Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #14999 üzenetére
Simán csak felfedezésre az E-je miatt nagyon hasznos, de hogy mennyire erős az jó kérdés. Elvileg nem kiemelkedő, tehát nem 'must have', szimplán ha tetszik menj rá szintű, de (sebzés szempontjából) nem veszítesz semmit ha kihagyod.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Jó ez a Scaramouche, érdemes rá wishelni? Szimpinek épp szimpi, de Ayato érdekelne, emez meg nem tudom hogy kell-e ha van Kazuha..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz nonsen5e #14969 üzenetére
Biztos photoshop. Nagy gratula, ilyen mázlinak én is örülnék egyszer.
Nekem az is öröm, hogy legalább 50-en belül jött (30 wish előző patchben, most második 10-esből esett), viszont így hogy Faruzan is kiesett már kész is vagyok, várhatom Dehya-t.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #14994 üzenetére
Miii? Lepipálja Yelant távban is és CD-ban is? Akkor ez tényleg komoly mobility creep. Yelan mellett pont az E-je volt az egyik fő szempont.
Ráadásul Scara Burst független is és kvázi ranged.
Meg bunnyhop képes is.
Végül ő lett az ultimate exploration unit...Tegyél rá shimenawát.
Zajef rátett faruzanra 320% ER-t és nem elég
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #14995 üzenetére
Szimpla saját rangsorolás, van pár karakter akik örök támaszok maradnak a repertoárban akikre mindig számíthatok, míg mások egy idő után feledésbe merülnek.
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #14994 üzenetére
Van olyan, hogy #1?
Szerintem mindegyik karakter kibeb@$z0++ jó a maga nemében.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
jonnyjoker01
veterán
válasz emiki6 #14992 üzenetére
De tényleg az Yelan szteroidon, jetpackkal. Ha csak a horizontális közlekedést nézzük akkor Yelan E-jénél rövidebb a CD, gyorsabban megy nála és hosszabb távra. És mindezt akár levegőben, két sziklaszirt között vagy folyó/tó felett. Annyira rohadt egyszerű vele a hülye helyeken lévő materiálokat gyűjteni hogy nem hiszem el.
Vertikális közlekedésével nem vagyok megelégedve, túl lassú és túl sok staminát használ.
Combatot még szokni kell, gyakorlom. Nagyon menő dolgokat lehet csinálni vele. Erősségben nem OP, de nem is gyenge. Még nincs kiépítve és a szettjét is majd csak akkor farmolom ha ki van maxolva a talent és lvl, de national csapatban 30k charged attack, 10k körüli normálok elég jók.
Faruzanról mindenhol azt olvasom hogy olyan mint Sara, kell a C6 és rohadt sok ER és anemo supportok. Csak C0 esett ki eddig nekem és 10 wishem maradt úgyhogy ezt elengedem aztán futtatom Bennett-tel.
Egy biztos, hogy iszonyatosan fun a karakter. Nálam vetekszik Hu Tao-val a #1 pozícióra, de a kis hibái miatt szerintem marad csak #2.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #14992 üzenetére
Nekem
Kitten lett, megtetszett a meséből és illik is rá. Ugyan olyan köcsög tud lenni mint egy macska. Kár hogy csak egyszer módosítható, lehetne egy havonta újra töltődő item is. és F34R: Én is tudom hogy ez a terv, de most akkor bekerült már bétába vajon? Igazából ő nem izgat, ellenben Dehya remélem nem csúszik és jön 3.5-ben.
Értem hogy pont hogy üldözni kezdik a leakereket, de ha saját hivatalos csatornáikon nem osztanak meg semmit, azzal csak erősítik az igényt rájuk... Mióta bejelentetik előre új karaktereket, nem is keresek rájuk igazán.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #14989 üzenetére
Oké, hogy kint van, de lehetett volna leak is.
Én
風の帽子, kaze no boshi, azaz szélkalapnak neveztem el. Ja, furcsa, hogy visszaáll a régi patch rend. Elég lesz vajon a 4 featured karakter / patch?
Itt a saccolt patch naptár btw: [link]Johnny: "Scara is exploration powercreep"
Xeon: Kétlem, hogy módosították volna, vagy emiatt. Teljesen más a sztori iránya, nem is illett volna bele.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
jonnyjoker01
veterán
Ilyet még nem láttam, gratula
Én is szerencsés voltam, ugyanúgy esett ki most Wanderer mint Yae az előző patchben. Valahol ~40-50 körül beadta, és nyertem a 50/50-t.
Tegnapma hajnalban/reggel kb 4 órát játszottam vele, farmolgattam. Hát az biztos hogy az open world csapatban mindig bent lesz. 200%-kal élvezetesebb a felfedezés, nagyon könnyen lehet mindenhova menni vele. A nyamvadt gombát farmoltam, elő farmolni semmi kedvem nem volt mert olyan rossz helyeken van, de scarával most konkrétan élvezetes volt.TCG meglepően jó lett, én nem vártam semennyire de elég jól kidolgozták. Játszottam egy pár meccset Mondstadtban, jó lesz nagyon.
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #14985 üzenetére
Az a kép már több hete, vagy talán van pár hónap is, hogy kinn van, szóval egyértelmű fake.
Én is most végeztem archon questtel, de még előtte Kazuha story questet is le kellett tolnom mert eddig halogattam. Valóban jó volt, és kíváncsi vagyok ki mit választott .Wanderer nevének
Valóban, 3.0 óta most először ismét 6 hetes patch lesz, ezzel behozták az extra hosszú Ayaka banneren elvesztett 3 hetet.
Apropó, nem volt héten 3.4 karakter bejelentő, e szerint nem lesz új karakter következő patchben? Vagy csak a mihoyo nem akarja közölni?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
fpatrik17
senior tag
válasz nonsen5e #14986 üzenetére
Amúgy nem keseredtem el. Pottyant egy Keqing + 1 Faruzan +1 Yanfei (immáron C5) 26 wish-ből... Legalább early, hamár nem sose jön a banner karakter elsőre. Ráadásul Keqing eddig nem volt meg és az Electro karakterek a kedvenceim. Aggravate team-re ki fogom építeni biztosan! Csak a k*rva farmolásra nehéz rávenni magam...
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
emiki6
veterán
Na, én gyorsan végigjátszottam az Archon Quest-et, mert nem hagyott volna nyugodni, meg spoiler elleni védelem is.
Jóvót.Hálistennek Xeon spoilerei fake-ek voltak.
A következő dolog ami érdekes lesz számomra e patchben az a Raiden rerun... Még 20 nap... Lassan elkezdem a prefarm-ot.
-
-
nonsen5e
veterán
válasz Sirandrish #14977 üzenetére
Néha legyen is az embernek valamennyi.
paimon.moe alapján bottom 18%-ban vagyok 5* szerencsét illetően.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Sirandrish
Topikgazda
Első naptól kezdve játszom, de ÖSSZESEN nem volt még ennyi mákom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cassi
őstag
Jaj basszus, ez a kártyajáték baromira addiktív! Ki fog akkor farmolni?
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #14967 üzenetére
Giganet. Szünet majd újra indítás után már gyorsabb volt, de bosszantó hogy ps-en mindig ilyen sokat tölt. Más platformon elég csak 1-2 GB mindig...
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nonsen5e
veterán
válasz xeon forever #14972 üzenetére
Hát volt itt mindenféle érzelem.
Amikor 6. pullnál megjelent a Diluc portré le-X-eltem az egészet.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
xeon forever
addikt
Erre ki emlékszik?
https://youtube.com/shorts/g_jrJMyBpRE?feature=sharePS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
Cyno-nál jó pár odalett (10-20 pullnyi? Nem emlékszem)... Aztán vettem egy Bennettet (C1) is (és nem kizárt, hogy veszek majd XQ-t, Beidout is). Jelenleg halmozom. A welkines kristályt is.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Milyen frissítés jött hogy psen újrarakta az egész játékot? Letöltött 46 gigát. Mire meglett, már szerver karbantartás volt, ugrott a napi welkin.
-
xeon forever
addikt
Wait what?
Kaeya self melt https://youtube.com/shorts/dwLjCn86CS8?feature=sharePS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
Van egy zhongli, egy kazu, 2 ganyu, 1 cyno meg egy mona event bannerről.
Cyno-t nem kellett volna, az 140 fate lenne pluszban, bár lehet, hogy akkor kihúztam volna egy nahidát és ugyanitt lennék kb.Dec hoz 60 fatet, január mondjuk 70-et és febr 60-at. Az úgy kb 430 fate, abból ki kéne húzzak 4 event 5*-t. Ha bukok 50/50-et, akkor 1-2 lehet nem lesz meg.
-
emiki6
veterán
6 hónap alatt 70k freemogemet sikerült összegyűjtsek, ami kb 440 fate-nek, azaz kb 6 5* karakternek felel meg. Ez idő alatt szinte teljesen kimerítettem az állandó kontent mögé zárt primogemek számát.
Decemberre elég komoly visszaesés lesz: szinte 0 exploration, minimál quest, a mail nagy hányadot fog kitenni(1,5-2k). Össz 6-7k-ra számítok. A Welkin havi 3k-ja fel fog értékelődni, így tűnik "endgame-ben" a freemogemekhez +50%.
Btw 6 hónap welkin 18k primogem, 112 fate.
A free, a starglitter és a havi 5 stardust fatek nincsenek beleszámolva.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Ganyu nem buffolja úgy a többeket, mint Kazuha, aki itt nem mellesleg Cryonak számít.
Qiqit pedei végképp nem értem Layla helyére? -
Shiro
senior tag
Eljutottam odáig, hogy elkezdjem "optimalizálni" arotációimat
Szóval az első ilyen, ez a mono cryo csapat lenne.
Jelenleg a sorrend
Shenhe-Q - Hold E - Kazuha Q - E - Layla Q - E -Ayaka - Q - Sprint - E -Na/Ch combo - Sprint-Na/Ch combo.
Shenhe, Kazuha és Layla egyenként kb 3 másodpercnyi képernyő időt kap.
Ayaka burst CD 20s
Shenhe burst CD 20s duration 12s
Kazuha burst CD 15s duration 8s
Shenhe (és Ayaka) burst CD lejáratához Ayakának kb 11 másodperc képernyőidő kellene.A. Az egyik lehetőség, hogy Ayakát, hosszabb ideig tartom a képernyőn, így minden körben el tudom lőni Shenhe és az ő burstjét.
B. A másik, hogy Ayaka csak rövidebb ideig van a képernyőn, és Shenhe és az ő burstjét, csak minden második körben használnám. -
xeon forever
addikt
Nem lesz C2 yaem valószínűleg. Most elszomorodtam. Vagy veszek egy rohadt 6k S csomagot.
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14944 üzenetére
Mike?
-
Shiro
senior tag
-
F34R
nagyúr
A whalek nem csak a bannereken whalek... 2-3000$ vagy ennek megfelelo mas penznemet szornak el az ahitott karakterre, meg melle meg par ezret az artifactokra es talent meg fegyvermaterialokra. Azert volt a legelso Hu Taos bannernel hogy a Staff of Homa R5 2000$ korul ment el egy illetonek.
-
xeon forever
addikt
Nem szabad akarni, sőt ne is legyenek elvarasaid sem, régebben nem értettem a RPG játékokban fellelhető Luck statot, most már értem.
Én még mindig azt javaslom, hogy minden nap kell huzni 1-5 fate között, ogika is van benne:
rng god is idosavos, minden nap hajnali 4 kor ujraindul
Nekem már 3 Layla is esettt pedig nem is gondoltam rá.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Dewri
aktív tag
Jól működik ez a banner. Szeretnék egy Laylát, eddig esett egy Rust, egy Sacrificial Greatsword, meg egy Diona... Kezd parasztvakítás érzete lenni ennek a "nagyobb eséllyel esnek a banneren kiemelt karakterek" dolognak is...
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #14931 üzenetére
Még mindig az a véleményem, hogy lehessen egyszerre akár két aktív Welined is.
A drágább BP adhatna valamivel értékesebb jutalmat az 5 fragile resin mellett. mondjuk ismétlődhetnének a lvl40 és a lvl50 közötti jutalmak.
Szerintem akik már így is havi rendszerességgel költenek rá, azok java része lehet rászánna mér úgy 5-10$-t pluszba. A hatalmas játékosbázis miatt pedig a sok kicsi sokra megy, így az egy eléggé jó és stabil bevételi többletet jelentene a Mihoyonak, ellentétben az érzelmi fellindulásból történő kristályvásárláson.
3,7 milliárdos éves bevétel és a 63 milliós játékosbázis lehetséges kapcsolatai:
1. Szinte minden játákos havonta megveszi a Welkint
2. Kb. minden második játékos rendszeresen megveszi a BP-t
3. Kb. minden harmadik játékos rendszeresen megvásárolja a Welkint és BP-t
4. Kb. minden ötödik játékos rendszeresen megvásárolja a Welkint és a drágább BP-t
5. kb 300.000 bálna havi 1.000$-t költ
6. kb 150.000 bálna havi 2.000$-t költ
7. kb 60.000 bálna havi 5.000$-t költ
Nyilván az 1. verziót kizárhatjuk, hiszen nem mindenki vásárol, és a százezres bálnaseregletet sem tartom valószínűnek. Az én tippem az, hogy a bevétel java része abból a kb 15-20 millió játékosból jön akik rendszeresen veszik a BP-t és a Welkint.
Szóval ha ők hajlandóak havi szinten +5$-t költeni, az máris kb 1 milliárdos többlet bevétel éves szinten.
A másik, hogy nekem már egy ideje az az érzésem, hogy a lékerek elleni harc félig meddig egy fajta műbalhé, és a szivárogtatások, úgymond részét képzik a drip marketingnek. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #14934 üzenetére
Már az unokájuknak se igen lesz gondjuk
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #14933 üzenetére
A nyugdíjas korban már nem lesz gondjuk
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
Pont ezért nem szeretik a leakeket. Bejön egy kari, uh nagyon kafa, durr elvered mindened. Majd jön a meglepi 3 hét múlva ami mégjobban kell, de már nincs gempa, szóval nyílik a tárca.
Így meg...tudod hogy 4 bannerrel odébb lesz valami ami igazán kell, így a kövi 3on spórolsz. Ez viszont nekik nem jóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
Szerintem is. Leakek nélkül lehetetlen tervezni. A release-eket sokszor fél évre előre tudni, a rerunokról is a bejelentés előtt 2 hét - pár hónappal előbb lehet értesülni. Leakerek nélkül nem is tudom hol lennénk.
Mihoyo nyilván azt szeretné, hogy pazarold a primót, mintha nem lenne holnap és hogy amikor kiderül, hogy rerunol az áhított karakter, akkor venned kelljen kristályt. A Leakelés egyedül az impulzivitásból származó túlköltekezéssel kiváltott kristályvásárlások számát csökkenti. Az, hogy ezt nem tűrik el és fellépnek ellene drasztikus eszközökkel is, az azért kivált némi ellenszenvet az emberből.
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #14928 üzenetére
Ja, hát igen. Mire számítottak?
Bár szerintem a beta footage pont nem az, ami miatt bevételtől esnek el, hanem inkább a banner leakek (ami ugye insider leak), de azért ne legyenek kapzsik, a gatcha rendszer ígyis épp elég "aljas" és a karakterek mocsok drágák.
Az, hogy egy hónappal előbb osztják csak meg, hogy ki fog futni az szemét dolog és ezt ellensúlyozzák a leakek."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
jonnyjoker01
veterán
-
xeon forever
addikt
válasz emiki6 #14923 üzenetére
Ez igaz Raidenre is meg Yaera is.
Pl ha Kokomi és Kazuha van a csapatban akkor ledobod Beni Q utána Kokomi E majd Kazu E utána Q és Yae esetén 3X E háromszög formában és valami brutál milyen kaotikus elemental reakciók jönnek létrePS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #14923 üzenetére
Ayaka melt. Légy kleatív, meg tudod oldani Bhenett és nhélkül is.
Thumdering Furry? Mite gondolsz?Physical RES reductiont lassan már minen ad, és 0% alatt amúgy is feleződik a hatásfoka.
Sánlin' esetén természetesen pyro dps-re gondoltam.
Beidouval az ekusupurosion suwoodo. .
#14924 Wayne
Eula, Rosaria, Razor és "Karya"
Physical Keqing az kb mint a Shattering Noellle. funnsk jó.
Ayaka esetében Shenhe helyettesíti, de még szóba jöhet, Layla C4, Yun Jin, Kazuha és Mona.
Plusz nála amúgy is a Freeze a nyerő. -
emiki6
veterán
Court: Discord Must Expose Genshin Impact Leaker ‘Ubatcha’ - TorrentFreak
(Azt nem is tudtam, hogy a whangsheng funeral parlor server ubatcha-é.)
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Elvileg Keqing (Phys), Eula, Ayaka, akik rosszul járnak vele. De egyikőjük dreamteamjében sincs Benny. Youtuberek zöme még is úgy kommentálja, hogy tönkreteszed az accodat vele. Igaz én szeretem használni Eula-val, Diona-m elég szedett-vedett.
-
emiki6
veterán
Dehát az ayaka melt!!4!
Meg a csongjunos bennett meltet is megvétózza.
Cserébe lehetővé teszi a thundering furry-t.Shenhe amúgy phys res-t is shredel. (De szép magyar mondat ez).
Sánglingnek phys supportot akarsz vagy ben c6-ot? Mert utóbbi vapere pl nem tesz jót, ha jól sejtem.
A legviccesebb dolog a keqing E után c6 ben Q: weapon self overload!!!
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #14910 üzenetére
Bennett C6-t nem bántad meg?
-
emiki6
veterán
Ja, hát én is majdnem kihúztam Xiao-t, amivel így utólag nem feltétlen lettem volna elégedett. Végül ugye Yelant buktam Keqingre. Kárpótlásul Kazu kihullott 33 pityn. Ganyu C1 nekem 22-n esett.
A szerencsém szerintem a gyengeségem miatt hagyott el, hogy rámentem Cynora. Ő már 138 wishbe került ajándék Mona-val.
Remélem visszatér(t) az 50/50 szerencsém azzal, hogy visszatértem a szigorúsághoz, miszerint nem húzok ki karaktert felindulásból, csak ha jól átgondoltam. Vagyis, hogy nem volt hiábavaló Nahida feláldozása.
xeon: Aloy igazából se nem 4*, senem 5*. Piros háttere egyetlen másik rarity rated játékelemnek sincs. Aloy csak Aloy.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Aloy 5 ⭐?
-
F34R
nagyúr
btw en is befejeztem a maradek teruleteket 100%-ra.. ne probalja ki senki eleg monoton mindent atnezni..
Ezek hianyoztak : Sumeru 3.0 terulet , Sumeru 3.1 terulet.
Inazumabol: Watatsumi Island, Tsurumi Island, Enkanomiya
Liyue: Bishui Plan, Lisha, Minlin, Sea of Clouds, Chasm Surface, Chasm Underground
Mondstadt : Starfell Valley, Brightcrown Mountains, DragonspineEzek mind a sajat lustasagombol adodottak, de az uj teruletek elott szerettem volna mindenkepp megcsinalni.. jopar het kellett hozza. Megjegyzem, nem az osszes chest lett meg. Azzal semmikepp nem erdemes szoszolni mert nem eri meg.
-
senior tag
Omg, Te hogy tudsz ennyit karit felszintezni?
Mióta játszol? -
senior tag
válasz emiki6 #14908 üzenetére
Welkin az első 2 hónap után volt folyamatosan, BP is onnantól kezdve kb.
A teljes Crystal Top-Up-on végigmentem 1x (a bónusz krisályok miatt), még a mostani reset előtt, és nem szeretnék többször élni vele.Volt, amikor piszok nagy mázlim volt, pl. Ganyu C1 20 Wishből esett ki, és Yoimiya C1 szintén, pedig ott Bennett miatt wisheltem, aztán Yoimiya lett a mainem.
De Kokomi 50/50-et buktam (Mona...), Kazuha 50/50-et szintén buktam asszem (Mona...), szóval ezeknél nagyon sok fate/primo el lett égetve sajnos.És mostanság (Kokomi és Nahida) 80 wishnél estek csak ki, szóval mintha Ganyu C1-nél elfogyott volna a mázlim..
Egyetlen 5 csillagos húzását bántam meg: Itto. Ott még nem tudtam eleget a játékról, meg hogy mivel érdemes építeni az accommat, és mivel nem feltétlenül..
Ja és még 1 dolog a mázlihoz: Qiqi és Jean a standard bannerről estek ki még az első hónapban, mikor azt sem tudtam mi van.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #14906 üzenetére
Mihoyo Oniichan watching you
-
Mike
veterán
válasz xeon forever #14903 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam
-
xeon forever
addikt
Kell egy olyan email, amit nem használsz jelenleg a Hoyolabnal. Az új email címed linkeld a PS acchoz(angol nyelven videó)
Ezután a Hoyolab weboldalra az új linkelt emaillel belépve látod a PS accos dolgaidat, illetve tudsz PC-m és mobilon is játszani a mostani accountoddal.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Mike
veterán
válasz emiki6 #14900 üzenetére
Most már csak egyetlen probléma van. Mivel ps-s accom van, nem tudok róla semmit,: user, pw. Mert amivel a weboldalra regisztráltam, azon a mobil acc van, ami 1es szintű.
Megvan hogy kell. Az más kérdés, hogy kell egy új email cím mert amit általában használok azon már valami egy genshin
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Posta, csomagküldés
- Wise (ex-TransferWise)
- Horgász topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest