Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #19797 üzenetére
Inkább igyunk meggyes sört a Móriczon vmelyik hétköznap 7-8 körül
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19797 üzenetére
Nem rolatok, konkretan twitchen, yt-n igy talalod meg oket. 2okos. ugy ismersz mint aki beletek all? legszivesebben ha birtam volna kimentem volna en is, es adtam volna nekik
PM-t olvasd el.
-
F34R
nagyúr
Sracok, gyomorforgato amit a 2okos muvel.. ha valaki latja kozuletek esetleg hogy molesztalnak lanyokat, vagy haragot keltenek, pakoltassatok ki a mondo-rol oket.
-
xeon forever
addikt
Van 1 jegyzem, ha valaki kijön, ingyé...
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
-
Mike
veterán
válasz vakablak93 #19792 üzenetére
9k nekem sok
Fotózzatok
-
vakablak93
őstag
Gyerekek tessék eljönni a holnapi mondoconra, én magam is egy eléggé szégynelős típus vagyok, nem mozgok otthonosan a tömegben, de ezt mindenképp látni kell mindenkinek.
Sok-sok Genshin cosplayer, kawaibbnál kawaibbak
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #19789 üzenetére
Jó egy ideig nem olvastam a prohardvert
Mennyi? Inkább igyuk el
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #19787 üzenetére
Jókor szólsz
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #19784 üzenetére
Mikor lesz és hol?
-
xeon forever
addikt
Mondocon nyár...
Aki jön ki az csatlakozhat hozzánk. Vakablak kollégával csapatuk.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Urzu_7
aktív tag
válasz xeon forever #19774 üzenetére
Jah túl sok zzz de ilyenek mellett nem csodálom
Meg van Koleda is
Mármint izé, a zenék nagyon jók szóvalgiran~
-
fpatrik17
senior tag
Esti szösszenet, mert unatkozok...
Imádom mennyire jól mutat Furina Wolf-Fanggal, picit szerelmes vagyok.
Mostani build, sikerült viszonylag gyorsan felhúzni lvl90-re. Van bőven hova fejlődnie, de azért megmutatom:
Mellé a csapattagok (nyilván az itteni genshin optimizeres 40+ crit value artifactos tagoknak ez lóhugy lesz, de én már ezeknek is nagyon örülök! ):
Vééégre Jean-t tudom játszani Furinával, méltatlanul mellőzve volt eddig, pedig designra az egyik kedvenc karakterem. Irdatlan jó a csapat szinergia ebben az összeállításban, aki nem játszotta még próbálja ki azonnal. Az a C2 Jean buff Raidennek pedig valami zseniális! Amennyiben lesz Raiden rerun, megpróbálom őt tovább vinni, bár így is minden contentre elég ez a team.• Honor Magic5 Pro •
-
Mike
veterán
Más: tűz archon mikor jön? Azt azért elcsípném!
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #19777 üzenetére
Na ezt elmentem
Amúgy elég drága egy ilyen, élelmes gyerek eladja
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Annyira nem vészes, ha belegondolsz hogy ezek teljesen 5.7-ig, tehát 8 patch-en keresztül fognak várhatóan szétterülni. Clorinde is csak most jött, pedig ő is be volt elsők között mutatva tavaly. Szimplán csak jól kell menedzselni a wish-eléseket.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
slimG
tag
Mavuika-t elsőre hirtelenjében Maunika-nak olvastam. Malacperselyemnek fájni fog Natlan.
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Urzu_7
aktív tag
Az első benyomásom, mi ez a sok vtuber
A második, twittardik ki fognak akadni amiért nincs elég színesbőrű már megint.
A harmadik, talán újra elkezdek játszanigiran~
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #19771 üzenetére
Én má túl válogatós vagyok. Mondjuk Clorinde csak rosszkor jelent meg, ha arle előtt jön 2 patch-csel, akkor valszeg kiszedem.
Nembaj, lesz Chasca képében cryo clorinde.
Nálam a képlet:
- lady -> valószínűleg kell
- girl -> csak ha nagyon különleges
- male v child -> skipMavuika és Xilonen így elsőre nem fogott meg dizájnilag (és személyiségileg), Chasca viszont betalált.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #19770 üzenetére
Egyszerű a képlet:
- 'tall-female' -> kell
- 'not-tall-female' -> talán kell
- 'male' -> skip
Igaz tavaly nem volt tervben Neuvilette beszerzése, de volt annyira eredeti a karakter dizájn és képesség szempontjából is, hogy rámentem, és nem bántam meg. Ez még előfordulhat a többinél is, de a női karaktereknek erősen kell tenni érte, hogy kihagyjam őket. (bár pont most lesz kihagyva Emilie, ha csak nem lesz OP)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #19769 üzenetére
Kiszámítható vagy te is...
Mauvika csak akkor lesz érdekes, ha bennyt és XL-et le tudja váltani.
Btw teaser osszesítés:
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #19768 üzenetére
Nálam így oszlanak meg:
Kell: Mavuika, Casca, Xilonen, Citlali
Talán: Mualani és Kachnina
Skip: Iansan, Kinich és Orororn
Ajaw meg nem lesz játszható gondolomKicsit meglepne, ha 5.2-ben nem jönne
HimekoMavuika, mindig a 3. patchben kapjuk meg az archon szerepét betöltő karaktert. Persze nem 100%, hogy ő lesz a pyro archon, de azért nagyobb összeget raknék rá.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #19767 üzenetére
Chasca érdekes számomra ezek közül csak, nyugis lesz a natlan era. Oh, és cryo! Lehet végre értelmet nyer Shenhém?
Chasca: cryo
Xilonen: geo
Citali: cryo
Olorun: electro
Capi: ?
Mualani: hydro
Kinich: dendro
Kachina: geo
Maviuka: pyroNémi banner leak:
5.0 Dendro Claymore Name 基尼奇 Kinich
5.1 Xilonen, Chasca
5.2 Olorun
5.3 CitlaliOrorunt nem láttam a trailerben, szóval itt van:
-
Sordoran
addikt
Ignition Teaser: A Name Forged in Flames | Genshin Impact
Kaptunk egy hosszabb videót Natlan karakterekről, és valami bajnokságról ami várhatóan a sztori központi eleme lesz. Sok új karakterről láthattunk pár képkockát, lesz itt:
Mualani: Tűz népének vizes Amber-je
Kachnina: tesco gazdaságos Nahida
Kinich: Alhaitham és Xiao nevelt gyermeke
Ajaw: elfogyott a pénz a cgi sárkányra
Citlali: Tsundere Fu Xuan
Xilonen: Navia és Dehya nevelt gyermeke
Iansan: törpe törzsi Cyno
Chasca: a vadnyugati Chlorinde
Mavuika: Himeko is megjött a genshinbeDouble rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
Ilyenkor az egyik szemem sir, a masik nevet... Miért nem a masik jött, vagy emblem(oda is jarok még)
-
Urzu_7
aktív tag
Aránytalanul sok időt töltök el a játékkal de még mindig a tutorialban érzem magam... Mondjuk ez lv40-ig nem is fog változni mert ahogy látom azután indul be csak igazán a buli grind
A zenéket meg az animációkat eléggé odatették bár továbbra is furcsállom hogy hogy tud egy több tonnás gép helyben megpördülni hogy eltaláljon. De ez mondjuk minden ilyen játékban irritál.
A menü lehetne gyorsabbgiran~
-
Mike
veterán
Sziasztok
Milyen játék a zzz? Valaki próbálta már? Megcsináltam a tutorialt, első benyomás nem rossz.
-
fpatrik17
senior tag
Mostani Abysst kinek milyen csapattal sikerült megcsinálni?
36 csillag nem nagyon akart összejönni nekem főleg a második szinten a pyro abyss lectoros csúszott be 7 perc alá mindig... Szerencsére meg lett végre Furina és úgy néz ki ő hozta nálam a megváltást.1. fél: Keqing(C1)-Fischl(C6)-Kazuha(C0)-Yaoyao
2. fél: Raiden(C0)-Furina(C0)-Yelan(C0)-Jean(C5)Velük végre sikerült lehozni max csillagra, ráadásul első nekifutásra.
• Honor Magic5 Pro •
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #19755 üzenetére
Vicces képek topik: [link]
-
F34R
nagyúr
Sracok akinek kell a 12 floor Abyssban, hetvegen megtudom oldani.. Privatba lehet keresni.
-
kill_switch
senior tag
Látom megint nem találták a szineket mikor az új skineket ki kellett találni.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19751 üzenetére
.....And you cumming @ home
-
xeon forever
addikt
válasz Urzu_7 #19749 üzenetére
Köszi. Majdnem elfelejtettem...
Sigewinne comin home...
https://youtu.be/EKS-iXxgGUE?si=gb-_PO-4XPJrawHd[ Szerkesztve ]
-
slimG
tag
Natlan kedvcsináló mintha nem a a genshin lenne... e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Urzu_7
aktív tag
giran~
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #19744 üzenetére
BPlvl36.
A 150 kék fate jobban fájt.
ZZZ-nél mi ez 180 free pull?
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Battlepass,Welkin megvan.... Shiro ne hagyd bent...megint.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #19742 üzenetére
hat ha nem akarod nem eroltetem
-
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #19740 üzenetére
Ok most pont nem jok a jelenlegi Abysshoz annyira..
Kazuhad, Neuville, Furina, Nahida, Fischl, es esetleg Clorinded nincs? oveluk siman megtudom oldani ha esetleg nincsenek annyira kiepitve is.
-
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #19738 üzenetére
EN is. az elejen meg menekultem. xD kirakod jatekon belul a profilodra 8 karaktert amit a legjobbnak gondolsz.. Ide meg az UID-et beirod. [link]
-
kill_switch
senior tag
OK, ránézek majd ha otthon leszek.
Valaki bicskával is tud fát vágni... van pár viszonylag jól kiépített karakterem, de kanyarba nem tudok olyan számokat produkálni mint mások a videókban.
Mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy a kajabuff részét totálisan ignorálom a játéknak megjelenés óta. Csak heal kajákat használtam eddig. -
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #19735 üzenetére
Ilyen profil es artifact nezegetos oldal. azert kerdezem, mert ergya karakterekkel is csinaltam mar masnak 36-os Abysst.
-
jonnyjoker01
veterán
-
CJ4567
nagyúr
Arle-t pont nem lehet kölcsön venni, egyik ismerősöm szívta meg, kölcsön akarta venni a C1R1 Arle-m, de a kötelező karakterek az elején vagy megvannak, vagy a játék által adott verziókat használod.
Én úgy csináltam meg, hogy a Sucrose-om konkrétan csak összehúzni tudta őket, mert csak kettő VV szettem van, harmadik nincsen, úgyhogy neki már nem jutott semmilyen arti Elején féltem az egésztől, mert 18 karaktert nem tudok felszerelni, de nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De lehet, hogy később változni fog ez
No Sana No Life
-
Cassi
őstag
Off: csütörtökön 4:00-kor indul a ZZZ, letölthető a launcher. Túl sok ez már a jóból, de azt hiszem nehéz kibírni egy új szériát kipróbálás nélkül.
-
Wayne
aktív tag
válasz CJ4567 #19717 üzenetére
Egyetértek, túl könnyű lett. A lényeg, hogy legyen sok átlagos vagy annál rosszabbúl kiépített karaktered, akkor simán meg lehet csinálni. Annyira kell figyelni, hogy az erős DPS-t a "nehezebb" szintekre kell tartalékolni. Aki meg kihívást keres annak ott az abyss solo/duo csapatokkal. Ami jó, hogy lehet barátoktól is karaktereket kölcsönözni. Ha valakinek kell jól kiépített C2 Arle vagy C3 Raiden: 718712303
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #19725 üzenetére
Elvileg nem kell kimaxolni, elég ha csak a fö kihívást teljesítve tovább jutsz.
(Nekem is megadott minden jutalmat)
Plusz költsd el az összes lila virágot buffokra meg karakterekre. -
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #19724 üzenetére
Hat artifact az karakter szorozva 3-4 honappal, most mar inkabb tobbet mondanek.
Talent az szerintem hamarabb meglesz mint a jo artik. -
F34R
nagyúr
Minnel rosszabb es kevesebb karaktered van, annal nehezebb megcsinalni ezt a Theater buzisagot. Szegeny Mikinel vert izzadtam a max rewardert.
milyen karaktereid vannak? mutasd mar a 8 legjobbat enkan. pls
-
Shiro
senior tag
Megvan az új játékmód értelme.
-
kill_switch
senior tag
válasz CJ4567 #19720 üzenetére
Én is megálltam általában, mert semmi értelme küszködni a 12-es szinttel. Egyszer már meglett a 36 csillag, szóval részemről végigjátszottam.
Az utóbbi időbe már nem is csinálom egyáltalán, nincs összhangban a reward értéke a ráfordított idő mértékével. Nagyon nincs. Ez lesz a sorsa ennek az új havi cuccnak is. Most megcsináltam, szép volt, jó volt, de indokolatlanul időrabló úgyhogy megtarthatják az alamizsna primót. -
CJ4567
nagyúr
válasz kill_switch #19718 üzenetére
Genshin-hez képest igazi endgame Jó, valamilyen szinten az abyss szerintem endgame-nek egy ideig megfelel, a legtöbb ember floor 12-t nem tudja már megcsinálni, de a 11 is kihívás tud lenni sokaknak, látok AR58-60-as játékosokat, akik floor 10-11-nél megállnak.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
emiki6
veterán
válasz kill_switch #19718 üzenetére
Pedig monták, hogy nem lesz endgame. Nem is lett.
-
kill_switch
senior tag
"igazi endgame"
-
CJ4567
nagyúr
válasz xeon forever #19713 üzenetére
Újrakezdéssel együtt az egész tartott egy óráig, én kicsit többet vártam. Az ötlet nem rossz, de érződik, hogy nem merték igazán nehézre csinálni, és hogy az abysst meghagyják az igazi endgame-nek.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #19713 üzenetére
Jó volt, de iszonyat időhúzós.
Random minden, de előre tervezd meg az utolsó lépésed.
A lila csillogok az fogalmam sincs mire voltak jól, mert nem mindenhol sikerült őket megszereznem, de ennek ellenére ki tudtam szedni minden jutalmat. -
Urzu_7
aktív tag
-
xeon forever
addikt
Na itt az új endgame content. 12:00-tól van elvileg az Eu szerveren online.
Összesen 1700 Primo érhető el elsőként, utána 600 szezononként, kíváncsian várom milyen lesz.[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
-
Urzu_7
aktív tag
válasz xeon forever #19707 üzenetére
Simán, csak bírja a gép a meleget
Én olyan du. 1-2-től leszek de majd rátok írokgiran~
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #19706 üzenetére
Hívlak szombaton...
@Urzu7.
Video Content???[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #19703 üzenetére
+1 ha megrendezésre kerül csatlakozom
-
Urzu_7
aktív tag
-
xeon forever
addikt
#Celestia,#Bug,#True location.
https://youtube.com/shorts/PcAye05cwPo?si=VoZuRO-6BdQaF82rPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Urzu_7
aktív tag
azistenit...
giran~
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest