals on PC and then play Genshin Impact on PlayStation, the Genesis Crystals topped-up on PC will not be displayed and cannot be used. However, Travelers can return to the PC platform to use these Genesis Crystals. If Travelers have topped-up Genesis Crystals on PlayStation, these Genesis Crystals will not be displayed and will not be available when playing the game on iOS/Android/PC. However, Travelers can return to PlayStation to use these Genesis Crystals.
After account linking, Primogems from the same miHoYo Account will be displayed on iOS/Android/PC/PlayStation and can be used on any of these platforms.Magyarul röviden: A Genesis Crystals nem látszódik ha eltérő platformon vásárolunk, de a vásárlási platformon belépve el tudjuk költeni. Tehát ha PS-n veszek, akkor azt PS-n el tudom költeni, pl.: egyszerűség kedvéért primogemre váltom és akkor PC-en ott lesz a sok primogem.
Q2: After linking my account for PSN, can I top-up Genesis Crystals on iOS/Android/PC for a miHoYo Account registered on PlayStation, or vice versa?
A2: Cross-platform top-up is currently not supported. Top-ups for a miHoYo Account registered on PlayStation can only be carried out on PlayStation or from the Top-Up Center website. Top-ups for a miHoYo Account registered on iOS/Android/PC can only be carried out on iOS/Android/PC or from the Top-Up Center website.Magyarul röviden: A PS-en elkezdett játéknál nincs lehetőség PC/Android/iOS platformon vásárolni, DE a weboldalon (Top-Up Center) lehet, és fordítva. Szóval a Top-Up Center elvileg működik mindenkinek, csak legyen Mihoyo fiókhoz kötve.
Amúgy mire fel tisztelet hogy PS-en játszom? Én tisztelem azokat akik mobilon tolják, de a konzol és a PC elég egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #7833 üzenetére
Jaaahh az a bundle nem epp olcso.. BP nelkul meg eleg gyasz fejleszteni valamit raw fp2-kent. (tom, csinaltam jo par honapig)
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
Én a BP reset-et vártam már... az előző túl hamar elkopott, aztán utána unalmamban nekiálltam 4 karaktert fejleszteni párhuzamosan... Hát fájdalmas élmény a BP jutalék nélkül csinálni. Megnéztem mennyi lenne fejlesztő packot vásárolni és úgy döntöttem, hogy bírom én a fájdalmat inkább. XD
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #7831 üzenetére
Most megint lehet rusholni a teruletet vagy 3 hetig
-
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #7829 üzenetére
Akkor gyufaszallal kipeckeled a szemhejad, es mehet a buli
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #7827 üzenetére
Szuper. 7-re érek haza a melóból
-
Sordoran
addikt
Ez vajon működik PS-el is, ha össze van kapcsolva egy mihoyo fiókkal? Csak a 2.0 bejövetele előttről találtam informácót, ahol még az szerepel csak ott lehet vásárolni ahol regisztráltunk: a welkin és top-up működik weboldalon, a BP megvétel nem. Illetve a crystal-okat át kell váltani primogemre ahhoz hogy el tudd költeni más platformon. Most ebből az jön le, hogy csak a BP pass korlátozott, a többi nem, akkor miért lenne ez korlátozás? Vagy szarul fogalmazott a szerző...
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #7826 üzenetére
"Update maintenance begins 2021/09/01 06:00 (UTC+8) and is estimated to take 5 hours."
6 óra mínusz nekünk, szóval elvileg ma éjfél. + Amit írnak 5 óra, szóval nagyjából nekünk is reggel 6.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
A 2.1 konkrétan egyébként mikor indul?
-
Shiro
senior tag
válasz fpatrik17 #7819 üzenetére
A Genshin weboldalán tudsz kristályt vásárolni rendes áron.
Legalábbis nekem az 5$-os Welkinért. 1544Ft-t vont le a Paypal.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Nincs eurosítva? (100 dodó = 100 ojró) Akkor az baráti így. Mobilon pedig 40.999 Ft, na ez a durva. Azt hittem mobilon kb. ugyanannyi vagy olcsóbb mint PS-en, így picit jobban esik hogy a PS-es lett a fő fiókom, de a PC lenne az igazi.
-
Sordoran
addikt
válasz fpatrik17 #7819 üzenetére
Elvileg csak azon a platformon tudsz vásárolni, ahol regisztráltál.
Mennyibe kerül amúgy máshol a legnagyobb csomag? Csak viszonyítás miatt érdekelne.
PS-en 37.990 Ft a 6480 crystal-os (első alkalommal ugye duplája)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
fpatrik17
senior tag
Hm, telefonon regisztrált nem tud PC áron BP-t és Welkint vásárolni valahogyan?
• Honor Magic5 Pro •
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #7817 üzenetére
En sem, leszoktam rola
-
xeon forever
addikt
Most 11-3 ig siman felmentem 12 be bele se kezdtem. Volt 3 csillagom az elozobol, es 9 kellett. Igy nem idegesitettem magam tovabb.
Van event meg láda meg egyéb primo forrás is, ha tisztan csak dodoert vennenk akkor 200 korul kene fixen.
Nem koltok primot artifakt meg talent materialra, csak karakterekre igy tovabb tart 1 kiepitese.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #7815 üzenetére
Akkor tenyleg tonkremegyek. Ahhh nem jol szamolsz. a fifty-fifty a leheto legoptimalisabb eset, es az sincs meg 8080-bol. DE HUZD MAR FEL HASZNALHATO SZINTRE OKET PLS
-
xeon forever
addikt
Vegyel 10000 dollarert
Adok kölcsön. XD
Most per pill az a matek jött ki, hogy ha az 50 50 et nezem kb 100 dollar kell minden uj karakterhez c0 atlagban... Es legrosszabb esetben is 150. Ha makod van kevesebb. Nekem többször volt win mint nem szerencsérePS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
Mivel két banner van így Thome akár 5*-os is lehetne, elférne mellette Yae. Viszont csak előbbit mutatták be ma, így lehet egyedül jön majd 2.2-ben új karakterként. 2.3-ra és 2.4-re is spekulálnak re-run-okat, szóval ki tudja. Viszont Gorou és Yae már itt lóg a levegőben, jelenleg az archon questek fontos szereplői, nem látom okát miért nem adhatóak ki, avagy miért jönnek később. Persze enélkül is izgalmas, pörgős lesz a 2.1, Raiden Shogun mellett ott lesz Aloy, és remélhetőleg Sara is akikkel foglalkozhatok.
És lehet hiba, vagy szándékos csúsztatás hogy ma jött Thoma bemutatása, attól még jöhet 1 héten belül 1-2 másik új karakter is. Lehet új formula, hogy nem egyszerre dobják be őket, így jobban eloszlik, tovább pörögnek rajta az emberek. (főleg hogy Gorou és Yae rajongó tábora jóval nagyobb mint Thoma-é, így lehet az ő felfedésük már éreztetné hatását új banneren)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
Whaa milyen aranyosak ezek az artok [link]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #7801 üzenetére
Xiangling C6, a többiek jöhetnek zsákszámra
-
Sordoran
addikt
Kikerült a Genshin Impact közösségi felületére Thoma bemutatkozója, szóval 2.2-ben érkezni fog úgy tűnik. Ami fura, hogy egyrészt még a 2.1 se jött meg, bár a Raiden Shogun bannerja eddig mindent visz, így nem hiszem hogy van aki skip-elné csak ezért, Kokomi bannerig pedig amúgy is kiderült volna ki(k) jön(nek). Első ilyen korai bemutató 1.6 utáni hétfőn volt, vagyis 5 nappal 1.6 után emlékeim szerint, a második pedig 2.0 utáni péntek, tehát 2 nap. Most pedig -2 lenne?
Másik pedig ugye ez, hogy csak Thoma mutatkozott be. Vagy azért, mert véletlenül került ki, így a többit még vissza tudták tartani (esetleg ezt az egyet rosszul időzítették), vagy tényleg egyedül ő lesz új 2.2-ben. Amennyiben utóbbi, úgy re-run esély lesz 2.2-ben. Mondjuk Yae jöhetne még 2.2-ben, de ha nem jön akkor csak többet lehet gyűjteni rá. Bár így pedig nem tudom érdemes-e most bevásárolnom a duplázás reset előtt, mert annyi primogemet össze tudok szedni bőven 2.3-ig, hogy egy újabb 5* karakter meglegyen fix-en.
Tovább gondolva, ha ma bedobták volna, hogy jön Thoma, Gorou és Yae is, sokan ráugrottak volna a crystal top up-ra a duplázás reset előtt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz kill_switch #7804 üzenetére
https://youtu.be/KA2vZPQMAxo
Jaa. Machingunba s jo tolni ...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #7803 üzenetére
Igen, nekem is Venti pótléknak kéne. Gondoltam felrántom, aztán megláttam a constellation-jét ami talán C2 vagy C3, ami édes kevés. Xiangling viszont állandó tagja Abyss Spiral csapatomnak, hogy legyen másikban is pyro karakterem. Ez az egy darab constellation már csak kiesik.
Raiden Shogun még nem tudom melyik csapatba kerül, Hu Tao vagy Ayaka mellé. Sara pedig tetszik, de nem látok helyet neki, Fischl már ellátja a support feladatot, és Raiden is az lesz (avagy subDPS), kettő electronak pedig nincs hely. Attól függ hány esik belőle, hogy felrántom magas szintre, vagy csak közepesre fun-olni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kill_switch
senior tag
Én is beleestem az egyesével óvatosan nyitogatós hibába, jött is Yoimiya. :Đ
De nem bántam annyira, jó kis gépfegyvert lehet belőle csinálni. Így most megint 50-50 jön, ami tuti megint bukó lesz, mint mindig, úgyhogy fejben már elengedtem a shogun-t. De talán nem is lenne rá túl nagy szükség, most úgy is Keqing az egyik akit main-elek erősen. Ettől függetlenül persze nyitogatok majd, mert az meg kell. -
xeon forever
addikt
-
Sordoran
addikt
Jelentem nincs C6-om belőlük. Volt korábban leak (bár inkább spekuláció) ki lesz másik két 4* karakter, ott Xiangling és Noelle szerepelt, szóval 50%-ban bejött. Ennek jobban örülök, mivel Noelle már C5, de ő lesz shop-ban hamarosan. Xiangling is már C5, így belőle remélem egy esik, Sucrose-t pedig sokan dícsérik, és gondoltam felhúznám én is, de belőle még kell jópár.
Lényegében ez egy nagyon jó banner lesz. Legutóbb Ayaka-nál bejött az 50%, így most (statisztikailag) másodjára lesz csak Raiden Shogun-al szerencsém. Nem bánom, főleg ha a bukott 50%-al egy Keqing vagy Qiqi esne, de most ne szivasson a 4*-osokkal. (mint Ayaka-nál 7x Chongyun, 0 Yanfei )
Kérnék 1 db Xinagling-et, 3-4 db Sucrose és 1-7 db Sara, valamint egy Raiden Shogun, opcionális Keqing/Qiqi is jöhet. Mindezt 14 wish alatt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
2 nap és jön a 2.1 végre.
Mostantól a daily wish függőségem el kell engedni, nehogy becsusszon Yomi, mert akkor sirva fakadok
.
És itt a hivatalos Banner leiras
https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/15391
Illetve van akinek még nem c6 Sucrose és Xiangling?
Ki fog még rácápázni Baal-ra?
Nekem az a tervem Beteszem Lisa mellé 2nd electronak és melléjük jöhet:
Kazuha,Hu Tao/Kazuha, Eula/Eula, Hu Tao/Barbara,Xingxiu...Vannak még rejtett tartalékok, esetleg Beni-t végre fel kéne húznom LVL80 ig...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest