- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Rám totál nem jellemző szerencse fogadott ma. Furinára gyűjtöttem és ugyan 80-as pityn buktam az 50/50-et, Qiqi jött, de utána 5. húzásra megint jött az arany. 🙂
Kérdés: Wolf Fang R5 jó Furinának? Nem hiszem, hogy sikerül kiszednem a fegyverét.
-
xeon forever
addikt
Némi hatás volt a WW megjelenésének köszönhetően, és tényleg remélem, hogy a Hoyo nem tojik az arcunkra...legyen egy kis upgrade.
Engem legjobban a weekly bossok idegesítenek, emiatt pl Arle meg mindig nem TC.
Ennyi megjelent karakter mellett ezt el kéne törölni, esetleg AR 60-70re lépéssel kiküszöbölhetnék, és ott már ne legyen limit. Úgyis lvl 100 is tervben van a legendák szerint.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #19694 üzenetére
Minden más téren mondhatni kihozták a maximumot a játékból, de magával a játékélménnyel kezdhetnének valamit. Egyszerűen kezd pár dolog fárasztó lenni.
Arról nem is beszélve, kihívások közti szakadékról. Az egyikhez valami elvetemült metahuszár-dórkszólszökevény hübridnek kell lenned, a másikat meg szó szerint a mentális fogyatékkal éllők szintje alá lőtték be.
Úgy érzem egy doamin több töltőképernyőt tartalmaz, mint harcot.
Teleportáláskor a töltést lassúnak érzem (mi lenne velem ha még mindig hdd-m lenne ssd helyett) ez azért is frusztráló, mert a napik küldetések azok ide oda teleportálgatással járnak.
Wuwa példája alapján jó lenne ha azokat karakter/tárgy fejlesztés, domain kihívás, boss harc, főzés meg mindenféle egyéb tevékenységgel fel lehetne váltani, a már meglévők mellett.
Végtelen stamina harcon kívül.
Domaineknél a napi korlát eltörlése.
Játékba épített interaktív térkép.
(Ez utóbbi három lehetne AR-hez is kötve, akár AR60) -
xeon forever
addikt
Szerintem mostanában el leszünk halmozva jósággal..
https://youtube.com/shorts/2oV4J4ZSax4?si=2SKoA1K8XNMLdVkiFelhasználóként ennek örülök,hogy több oldal is beerősitett,hátha javít az idáigi Genshin alapokon, és a deveknek is fejlődniük kell a korral, ha piacon akarnak maradni.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
Sikerült.
Az első kamra 7:10-re meglett.
Kellett pihentetnem pár napot, mert most elég könnyen meglett.
Pár összeállítást megnéztem még. A oldalra, és a Kokomi hyperbloom melellett Keqing és Ningguang volt akik viszonylag jól tudott szerepelni.De még Amberrel is jobb első runt futottam ( ), mint Clorindével.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Sigewinne fix.
https://wiki.hoyolab.com/m/genshin/entry/5597?utm_campaign=wiki&utm_id=2&utm_medium=FAB&utm_source=officialweb&lang=en-us
Ha már kiesett Qiqi C6. Végre értelmes Loli csapatot lehete össze rakni.
Így 2 év után megint mehetne az erase teyvat with 4 Loli...[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Néztem a Topik Listát mit kéne törölni...
[Re:] Rövid sztori traileren a Genshin Impact (PC, iOS, Android, PS4) - PROHARDVER! Hozzászólások
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19689 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #19686 üzenetére
C2 arle és C1R1 neuv. 👍
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19681 üzenetére
Szerintem sem. Welkin meg talan. De igazabol az meg olyan apro eszre sem veszed igy mindig venni fogod.
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #19681 üzenetére
Még van 130 nap welkinem, utána szerintem én is. Már csak egy arle c6 a cél.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19678 üzenetére
Hat vagy a C0R1 signiturre minimum.
-
emiki6
veterán
Zsákbamacska spoiler avagy Schrödinger spoilere. Csak aztán tudod meg, hogy elspoilerez e valamit, hogy megnézted.
Btw a spoiler alatt abyss trend és 4.8 abyss felhozatal van.
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #19664 üzenetére
Chamber1:
A oldal
Wave1: 471.410 x3 (1.414.230)
Wave2: 643.390
Wave3: 970.550
Wave4: 610 060 x2 (1 220 120)
A oldal összesen: 2.695.410 (4.248.290)B oldal:
Wave1: 183.825 x2 + 91.912 (459 562)
Wave2: 735.302 x2 (1.470.605)
Wave3: 970.550 x2 (1.941.100)
B oldal összesen: 1.889.677 (3.871.267)
Chamber1 összesen: 4.585.087 (8.119.557)A zárójelen kívül azt írtam ami gyakorlatilag szükséges aoe sebzés, a zárójelbe meg a tényleges össz: HP-t
Illetve elnéztem, és lvl95-ös ellenfelek helyett lvl100-asokkal számoltam, így ki lehet vonni az egészből kb 30%-ot.
Ugyanakkor az abyss lektoroknak a pajzsuk miatt gyakorlatilag olyan mintha 3x annyi lenne.#19673
Így.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #19663 üzenetére
Nálam az első próba.
A oldal: Zhongli-Nahida-Xingqiu-Clorinde
B oldal: Furina, Yelan, Kazuha, Kokomi.
1. Kamra ~5:30
2. Kamra ~6:30 (Pár másodpercet vesztettem, mert kimaradt egy robot bogár)
3. Kamra ~6:50 (Ránézésre még ezt gondoltam nehéznek az electropajzsos ellenfelek miatt.)
Szerintem nekem ennyi is volt.
Lehet van jobb csapat összeállítás hozzá, de amit vittem nem hinném hogy rossz lenne.
Nincs kedvem x órányi próbálkozás közben idegbajt kapni.
A Wuwa harcrendszere után, a Genshiné fájdalmasan merevnek érződik.
Bár lehet nem lenne vele problémám, ha nem érezném azt, hogy a fejlesztők konkrét célja hogy kibasszanak a játékosokkal. -
xeon forever
addikt
Chloooo.......Qiqi C6.
Ennek tulajdonképpen örülök.
QiqiPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Vakablak kollégával megyünk Július 14-15 mondoconra, aki jön az nyugodtan csapodjon hozzánk. Szombat este nálam buli. 1 fázist lecsapoltam, 4500w fogyasztásig LAN party
-
F34R
nagyúr
Nem nehez ha mar begyakorlod... Annyi mentseg legyen hogy Joker is en is telefonon toltuk, de annyira felbasztam magam, hogy inkabb atmentem a gepre. Ott meglett siman.
Elso felere jo a Raidenes team, akar Nahidaval is... eleg dumb osszeallitas de sikeres.
Masodik felere meg valami Hydro team, akar full hydro is szoba johet. Itt akinek Neuvill van jatszi konnyedseggel megcsinalja. -
CJ4567
nagyúr
Én első oldalra C1R1 Arle/C6 Xq/Benny(Instructor)/Kazuha, második oldalra Neuvi/Furina/Jean/Zhongli-t használtam, a második oldal kicsit necces volt saját hülyeség miatt, de reset nélkül meglett. Nekem a 4.6-os abyss sokkal nehezebb volt
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
xeon forever
addikt
Ne is mond, nálam hypercarry Raiden team esett el. 500k Burst és meg se kottyant nekik tegnap elengedtem, majd ma ötletelek tovább.
Azt tudni lehet,hogy mennyi HP-t kell letolni összesen?
-
jonnyjoker01
veterán
Ez az abyss brutális. Szerintem az 1.x idők óta nem volt ilyen nehéz számomra. Első próbálkozásra 6 csillag jött csak össze F12-n, mindegyik chamber 2 csillag. Ami azért durva mert Arle 100k körüli normal attackokat tol, neuvi csapatban raiden meg 30-35k-t sebez hyperbloomonként.
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #19661 üzenetére
A kiépített karakterekkel barangolok Teyvatban.
Keresem a secret accsikhoz valót.
A farm az kb nekem is annyi amíg el lövöm a részint meg a napi....Emiki: AKKOR begyűjteni való is van még.
SirAndrish: igen az kb 4000+ óra.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #19658 üzenetére
Mit lehet napi 4 órában tolni ezen a játékon? Anno volt egy idő amikor kristályt, artifactet, eliteket is farmoltam de az is megvolt háromnegyed óra alatt
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
Mindegyik culusból van +1.
-
Sirandrish
Topikgazda
Napi 4 óra??
Te jó égEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #19657 üzenetére
Vannak.
Me: Days aktív... Napi 4 óra átlaggal elég beteg a statom. Meg 1 korai bug miatt anemo és geo culi +1 a 65/130 felül[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Látom vannak még kitartó egyének
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #19654 üzenetére
Nem lenne jobb.
Azért annyira nem tankosítja arle-t, hogy ne legyen túl high risk a csapat vele. Emilie-s burning csapatba biztoságosabb healelhető karaktert vinni, nagy hp pool-lal.De mém calc, annyira nem hasznos. Azt jó tudni, hogy c0 és c2 arle mennyi rest tud összeszedni magától és az hogyan stackelődik xq E-vel (ha xq-n hydro goblet van és lvl13 az E talent).
-
emiki6
veterán
Egy kis mém calc tőlem. Emilie passzívja ugyebár ad 85% pyro res-t, de 75% felett a res dmg reduction-je már nem egyenesen arányos a res-zel. Meg a DR bár additív, de a res-ből származó "DR"-rel már multiplikatív...
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #19649 üzenetére
A mostani Chlorinde story questből raktam össze a csapatot. Abyssban is működik, meg talentek mennek majd rájuk.
https://youtu.be/9oZtiKdHTjE?si=zI8sSe_JnlQfp5Rm
-
emiki6
veterán
Új AQ-hoz kapcsolódó lore tweet:
Néhány fordítás korrekció és kontextusba helyezés az 5[link] kapcsolatban.sinner-rel [ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Genshin kódok:
FBJCMYSXCBT5
BZPU67488O5V
BCPCGY9HGB3H
LUURRWZ23243
QRUW1YXF25J8 -
vakablak93
őstag
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #19640 üzenetére
A Skill benyomása utáni alatti NA animációra gondoltam, hogy hülyén néz ki.
De akkor elnevezem Electro-Ayatonak, az kissé nyugtatja majd a lelkem.
Persze közbe próbálgatom (miért nem lehet megvenni a boltban a gyűjtögetnivalóit?)
A Thunderbird szett jobban tetszik, mint a Life Bondos.
Gyakorlatilag dupla duration, + nagyobb hyperbloom sebzés. -
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #19646 üzenetére
Erre egy régebbi monológ a válasz: You Will understand ön your journey....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz emiki6 #19644 üzenetére
Szerintem rosszul fordítod, mert az alany a második mondatban nem maga a tér, hanem minden ami a térben van / kötődik hozzá, és az "including" szót is kihagytad, az köti össze a mondat második felét az elsővel (nem "és a találkozásunk emléke is" hanem "a találkozásunk emlékével együtt"), de mindegy lényegtelen. Most egy kicsit elgondolkoztam a képről a quest végén, fontos részlet. Arra utal hogy egyrészt Caribert megőrizte személyiségét a Loom of Fate-té válással (vagy maga a loom of fate rendelkezik önálló tudattal ami Cariberttől származik), márészt, hogy már most képes a világ megváltoztatására (materializált egy képet Caribert emlékei felhasználásával). Ami azt is vonja magával szvsz hogy itt nem megsemmisülésről van szó, hanem kivált Irminsulból/Teyvat leyline rendszeréből. Ebben a kontextusban a wiped from existence is helytálló, mert sumeru sztorival már lefektették, hogyha valami nem része Irminsulnak, az olyan mintha meg sem történt volna és soha nem is létezett. Kicsit alátámasztja Caribert monológja is, hogy a Loom of Fate miután befejezésre kerül, nem lehet része a leyline-nak és ki sem bővítheti azt. Mondjuk lehet hogy hülyeséget beszélek, az is lehet hogy egy szimpla logikátlan fanservice maga a kép. Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #19644 üzenetére
Szerintem simán betudhatjuk annak is, hogy kínai -> angol fordításba csúszott apró hiba. (avagy nem volt egyértelmű a fordítónak mi történt / fog történni)
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #19643 üzenetére
Nem teljesen egyértelmű, én úgy értelmezem, amit írtam.
With Caribert gone, we won't be able to remember anything that happened here (minden ami történt Cari megszűnése után odaveszik). Everything in this space will be wiped from existence (törlődik az a tér is)... including all memory of our reunion (és a találkozásuk emléke is). Továbbá azt mondja we won't remember. Mást jelent ugye, hogy "nem fogunk emlékezni semmire abból ami itt történt" és az "egyikünk sem fog az itt történtekből semmire sem emlékezni". Persze ez már csak belemagyarázás a részemről, nem is számít, mert: Szerintem van koherencea, de kontextusfüggő, hogy mit jelent amit a
mondott.tesó "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
jonnyjoker01
veterán
válasz emiki6 #19638 üzenetére
A pontos idézet:
"With Caribert gone, we won't be able to remember anything that happened here. Everything in this space will be wiped from existence... including all memory of our reunion." Kulcsszó everything és including, nem csak és kizárólag a találkozásukat felejtik el.
Eszerintaz egyedüli dolog amire emlékezhetne, az az NPC csajszi emlékeiben levő találkozás, makes sense (kinda), Paimon is emlékszik rá. De mégis benyögte traveller hogy beszéltek a Loom of Fate-ről, csak a többire (sibling találkozásra) nem emlékszik. Üdv. Johnny
-
Urzu_7
aktív tag
bruh
giran~
-
emiki6
veterán
Állj úgy hozzá, hogy clorinde egy olyan dps, aki dodge-olással támad, dodge dps. Ez is lehetővé tesz egy sajátos playstyle-t, mint a plunge. Többen szeretik, akik komálják a harcot, de nyilván nem való mindenkinek.
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #19624 üzenetére
Elkerülte a figyelmed egy részlet.
A sibling azt mondta (lényegében), hogy "Mivel Caribert már nincs köztünk, ezért a találkozásunk semmissé válik." utalva arra, hogy amíg volt Caribert, addig fog csak emlékezni a domainben történtekre. Abban amúgy egyetértek veletek, hogy
vártunk egy évet arra, hogy ne történjen lényegében semmi, ez azért kemény. "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
Mi az, hogy teljes átlagos játékidő? Egyetem mellett napi 8 órát is tudtam játszani, az így lehet 100+ óra, de most munka mellett pl. napi átlag 1-2 óra, hétvégén duplája, az rögtön csak 20-30 óra, elég nagy a különbség.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
senior tag
Nem sok idő amúgy a Wuthering jelenleg. Nekem teljesen átlagos játékidővel meglett minden quest és a térképek is mind 70% felett vannak 2 hét alatt.
A napi dolgok is megvannak olyan 15 perc alatt, ha nincs idő másra a játékban. Egy nap alatt lesz tele a "resin", tehát elég napi 1x belogolni és letolni a dolgokat.
És annyi ajándékot adnak az elején, hogy a Genshin összes szülinapja alatt nem kaptunk ennyi mindent kb.
-
vakablak93
őstag
válasz kill_switch #19630 üzenetére
Nekem valahogy ilyen végletekben megy a wishelés...
Nahida konkrétan 180 wishből lett meg....
Ayaka minden bannerén ráborítottam mindent is amim volt, máig nincs meg...
Aztán karácsonykor tavaj Navia + a fegyvere össz vissz nem volt 30 wish talán.
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #19624 üzenetére
Én is hasonló véleménnyel vagyok róla.
A végén mikor jött a cinematic már tudtam, hogy ez a quest ennyi volt, az volt egyik nagy csalódás, de aztán csak befutott a tesó ami azért meghozta a kedvem. Viszont azzal, hogy az egész találkozásukat zárójelbe rakták az elfelejtéssel... Értem én, hogy ezzel adnak a rajongóknak kis élvezkedni valót, de cserébe a sztori mintha semmit nem haladt volna. Virág nyelven az abyss order most befejezett valamit, amit nem tudják még mikor és mire használják majd. Az oszt igen, jó'van... Ez már csak akkor lett volna gázabb, ha kétszer ilyen hosszan (sok mellédumálás mellett) történt volna meg. Még komolyan hálásak lehetünk, hogy csak ennyi időbe telt a nagy semmi haladás. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
senior tag
Nézzétek meg ezt a Wuthering Waves Yinlin trailert, hátha páran kedvet kaptok még a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz vakablak93 #19623 üzenetére
100 wish-ből meglett Clorinde meg még 3 fegyver is?
Azt hiszem az én részem is hozzád ment, nekem 140-ből egy Jean jött és csá. -
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #19627 üzenetére
Dendro Traveler szereti azt a zöld kardot.
Glided 4pcs set, vagy 4pcs Deepwood.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz vakablak93 #19627 üzenetére
Egyik Alhaithamra is jo pl....
TC = Triple Crown.
A Claymore meg mondjuj Beidoura... vagy olyannak akinek Burst miatt kell a sok ER. -
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #19626 üzenetére
TC az mi? Am melyik artiszett való neki?
Illetve a másii 2 kiesett kard kiknek lehet jó?Ha már kiestek akkor jó lenne valamire használni azokat is
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #19623 üzenetére
Nagyon erős a fegyvere. Neki adjál TC. Még jó artikat.
Mondoconra megvan a jegyünk.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Emilie alacsony. Rip.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon vártam az új Archon questre, úgyhogy most este végig is mentem rajta. Hát, számomra iszonyatosan nagy csalódás volt. Komolyan, annyi mindent csinálhattak volna. Olyan sok minden történt az elmúlt 1-2 évben sztori tenkitetében.
És nem, kb semmi újat nem tudunk meg, az egész találka egy jó nagy kamu, és ráadásként még el is felejt mindent Traveller. Vagyis, nem mindent, annak ellenére hogy Sibling azt mondta, hogy minden ami Caribert domainjében történik el fog felejteni, csak a Sibling találkozást felejtette el, minden más ami a domainben történt megmaradt neki. Milyen meglepő, micsoda véletlen Mindegy majd talán egy év múlva
5 évvel megjelenés utántényleg történik valami Üdv. Johnny
-
vakablak93
őstag
Nah akkor a mai este termése, 100 wist szórtam el, a fegyver csak 3.-ra esett, előtte kijött a másik, illet ez az izé is:
A karakterdizájn ha nem tudnám hogy ez a Genshin, akkor azt hinném az egyik alapkarakter WW-ből
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
60 primo: FBJCMYSXCBT5
-
emiki6
veterán
Én vártam az összes lady karaktert, Navia, Xy meg is lett szerezve, de aztán Arle-nél akkora volt a hype és lelkesedés, hogy teljesen kimerültem ilyen tekintetben, azóta senki nem érdekes és a Clorinde érdeklődést teljesen elvesztettem.
A Demo videó az csalódás volt, jobbra számítottam.
Szerk: 3 napja kijött az Arlecchino.exe is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
raaay
csendes tag
4.3 óta nagyon vártam Clorindét.
Arlecchinot is, ki is húztam a fegyójával együtt és kedvenc is lett.
A maradék wishemet gondoltam rááldozom, de 40 húzás után azt mondtam hagyom is...
Nekem nagyon nem tetszik a harcmódja. Kihúztam addig Alhaithamot.
Ekkora csalódásom még nem volt, mert tényleg baromira tetszett a karakter, de úgysem fogom használni. Ti hogy vagytok Clorindével? Csak én csalódtam? -
Shiro
senior tag
PC-n másnak is problémás volt a frissítés, vagy a hiba csak az én készülékemben van?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19614 üzenetére
Varjal.... aki nagyon fullos olyan nincs. Vagy a BiS fegyo hianyzik, vagy csak a masodik legjobb set van raadva. Illetve szerintem van olyan karakter akinek kellenek a Constik.
Pl Wanderernek kellene C2, Neuvillemnek a C1 + BiS fegyo, Furinanak a C2.
Talan ennyi..Az Abyssokat megtudom csinalni, meg masnal is akinel esetleg nincsenek annyira jol kiepitve, de ellenben van BiS fegyojuk.
Asszem nekem is van Enkam ott megnezheted. -
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19612 üzenetére
Jah en is igylatom... nem minden esetben eri meg kihuzni mindenkit.
Multkor en is vegimentem az eliteken hat moran kivul lofaszt nem ad. -
xeon forever
addikt
MiKollektorként az a véleményem, hogy minden karakter erős tud lenni, maxra húzással.
A múlt héten el kezdtem a talentek maxolását, még van 10 korona, azok mennek a DPS karaktereknek, a többiek meg 9-9-9 célt kaptak.
Mindezt párhuzamosan az artifactokkal, ami kicsit lassítja a folyamatot, de előbb utóbb mindenki kész lesz.
Mostani kedvenc csapataim(kiépített) el fogják vinni az abysst, egyedül a pajzsos heraldokat utálom, de azokat is le lehet gyűrni.
Szóval az új karakterek akik jönnek, azok inkább a design miatt lehetnek jók számomra, főleg azért mert leginkább OW használom a sokféle csapatokat, oda nem kell uber DPS mindig.
Arra a pár extrém ow ellenfélnek még sok értelme nincs is, mivel lószar drop van, tehát az Achivementen kívül sok értelmük nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #19608 üzenetére
Hacsak nem lesz nagyon jó, erős karakter, akkor szerintem kihagyom. Ezután már Natlan jön, és inkább oda spórolok. Holnap amúgy is jön Clorinde még, ő azért régebb óta illegeti magát előttem.
-
Sordoran
addikt
Kissé meglepődtem, hogy még kapunk egy új karaktert az új zóna előtt:
-
CJ4567
nagyúr
válasz xeon forever #19602 üzenetére
Igen, ez azt jelenti, hogy UE5-ből hozták át featureket UE4.26-ba. Ez azt jelenti, hogy egy módosított UE4.26-on, tehát UE4-en fut a játék.
No Sana No Life
-
xeon forever
addikt
válasz CJ4567 #19599 üzenetére
"Li: We chose UE4.26 for its stability and maturity when we started development. Throughout the development process, we integrated essential functions by incorporating new features from UE5 into UE4.26. This approach allowed us to meet our specific needs and maintain a steady flow of content production."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest