Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz xeon forever #19298 üzenetére
Mondjuk az egy külön faj, aki a BP/welkin kombón felül még pénzt költ és még csak nem is wish-re, hanem fejlesztésre.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #19298 üzenetére
Van ám szabaidőd
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
Gyors matek.
Idáig átlagosan 40000000 Mora ment el egy karakterre, Idáig 72 van "kész"....
288000000 Mora dang....
410 lila könyv karakterenként ~29000 total.
Így visszagondolva jó kemény menet volt. Most már csak Kaveh(lvl50,Thoma(lvl50),
Mika(lvl76) van hátra.
Kb 2000000...
Így hogy csak BP/welkin van egész lassú a kiépítése a karaktereknek.
Nem is értem mennyi pénzt kell elverni, ahhoz, hogy ne legyél ennyire időhöz kötve lenni.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
CJ4567
nagyúr
válasz emiki6 #19296 üzenetére
Nem nagyon szokott meghatni a nukeolás. Ayaka Rosaria Mona Kazuha csapatot próbáltam sokáig, de egyszerűen nem jön be, nagyon furcsa az egész, viszont így meg most kb. nem használom Ayaka-t, mert nincs Kokomi-m Kaptam egy olyan tippet, hogy Ayaka Furina Charlotte Kazuha, ezt majd kipróbálom.
Xeon forever: nem minden az a TTDS buff, hiába tudsz buffolni valakit, ha a csapat DPS-e közben alacsonyabb, a használt karakterek miatt.
No Sana No Life
-
emiki6
veterán
válasz CJ4567 #19292 üzenetére
99%-ban valszeg jobb a furina variáns, mert furinának jó a kitje, monának meg nem. Mona max nuke buffernek lehet jó, mert olyan rövidek a durationjei, hogy pár mp-nél nem több az uptime. De még a hidro app duration is semmi, tehát appliernek se jó. És akkor megnézed furina skill durationjét, ami 30s , meg a buffját ami 18s... Egészen más vilag a két karakter.
Számomra ami kiderült az évek során, hogy a rövid durationöket borzasztó kellemetlennek élem meg. Azt tartom jó supportnak meg subdps-nek, akikkel nem kell sokat foglalkozni és a quickswap onfieldereket se nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
xeon forever
addikt
válasz CJ4567 #19294 üzenetére
Jó az is csak ott az sárkány Konyv passzív veszíted el, meg hydro DPS Mona szereti ha valami cr/crdmg konyvecske van nála.
Most eszembe is jutott hogy kiesett Neu BiS fegyó, megnézem mit tud vele, a másik ami van az a BP cr fegyo R5...
Lovok is egy videót[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz xeon forever #19293 üzenetére
Nincs Kokomi-m, viszont van egy elég hasonló csapatom: Raiden, Benny, Chevy, Xiangling. Már csak Benny nélküli változatot kéne csinálnom, talán Fischl vagy Yae működne.
Nem tudom, hogy Mona(MH) Yelan Furina Jean működne-e
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
xeon forever
addikt
-
fpatrik17
senior tag
WTKBMBD8ZZRZ: x100 Primogems and x10 Mystic Enhancement Ore
EAKA5BU9HHRM: x100 Primogems and x5 Hero's Wit
9B3AMTCQZYQ9: x100 Primogems and 50,000 Mora• Honor Magic5 Pro •
-
xeon forever
addikt
Konosuba season 3 starting. Csak úgy mondom a fanoknak. Lalatina...
Opening offical theme song:
https://youtu.be/_-h26wqAnGg?si=ZfpDWFLqbLaJvI8q
Anime opening:
https://youtu.be/nPJhLiqv8Jc?si=JEejDCQcXjeTVEk6
Btw kéne egy Lalatina Genshines változat is. (Crusader)[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Ouch, ez tényleg fájdalmas, legalább jók jöttek, én mindig Harp vagy Tighnari constikat szeretnék. Előbbi még nem esett, van helyette R4 Skyward Atlas
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Így most egy kicsit fáj ez a baki.
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact_Leaks/s/Egb3j5GOTU
Bár így talán egy ideig több izgalom lesz a wish-rlésben. -
xeon forever
addikt
Mindjan kész!
Uccso 3 karakter következik és prefarm kész, már csak konyvecske, meg kristály kell.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
válasz CJ4567 #19275 üzenetére
A c1 ir-je csak a NA támadások alatt van, 2 NA között ki tudnak ütni. Neuv C1-e ilyen szempontból jobb, az vízágyúzás közben végig véd.
A kasza mindent visz, anélkül arle gagyinak fog hatni.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
CJ4567
nagyúr
válasz emiki6 #19274 üzenetére
Én szerintem a C1-et fogom megpróbálni, ha az 50/50-em megnyerem, tetszik a kasza, de
A C1 megha minden igaz akkor Lyney-el fog futni, szóval First Great Magic lesz a másik fegyver, az meg nálam egy stat stick lenne jelenleg, nem is nagyon tudnám kire tenni. segitene a plusz IR-el. Van egy PJWS-em, egy Homám, csak elég lesz
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #19272 üzenetére
Neuv és Chiori szerencsére pont nem érdekelt, viszont Clorinde-ra biztos nem fog jutni Arle után.
A 4.6 első fél végéig talán össz 200 fatet össze tudok szedni. C0R1-et be akarom próbálni, de nagyon nagy mák kellene, hogy összejöjjön. Ha se early, se 50/50 win, se elsőre a jó fegyó nem jön be, akkor bukta, egy early 50/50 win viszont tudná kvázi garantálni.
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #19272 üzenetére
Csak ugye neki a fegyverét is meg kell szerezni, úgy az igazi.
Kasza nélkül is jó, de azzal az igazi. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
Annyira jók azok az attack animációk, meg a sig és a burst animáció is badass. [link] Nem volt még karakter, akinek az animációi ennyire letaglóztak, mikor először láttam.
Eddig talán Raiden volt a leg badass-ebb, de Arle... 😳
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #19268 üzenetére
Mono pyro: Benett-Kazuha-Xianling-Arlechino
Mert amit láttam a boss harcáról,nem csak azt hinném el róla hogy ő a Pyro Arkhón, de még azt s, hogy ő az egyik Shining Shadow. (Amit a statjai is erősen alátámasztanak)
Így inkább azt várom, hogy a történet szerint Traveller ki mellett fog szupportálni.
A lékek alapján a hagyományt megszakítva Ex Arkchón Furina elvileg nem most fog rerunt kapni.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz CJ4567 #19266 üzenetére
Az a baj, hogy beesik a team dps a shielderektől.
Arle furi xy/jean zhong-on gondolkodtam.
Vagy ja, classik arle yelan ben zhong.
De zhong helyett amúgy xq is megfontolandó, főleg, hogy a dmg reduction additív.Lehet kipróbálom majd a dmg red core-t: arle xq beidou flex.Arle tud 20%-ot, xq 42,3-at, beidou meg 37%-ot max, ami 99,3% dmg red. Beidou pajzsának effektív HP-ja 5800-ról 830 000-ra nő.
Szerk: Nem, arle csak elemental res-t nyer...[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Szerintem Raiden Kazuha Benny teamcomp is jó lesz.
Illetve akinek már C6 Amber, C6 Benny, Kokomi, érdekesnek ígérkezik.
Kokomi R5 Sárkányos könyvvel, Benny Nobless set R5 Sac., C6 Amber meg C6 boost, 2 pyro atk boost, és akkor Gladiátor set hozzá.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
CJ4567
nagyúr
Én két dologtól tartok, de nagyon, egyik az, hogy tényleg lesz-e olyan fun, mint ahogy kinéz a karakter, és a második, hogy lesz-e olyasmi csapat, amiben még sebez rendesen, de nem is kell Dark Souls játékosnak lennem, mert valahogy mindig gondot okoz leolvasni azt, hogy ki mikor milyet fog ütni Talán Arle Yelan Benny Zhongli? No Sana No Life
-
Shiro
senior tag
Az a baj, hogy Gladiátorból nincs jó szettem. Inkább a Wanderers szett esetén voltam szerencsés. (Vagy lehet valamikor beolvasztottam )
Strongboxból se tudnám kivenni, mert nincs mit beváltani.
Marad a szokásos, elégetek 100db condensed resint remélve, hogy nem lesz átlag alatti a szerencsém. -
Wayne
aktív tag
#19262 Shiro
Glad lesz neki a második legjobb szetje a legtöbb esetben. Kb 5%-al marad el tőle DMG-ben. Gladiator az egyik legrégebbi szet, sokaknak vannak már belőle egészjó darabok.... Megéri azért a pár %ért annyit farmolni egy ilyen niche setet? Azért hogy 47K helyett 50k-t sebezz? [ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #19259 üzenetére
Nálam az ultimate dream team az a Furina-Benett-Jean-Arlcechino lesz.
Kicsit fura lehet két healer egy olyan csapatban, ahol a main dps-nek heal immuniutása van.
Viszont Jean szerepe a shred mellett az lenne, hogy mindenki más HP-ját max közelében tartsa, ezzel maximalizálva Furina DMG% bónuszát, illetve régi motorosoknak a C2 illetve a C6 kifejezetten jól jöhet.Majd a Bond of Life szettet megpróbálom kifarmolni neki, érzem hogy macerás lesz, a mellette levő Burnig szett miatt.
Egyszerűen lövésem sincs azt kire lehetne érdemben rátenni.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #18216 üzenetére
Feloldottam a leak megvonásomat magamtól, ránéztem az arle leakekre, így reflektálnék korábbi hsz-emre.
Jó spekuláció volt a részemről, hogy arle kitjének szerves része lesz a
, bár azt hittem kreatívabb megoldás lesz, mint hogyBond of Life ...magára teszi és abból nyer erőt Az "old aatrox kit" leak nem állta ki az idők próbáját és szerencsére megúsztuk az overloaded kitet, illetve maradt hypercarry.
Egyetlen gond, hogy kaptunk mégegy bennett függő carry-t, ami sajnálatos.
Sajnálatos, hogy az atk scaler carryket mind bennettre kell balance-olják..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
Vándorló palota.
1. kép redditről 3 éves
Ezt pedig most csináltam:Venti szárnyánál lévő ojjektumot nézzétek. -
Fernet
senior tag
Eldöntöttem, kihúztam Neuvit. Kb. 75-ös pityn jött. Lv70-ig sikerült felhúznom, könyvekből gyalázatosan állok (nem farmoltam rá).
Reméltem kivételesen lesz valami HASONLÓ mázlim, de persze nem.
Gondoltam ha lúd legyen kövér, irány a fegyver banner. Egyik szemem sír a másik nevet, Kazuha fegyvere jött ki (most legalább megkaphatja a saját kardját).
No mindegy, lenulláztam magam primoból, masszív gyűjtés indul mostantól Furinára. Mondjuk starglitterből 47 wisht tudok venni, meg van az el nem használt welkines genesis crystal, kb 3000db. Addig meg lesznek még eventek stb. annyira nem aggódom, max ha kiderül, hogy Arlecchino is kellene
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Megcsináltam az első felét is, ezúttal vape csapattal. Első chambert leszámítva, haszontalan abyss cardok voltak Jó sok próbákozásba került, különösképpen Chamber 1 és 2. Nincs sok content most a játékban, ezzel szórakoztatom magam Kazuha E mini swirl elég hatékony és nem kerül annyi időbe, mint a burst. Így más szemmel nézek kicsit a signature fegyojára, R5 xiphos-hoz hasonlítva.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Nem ilyen brutális szerencse, de azért itt is volt ilyen, ráadásul szerintem a valaha volt legjobb weapon banneren: legjobb univerzális polarm és bow:
#16024emiki6
Itt Miki postolt egy képet egy dupla Aquarol...csak háát... minden régi képed odalett, mert discordról? linkelsz (win+shift+s működik itt is)#16027jonnyjoker01
Ez a két ordenáré mák beleégett a tudatomba#19253CJ4567
Be kell jelentkezni discorddal és hozzá kell adni a genshin accodat az akashahoz. Pontosan nem emlékszem, hogy hogyan, de elég felhasználóbarát módon végig vezet rajta. Ha ez sikerült, akkor megjelenik egy fogaskerék, amire kattintva el tudod menteni a buildeket. Ezek alapján elég könnyű rekonstruálni az adott buildet, ha nem emlékszel rá, hogy mi is volt pontosan.
-
CJ4567
nagyúr
Semmi köze hozzá, elején én se költöttem semmit, aztán BP + Welkin, majd néha top-up, és ugyan annyira kiszámíthatalan a szerencsém, mint amikor teljesen F2P voltam A nagyobb szerencsém akkor volt (13 pity Mist, 1 pity Thundering Pulse), amikor még teljesen F2P voltam
Wayne: Akasha-ra hogy viszel fel ennyi build-et? Lehet, hogy egyszerűbb, mint gondolom, odáig megvan, hogy azok kerülnek fel, akik a showcase-emben vannak játékon belül.
Amúgy brutális build-jeid vannak, nekem ez nagyon messze van még Abyss-t így is meg tudom csinálni, megelégszem a 35-36 ezres vízpumpával.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
raaay
csendes tag
válasz xeon forever #19251 üzenetére
Akik pénzt költenek a játékban azoknak fordulhat elő csak ilyen...
Én a BP-t megveszem a kis holdacskát és kifújt. Húzok is 80 nyitás felett mindent.
Az életben nem nyitottam még 80 alatt, pedig 2 éve nyúzom a játékot. -
xeon forever
addikt
THERE’S NO WAYYYYYY….. Genshin Impact | HoYoLAB x
Ez a srác mekkorát visithatott...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Wayne
aktív tag
válasz fpatrik17 #19247 üzenetére
Probáld ki az [optimizert] , elsőre talán kicsit bonyolult használni, de megéri megtanulni. Sokszor meglepő buildeket hoz ki jobbnak. Be lehet scannelni egy programmal a karaktereidet és az artifaktjaidat, ő meg kiszámolja, hogy melyik build az optimális. Megadhatod, hogy pl minimum 130 ER-t szeretnél Nevilnek és kiszámolja, hogy mely artikkal jön ki a maximum sebzés.
Egyékbként 3 domaint farmoltam szanaszét, leginkább azokból vannak jo buildjeim: Emblem, Deepwood, meg a Fontaines. -
-
-
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #19245 üzenetére
C2 Furi, ő optimizer szerint csak 7%-al nyomja meg a magasnyomásút C0-hoz képest, illetve nagyobb a saját sebzése és gyorsabban stackelődik max fanfare-re.
C0 Kazuha, C0 Zhongli, C1 Neuvillette
Mindenki elég jól van buildelve, max. közeli artikkal. [akasha profile][ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Tesztelgetem Nevilt, elképesztő, hogy mennyire erős. Abyss 2ik fele [speedrun]
Harmadik chamber miatt muszáj Zhonglit vinni, Archaic Petra set van rajta, kisebb nagyobb sikerrel próbálom a kristályokat összeszedni[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Ki se nyitom a banner Arle-ig, nehogy backfire legyen a karakter banneren. Ott fix a következő.
3,5 év után első early volt fegyverbanneren, általában 60+wish kellett oda.
Ja és single wish powa forever.#Renok:
kedvenc Genshines idevágó rész.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
CJ4567
nagyúr
válasz emiki6 #19234 üzenetére
Másik új hullámos csapat a Raiden/Cheveruse/Benny/Xiangling, de akár Benny nélkül is működik, ha helyette Fischl-t vagy Yae-t használod. Cheveruse nagyon, nagyon olcsón felépíthető, konkrétan 70/70 1/1/1-en is működik, C0-n
Renok: Nekem a fegyver banneren van az összes létező szerencsém a játékban, valahogy az szeret, a másik kettő nem
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
senior tag
válasz xeon forever #19239 üzenetére
-
Wayne
aktív tag
-
xeon forever
addikt
Véletlen rányomtam a fegyverbanneren a wishre,(Xbox controller) a hystoryt akartam megnezni. Megneztem utana es Nahida fegyvere utan pont a 20. volt.
Megy is a BiS fegy Neuv-nak.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Wayne
aktív tag
válasz Fernet #19232 üzenetére
Neuvillette nagyon broken karakter, nekem sok, jól kiépített karim van, sok 5 star konstim, de tőle leesett az állam. Tudtam, hogy erős lesz a videókból, de hogy ennyire?! C1 R5 Sac Jade-el használom. Ez sebzésben kb olyan erős, mint a signaturje, azzal a mankóval, hogy 5mp-t offield kell lenni, hogy kapj (esetemben) 64% HP buffot. Amit nem nenéz kivitelezni, ha full csapatban vagy. Ha esetleg nézted a fenti duo abyss videómat, akkor látható, hogy azért vártam Furinával az EQ után picit, hogy leteljen az 5 mp. Vape csapatban talán jobb, mint a sig, mert még ad még 80 EM-t. Nem is beszélve ha jön pyro nation... A signature még csökkenti az energiaszükségletet, ami azért nem rossz, de eddig nem hiányzott. Sajnos Freedom Sworn esett helyette.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz emiki6 #19234 üzenetére
Telibe találtad a csapatom, amire a legjobban vágyom! Raiden Yelan Furi Jean... meg úgy általában Furina+Jean kombót szeretnék nagyon, csak pont akkor dobták ki Furit, amikor fél évig nem játszottam. Bennett Kazuha kombó helyett bárhova is bepakolni, meg ugy un block nagyon tetszik.
Amúgy Jean volt az első 5 csillagosom, AR50-ig használtam, azóta viszont csücsül, pedig nagyon szerettem. Nagyon megörültem mikor láttam, hogy Furina nénivel újra kompetens lett. Pont a mostani Abysst azért toltam végig vele, hogy újra kiéljem magam picit a skill általi fallen damage-el.Arra dől a mérleg egyre jobban, hogy Neuvi skip lesz... Amúgy is sok mindenki azt mondja, hogy túl egyszerű meg túl OP. Így is unalmas ez a játék, hát még ha solozni lehet az Abyss-t . Arlecchino-t megvárom milyen lesz, ő tőle annyira nem áll a cerka, valahogy olyan nekem az egész design-ja, mintha nem genshinbe illő karakter lenne. Ha nem fog bejönni, akkor locsolok Furinara meg Clorindra.
• Honor Magic5 Pro •
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #19228 üzenetére
Pár hypercarryvel a hátam mögött már én is azt vallom, hogy az off-field dps es support unitokat jobban megéri kihúzni, mert több mindenre jók.
Végsősoron neuv is csak egy a hypercarry-k közül, rá is rá lehet unni, mint mindegyikre. Míg pl furina meg kb bármely hypercarrymellé betehető. Ha nem érzed számodra must have-nek, akkor nyugodtan hagyd ki, én se húztam ki.
fpatrik: én elfogult vagyok, ezért C0R1 arlét ajánlok a kasza miatt.
Amúgy furina lenne a legjobb neked (c0 elég bőven).
Raiden yelan furi jean/xy egy jó újhullámos raiden team és állítólag fun-abb, mint a többi.
Én navia furi xy zhong csapattal szoktam shot'n'plunge baromkodni."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
fpatrik17
senior tag
Kíváncsi lennék nekem melyiket javasolnátok, ezekkel szoktam Abyssolni:
1. Navia team (Navia - Zhongli - XL - Benni)
2. Taser (Beidou - Fischl - XQ - Sucrose)
3. Nahida Hyperbloom (Nahida - Kuki - Yelan - XQ/Zhongli)
4. Childe International (Childe - XL - Kazuha - Benni)
5. Raiden National (Raiden - XL - XQ - Benni)
6. Raiden Hypercarry (Raiden - Sara - Kazuha - Benni)
7. Keqing Aggr. (Keqing - Fischl - Kazuha - Yaoyao)A stabil 36*-ot tudom hozni ezekkel is, de jó lenne már variálni valamicskét
• Honor Magic5 Pro •
-
Fernet
senior tag
válasz fpatrik17 #19230 üzenetére
Arlecchino egyelőre semleges számomra, HuTao (C1) + Homa mellé nem tudom szükség lesz-e rá. Neuvillette-nél egyelőre nincs meg az a must have érzésem mint annó pl. Nahidánál. Ezért is nehéz döntés.
#19231Renok
Zhongli nincs sajna, Layla-t használom shield-nek ha arra van szükség.Na mindegy, még azért van időm kitalálni mi legyen.
Még valami: fegyvernek a BP-s sacrificial jade-et ajánlják még neki, de ahogy nézem ott főleg akkor ad buffot ha off field a karakter. De Neuvi nem éppen hogy onfiled? Lehet hülyeséget beszélek, annyira nem mélyedtem bele ezekbe a dolgokba
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szerintem nagyon megéri Neuvi, én imádom.
Fegyvernek meg van 1 tökéletes F2P neki: Prototype Amber.De amúgy nézd meg az accodat, mi hiányzik? Neuvi messze a legerősebb main DPS most a játékban szerintem, Furina meg subDPS/support. Nekem nincs Furinám, de pár event try és YT videó alapján nem 1 kihagyhatatlan unit, bár lehet tévedek.
Meg ha van Zhongli az accodon, akkor még 1 érv Neuvi mellett.
Most, hogy meglett Neuvi, megint sikerült az Abyss 36 csillag, nem is tudom mikor jött ez össze nekem utoljára. Talán tavaly nyár elején valamikor vagy még régebben. Persze volt aug-tól 1 jó nagy kihagyásom, kb. 2 hónapja tértem vissza.
-
fpatrik17
senior tag
Én is dilemmában vagyok... 74 pity 100%-on állok és van tarcsiba 50 wish
Három lehetőséget látok:
1. Ráhúzom a fixet Neuvi-re és utána mindenent IS Furinára
2. Neuvi skip, Arlecchino kihúz és utána mindent Furinára
3. Neuvi és Arle skip, és minden megy Furinára hátha makkolok egy konstit is.Fogalmam sincs még melyik legyen. Arlecchino mellett szól, hogy lóg egy gazdátlan Staff of Homa a levegőben, de elég vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban így, hogy két naponta buffolják vagy nerfelik.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Sordoran
addikt
Jövő hét pénteken várható a special program következő patch-re, ott kiderül kap-e rerun-t. Addig várj szerintem, hogy tudj kalkulálni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Fernet
senior tag
Neuvillette banneren buktam az 50/50-et (várható volt sorban két win után), viszont nem tudom próbálkozzam-e tovább. Primo meglenne rá, de biztosra akarok menni mikor Furina rerun lesz. Nem tudom 4.6 vagy 4.7-ben várható, volt már leak erről is arról is, most 4.7-re várják, de ki tudja ezt biztosra.
Megéri kihúzni Neuvit? (fegyverem nincs neki normális, fegyver banner meg köszi de nem)
-
senior tag
Köszi a tippeket!
Én Bennettem kezében Aquila Favonia van, de akkor Jean kapja a Skyward Blade-et. Kár, hogy mostanság nem használom Őt, régen sokszor kihúzott a szószból.
-
senior tag
válasz jonnyjoker01 #19223 üzenetére
Gratu!
Nekem 158-ból meglett a C1 (2db 50/50 win, nem rossz), a fegyvert viszont buktam, Skyward Blade esett helyette. Nem is gondoltam, hogy van ilyen 5 csillagos fegyó, ami kb. senkinek sem jó.Neuvillette gameplay nekem is nagyon tetszik.
-
jonnyjoker01
veterán
Na meglett Neuvillette, de nagyon leégtem, 154 húzásba került. Maradt 90 Arlecchino-ra, nem tudom mennyit tudok még összeszedni addig... Mindenesetre nagyon élvezek vele játszani, most egy kicsit farmolgattam vele mert kifogytam Lumitoile-ból, menet közben power spray-eltem az enemyket, jó karakter. Tényleg brutális hogy milyen AoE sebzést lehet vele tolni egy kis pozícionálással és enemy kite-olással. Egyenlőre Nilou bloom-ot, Furina Kazuha Zhongli csapatot, Dehya hyperbloomot próbáltam, mindegyik tetszik a maga módján.
Üdv. Johnny
-
CJ4567
nagyúr
Remélem, hogy olyasmi emberek számára is lesz játszható csapata, mint jómagam, aki nem a legjobb dodge-olásban, mert nem tudja leolvasni, hogy most támadni fog az ellenfél Mert az Arle/Yelan/Benny/Kazuha biztos, hogy magamfajta embereknek játszhatatlan lesz. No Sana No Life
-
emiki6
veterán
válasz CJ4567 #19217 üzenetére
Én most skippelek minden léket, ami lehet jó ötlet volt, ha ekkora a fluktuáció. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle. Még 3 hetet kell kibírjak.
Mike: inazumai elemental lebegő enemy.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
[Abyss Duo challenge] 12-3-2-nek elég sokszor kellett nekimenni geo unit nékül.
Sordoran#19215
Ha így megy tovább a végén még Geo Catalyst user lesz Én egy ideje már erős fenntartásokkal olvasom a leakeket. -
Sordoran
addikt
válasz nonsen5e #19214 üzenetére
Én nem bírom rávenni magam a spectre farmolásra.
Pedig illene felhúznom, ha már dedikált fegyverét is kiszedtem. Viszont inkább Arlecchino-ra kezdek előfarmolni majd. Mondjuk nem tudom mennyire lesz erős, nem követem leakeket.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nonsen5e
veterán
Nekem még 82. pullra csak kiesett valahogy.
Azóta spectre farm megy látástól vakulásig már a nagyon sokadig alkalommal Kokomi, Shinobu, Kirara meg pár fegyver után..D4: hunPH, nonsense#2596
-
Shiro
senior tag
Bolt frissítés
https://www.youtube.com/watch?v=BrtnQuKCAGM -
Mike
veterán
válasz xeon forever #19204 üzenetére
Ha felvágpm az ereim se fogom érteni. Inkább olvasok összefoglalót
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #19204 üzenetére
Lépcsőzés kontrasztja.
https://youtu.be/Q-b6rdyIJsY?t=110
https://youtu.be/N1mb8bbbdHg?t=45Bónusz:
Skirk mestere és a háziállata már korábban is meg lett említve a játékban.To revive Vera, Sachi, Ike and the Princess embarked on a spectacular and thrilling journey that lasted twenty years. From battling Signor Inferno to slaying the Star Devourer...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz emiki6 #19198 üzenetére
Hehe, értelek, nekem pont fordítva. A WW női arcok sokkal jobban bejönnek, mint a Genshin félék. És a Genshin-ben minden karakter annyire gyerekes nekem, 1-2 kivétel van csak (pl. Yelan).
Pedig sokszor olyan érzésem van, hogy arra mennek rá, hogy közel maxos statjaid legyenek a Genshinben is, de ez a Honkaiban még inkább így van, ott nagyon nem megy nekem pár bizonyos end game content félig jó artifactekkel.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz xeon forever #19203 üzenetére
Nekem is, 65-ös pitynél vagyok garantálttal, holnap frissül abyss meg a havi 5 átváltós cucc, azt hiszem elég jó esélyem van.
Sikerült elég szép mennyiségű rollt összeguberálni a hónapban, és a sumeru sivatagos cuccoknak még a felénél sem járok, elborult nagyságúak azok a zónák.D4: hunPH, nonsense#2596
-
xeon forever
addikt
Hacsak Chiori ki nem esik, uccso 4 karakter kovetkezik es ki is van farmolva majdnem minden hozzajuk.
Chiori nagyon kene, a karakter stilusa miatt...PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Mike
veterán
válasz vakablak93 #19189 üzenetére
Szerintem nem kutya. De akkor majd felhúzom én, ok
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat