Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Na, rászedtem magam a Genshin Optimiser használatára... Jó pár buildem átalakítottam, de éppenhogy pár százalékot módosultak a karakterek az Akasha listán, illetve nagy meglepődésre van ami rossz irányba minimálisan. Mind1, legalább megtudtam, hogy magamtól is egész jól összelegóztam a gyengusz artijaimból, amit lehetett.
Akasha profil: [link]
Viszont akadt pár kérdésem:
- elő lehet húzni valahonnét, hogy az Akasha ranglistát milyen kalkuláció alapján készítik? Konkrétan azon listákra lehet valahogy optimalizálni? Milyen csapatbuffokat figyel és miket nem?
- Keqingmains oldalon találtam pár multi-optimalization target configot, illet leltem két discord csatornát, ahol találtam további configokat. Eddig ezekkel próbálkoztam, ti honnan szeditek őket? -->[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest