- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #20381 üzenetére
Én 2-3 hónapot kihagytam, átmentem zzz-re, most újult erővel tértem vissza.
Az volt a terv, hogy Chascát a kezdeti érdeklődésem ellenére mégis skippelem, de beléptem a hétvégén, hogy haladjak a sztorival. Megnéztem a chasca trial-t és bejött a kitje, kihúztam és ez vissza is húzott a genshinbe.
Zzz úgyis kezdett kifulladni,most az átkerül takarékra.Mavuikát is és citlalit is tervezem kiszedni.
Nekem a motor dizájnja nagyon adja, szívesen közlekednék vele teyvat-ben. Eleve van egy tron-es formája, de burst alatt a glow-val biztos vagyok, hogy a tront vették alapul.
A béta jelenlegi állása szerint mavuika kb a legerősebb dps lesz, ha van mellette egy xilonen, citlalival pedig egy nagyon szinergikus melt párost alkotnak. Mav skillje egy 12-16 mp-es off field pyro app, ami xiangling-ot úgyahogy van leváltja (végre valahára!).Citlali, noha dizájra nem kedvenc, ám zhongli-ra végre lesz alternatíva: gyengébb shield, potens buff (a scroll set miatt, de pyro és hydro kariknak mégtöbb) és ha jól ki van építve, akkor jól is sebez (melt esetén)!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Wayne
aktív tag
válasz Fernet #19232 üzenetére
Neuvillette nagyon broken karakter, nekem sok, jól kiépített karim van, sok 5 star konstim, de tőle leesett az állam. Tudtam, hogy erős lesz a videókból, de hogy ennyire?! C1 R5 Sac Jade-el használom. Ez sebzésben kb olyan erős, mint a signaturje, azzal a mankóval, hogy 5mp-t offield kell lenni, hogy kapj (esetemben) 64% HP buffot. Amit nem nenéz kivitelezni, ha full csapatban vagy. Ha esetleg nézted a fenti duo abyss videómat, akkor látható, hogy azért vártam Furinával az EQ után picit, hogy leteljen az 5 mp. Vape csapatban talán jobb, mint a sig, mert még ad még 80 EM-t. Nem is beszélve ha jön pyro nation... A signature még csökkenti az energiaszükségletet, ami azért nem rossz, de eddig nem hiányzott. Sajnos Freedom Sworn esett helyette.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #19228 üzenetére
Pár hypercarryvel a hátam mögött már én is azt vallom, hogy az off-field dps es support unitokat jobban megéri kihúzni, mert több mindenre jók.
Végsősoron neuv is csak egy a hypercarry-k közül, rá is rá lehet unni, mint mindegyikre. Míg pl furina meg kb bármely hypercarrymellé betehető. Ha nem érzed számodra must have-nek, akkor nyugodtan hagyd ki, én se húztam ki.
fpatrik: én elfogult vagyok, ezért C0R1 arlét ajánlok a kasza miatt.
Amúgy furina lenne a legjobb neked (c0 elég bőven).
Raiden yelan furi jean/xy egy jó újhullámos raiden team és állítólag fun-abb, mint a többi.
Én navia furi xy zhong csapattal szoktam shot'n'plunge baromkodni."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
senior tag
Szerintem nagyon megéri Neuvi, én imádom.
Fegyvernek meg van 1 tökéletes F2P neki: Prototype Amber.De amúgy nézd meg az accodat, mi hiányzik? Neuvi messze a legerősebb main DPS most a játékban szerintem, Furina meg subDPS/support. Nekem nincs Furinám, de pár event try és YT videó alapján nem 1 kihagyhatatlan unit, bár lehet tévedek.
Meg ha van Zhongli az accodon, akkor még 1 érv Neuvi mellett.
Most, hogy meglett Neuvi, megint sikerült az Abyss 36 csillag, nem is tudom mikor jött ez össze nekem utoljára. Talán tavaly nyár elején valamikor vagy még régebben. Persze volt aug-tól 1 jó nagy kihagyásom, kb. 2 hónapja tértem vissza.
-
fpatrik17
senior tag
Én is dilemmában vagyok... 74 pity 100%-on állok és van tarcsiba 50 wish
Három lehetőséget látok:
1. Ráhúzom a fixet Neuvi-re és utána mindenent IS Furinára
2. Neuvi skip, Arlecchino kihúz és utána mindent Furinára
3. Neuvi és Arle skip, és minden megy Furinára hátha makkolok egy konstit is.Fogalmam sincs még melyik legyen. Arlecchino mellett szól, hogy lóg egy gazdátlan Staff of Homa a levegőben, de elég vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban így, hogy két naponta buffolják vagy nerfelik.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Sordoran
addikt
Jövő hét pénteken várható a special program következő patch-re, ott kiderül kap-e rerun-t. Addig várj szerintem, hogy tudj kalkulálni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz Fernet #18473 üzenetére
Ha supportént használod, akkor semennyire.
4pc Noblesse, ER stat és egy Favonius könyv. Esetleg egy Prototype, ha nincs healer a csapatban.
Az ER-t leszámítva minden stat szinte lényegtelen, mert a saját sebzése szinte elenyésző lesz.
Szóval én innen az ATK main statosat választanám, mert van ott 5,8%ER -
jonnyjoker01
veterán
válasz Fernet #17977 üzenetére
Nincs az még veszve. Hála istennek legalább az upgrading közben egyenlő 25% esélyek vannak, lehet attól még jó az arti.
De igen amúgy, az hogy milyen substat lesz az artifacton nem egyenlő esélyes (3 stat -> 4 statra fejlesztéskor is, meg simán amikor megkapod az artifactet, akkor is.) Flat substatok 6-os súlyozással, %-os statok és EM 4-es súlyozással, crit statok 3-mas súlyozással számolódnak: [bővebben itt]
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #17977 üzenetére
Nem feltétlen baj, ha def a negyedik. Az számít, hogy a többi roll ne a def-re menjen.
Itt vannak a legjobb roll-os artijaim kb 1 év játék után:
- ATK%, CD, CR-re szűrve:
- EM, CD, CR -re szűrve:Már nem farmolok, beleuntam a napikba.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Fernet #17474 üzenetére
Itt egy írásom ami szemléltet egy pár use case-t kazuhára meg a swirl technikákra ha érdekel. Egyik legerősebb support a játékban, jó lesz
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz Fernet #17474 üzenetére
Akkor ott van az eventes kacsingatos kard. vagy ha mast nem akkor kraftold le az iron stinget.
#17473 Roland861010
ha nagyon szereted a karaktert, de en akkor sem refineolnam.. pl harmadik negyedik legjobb fegyverkent minden bow karakternek jo.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Fernet #17468 üzenetére
Kazuhat game changer...de a dontes a tied, nekem c0 boven eleg amire Jo, nem bantameg hogy az elso bannerje ota megvan, azota is alap pillere egy két csapatomnak.
Jean nel es Sucrossezal ellentetben sokkal nagyon teruleten csinal reakciot pl, es a nekem kedvenc Sacrificial sword(R5,LVL90) folyamat(80%) megy az E pl...[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz Fernet #16959 üzenetére
Tényleg kardos lesz Kirara, nem íjász. Mondjuk mindegy, úgyis csak azért kell mert cuki.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz Fernet #16948 üzenetére
Hát ez tényleg kellemetlen...Pedig Nahida egy igencsak S tier karakter. Mostani Abyssra új krealmanyom: Raiden,Yae, Nahida, Kokomi, 100% energy uptime, Mindenkire pakoltam EM piece-t így 500EM van mindenkin, Nahida pedig 900.
Hp-Atk-Em-signatute elemental-EM lett így a 3 csajszi. 12-1 A oldal 50mp Best így.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Wayne
aktív tag
válasz Fernet #16901 üzenetére
Hu Tao vape teambe nem igazán ajánlom Benny-t. Az egyik oldalon buffol a másikon pedig kinyírja Hu Tao passzív talentjét. Szerintem túl nagy áldozat 33% Pyro dmg-ről lemondani. Inkább egy shielder, aki lehet Thoma, és akkor megvan még 2 pyro bonus.
Egy mono pyro csapatba viszont egyé jó lehet Benny:
Hu Tao - Xiangling - Kazuha - Bennet.
Itt egész jó Xiangling C1-e 15% pyro res csökkentés. Illetve ha Benny C6, akkor még ő is ad 15% pyro dmg bonust.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Fernet #16897 üzenetére
Hutao mellé ajánlok két vizes karaktert és Bennyt. (2 vizes karakter emeli a csapat HP-t is, Hutao pedig szereti, Bennyvel még a 2 pyro ad Atk bónuszt, Hutaot érdemes 3 koronával ellátni.)
Nálam a legjobb csapata
Xingcsò, Yelan, Benny, Hutao teamcomp.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Urzu_7
aktív tag
-
Shiro
senior tag
válasz Fernet #16222 üzenetére
Laylát választanám.
Erősebb a pajzsa, mint Dionának, működik rajta a Milelith szett.
Cryot applikáció -> Melt reakció
C4 - Normal/Charged Attack buff.
"100%" uptime
Amiért nem választanám..
Noellet:
Bár erősebb a pajzs amit ad, annak jóval nagyobb a töltési ideje.
Nem ad semmilyen buffot sem, ( amilelith sem működik rajta)
Elvesztegetnéd Noelle erejét, mint dps healer.
Healer, ami nem igazán igazán jó Hu Taonak.
Dionát:
A pajzsa gyengébb, mint Layláé, ráadásul magasabb a töltési ideje is.
Bár a C6 ad 200EM buffot, a gyógyítás miatt elveszted Hu Tao paszívjáz
Thomát:
Gyakorlatilag leszedné az ellenfelekről a Hydrot és/vagy a Cryot. -
xeon forever
addikt
válasz Fernet #16062 üzenetére
Hát igen. Nekem már csak 7koronám van az idáigi összes ből.
Hutaonak, ha Normál Atk is koronás oda más féle artifactokat kell adni.
Pl. CrimsonWitch Main statok;
Hp-Atk-Atk-Pyro-Cr/CrDmg
Szerintem a Best csapatok erre a kiépítésre:
Hutao-Kazuha-Xingcsó-Bennet.
Hutao-Nahida-Xingcsó-Yelan*Hutao-Raiden-Kokomi-Nahida
Hutao-Kuki-Xingcsó-Yelan
Hutao-Kuki-Xingcsó-Nahida
Nahida helyettesíthető EM travelerrel vagy Yao Yao val.Első csapattal van, hogy 100k charged Atk összejön (majd a matematikusok megmondják miért)@Nekem Lvl90 C2 Triple Crowned Staff of Homa R1 4pcs CW set 59Critrate/219CritDMG//Ezelőtti banner óta. Most már biztos ramegyek a C3-ra.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Fernet #16043 üzenetére
Anno évekkel ezelőtt amikor kihúztam én fordítva voltam ugyan ebben a helyzetben. Keqing volt a main DPS-em akkor, aki dendró nélkül elég gyengusz és elképesztőnek tartottam Hu Tao vaporize sebzését Xingqiu-val. Aztán eszembe jutott hogy még mindig lvl 1-esek a talentjei és leesett az állam
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #16010 üzenetére
Ha örülnél az simulacra-nak is, akkor egy 5* fegyverig elmehetsz, de ne tovább. Szerintem.
Ha mázlid van, akkor homa, ha kevesebb, akkor simulacra vagy egy hasznos standard 5*. Legrosszabb esetben egy kevésbé hasznos standard 5*-t kapsz, de legközelebbre garantált lesz, hogy az egyik banner 5*-t kapod.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Fernet #16010 üzenetére
Először inkább C1(C2) Hutao egy jó 4* fegyverrel. Ott a jatekélmény javul a charged attack stamina mentes használata miatt. Dash cancel nekem nyűg volt. C2 meg erősen ajánlott (Nézd meg. Constellationjeit)
Staff of Homa HP scale artifactokat igényel, lehetőleg CrimsonWitch sok crit substattal.
Nekem kb 1 év volt mire sikerült mindent összeszedni az előző bannereken, C2 kb 160 wish volt összesen(szerencsémre)Homa az első 22 wishembol esett a fegyverbanneren(Ez is szerencsés volt).Szerintem ennek fényében ess neki.
Amúgy fegyver banner soha nem ajánlott!!!
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz Fernet #15939 üzenetére
Előbb utóbb mindenkinek meglesz a helye... Kokomi is úgy indult, hogy mindenki fújjolt, most meg mindenki használja akinek megvan bloom team-be, Nilou szintén ugyanez. Keqing-ért se rajongtak a népek vagy ott a 4 csillagos Kuki és Toma. Most meg rendre veszik elő őket, mert most már jóval hasznosabbak.
Nem hiszem, hogy 5 csillagos karakternek beraknának olyat aki teljesen hasztalan. Lehet, hogy később jön egy 4 csillagos aki pont Dehyát fogja rommá tápolni. -
F34R
nagyúr
válasz Fernet #15552 üzenetére
Staff of Homa az igazi neki, de a Primordial Jade is ott van a szeren... szoval szerintem tartogasd; Cynonak akkor is odaadhatod ha pl megis Dehya kell.
#15550 Shiro
Ez ilyen fasz mechanika, vannak praktitak amikkel lehet nehany masodpercet nyerni Abyssba de konkretan Solo runnal lehozza azt amit esetleg egy full teammel a mifele f2p-ek. Tele van a csatornaja ilyenekkel. nah mind1 elfogadtam hogy ez egy masik szint.[ Szerkesztve ]
-
slimG
tag
válasz Fernet #15548 üzenetére
A cicalányról már voltak korábban szivárgások, nem kell sokat adni rájuk, de lehet igazak lesznek. Vagy amit F34R írt és dendro react lesz vagy amit korábban olvastam: off field pyro support (5* C6 Xiangling+Fischl+Rosaria ) [link] [link] [link] . Ha 3.4 élesítése után frissül a béta adatbázis akkor okosabbak leszünk. e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
F34R
nagyúr
válasz Fernet #15548 üzenetére
Nincs rola semmi info, de SZERINTEM Dehyanak a Dendro elementel lesz szoros kapcsolata, tehat burn, vagy burgeon teambe DPS-kent. Meg ott van Hu Tao akinek kepessegeirol mindenki tud. Nekem az dontene milyen csapatba szeretnem hasznalni... Hu Taohol egy sima Vape comp eleg, Dehyahoz meg nem ismert. Hu Tao Single Target ezt is vedd figyelembe.
Azt tanacsolom hogy varj a Hu Taos banner vegeig, hatha addig lesznek Dehyas leakek. -
Shiro
senior tag
válasz Fernet #14317 üzenetére
Esetleg, ha a gyerek acountbol csinálnál egy felnőttet?
https://youtu.be/DYubu2MhcVEPSN feltöltőkártyával nem lehetne megoldani?
https://www.konzolvilag.hu/playstation4/playstation-store-ajandekkartya-5000-huf-ps-store-card-hu-digitalis-esd-hunA Mihoyo weboldalán közvetlen tudsz venni Welkint és kristályt.
(Battlepasdt sajnos nem. Illetve a gyenge forint miatt egy kicsit drága)
https://sdk.hoyoverse.com/payment/genshin/index.html -
xeon forever
addikt
válasz Fernet #14317 üzenetére
PS csak azért éri meg shoppingolni mert nem követi a dollárt. Pc vonalon több ezer forint többlet bármit vásárolni jelenleg.
,50 USD 20000 Ft felett van PS Store még 18990 ért adja azt a csomagot.
Viszont acc törlés probléma, így marad a pc/mobil oldalon vásárlás, amit csak pc/mobilon lehet beváltani.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #14045 üzenetére
Én welkinezni szoktam épp ezért, legalább több karakterem lesz és valamivel gyorsabban. Meg havi egy ebéd árán nem fog múlni.
A BP kényelmes, mert nem kell annyit farmolni, ha nincs elég mora/xp, cserébe kicsit drága."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #14043 üzenetére
Igen, megkapod az egész sort.
Én mindkétszer mikor vettem BP-t már megvolt a lvl 50.
Fegyverből a serpent spine a legjobb 4* claymore és sokan tudják használni."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Suzuki topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest