Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #15599 üzenetére
De most írtam le, hogy nem nő a base ATK semmitől. A base atk az a karakter saját ATK-ja + a fegyver base ATK-ja. Bennett Q pedig az ő saját base ATK-ja alapján adja a buffot. Jelen esetben minden más ATK növekedés ami eredhet a fegyver secondary skill vagy artifact set bonus hatásából irreleváns, más lapra tartozik.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #15597 üzenetére
De a bonus atk semmit nem számít Bennett Q-nál. Csak a base ATK-ból számítódik, most tesztelve is látszott nálam, artifactok nélkül is ugyanannyi volt az ATK növekedése másik karakternek Bennett Q-ban, mint artifactokkal.
Szóval pusztán Bennett Q által adott buff szempontjából lényegtelen, hogy mennyi bónusz ATK-ja van. Egyedül ha vele okozott sebzést akarod fejleszteni van értelme, de akkor se érdemes mindent ATK-ra rakni.szerk.: A Kokomi "sárkány könyv" csak következő karakternek ad bónusz ATK-ot, ha ez Bennett akkor kuka. Ellenben a 4PC tenacity egész csapatra érvényes, tehát Hu Tao-nak is növeli.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz xeon forever #15596 üzenetére
Lejart a szerkesztés. A Benninek adoot buff esetén nem tiszta, mit kap meg meg Benni. A 4PC-s Tenacity bonusz vagy a Sárkánykönyv...
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
Szamit mert a Base ATK-ja ebben az esetben ugy értendő, hogy a artifactok boostja utani a base atk.
Nálam 112% boostot ad Benni ATK után. HuTao base ATK 1572.Kokomi Sárkánykönyvel/Tenacity 4pc(48%+20%=??/ atk bonus Beninek) kezdek, majd Beni ulti, és utána Hutao érkezéskor már 6k ATK-val rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #15593 üzenetére
Miért kell neki annyi ATK?
ui.: Wayne megelőzött, de kíváncsi vagyok rá tud-e valami xeon amit mi nem.
[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #15593 üzenetére
wow, abys-t kicentizted
Én úgy tudom, hogy Bennettnél csak a karkter base attackja és fegyver attackja számít. Artifact statok nem."It is important to note that the ATK buff from his Elemental Burst scales with Bennett’s Base ATK, which is constituted of his natural ATK, and the ATK value on the weapon. ATK%/ATK, or his total ATK, does not affect it, meaning weapons with higher Base ATK have more value on Bennett than ones with lower Base ATK but more ATK%."
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Bennetre tegyel ATK pieceket...
HP-ATK-ATK%-ATK%-ATK%
Kb 3000 ATK kell neki...
Mistsplitter a jobb fegyo.Én meg csináltam egyenlőre egy Raiden-Nahida-Bennet-Mona csapatot.
Abyss 12-3 meg igy sikerült...[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Nekem is meglett Raiden C3. Most is csináltam szokásos videót, itt összegezném a fejlődést. A felszerelés mindenhol ugyanaz. Illetve van egy kimaxolt critfishing build Raidenen electro goblet (EL esetén jobb), crit dmg circlet. atk helyett, Benny-n Mistsplitter.
C0R1 [link] 257k
C2R1 [link] 393k
C3R1 [link] 463k
C3 the catch R5 [link] 396k
C3R1 kimaxolt [link] 522k[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #15585 üzenetére
Jaja, a kard
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15589 üzenetére
$$$ kell csak.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15586 üzenetére
Lofasz az ER-od. Egyedul Kazuhan van elegendo mennyisegu. Ez sima liba lenne neked ha normalis artifactok lennenek.
-
F34R
nagyúr
Mas:: Probaltam shield up elott megolni a Wolflordot. Ez egyetlen esetben mukodik, es leginkabb ranged teammel. Szoval nem ajanlom senkinek
Nem szabad egybol nekiesni, csak szepen szedegetni le a hp-jat, az elso corrozios okadasig, ovatosan csipegetni le rola, majd mikor latod hogy masodjara is azt fogja csinalni akkor elynomod az buffokat minden lehetsegset ezzel a csapattal : Yoimiya, Yelan, Kazuha, Bennet.
ha szerencses vagy es van eleg dps-ed akkor megdeglik a rohadek. Minden mas esetben lesz eleg ideje hogy magasba emelkedjen es akkor mar a shield is rajta lesz. -
xeon forever
addikt
Idaig jutottam a farkas DPS-sel egyenlőre.
Kihuzom a fegyojat meg artikat farmolok és jo lesz.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #15582 üzenetére
CSak megnéztem, hogy a kard a helyén van e?!
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15581 üzenetére
-
Wayne
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #15566 üzenetére
Kipróbáltam, semmi különbség nincs [link]
Az a tuti benne, ha van egy ilyen csapatod, akkor a másik abyss team elég ha csak közepes vagy rosszabb
#15577 xeon forever (hogy lehet hsz-t, nevet linkként megjeleníteni?) Igen, sajnos ez így nekem nem viszonyítási alap. 4pc glad + homa? Botrányos, hogy 4 Raiden alatt csak Sara C2 lett, nem bosszantásból, de nekem legalább 10 kiesett és szerintem ezzel az átlaghoz tartozom. Rosaria is C6 lett. Amúgy még én is próbálkoztam pár napja C3-ra, volt még primom és 200 starglitter. 81-re Qiqi jött -
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #15577 üzenetére
Az első 5 másodpercben letörölted a szádról a nyálat?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15577 üzenetére
Unga bunga
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #15578 üzenetére
Remélem ebben az évben több mázlim lesz, tavaly konkrétan egyedül az Amos jött ki elsőre minden más esetben buktam.....
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #15576 üzenetére
Ekkora mázlim még nem volt miota jatszom ezt.
Ez a 4. 50/50 behuzva és még van 10 nap...Lehet kihuzom a C4- ha beadja a következő 20 wishben...Ha nem akkor meg tökmindegy, mert Dehya fog kelleni 3.5-ben.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
És ahogy irta FEAR is nekem nincs hozzá farmolva semmi artifact...
https://youtu.be/ZqN5UsEU6lM
Meg rájöttem, hogy itt nem látod hány % különbség van.
A lényegi különbség a Secret Art: Musou Shinetsu + level miatt most igy a Musou no Hitotachi Base DMG 852%[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #15570 üzenetére
Gratula a C3-hoz!
-
F34R
nagyúr
Hadd fustoljon az a boobasword
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #15573 üzenetére
geo primovishap
-
Wayne
aktív tag
gratula! Épp C2 vs C3 videókat nézegettem, aztán ráfrissítettem PH-ra Megérte? Mekkora dmg boost?
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Szembejött velem egy Hydro Traveller leak.
kicsit korainak érzem, biztos valami moddolt cucc.
Meg mintha az a Hydro átment volna egy kis halmazállapot változáson.
Kicsit tovább nézve Jean és Ayaka burst ikonja egy kicsit... hogy politikailag correkt legyek:... más.
Ja szóval gyanítom, hogy az "Anemo traveller" skilljének eredeti verziója lehet a Bétából. Esetéleg némi modderkedés lehet benne.
Már csak abból is gondolva, hogy Ningguang chargedje is más volt eretedetileg.Plusz van még itt pár érdekesség a bétából.
Azt hallottam, hogy Zeldában van olyan, hogyha megnyújtod a füvet (nem , nem szívod el), az csinál egy légáramlatot, amivel felrepülhetsz, de ezek szerint a Genshinben is megvolt ez a lehetőség.
#15559 jonnyjoker01
Én is lusta vagyok...[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #15566 üzenetére
Nagyonjo a BiS fegyvere es az artikon is jo statok vannak. Nemtudom mennyire zavar be hogy eppen C5 vagy C6 -e Benny a Swirlnel?
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15564 üzenetére
Ezek a faszsagok is mar unalmasak... milyen kacsa? Neked C6 kell hogy elerd mas C2 szintjet
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15560 üzenetére
De minek? Ott van Wayne peldaja az a Raiden tobb mint eleg akarmire.
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #15559 üzenetére
Dejo
Most 40 wishre lenne szükségem egy Raidenhez.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
jonnyjoker01
veterán
Ez tetszik
Ha a kódok elé rakod linkként hogy...
https://genshin.hoyoverse.com/m/en/gift?code=
... akkor linkre kattintva beírja magának a kódot, nem kell másolgatni. Majd legközelebb csináljuk így, túl lusta vagyok
Anniversary reward a szokásos 10 login fate plusz ezt figyeljétek...
MAILBEN MÉG KÜLDENEK 3 (HÁROM) WISHT !!!!!444
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #15555 üzenetére
Az kabutomon.
Ja igen, kimardt az Ősisten Becsapódik Utánfutó 3.4. -
F34R
nagyúr
válasz Fernet #15552 üzenetére
Staff of Homa az igazi neki, de a Primordial Jade is ott van a szeren... szoval szerintem tartogasd; Cynonak akkor is odaadhatod ha pl megis Dehya kell.
#15550 Shiro
Ez ilyen fasz mechanika, vannak praktitak amikkel lehet nehany masodpercet nyerni Abyssba de konkretan Solo runnal lehozza azt amit esetleg egy full teammel a mifele f2p-ek. Tele van a csatornaja ilyenekkel. nah mind1 elfogadtam hogy ez egy masik szint.[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
-
slimG
tag
válasz Fernet #15548 üzenetére
A cicalányról már voltak korábban szivárgások, nem kell sokat adni rájuk, de lehet igazak lesznek. Vagy amit F34R írt és dendro react lesz vagy amit korábban olvastam: off field pyro support (5* C6 Xiangling+Fischl+Rosaria ) [link] [link] [link] . Ha 3.4 élesítése után frissül a béta adatbázis akkor okosabbak leszünk. e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Shiro
senior tag
Hát ezt elsőre én sem értettem, meg másodikra se nagyon.
A sebzés az megvan, viszont az, hogy a Wolflord miért iktatott be még egy támadást a lézerezés után, ahelyett hogy aktiválta volna a pajzsát, az már kicsit több infót igényelne.
Ha ez valami kötelező dolog, amit a körülmények aktiválnak, akkor oké.
Ha viszont valami alacsony prioritású trigger, akkor lehet simán csak szerencsés volt.De lényeg, hogy emiatt a Wolflord eme támadása miatt tudott Ayato még egy skill buffot használni.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Fernet #15548 üzenetére
Nincs rola semmi info, de SZERINTEM Dehyanak a Dendro elementel lesz szoros kapcsolata, tehat burn, vagy burgeon teambe DPS-kent. Meg ott van Hu Tao akinek kepessegeirol mindenki tud. Nekem az dontene milyen csapatba szeretnem hasznalni... Hu Taohol egy sima Vape comp eleg, Dehyahoz meg nem ismert. Hu Tao Single Target ezt is vedd figyelembe.
Azt tanacsolom hogy varj a Hu Taos banner vegeig, hatha addig lesznek Dehyas leakek. -
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Nagyon hiányzik egy pyro a csapatomból, szerencsétlen Ambert hurcolom magammal a mai napig. Leak-eket olvasva 3.4-ben jön Hu Tao, 3.5-ben meg Dehya. Nem tudom melyik legyen, ugye kettőre nem tudok farmolni meg nincs is értelme. Dehya új karakter lesz, nem tudni róla semmit és bár design-ra jobban tetszik mint Hu Tao, elég gáz lenne, ha megvárnám és kiderülne, hogy inkább a másik kellett volna.
Szóval szerintetek Dehya vagy Hu Tao?
(arról nem is beszélek, hogy standard banneren kijött Xiao fegyvere és ő is jön most, de szerintem hanyagolni fogom)
-
F34R
nagyúr
En ezeket ertem... az hogy SOLO-ban miert tudjak legyurni nyilvan a personal dmg eleg nagy C6-n de azert nem magyarazza ezt. [link] pl Ayatoval.
#15544Wayne
Dehogynem pont annyit tud akarmilyen Zhongli. az nem mind1 milyen szogbol talalod el vagy kozel. ha nagyon rajta van akkor eltunik, ha nagyon tavol akkor csak a rezonancia szedi tolti fel. Viszont ha jo szogben senem kozel, senem tavol akkor instant 75%-t feltolti a farjasfejeknek.#15545xeon forever
Par genshines coub tolemm [link] [link] [link] [link] -
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/uKTlAL116W8
-
Wayne
aktív tag
Találtam egy videot [link] , így második próbálkozásra sikerült és még maradt is 30 másodperc. A lényeg, hogy csak röviden nyomjad Zhonli E-t. Igaz nekem nem sebzett ekkorát, mint a videóban. Valószínű, mert csak shieldbotnak van gearelve.
Ayato, Nahida, Kuki, Zhongli csapattal csináltam, a másik oldalon Raiden hyper[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Elolvasva a wikit és megnézve pár videót.
A pajzs akkor jön elő, ha 70%-ra csökken a HP-ja és repked.Attól hogy 70%-ra csökken a HP-ja, még nem feltétlen jelenti s pajzs autómatikus aktiválását.
Pl ha 71% HP-nál stunnolt állapotba kerül akkor kb 8 másodpercig ütheted mielőtt. Ehhez még hozzájön pár másodperc hogy felrepüljön.
Hasonlóan a lézer támadást (kb 8s) sem fogja megszakítani.Szóval neked max kb 10s alatt kell vagy 1 milió sebzést kell kiosztanod.
Erre pl Wayne C2-es Raiden Hypercarryje simán alkalmas lehet.
Vagy az olyan karakterek akik erős "nuke", képességgel rendelkeznek. mint pl Eula.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15540 üzenetére
Azt nem ertem hogy akik solozzak az Abysst azoknak miert nem jon elo a pajzs ?
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #15532 üzenetére
Néztem én is videókat nahidával, tényleg ütős, de (yt videók alapján) oda csak a skill botnak kell, így meg nincs kihasználva a C2 picit szeretném még kiélvezni a big bada bumm dimidzset
Raiden team nagyon jó. 12-2-1-t 20mp körül lehozta. Az első kör rekordja 45mp. Két szinttel szívok picit.
1.Wolflord. Raidennel meg lehet csinálni, ha annyira gyors lennék, hogy még a 3 spawnnolt farkasfej előtt meg tudnám ölni, eddig nem jött össze... amúgy meg kell valami geo karakter, zhongli-vel lassú, nigguangra raktam random artifactokat azzal gyorsan megöltem őket, de még így is mindig kifutottam az időből.
2.Illetve 12-3-2 is nagyon szívja hp-t. Zhongli shield nem sokat ér. Még csak párszor próbálkoztam eddig.
Fáradtan, meló után nincs sok türelmem hozzá.
Edit: közben rájöttem, hogy Ayaton csak lvl 20as black sword volt mistsplitter helyett... nem értettem, hogy miért nincs dmg[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15536 üzenetére
szeon b+ ma mar nem lesz semmi nyomom az agyat xoviddal.
-
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15534 üzenetére
Ez hulye ez konkretan igy van de ha nem hiszed akkor b+
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #15532 üzenetére
Hyperbloom teamnek a core eleme... 4PC Glided dreams EM/EM/EM vagy 4PC flower of paradise.
-
Shiro
senior tag
Csak neked eme kis szösszenetet.
-
Wayne
aktív tag
Csak, hogy legyen összehasonlítás az előző videókhoz, ugyanaz a csapat/felszerelés. [link]
-
Wayne
aktív tag
Basszus még most sem hiszem el. Húztam még 50-t raiden banneren
El tudjátok képzelni, amikor a második besárgult, hogy éreztem magam....
-
emiki6
veterán
Fókuszálnom kell valamire, szóval úgy határoztam, hogy kb egy hónapik félreteszem a PH!-t meg még pár platformot (a genshint meghagyom azért, kell a primo ). Gondoltam, ha ezt beírom ide, akkor nagyobb eséllyel tartom be, mert van accountability.
Aki napra kész akar lenni banner leak-ek tekintetében, az kövesse @SaveYourPrimos-t, bár én a discordjukon szoktam értesülni a fejleményekről, mert nem használok twittert: SYP Archívum - Discord
Az aktuális helyzet a weboldalon tekinthető meg: [link]Amúgy meg használjátok az optimizert, olvassatok kqm-et és nézzétek zajef-et.
Meg akkor már ezt is megosztom, Dehya wish art lék
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
Az Engulfing Lightninggal kb 100-al több a Base ATK-od, így az ATK Goblet 46,6%-os bónusza neked 47-el több ATK-ot ad. Végül pedig a lándzsa paszívja a bónusz ER után ad 28% ATK-ot a bónusz ER után. Neked a 177% ER az kb 470 ATK-ot jelent.
-
Shiro
senior tag
Csináltam az artifactok között egy kis nagytakarítást.
Enka
Shenhe szettje nem túl jó, ő csak a a maradékot kapta, illetve Layla talentjeire is ráfér a szintezés. -
emiki6
veterán
C2-nek sincs "sok" értelme. Vagy nem érzed elég erősnek?
3.4:
1: xiao, alhaitham, yaoyao
2: hutao, yelanÚj karakter leak:
Láttátok? Cloud retainer-t rebesgetnek. Anemo tall female. Még nem tudni, hogy játszható lesz e. "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Wayne
aktív tag
válasz emiki6 #15521 üzenetére
Valóban, köszi a megoldást Francba túl sokat játszom Raidennel mostanában, ma húztam rá megint 20-t. Most 37es a pitym, garantált, persze C1-nek nem sok értelme van.. és van még 83 húzásom. Yelan kell mindenképpen, illet Alhaitham is ha badass lesz. Van már leak, hogy mi lesz 2nd phase banner?
-
emiki6
veterán
Kellett egy két perc mire leesett miért ütött nagyobbat az utóbbi... Spoilerbe tettem a megoldást, lehet találgatni, mielőtt megnézitek.
Nézd meg a kiindulási resolve állást. ~9 vs ~20... Kazuha az első esetben is swirl-ölt electro-t, nem kell az E előtte, maradj az általam említett rotációnál, bízz a theorycrafterek eredményében. A resolve értéken amúgy meglepően sok múlik.
Kazuha kb 30%-ot buffol, ha az kimaradt volna, akkor 250k helyett 175 lett volna kb.
10 resolve stack meg kb 10% (20 RS 20% stb.).
Sara, Ben és Kazu Burstje össz 40 RS-t adnak, amihez hozzájönnek következő rotációra, amit a rotáció végén particle-t összeszedett Ben és Kazu.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Wayne
aktív tag
válasz emiki6 #15515 üzenetére
Dehogy, távol álljon tőlem, hogy bárkit is idegesítsek, simán csak béna vagyok ehhez a teamhez. Csináltam még egyet, ahogy írtad "Raiden E > Bennett Q > Kazuha Q > Sara Q > Raiden Q NA/CA" [link]
Valahogy még is így volt a legnagyobb Ei burstje. Igaz nem tudom, hogy kell-e kazuha E [link]
Bár lehet, hogy csak user error -
emiki6
veterán
Megnéztem, 40 resolve-val, jó átlag dmg-vel 200k-t tudnék critelni jelenlegi artikkal, crit fish-elve 250k-t. (ha mindenki ki lenne építve eléggé.)
Raiden burst dmg szempontjából nem éri meg Sara E-t megkoronázni, őt 90-re levelelni (<1%) vagy Raident 90-re felhúzni (1%). Raiden E és Sara Q nem számít. Raiden Q-t érdemes koronázni (5%).Shiro: KQM guide!44! Ott van kilistázva az összes kombó és a relatív sebzésük, illetve előnyeik, hátrányaik. [2.2. Optimal Combos]
A CA előnye, hogy AoE, az NA meg nem igazán.Nekem egy Sac sword esett. Végre valami hasznos! Mostmár R3. Sayut kaptam én is már 2-t onnan.
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15508 üzenetére
Ha kisett volna Sara C5 akkor akár meg is lett volna.
Mai húzás:
Standard bannerről
Egy kicsit utánanéztem (videót kikockáztam magamnak)
Az első 3 támadás időtartama valahol 0,3 másodperc környékén van. (az első egy kicsit rövidebb, a második egy kicsit hosszabb)
A 4. (dupla) támadás időtaratama 0,6 és 0,8 másodperc között van
Az ötödik támadás az 0,9 másodperc
A charged kb 1,3 másodperc
LVL10 Talent max Resolve
Az alap NA kombóval (2N5 +N4) = 2682%
A 3N3C N1C = 3214%
A 2N3C N2C N1C = 3040%
Sebzés/időtartam arányában nézve, ahol a Chargedhez viszonyítva az egyes támadások :
N1 194%
N2 154%
N3 189%
N4 124%~
N5 76%
CH 100%
Elméletben a legjobb a 7N3 lenne ami 3416%-os sebzést okozna, viszont nem hinném, hogy arra lenne használható animation cancel.
Egy jump kb 0,5 másodperc és úgy a 7 helyett már csak 5N3 jön ki és az csak 2440%
Konklúzió nem szabad a N4-ig elmenni.
Illetve akár a lándzsával is lehet gyakorolni, mert gyakorlatilag ugyan azt az NA kombót csinálja amit a kardal, csak annyi különbséggel, hogy az első három támadás egy kicsit lassabb.
A charged meg talán gyorsabb egy pindurnyit.
----
#15509 F34RElvileg a következő patchel jönnek új karakter kártyák.
-
emiki6
veterán
Direkt QE sort tolt Q sor helyett, hogy engem piszkáljon vele, de DMG-vel kompenzált.
C0R0-on szerintem csak Crit fishinggel lehet ekkorát csapni elsőre, de a buildet azért én is megnézném.-
Más:
Kiderítettem, Sara papucsszandálját "tengu geta"-nak hívják. Így már érthető miért kapott ilyen lábbelit.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
Kipróbáltam én is ezt a sorrendet, így már ment egy rotationnal, igaz nem elsőre, Ei attackot még gyakorolni kell [link]
-
-
F34R
nagyúr
Skacok, ha TCG-nel a lvl10 a legnagyobb? most adott be dueleket es kb ennyi. Persze maradt meg Tavern challange stb... de lenyegeben ennyi a content? vagy majd a jovoben bovul ahogy megjon Fontaine?
-
emiki6
veterán
Igen, azt jelenti, de azt tényleg nehéz kivitelezni. 2N3C N2C N1C-t célozd meg, főleg AoE-ben (hiba esetén a sorrend felcserélhető). Single tartgetre vagy akár amúgy is, jó a 2N4C N1C is.
Hogyha jól időzíted az uccsó CA-t, akkor tudsz kb 0,5 mp hosszabbítást nyerni.
Látodlátod, egyből nem csak fél-ig, 2/5-ig sebezted le, hanem szinte teljesen.
A kombót kicsiszolni nehéz, mert más a burst alatti és az azon sima moveset, az animációk, az időtartamok és ezáltal időzítések is. Csak a burst alatt lehet gyakorolni, emiatt a gyakorlásokat battery-zések szakítják meg. Kéne valami böngészős szimulátor.
Mindenesetre most minden bosshoz őt viszem, hátha kialakul a skill. Azt már kezdem érezni, hogy meddig tart a burst-je és úgy általában tudok valamennyire figyelni is már mi történik.N3C-nél a clue a CA-ra, hogy feltartja a kardját fej fölé.
Dash cancel nem ajánlott, mert szinte frame perfect kell legyen, hogy megérje."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15504 üzenetére
Frísztálylban nyomom. Bekenem a klaviatúrát macskamentával, oszt rádobom a Cirmit.
A 3N3C N1C az 3x(3 Normal + 1 Charged) + 1 Normal + 1 Charged?
Kicsit gyakoroltam a kedvedért, bár a kombóra még ráfér némi csiszolás.
Egyébként tökre nem értem, hogy Ei burst duration miért nem 7.5 másodperc?
Keqing és Ayaka 2 teljes NA kombót tud. Yoimiya 3-at.
Ei esetén meg a 3. kombó utolsó támadása előtt lejár a buff.
#15505 F34R
Én is szeretnék rá egy Electro Gobletet, de az az ATK-s goblet egyszerűen túl jó substatokkal van megálldva. A legjobb Electro Gobletem meg Beidounál van, akitől sajnálnám elvenni.
-
emiki6
veterán
Mi az a rotájció, te! Próbáld majd ki ezt:
Raiden E > Bennett Q > Kazuha Q > Sara Q > Raiden Q NA/CA > Bennett E > Kazuha hEP
Ha elfogy a BenQ, még Raiden burstjének vége előtt, az a lassúság vagy rossz rotáció jele. Nem szabad E-ket beiktatni a Q-k közé.
Egyrészt kazuha OL-jai sokat sebeznek, másrészt az OL electro reakció, tehát particle-t termelnek az electro resonance miatt. (Dobálható enemy-k ellen persze hátrányos tud lenni).
Kazuha ezzel a setuppal is swirl-öl electro-t és megadja rá a buffokat.Ami Raiden combo-ját illeti, a kqm a 3N3C N1C-t ajánlja, de ha az még zajef-nek is túl feszített és ezért 2N3C N2C N1C-t szokott, akkor én is inkább arra törekszem.
Szeretnék én már pár hónapot rááldozni az emblem domainre, de mindig van kit szintezni. Ehéttől elkezdem skipelem a weekly bossokat, 3-at kivéve, azzal 240 resint spórolok meg.
A Yokai kölkökre először aszittem azok, akikkel Yoimija kereste a mujina yokai-t, csak felvettek maszkokat a hangulat miatt. Elég béna megoldás volt a fejlesztők részéről.
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #15498 üzenetére
Sara csupán C4.
Ja tényleg a Q az tölt Resolve Stacket is, csak tényleg iszonyat energia igényes.
Itt 242%-ot raktam rá, és nem volt elég. Bár Abyssban több ellenfél ellen már oké.
Emblem of Severed Fate gyűjtemény.
Anno azt mondtam, hogy vége, de mióta Beidoun lecseréltem a Serpent Spine-t Rain Slasherre, azóta úgy érzem nem ártana neki egy két jobb darab, csak hát azoknak iszonyat kevés az esési esélye.
Ganyuval kapcsolatban már egy ideje gondolkodom azon, hogy visszatérjek Mono Cryo/Freeze buildre, s csak szintezni kéne csak...
Ehhez kapcsolódóan arra is gondoltam, hogy Shenhe 2+2-es ATK-ATK-ATK buildjét lecserélném egy Blizzard ATK-Cryo-Crit szettre. A jelenlegi 3300ATK az úgy kb 2600-ra csökkenne, így az 5/7 skill stack valamivel kevesebbet sebezne, viszont a személyes sebzése megnőne, plusz még mindig ott vannak neki a DMG és Shred bónuszok.
Bár előtte fel kéne szintezni Nilounak a Bloomer szettet, amit még mindig nem sikerült összehozni. Az Anemo DPS szettből meg még nem is esett használható. Pedig itt oylan terveim is voltak, hogy Thomat kiépítem Burgeonra... ... de már azzal is megelégszem, ha Niloué végre maxos lesz.
#15500 Mike
Még mindig nem tudtam megbékélni a youkai kölykökkel. Ez valami fejlesztői lustaság vagy tényleg csak a helyi poronytok farsangolnak?
-
emiki6
veterán
TTDS meg random artifact-ek, főként az ER miatt. Talentek sincsenek levelelve.
Szóval buffer-shredernek van ott, elhanyagolható sebzéssel. Ja, meg az electro resonance is jót tesz Raidennek, úgy már ~220 ER-rel jól elvan. Zhonglival 270 körüli ER esik jól.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest