Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8298 üzenetére
EEErtem... dendro karakterek, es gouba helyett groot.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #8296 üzenetére
Ehelyett raagatok valami defes artifactot.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Yodamest #8283 üzenetére
Ha 3-4 hónap alatt tudnál szerezni egy maxos szettet, akkor még 3-4 hónap lenne még egy karakter, ergo 1 év lenne egy csapat. Az Abysshoz kapasbol 2 csapat kell, akkor az két év, és akkor ez összesen 8karakter.
Számolhatom tovább, de gondolom érthető mire akarok kilyukadni :)[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dewri
aktív tag
A dendroval mint ellenféllel szerintem szoktunk találkozni, kis zöld mágusfélék képében. Mikor leidézik eléd a tüskés blokádot harc közben, amit nem lehet átugrani és nagyobbat sebez mint az ellenfelek... Olyasmi képességeket tudok elképzelni, mint más játékokban a druidáknak/elfeknek van: mérgek, növények használata (indák, tüskék, falak, csapdák), esetleg víz/föld elem használat, kígyók-békák-egyebek idézése támadási céllal...
-
Sordoran
addikt
Majd az idő, de elsősorban Mihoyo eldönti mi mikor jön. Lehetne fél éven belül már Sumeru, de én nem várnám. Így legfeljebb kellemes meglepetés lesz ha tényleg jön.
Az pedig hogy mire mennyit költenek megint más tészta. Nincs arányában a dolog, valamiből a tulajdonosoknak is meg kell élni... Ha szigorúan a rászánt költségeket nézzük ott is lehetne érdekes dolgok. Gyors munka viszont nem szükséges nekik, jobb is ha el van nyújtva számukra.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8285 üzenetére
En meg kb talan 4x vettem eddig. szoval odaig abszolut fp2 roller volt. Miert varod annyira Dendrot? nemtom valamennyire nagyot kell durranjon, mert most igy halvany lila fingom sincs mi lehet ez az element. Ez nalam is megvan, most pl elovettem Xianglingot, meg Xingqiu-t is. Ott van meg az elfeledett Keqing is, majd kozeljovoben vele is foglalkozok.
-
Shiro
senior tag
válasz Sordoran #8261 üzenetére
Golden Apple Aprkhgeage... Aranyalma szigetek?
Mond hogy azt nem csak úgy hirtelen hozták össze!
Persze azért egy Inazuma már más tészta ott azért már nem feltétlen elég az összedobok valamit jól nézzen ki hozzáállás. De na azért akik ezzel foglalkoznak elég gyorsan tudnak haladni, főleg ha van egy tiszta elképzelésük.
Ha 3 és fél év alatt 100 millió $-ból fejlesztették a játékot. (Ez legyen mondjuk Mondstadt és Liyue) és a megjelenést követően elvileg évente 200 millió $-os büdzsével számolnak.
Akkor azt mire költik? Remélem nem a keratív csapatra megy el akik 1-2 havonta előállnak egy új karakterrel.
Őszintén reménykedem benne hogy ez a jelentős többletköltség java része az új területekre megy el.
S persze legyen egy nemzet területe egy év fejlesztés, de azokon akár több csapat is dolgozhat párhuzamosan.
Én úgy érzem hogy teljesen reális elvárás ha egy laza fél éven belül már Sumeru zöldjeit szeretném járni. -
Sordoran
addikt
válasz sz.mich #8287 üzenetére
Na, örülök hogy sikerült. Óvatosan, diplomatikusan szoktam fogalmazni, nehogy megbántsak valakit.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Dewri
aktív tag
Már vannak elemzések. A klasszikus kraftolható prototype claymore-nál jobb, R5 szinten veri a fizetős Serpent és Blackcliff claymore-t is, szintén R5 fokozaton pedig (bizonyos karakterekkel, bizonyos helyzetekben...) előfordul, hogy alig pár ezer dmg a különbség az alap 5* wolf's gravestone-hoz képest. Ez egy tök ingyen beszerezhető 4*-tól annyira azért nem rossz, tökéletes f2p alternatíva.
[link] -
sz.mich
tag
válasz Sordoran #8277 üzenetére
"Szóval esélyes hogy emlékeid koptak meg..." Jaj de finoman fogalmaztad meg, hogy hülye vagyok! És igen, neked volt igazad, valóban két UID volt, és sikerült is az új ps acc-al összepárosítani a leírásod alapján, szóval köszi szépen a segítséget, ezer hála!
Csak kp., az ár fix.
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #8285 üzenetére
Még nem ismerjük Yae és Thoma kivételével a többit, szóval merész kijelentés hogy nem érdekelnek. Sőt, most előbb jöhet egy új 5* Liyue karakter mint Yae (feltételezhetően, semmi se biztos), szóval nem csak Inazuma-ból kell szemezgetni Sumeru érkezéséig.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom, én január-február körül abba hagytam a welkin vásárlást és teljesen megvagyok nélküle. Zhongli, Kazuha és Raiden volt a három kiszemelt, hazajöttek (Kazoo és Zhongli garantált volt, mindenki elment pity-ig szóval húztam bőven). A többi hátramaradt inazuma karakter egyáltalán nem izgat, talán Thoma de ő 4 csillagos, úgyhogy megtakarítás lesz Dendróig (valószínűleg).
A már meglévő karakterekből szoktam variálni a csapataimat, van hogy jön új ötlet és felszintezek egy "elfelejtett" karaktert.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
Akkor keves a tartalom, ha mar egyszer kimaxoltad a teruletet. A napikat letudni 160 resint eltolni nem sokaig tart. Az ilyen nagyobb eventek is mint a motani varni kell 2-3 napokat kozte stb.. Az Abysst egyszer letudod 15 naponta es elfelejted, legfeljebb egy uj 5* karakter kiprobalasara ismet beviszed. (most tok mind1 mennyi csillagot szerzel)
Amig nem veszel folyamatosan welkint akkor kb ugyanugy fogsz allni.
En is megrekedtem egy szinten, volt kb 2 5* es igy vertem a fejem a falba hogy nem haladok => azota lett + harom hasznalhato 5*
banneresek. Nem mondom hogy elegedett vagyok de sokkal jobb annal ahogy az elejen toltam. Egy biztos, Andrish nem toketlenkedik mikor jatszani kell mintha idore tolna vagy nem tudom -
Yodamest
veterán
válasz Sirandrish #8281 üzenetére
Hát az egész játék voltaképp a random faktorra épül, hogy minél tovább tartson minden. Ha egy fullos szettet össze lehetne rakni akár 3-4 hónap farmolással az nem érné meg a fejlesztőknek, mert onnantól "kész" vagy, így pedig sosem vagy kész.
Dewri ahogy írod, bár én még ott sem tartok ahol te, de full nem látom a végét, csak a mellékküldiket a várásokban amik vannak hetekig tudnám kb játszani annyi van (és annyira vontatottak a párbeszédek, elnyomni sem lehet) és még nagy részük fel sincs véve!
[ Szerkesztve ]
-
Dewri
aktív tag
válasz Sirandrish #8272 üzenetére
Hogy csinálod hogy "kevés a tartalom"? Én Ar55 vagyok és csak pár karakterem c6, artifactok a fasorban sincsenek stat ügyileg, szintre is csak pár darab 5* van lvl20. 4 csillagos fegyverek vannak, jobb nincs, azok is többnyire 70es szinten, karakterek fele csak lvl60, mert a világ összes resinje és morája is kevés a fejlesztéshez, ami kellene mindehhez... Abyss 9-es szinten 2 csillag a max, 5* karaktereken cons nincs... És természetesen wl -1...
Másokhoz képest időmilliomos (simán tudom tolni 8-10 órát alkalmanként, így nem az idő miatt nem haladok...) f2p játékosként nekem valahogy sosem jön össze egyetlen c4+ banneres 5* karakter sem, amikkel tele a net. Néha egy moon welkin, ennyi. Lehet hogy ezért van még tartalom nálam?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Yodamest #8280 üzenetére
Nah igen...az mondjuk egy olyan lutri a játékban hogy lehet egy év alatt sem lesz meg a "tökéletes" set, míg kis szerencsével 8-10 körből megvan
Nekem az a bajom (ha maradhatunk az MMO-s vonalon) hogy pl nincs egy shop, ahol mások által droppolt cuccot meg lehetne venni. Vagy hogy ne erőltessük egymásra a portkékánkat, lehetőség lenne "készen" venni az artikat. Csak mondjuk farmolni kéne hozzá ezerrel.
Még mindig szívesebben látnék neki egy előreláthatólag több hetes farmnak, ha a végén fixen kapok egy olyan cuccot amit szetetnék, minthogy lehet hogy egy év alatt sem esik ki mondjuk az adott settből a CHD-s fajta korona...vagy mittomén..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Yodamest
veterán
válasz Sirandrish #8279 üzenetére
az artikra gondoltam, az gyakorlatilag olyan mintha szetted lenne, más játékban pl. megfeleltethető mint cipő, mellvért, sapka, kesztyű stb. csak máshol ezeket ugyebár nem lehet fejleszteni, míg itt még ezeket is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Yodamest #8278 üzenetére
A harcrendszer meg a csapatösszeállítás egy másik dolog. A konkrét karakterfejlesztés egy másik...legalábbis szerintem. Pl Ningguang optimális sebzésének pl semmi köze nincs mondjuk Zhongli pajzsához. Értem én hogy bossotlja egyik karakter/képesség a másikat, meg elemi reakciók meg ilyenek, de ez nem ugyanaz.
A gearen a Genshinbe mit kell fejleszteni? Nincs is gear..van egy fegyvered és csókolom...azt felhuzhatod 90re és kész. Karakter ugyanaz.. Ha kiesik ugyanaz a fegyver/karakter mégegyszer, akkor erősödik ..ennyi. Ezt nem nevezném GearezésnekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Yodamest
veterán
válasz Sirandrish #8276 üzenetére
Ó nem ilyen egyszerű az, kihagytál azért dolgokat. Először is szedjük ketté a mechanikai egyszerűséget magától a fejlődés rendszertől, mert össze tud mosódni könnyen a fejben.
Szerintem egyik sem túl egyszerű, először is ott a mechanikai része, ami így persze baromi triviálnak hangzik, hogy van 2 skilled meg autoattackod azt csá, de a gyakorlatban ott kezdődik, hogy vannak a képességeknek passzív más képességeket vagy más karaktereket befolyásoló részei is, amikre ügyelni kell. Ezen felül vannak megfelelő sorrendet, előkészületet igénylő kombók, pl. Ninggang 2 auto > 1 charge attack vagy fal > ulti > fal kombó, optimális sebzéshez ezekre is figyelni kell. Az elementál sebzéseket is folyamat figyelni kell, mit mivel támadsz. Továbbá itt nem egy karaktert irányítasz, mint egy wowban, hanem 4 között kell folyamatosan váltogatnod, figyelni a cd-re, mi elérhető mi nem, a rotára. Szóval számomra pl. egy wow sokkal egyszerűbb mechanikai szinten, hiába van ott sok képessége a karakterednek, de csak egy karakterre kell figyelni és minden érzékeny mindenre, simán csak nyomod sorban a képességeidet tök mindegy ki az ellenfél, nem lesz olyan, hogy egy adott képességed nem sebez egy adott ellenfelet.
Az fejlesztés része szintén nagyon macerás (az összetett nem annyira lenne jó szó), mert igen ott vannak a talentek, ami a 2 képesség + attack fejlesztése, de emellett minden mást is fejlesztesz, a karaktert, a fegyvereket, a geart. Hogy maradjunk a wownál, ott semmi dolgod nincs a geareddel ha már kiesett egy bossból, köszönöd szépen hordod és ennyi, itt meg a végtelenségig fejlesztgetni kell a genshinben és nem csak fejleszteni hanem önmagával megoostolva még úgy is szintet tud lépni egy teljesen külön fejlesztési skálán.... Ezen felül ez a szettbónusz + fő stat + substat folyamatos menedzselése, hogy lehetőleg mind optimális legyen is elég macerás, nem mondanám egyáltalán egy egyszerű 1 perc alatt rádobálom a karakterre dolognak.
-
Sordoran
addikt
válasz sz.mich #8275 üzenetére
"Aztán átmentem pc-re, ahol regisztrálni kellet, és én jelszóra pontosan adtam meg az iménti e-mail címet." <- Itt eldőlt a dolog. Nem folytattad, hanem regisztráltál egy új fiókot PC-re. Szóval esélyes hogy emlékeid koptak meg (lvl20 karakterek nagyon a játék eleje), és nem a PS-es mentést folytattad, hanem kezdtél egy újat PC-n.
PS fiók átvitele PC-re ugyanis PS-en végezhető, nem PC-n. Ott már csak az összekapcsolás után bejelentkezned kell.
Amennyiben a mostani PC-s fiókod szeretnéd használni PSN-en, két dolgot kell tenned:
1.: Létre kell hoznod egy új PSN fiókot egy másik e-mail címmel.
2.: A PC-s fiókod e-mail címét át kell állítanod erre az új e-mail címre.
Csak olyan mihoyo és PS fiók köthető össze amelyek e-mail címe megegyezik ÉS az adott PSN fiókon még nem kezdted el a játékot. Ha a 2-es lépéssel végeztél, utána tudod a PS5-n a játék első indítása közben (mielőtt elfogadod a felhasználói feltételeket, mivel azzal létrehoznál egy új genshin fiókot) összekapcsolni a kettőt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Yodamest #8274 üzenetére
Az biztos hogy ha hónapokat kihagy az ember, utána hetekig lesz tennivaló.
A fejlesztés szerintem nagyon primitív. Az rendben van hogy a normal attackodnak is szintje van, de azon kívül van 2 skilled, 1 fegyvered, meg maga a karakter.
Ennél faékebb fejlesztési "rendszer" nincs sehol máshol szerintem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sz.mich
tag
válasz Sordoran #8273 üzenetére
Hadd vázoljam fel újra (bár biztos, hogy neked lesz igazad): ps4-en kezdtem a játékot a (most csak példa) mihalyka@gmail.com-os ps fiókomon a "1-2-3-4" jelszóval. Aztán átmentem pc-re, ahol regisztrálni kellet, és én jelszóra pontosan adtam meg az iménti e-mail címet.
Az accounton belül, ahol lehet "linkelni" a profilt viszont azt írja (ps5-ön), hogy már használatban van az e-mail cím (jóhogy, mivel a ps acc is ugyanazt a címet használja, amire/amiről át akarom hozni az adatokat - tudom, őrület!).
Attól tartok, ha csinálok egy másik ps fiókot, hogy két esélyes lesz a dolog: vagy a lvl20-as karikat fogja bedobni, vagy az 50-eseket. Tegyék meg tétjeiket!Szerk.: Az UID-ket este felé tudom leellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
Csak kp., az ár fix.
-
Yodamest
veterán
válasz Sirandrish #8272 üzenetére
Én sem main játékként élem, bár most pár hete próbálok felzárkózni, mert nagyon le voltam maradva a fél éves kihagyás miatt, így sokat játszok vele, de nem tudnám elképzelni, hogy csak ezzel foglalkozzak minden nap. Most bőven elvagyok vele, mert irgalmatlan sok tennivaló van, egyszerűen nem tudom utolérni magam, hiába tolom kb napi 3 hétvégente 2x ennyi órát. Szóval nálam akár main gém is lehetne, mert akár egész nap eltudok lenni benne, annyi a tennivaló, de nálam inkább az jelenti a gondot, hogy elég felemás számomra a játék. Bizonyos dolgok nagyon tetszenek benne (nyilván a chilles világ, hangulat, karakterek, harcrendszer), de bizonyosak (pl. questek úgy ahogy vannak, a végtelen vontatott "minél több időt tökölj vele" jellegű dolgok, pl. karakterek személyes történetszála, amit 5 alkalommal kell letolni 5 különböző befejezéssel és full unalmas az egész, végtelenül rétegezett fejlesztése mindennek, pl. talenteknél most komolyan még az auto attackom erejének is szintjei vannak hagyjuk már). Szóval inkább az van nálam, hogy nincs úgy meg a teljes odaadás, mint anno mondjuk amikor wowoztam a wow fénykorában és tudtam, hogy én ebben mindent meg akarok szerezni, mindent ismeri akarok stb. Itt így elvagyok gyakorlatilag bármeddig ha már elindítom, mert gyönyörű a világ, jó reszponzív az irányítás, mindig van mit csinálnom, de közben meg zavarnak is dolgok. Áh fura dolgo ez.
-
Sordoran
addikt
válasz sz.mich #8266 üzenetére
Én nem engedném el ezt a dolgot, hogy valóban ugyanaz-e a két fiók. Jobb alsú sarokban szerepel az UID-d, ez egyezik PS-en és PC-n? Amennyiben igen, úgy nem tudom elképzelni miért lehet eltérő a játékállás. Amennyiben viszont eltérnek, akkor ez két külön fiók. A játékos név egyezhet szerintem eltérő szerverek esetén, de lehet szerveren belül is, hiszen az UID az egyedi azonosítója mindenkinek.
PC-s mentést egyébként nem tudsz használni olyan PS fiókon, ahol már van elkezdett játékod. Szóval (miután tisztáztuk hogyan is állsz fiókoddal/fiókjaiddal) létre kell majd valószínűleg hoznod egy másik PSN fiókot ahol tudod folytatni a mentésed.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Yodamest #8271 üzenetére
Nem mondtam hogy ez így nem működhet évekig. A Mihoyonak is megfelel, mert 1-1 jól sikerült karakternél rájuk szakad a bank. Ez az olyan játékosoknak okozhat gondot, akik nem napi 10 perc kikapcsolódást szeretnének, vagy akik nem akarnak egyszerre 10 játékkal párhuzamosan játszani, hogy kitudják tölteni a kevés kis szabadidejüket.
Nálam már rég nem triplaA címként szerepel a Genshin. Szeretem, bele is teszem az időmet amit kell, de már nem elsődleges. Mindig próbálok mást is keresni, mert önmagában nagyon kevés lenne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Yodamest
veterán
válasz Sirandrish #8263 üzenetére
"Azért a WoWban van egy icipici End Game kontent"
Áh, nem szerintem ez független az endgame contenttől, mai napig rajongóbázisa van az összes régi Lineage II stb. MMO-nak is, azokban pedig szintén nem volt wow szintű endgame rész. Akinek bejön a chilles farmolgatás, gyűjtögetés, elvannak a világban, eventeknél aktivizálják magukat stb. azok sok év után is ugyanígy ellesznek a genshinnel, gyakorlatilag amíg a szerverek mennek. Igazából alternatívája nemigen van, ilyen live-service-single-player, de mégis online és része vagy egy eseménynek/frissülő világnak jellegű játékot nem tudok hasonlót mondani egyet sem.
-
Sirandrish
Topikgazda
Olyan ez mint a Másnaposok film. Doug-ról szól az egész, oszt nincs benne 3 percig az egész filmben
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #8268 üzenetére
Nem nem. persze ertelek. De egy atlagos 5* karakter szintjen sem all.
Igy meg hogy megvan minden Constellation hozza megamugy sem.
Pl az electro is csak battery, de a legtobb esetben is a traveller egy max kozepes support. -
Sirandrish
Topikgazda
Mondjuk annak se lenne értelme ha a játék legelején hozzádvág egy OP karit
Engem csak az bosszant hogy az átvezetőkbe mindig átváltozok a LV20as pusztítóvá[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #8265 üzenetére
Ismerősömnek a fia is elkezdte korábban (fél éve), aztán nyomta is mint az állat. Feltünően jól haladt, ám amikor szembesült azzal hogy ha elfogynak a küldik akkor nincs mit csinálni, abba is hagyta..
És sokan vannak így vele. Persze telefonos játékként kezelve, napi 15percet rászán az ember a napikra, de én többet várnék ettől a címtől.
Most elvagyok, mert van mellette Bless, meg majd két hét múlva jön az Elyon ami érdekel még, de egyedüli játékként a Genshin semmire sem lenne elég..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sz.mich
tag
válasz Sordoran #8196 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok (én voltam, aki ps-en kezdte, lvl20ig vitte, majd átállt pc-re, ahol lvl40-ig jelen volt, de megunta, majd most, hogy lett ps5-e, visszatérne, csak ps-re nem jöttek át a mentések), de azóta feltettem a pc-s változatot és láss csodát, megvan a mentés, mint kiderült, lvl50-ig is elvittem a játékot, ráadásul megvan Fischl is. Adventure rank lvl25-ös, a map legjava pedig szépen föl van fedezve. Na! Így mindjárt jobban is érezném magam. Már csak annyi volna a kérdésem, hogy ha lehetésges, akkor hogy a csudába tudnám én ezt a játékállást átvinni ps5-re? Ugyanazokkal az adatokkal léptem be pc-n, mint ps-en, ott mégis valamiért csak lvl20-as karikat lát.
Csak kp., az ár fix.
-
kill_switch
senior tag
Igen, ez az egyik legnagyobb baj... Aki megjelenés óta játszik, az már bőven eljutott arra a szintre, hogy 36-ozza az abyss-t ha nagyon akarja. De ott a vége. Nem értem miért nem raknak több szintet bele, ha mindenáron csak ezt nevezhetjük endgame tartalomnak. Ennek így nem sok értelme van, hogy van a 4 plusz szint, ami néha nehezebb, néha könnyebb. Ez az egy okom van arra, hogy nem mentem még rá a 36 csillagra, mert tartok tőle, hogy utána jön az érzés, hogy oké, de akkor tovább minek fejlesszek? Kész van ez is... Inkább kevésbé kompetens csapatösszeállításokkal próbálkozok aztán ahol megakadok, az úgy marad, megyek majd a következő resetbe megint. A primo-t se bánom ha benne marad, csak ne legyen már ennyivel vége.
-
F34R
nagyúr
Meg azt sem tudom elkepzelni hogy egy Traveller az endgame-ben erdermben kivegye a reszet.. Az atvezatokkel engem nem tud megvenni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Yodamest #8246 üzenetére
Azért a WoWban van egy icipici End Game kontent (és mindig is volt), ami a Genshinről 1 év után sem mondható el.
És ezt úgy mondom hogy soha nem WoWoztam, mert nem szeretem, szóval nem védeni akarom, de ott volt mivel elütni az időt két kieg között is. Legalábbis a 20perc alatt teljesíthető eventeknél bőven több szufla volt/van benne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
Jo kis discussion
Nyolcadik nemzet lehet az egesz folott allo terseg ahol godlile szerzetek laknak vagy ahonna a traveller erkezett. Es akkor johetnek a godkiller karik. Mihoyo i <3 u $$$$$$.
-
Sordoran
addikt
Mivel időhúzások is, háttérben az új területek készítése folyik ilyenkor nagyban. Egy 6 hetes periódus alatt nem lehet öszedobni egy új zónát.
Keqing banner egyszeri eset volt, és nem sült el jól (kevés volt a bevétel belőle). Persze ebben nagy szerepe volt annak, hogy Hu Tao jött utána és mindenki rá spórolt inkább. Viszont tényleg lehetne idővel dupla event banner majd, főleg ha több re-runt kapnak a karakterek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz Sordoran #8257 üzenetére
A 2.3 második fele az már a következő évre esik.
Persze jók voltak az eventek, meg a rerunok. Így lett meg Venti és Zhongli, de mégis nem egyszer úgy éreztem, hogy a legtöbb content csupán időhúzásnak van.
Egyébként meg a rerunok jöhetnének úgy, min Keqing 2 hetesként a kettő új között. De akár külön bannert is kaphatnának. -
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #8243 üzenetére
Én örülnék a cod mobile szerű irányításnak is, de a kontroller támogatást várom én is. Egyik minimum legyen már meg így egy év után, a mostani testreszabhatatlan irányítás nagyon gyér.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
Bilibe lóg a kezed?
Szép vágyak, nem így lesz. Jelenleg nem tudni még biztosra semmit, ami pletyka van The Chasm-ról ami ugye egy kisebb terület lesz Liyue mellett és TALÁN behozza a dendro elemet, ezt jövő év elejére várják. Ezután szerintem még vissza-vissza térünk korábbi területekre eventek alkalmával és nyáron jöhet Sumeru, talán.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Yodamest #8252 üzenetére
Igen, kill_switch leírta helyettem nem karakter törlésről beszéltem. Hanem maga a karakter nem lesz továbbiakban beszerezhető. Több bannerrel áthidalható lenne a dolog, mert az új játékosok lehet szívesen kiprögetnék pl. Mona-t még, de pár év múlva azoknak akik kezdetek óta tolják már elegük lesz a mostani standard 5*-osokból.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Sordoran #8249 üzenetére
Ez a time skip valószínű tervben is van, mert ezt már egy videóban (valahol már nem tudom hol) láttam is, mutatták, hogy néz ki felnőttként az aki most tini, illetve a felnőttek milyenek gyerekként, szóval ezzel egész biztosan fognak kezdeni valamit.
"Ha valaki bekerül, másnak ki kéne, nekem így logikus"
Ez tuti nem így lesz, senkit sem fognak törölni a játékból, hatalmas játékosbázist veszítenének vele, meg egyébként is bizonytalanságot teremtene a játékon belül. Gondolj csak bele, van egy favorit karaktered max szinten, maxos builddel és közlik, hogy jah kövi hónaptól törölve lesz a játékból.... innentől kezdve egy karaktert sem lenne kedved felhúzni mert bármikor semmissé tehetik minden erőfeszítésed...
-
Sordoran
addikt
Igen bekerülnek standard bannerre, de nem azonnal. Vagy akkor mikor a saját bannerjük véget ér, vagy következő pacthban talán? Szóval vagy már benn van, vagy 2 hét múlva lesz.
-
Sordoran
addikt
válasz Yodamest #8248 üzenetére
Én a banneres 5*-osokra gondolok: Diluc, Mona, Jean, Qiqi, Keqing. Azért az, hogy még 5 év múlva is ők lesznek ott kicsit durva lenne. Nem elképzelhetetlen, csak már mindenkinek C6-ok lesznek, bár az (akkori) új 5*-osok így is jobbak lesznek náluk. Mondjuk én most, az első éves évfordulóra vártam volna náluk egy rotálást, de fene se tudja mik a mihoyo tervei velük. Eddig egy pletyka volt, hogy Ayaka csatlakozik hozzájuk. Esélyt nem nagyon látok rá, na meg így is nagy a szórás (5 karakter), nem hinném hogy pluszba raknak még. Ha valaki bekerül, másnak ki kéne, nekem így logikus.
A rework amúgy működőképes ötlet. Lehetne a mostani történtív végén egy time-skip, ami után sok régi szereplő elkezdene visszatérni már felnőttként (aki most még gyerek, kamasz).Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Yodamest
veterán
válasz Sordoran #8247 üzenetére
"Például a standard karakterek egyszer tuti cserélődnek vagy eltűnnek végleg onnan."
Áh ez biztos nem fog megtörténni, ki nem vesznek karaktert. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy ahogyan a lolban is, majd idővel reworkolni fogják a régieket, a játék képéhez igazítják a régi elavult képességeket, amik már hasztalanokká váltak. Ez nekik is jól jönne majd, mert nem kellene mindig új karaktereket bevezetniük ami sok meló (story, kinézet stb.), csak kicsit módosítani egy régin és újra eladható/kelendő lesz. Gondolj csak bele egy reworkolt űber erős Lisát vagy Ambert ki ne akarna majd felhúzni max szintre, ami sok sok nyersanayagot/farmolást igényel majd, tehát időt, ami a cégnek az érdeke.
-
Sordoran
addikt
válasz Ghostface #8245 üzenetére
Én nem tartom annak. Meg felejtsük el ezt a minden kap 2. részt dolgot is, ez a név hangzik hülyén. Van még 4 nagy zóna, plusz egy lesz még várhatóan, ez 4-5 év simán lesz. Viszont ha ez lemegy se kell véget érjen, jöhet valami új, másik világ is akár, vagy kitágulhat tovább egy új kontinenssel a mostani. Jó, ezt lehetne 2-nek nevezni, de inkább csak egy upgrade lesz mostaninak. Lezárnák ezt a játékot, és térjünk vissza? Áh, kizárt. Akkor inkább egy teljesen új játék lesz. Egy ilyen szintű játékot nem pár évre terveznek, és túlságosan pörögnek ahhoz a számok, hogy korán elengedjék.
Az pedig hogy ugyanezt a formát vigyék hosszú időn át tovább sincs kőbe vésve. Majd finomítanak rajta ha szükségét érzik.
Játszom mobilon a Real Racing 3-al, bár már régóta csak napi 1 futamot. 2013-as játék, tehát 8 éves, és azóta nem volt nagy megújulás. Alakítanak benne ezt-azt, és folyamat jönnek új autók a mai napig, de az alapjai változatlanok. Ha ezt bírják tolni (és megéri nekik üzletileg is), amíg kitart a kreativitásuk a GI-nál se lesz gond. Idővel lesz ismétlődő, kaptafa karakterek, de ezt majd a közösség eldönti belefér-e.Yodamest: Idővel szerintem elengednek régi karaktereket. Például a standard karakterek egyszer tuti cserélődnek vagy eltűnnek végleg onnan. Több banner elfér majd, és akkor lehet válogatni (pl. lesz egy új evenet banner, és egy re-run párhuzamosan), de az új mindig jobb elvén simán feledésbe is merülhetnek majd, és igen, nem lesz lehetőség constellation-re már.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Ghostface #8245 üzenetére
Szerintem simán reális a 10 év, még sok terület hátravan és sok sok tartalom. A wow-ról is azt mondták már 7 éve is, hogy haldoklik és nincs sok ideje hátra, hát ahhoz képest.....
Inkább számomra az lesz érdekes, hogy mennyi karakter jön még a játékba, mert ha folyamatosan így ömlenek az új karik, akkor beáll a league of legends szindróma miszerint, már követhetetlenül sok karakter lesz. Önmagában ez nem feltétlen rossz, de mivel eloszlanak a wishek is a karakterek között így az esély, hogy valamiből egy új constellationt húzzunk kb 0-lesz.
-
Ghostface
senior tag
válasz kill_switch #8241 üzenetére
10 éves roadmap???
Jó nagy baromságnak tartom. Nem tudom hogy gondolják, hogy egy olyan játékban amiben 2-3 havonta jön valami nagyobb tartalom ami kb 2-3 hétig tart ki, az 10 évig fog futni. Szerintem 3, vagy max 4 év ameddig kitartanak az emberek, utánna már jönni kellene, a Genshin impact 2-nek vagy valami másnak. Előbb-utóbb mindenki megfogja unni... Persze tudom hogy ez alatt a 3-4 év alatt a Mihoyo is így is hülyére keresi magát, őket pont nem fogja 4 év után érdekelni ha már nem játszanak vele.PSN: Nifty_Ghostface
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #8242 üzenetére
Mindenki kapott..
-
Roland861010
addikt
válasz kill_switch #8241 üzenetére
Szerintem már akkor sokan jönnének ha nem kellene androidon cselezni meg különböző programokért fizetni hogy kontrollert lehessen használni.
Miközben iOS-en gyárilag támogatót.
Vagy át lehetne szabni a kezelőfelületet.Hiába a mobilpiac egyik legerősebb hardvere egy telefonba ha az irányítás nem jó érzés mert nem azt csinálja a karakter amit én akarok.
Nem kell egy CoD Mobile szint ahol mindent is át lehet meretezni.
-
Roland861010
addikt
válasz kill_switch #8239 üzenetére
-
kill_switch
senior tag
válasz Ghostface #8240 üzenetére
Pletykák szerint 10 éves roadmap van tervben szóval az a veszély nem áll fent.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy pár év múlva hogy fogják tartani a lépést
(megjelenés/tartalom). Bár ha megnézek egy WOW-ot, a megjelenés javulásával kapcsolatban sok mindenre nem számítok. XD[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
válasz kill_switch #8239 üzenetére
Csak nehogy az 1/4 azt jelentse, hogy amíg a játék tart, amíg minden terület megjelenik 4 év alatt, majd évente kapunk egy ajándékot...
Jövőre már 500 primo, és egy szárny ami tud kondenz csíkot húzni.PSN: Nifty_Ghostface
-
kill_switch
senior tag
Na úgy néz ki megindul a vezeklés... XD
A gond csak annyi, hogy vödörrel mennek neki az erdőtűznek. Kíváncsi leszek mi lesz a maradék 3, de ha mindbe 400 primo lesz, az még mindig csak egy 10-es pull. A szárny meg szép-szép... csak meg kellett volna előzze a bajt. -
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8237 üzenetére
Mar delelott be akartam szurni, de a hsz-re szerintem passzol
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sirandrish #8229 üzenetére
Pont akkora vicc mint az anniversary
Off:viccelek egyébként, szerintem nagyon durván gáz amit a játékosbázis művel, gyűlölöm ezt a fajta mob mentalitást, de annyiban egyet tudok érteni hogy ehhez vezetett a Mihoyo üzletpolitikája és kommunikációs stratégiája, saját fájuk alatt vágták a fejszét ami ide vezetett.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
Itt van az en kis mesem is. [link]
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #8233 üzenetére
Nalam 240 es mar az is egesz jo...szal sztem nem kell nyomatnod..
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként Raiden Shogunra mennyi Energy Recharge-ot érdemes rápakolni?
Lassan 300%on van, de lehet nem kéne ennyire erőltetni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #8231 üzenetére
Nem is jó az se
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #8229 üzenetére
Eleg joke kategoria sztem is.
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy ez a "hal", az valami vicc? Szerintem nagyon mellélőttek vele..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #8227 üzenetére
Informatikai Hálózati Rendszer telepítő szakmát végeztem..
A nulláról tudok működő hálózatokat létrehozni, a szükséges kábelek legyártásától kezdve egyészen a gépek egymást közti kommunikációjának felügyeletéig, de a fránya ":" mindig is a gyengém voltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #8226 üzenetére
A https után nem volt kettőspont a dupla perjel előtt. Dehát nem érthet mindenki az informatikához, nem probléma.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #8224 üzenetére
Komolyan a "https" miatt nem volt jó az enyém?
Nahjóvanakkor!!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #8223 üzenetére
Ne örjítsetek már meg...
xeon forever és Sirandrish színháza. Mind színészek vagytok.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sordoran
addikt
válasz kill_switch #8220 üzenetére
Két okból se hoznám ide Aloy-t: ő bár elvileg 5*-os, de erőben közelébe sincs, na meg extra eset a constellation hiány miatt. Valamint ez egy Sony PlayStation collab eredménye, semmi köze az évfordulóhoz. Véletlenül jött ki pont most (ugye a Horizon folytatása februárban esedékes, azt tolják), nem a mihoyo érdeme, ne adjunk érte nekik kekszet.
A számok majd megmutatják, hogy mennyire érinti negatívan a bevételeiket, és tesznek valamit, vagy nem. Én játszom tovább, háborogni felesleges.Többiek: A színház linket mikor kimásoljátok, az nem csak egy link, hanem előtte van egy kis szöveg is (bemásoljátok valahova és látjátok ti is). Azt töröljétek ki mielőtt ide linkelitek.
-
kill_switch
senior tag
válasz Sordoran #8216 üzenetére
Igazából kaptunk ingyen 5*-os karaktert Aloy-t, még ha nem is erre a jeles alkalomra. Lehet jobban jártak volna, ha ekkorra időzítik a bevezetését. Ekkora tömegnél egyébként már nem is lehetséges olyat adni, amire valaki ne húzná a száját. Én nem vártam semmit, cserébe kaptam ingyen cuccokat. Illetve ez a ládázós event is elég jó volt, felüdülés volt egymás után nyitogatni a ládákat. Ahogy te is mondtad, ezt a játékosok cseszték el maguknak. Ígérve nem volt semmi, ami mégis, az be volt jelentve a szokásos stream során. Illett volna valaminek lenni? Igen.
A pontozás szerintem nem lesz igazán elrettentő. Sőt! Van az az alja pont, amire már sok ember azt mondja, hogy ha ez tényleg ennyire szar akkor meg kell néznem. De nagyon pitiáner megoldás ez egyébként, főleg úgy, hogy garantálom, hogy mindenki aki lepontozza, ugyanúgy megy minden nap játszani. 2 dolgot tehetnének, nem lépnek be és nem költenek pénzt. De ehhez meg már önmegtartóztatás kéne ugye... -
Ghostface
senior tag
válasz Sirandrish #8218 üzenetére
Lehet nálam van a baj, de a te linked is rossz... Vagy a céges net tilt valamit, bár a sajátomat megtudom nyitni...
PSN: Nifty_Ghostface
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Ghostface
senior tag
-
Sordoran
addikt
Ezer meg egy variáció van amivel jobban jártak volna (mi a jobb jutalom miatt, ők a népharag hiánya miatt). A közösség magának beszélte be (én is azt vártam), hogy majd ingyen 5*-os karaktert kapunk, de ez nem is elrugaszkodott vágy volt. Lehetett volna egy véletlenszerű vagy kiválasztható standard banneres karakter. Véletlen vagy választható korábbi event karakter, de akár egy speciális bannert is csinálhattak volna: kiválaszthatjuk kit akarunk (általuk meghatározott karakterek közül), és lehet rá wish-elni. Ezzel ők is jól járnak mivel költünk, és mi is mert olyan karaktert szerezhetünk meg akire szükségünk van. Ez a jutalom amit most adnak pl. a lantern rite szintjét se hozza, ez a nevetséges.
Közösségi játékot hirdetnek, ahol mi, a közösség csinálja nekik az ingyen reklámot, és ott is nevetséges jutalmak járnak.
Én túl vagyok rajta, sejthető volt nem fognak negatív reakciók után se változtatni rajta. Naiv gondolat volt azt várni majd meglepetésben kapunk valamit. Viszont nem is sajnálom őket, rengeteg pénzt szereztek és pont felénk nincs hála, csak üres szavak és gesztusok. Az app store-os lepontozás kissé gyerekes bosszú, de megvan a hatása, mégis melyik új játékos mer nekivágni ennek ha azt látja, hogy 2 csillagot se éri el? Pedig jó játék, nem érdemli meg, de a mihoyo hozzáállása miatt mégis kijár.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
Itt a színházam, katt
-
Shiro
senior tag
A Mihoyo marketingesei ott baszták el, hogy a "nagylelkűség" kimutatása gyanánt fate-et adtak a játékosoknak.
Szerintem simán jobb lett volna ha pl.: mindenki az AR szintjének megfelelő Fragile Resint kap.
Egyrészt te vigyorogsz, hogy ott van az 50+ Fragile Resin, mehetsz farmolni.
Másrészről az nem veszélyezteti a Mihoyo bevételeit úgy mintha pl 100 Fate-et adna. -
Ghostface
senior tag
PSN: Nifty_Ghostface
-
Dewri
aktív tag
Kitört a lázadás a fejlesztők ellen az 1 éves jutalmak szegényessége miatt. Google playen 4,6-ról lehúzták 1,9-re 2 milliós véleményből. Fasza lenne ha berágnának és lekapcsolnák a szervereket...
-
kill_switch
senior tag
válasz Sordoran #8201 üzenetére
Ennyi idő alatt is jönnek ám új játékosok, akiknek nincs meg az ennyi idő a hátuk mögött.
Na jó, nem védem tovább én sem használom igazán, mert nem nagyon érzem szükségét a csapatokban. De ettől függetlenül tényleg jó karakter ha kap egy kis törődést. Elég ha beírod Youtube-on, a nevét.
Egyszer harácsolok rá egy jó arti set-et ha megint jön egy unalmasabb időszak, aztán bevágom Mona vagy Shogun mellé próbának.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Roland861010 #8192 üzenetére
Ajánlom a TAA anti-aliasing kikapcsolását, az eszi a legtöbb erőforrást a grafikai beállítások közül, az okozza a legnagyobb melegedést is.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
A te linked nem jó valamiért nálam, próbáld újra.
Shiro-ét megnéztem. Érdemes egymásiéra kattingatni, mivel azért is jutalom jár.
Itt az enyém: LINKDouble rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
csuzda
aktív tag
-
xeon forever
addikt
Ha mar itt tartunk.. kurva jo, meg minden, de az idot is elfelejtik itt sokan. Nekem pl maniam a patrol, gyonorkodom a tajban amit megrajzoltak, hangelek az egyik padon stb. Nem mindig a materialokat farmolom. Nrha csak ugy bsztm neki. Inkabb koltok ra de a kedvencnek jelolt karaktereim meglegyenek.
Más: van olyan artifact ami az attack speedet növeli? Imádnám Eulát egy atk speed +50%- al. Egyszer volt abyssban ilyen atk speed boost, Eula+2 anemo a csaptban Eulat le se kellett valtani.
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz Sordoran #8191 üzenetére
A színházasra gondolsz?
Majd linkeljétek ti is, hogy meg tudjam nézni az előadásaitokat! -
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #8201 üzenetére
Imo szerintem is kurvajo Xiangling. csak kicsit lassu az elementalja, es burstje is neha bajos egyes esetekben. Egyebkent a Pyronado valami k*vajo cucc. Kar hogy a Catchbol nincs ketto, mert az egyiket neki adnam.
#8200 kill_switch
Tenha nevetese hogy is mondjam: Subarashii[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz kill_switch #8200 üzenetére
Azért ennyi idő alatt a f2p játékosok is tudtak jó csapatot kialakítani ahol nincsenek rákényszerülve Xiangling-re. Avagy igen, benne van egyik csapatban Xiangling, de nem fontos miatta egy 5*-os karaktert behúzni még. Van az a réteg aki ezt szemelőtt tartva várja/vágyik Tartaglia-ra, de tényleg olyan nagy ez a tömeg hogy miattuk kap egy 3. banner-t? Miközben sok más karakter az első visszatérését várja.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- EAFC 25
- További aktív témák...