Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát válassz 2-t, aztán menj rá azokra, a rerunokkor meg a másik kettőre. Már ha mind kell...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #14004 üzenetére
De én mindet akarom! Első nap!
Mondom ezt úgy, hogy Nilouval szinte lenulláztam magam.
A star glitterhez meg jó lenne még nem nyúlni. -
Sirandrish
Topikgazda
Nah pont az ilyenek miatt lehet kiadni 200 új karaktert fél éven belül
Nálad jobban már csak azokat szeretik, akik mindent akarnak első nap, de C6onEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #13993 üzenetére
Nem tudom hogy valódiak-e a leakelt videók S-ről, de ha igen akkor nálam skip.
Így csak Dehya marad aki kell, szóval lehet most rámegyek Yoimiya-ra is majd Nahida után, amennyiben bejön mindkettőnél az 50%. Persze már ezelőtt kijönnek valódi leakek is majd, szóval lesz támpont. Egyelőre csak nem vagyok bizakodó vele kapcsolatban.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #14006 üzenetére
Ez csak négy karakter. Patchenként szerezhető 100 fate (bp+velkin)
S egy minimális szerencse faktor.
(Plusz tartaléknak ott a starglitter)Ha megkérdezhetem, Sumeru reputációval milyen szinten állsz?
Nekem a héten lesz meg a 8-as szint és arra lennék kíváncsi, hogy Nahida érkezéséig meg e tudom szerezni a szárnyakat? -
Sirandrish
Topikgazda
Nekem 9es, viszont sajna egy hét még kevés a 10hez...ugy 120EXP fog hiányozni kb..lehet kevesebb..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #14010 üzenetére
Mennyit láttál? Mert amit most telóról lárok zöld számokat, azok olyan 2600 környékiek.
Cyno 280, Beidou 354, plusz mindkettő lvl90, de egyébként ott az Enka link.F34R #14011
Kb 15-16 beleértve a fő WQ-t is.
A magaslati paripatenyészetem is csak 32%-os.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #14007 üzenetére
És Raiden; Eula; Hu Tao; Ayaka; Ayato; Shenhe; Yelan; Xiao és egyéb inazumai karakterek (mint lehetséges 3.3, 3.4 rerunok) is mind megvannak vagy nem kellenek jobban, mint Yoi?
De jó neked.Nekem Raiden, Shenhe, Eula kellene legfőképp, utánuk Ayaka, Yelan, Nahida, Alhaitham jól jönne. Ez egy 1-2 éves project. Ha Dehya kitje olyan lesz, akkor ő is kell majd.
Design-ra Jeht nagy kedvenc amúgy (Candace és Nilou mellett), kár hogy csak NPC.
Eddig Zhongli és Kazuha volt a 2 legjobb pull-om. Kazuhával közlekedni és Zhonglival bányászni OP, más nem is igazán számít. Úgy lettem Kazuha main, hogy észre sem vettem.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #14009 üzenetére
Ha még nem csináltad meg a heti repu küldetéseket, akkor még meglehet, hiszen jövő kedden, vagy szerdán lesz a frissítés.
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #14013 üzenetére
Megvan: Raiden, Eula, Hu Tao, Ayaka, Shenhe és Yelan is. Xiao nincs, nem is kell.
Yoimiya nagyon kawai, csak Ayaka, illetve későbbi Raiden és Yae kivárás miatt skippeltem. Jelenleg viszont tényleg csak Nahida és Dehya foglalkoztat a leakeltekből is. Olyan korábbi 5*-os pedig nincs jelenleg aki nagyon kellene és várom a rerun-t.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
Ja, tényleg, itt a okt 23-i lék cunami reddit post, ami összesíti a korábbi leakeket is: [link]
Azt írják, hogy a skillje buffolja az aktív karaktert, a Q meg "bladestorm". Burningről szó sem esik, az találgatásnak tűnik.De nem is számít. Legkorábban a béta kitje lesz érdekes és releváns, de majd zajef beszámolói alapján döntök úgyis. Bár valszeg meg kell várjam a rerunt.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz emiki6 #14020 üzenetére
Ezt olvasva ADHD-m lett Ez meg sumerus pletyka volt meg 3.0-a elottrol. de egyebkent a burn az kb kanyarba sincs a tobbi uj reakcioval szemben... kb a leggyengebb mind kozul.
Bloom, Hyperbloom, Aggravate ezek mind jok.Tenyleg sracok szerintetek mik fognak szuletni mikor a Cyro, Geo, Anemoval is mukodik majd a Dendro es uj reakciok fognak tortenni?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14022 üzenetére
En is ezt mondom... nem akarok de lehet kell.
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #14019 üzenetére
Matek szerint Beidoué oké, de Cynonak csak 18500 jön ki.
Cyno 280 EM burst ad 100-at, Teaveller 60-at plusz a Dendro szett 30%-os Res csökkentése (10%-30%=-10% ), de valami bónusz tuti van még ott.Sirandris #14017
Kár..[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14028 üzenetére
En ezt biztosra veszem... foleg hogy neked nem Kokomi kellene hozza, hanem Xingqui vagy Yelan.. Vape Diluc egyebkent nagyot megy.
-
jonnyjoker01
veterán
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #14030 üzenetére
Utánanéztem hogy lehet megmenteni. Unddit
slimG: A kódnevek alapján, Lisa egyetemi diákruhát, Ayaka meg tavaszi ruhát kap.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Kazu E+E+Q / Kokomi E/ Beni Q és mehet a party Dilucnak E+E+Q+NA/NA/NA/NA
Kokomira azéert van szükségem mert rajta van Tenacity_of_the_Millelith
4pcs (When an Elemental Skill hits an opponent, the ATK of all nearby party members is increased by 20% and their Shield Strength is increased by 30% for 3s. This effect can be triggered once every 0.5s. This effect can still be triggered even when the character who is using this artifact set is not on the field.) +R5 Thrilling_Tales_of_Dragon_Slayers
(When switching characters, the new character taking the field has their ATK increased by 48% for 10s. (R5) This effect can only occur once every 20s.
Szóval Kokomi Beni ATK-t emeli, Beni Q-ja pedig magasabb ATK ráta miatt nagyobb bonuszt ad Dilucnak.Kazuha helyett jó lehet Sucrose C6 is.
Hutao csapatba meg tenyleg csak Xingcsó mehet próbáltam mindenkit, de mellé ő kell.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #14032 üzenetére
Írtak olyat, hogy az Ayaka outfit a Diluc outfithez lehet majd hasonló (fizetős és lesz hozzá event). Egyelőre gyűjtöm a welkines kristályt, de még nemtom egy skin értékesebb e, mint x db tartalék wish. Meg aztán Ayaka alap designja se rossz, mondjuk Ninguang Lantern rite(?)-os outfitje is lényeges upgrade, szóval ki tudja.
Lisa alap design-ja is elég jó amúgy, a színei kifejezetten (mély kékeslila - barna haj - zöld szem), akárcsak Candace-nek, de Nilu a vörös haj - világoskékjével sem panaszkodhat.
-
emiki6
veterán
Welkinnel 1800 Ft 2700 primó és 300 kristály. 6 Ft = 10 primó = 10 kristály.
Egy 2000 kristályos ruha így kb 1200 Ft. Ami nem olyan vészes.A baj inkább az, hogy 100 Ft egy welkines wish. Ha 150-edikre kapod meg a karaktert, az 15k. És ez még az "olcsó" welkin, nem a topup, ami csillagászati.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Akciósan 1980 crystal az új 5* skinek megjelenéskor (a 4*-osoké ingyenes eventből), az pedig nincs 13 wish se. Azt pedig már mindneki maga eldönti, hogy adott karakterrel játszik-e annyit, tetszik-e neki annyira a skin, hogy megérjen 13 wish eldobása. Szerintem ez teljesen jó így, megéri akinek kell. Csak kozmetika. És tényleg csupán a welkin-ek vásárlásából kijön mindig.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
válasz Sordoran #14039 üzenetére
csakhogy kristályt max veszel, 1890 kristály pedig 11900 HUF
persze mindenki maga dönti el mire költi a pénzét, de én jobban preferálom az irl pénzért az irl ruhákatvégülis, ha fél évre megveszed előre, akkor igen, akkor is 12k, oké, kapsz érte fél évig primót is
nálunk a welkin 2K[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Pont ezt mondom, ha havonta megveszed a welkin-t, az 2700 primogem és 300 crystal. Amennyi időnként jönnek az outfitek, ha nem költöd el a 300 crystal-t az fedezi.
7 db welkin az ugye 2100 crystal, amit megtartasz, de mellette 18.900 primogemet költhetsz, és csak (2ezer/hó számolva) 14ezer forint. Na ugye nem mindegy, fél évig spórolósan welkinezel, vagy egybe veszel ennyiért crystalt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Fernet
senior tag
Sziasztok,
lehet hülye kérdés (eddig nem költöttem semennyit a játékra), tegnap meglett a BP50-es,
ha most akarom megvenni az alsó sort, megkapom visszamenőlegesen az egészet+fegyver?
(a fegyverektől nem estem hasra, de a könyvek+primo jól jönne) -
emiki6
veterán
válasz Fernet #14043 üzenetére
Igen, megkapod az egész sort.
Én mindkétszer mikor vettem BP-t már megvolt a lvl 50.
Fegyverből a serpent spine a legjobb 4* claymore és sokan tudják használni."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Fernet #14045 üzenetére
Én welkinezni szoktam épp ezért, legalább több karakterem lesz és valamivel gyorsabban. Meg havi egy ebéd árán nem fog múlni.
A BP kényelmes, mert nem kell annyit farmolni, ha nincs elég mora/xp, cserébe kicsit drága."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14033 üzenetére
Csak ez a team kuka.. Hu Taonak ott van Yelan, es akkor Xingqui felszabadul Dilucnak... sokkal konstansabb a Vape es a buff elegendo Bennetel. Ugy is a baszo artifactok dontenek nem az hogy mit buffolsz.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz emiki6 #14038 üzenetére
Szerintem ezt a fajta számolás nem helyes. Mindenképp meg kell venned hozzá 7/9 welkint, attól függően hogy mikor veszed meg a skint ami kicsit több, mint 14 ezer/18 ezer forint a mostani árfolyammal. Most az, hogy kapsz mellé primot is az nem számít ebből a szempontból, a skint csak akkor tudod megvenni ha ezt az összeget elköltötted a játékban.
A sima top-up olcsóbb ha valaki csak a skint akarja megvenni (top up bónusszal 13k 2 db skin)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest