- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek a Logitech Z506 vagy a Genius SW-HF 5.1 4500 lenne a jobb választás zenehallgatásra? (a távirányító nem szempont, mert inkább tálcáról állítom a hangerőt) Asus Xonar DX hankártyával lenne használva. Azért 5.1-en szeretnék zenét hallgatni, mert megszoktam, a régebbi Genius 5.1-nél, hogy mindenhonnan jön a zene
A műanyag kialakítás miatt kicsit félek a doboz hangtól a Z506-nál. A 4500-as Geniusnál pedig a magas hangsugárzók hiánya aggaszt. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
DHT510-hez távirányítót hol tudnék vásárolni szerintetek ? Vagy esetleg vmi jó állapotút nem árul valaki itt véletlen ?
-
djxp01
senior tag
Éveken át tökéletesen működő 5.1 Genius HT-nak vagyok a tulaja, viszont érdekes módon valami történt, mivelhogy valamiért csak az első hangszórók szólnak, és 5.1-es kivezérlést sztereóban adja vissza a cuccos. 5.1-es fülessel leteszteltem, hogy a jel 5.1, sajnos nem a hangkártyával van a baj, és nem is software-es, és a hátsó hangszórók se rosszak :-(
Valaki tapasztalt már ilyet? Kapcsolgattam, nyomogattam a subon a gombokat, de semmi eredmény :S
Szervizgyanú?
Ja és erről a kiadásról van szó:
[ Szerkesztve ]
-
djxp01
senior tag
Szia, ne haragudj, de nem voltam ph-n, most néztem a priviket is.
Szóval, felhívtam őket ezen a számon, 061-2397020 - itt lehet infót kérni, hogy merre vannak, stb.. Azt mondták 1-2 nap a szerelés, be kell vinni vagy a panelt, vagy az egész mélynyomót. Én majd a héten beviszem hozzájuk valamelyik nap.
Egyelőre ennyi a helyzetjelentés most :-)
-
djxp01
senior tag
ebben cuccosban a fő hangerőtekerő pótméter meghibásodott, (jobb első hangszóró kiverézlési probléma..megnyomkodom a tekerőt, akkor megint szól) nem tudja valaki a pontos modellszámát a potinak esetleg? vagy hol vehetnék ugyanilyet?
(mert felhívtam a genius m.o-ot, és 6ezérét csinálnák meg...... inkább megvenném az alkatrészt, és ismerőssel beforrasztatnám
-
djxp01
senior tag
Hát sajnos srácok a main hangerőtekerő pótméter szállt el :-( ilyesfajta javíttatásért hova lehet fordulni ?
(mistralban vettem anno 2 éve, úgyhogy no gari)
-
djxp01
senior tag
válasz RoyalFlush #2479 üzenetére
még nem, de jól hangzik, hova fújjam pontosan?
-
-
djxp01
senior tag
Hát srácok sajnos vmi történt a GENiUS HT 5.1-emmel :-((
Tegnapi nap még ment a jobb első hangszóróm, és mai nap egy kis recsegés kíséretével elszállt a vezérlése, de úgy, hogy abszolúte nem volt hangosan hajtva sosem, viszont maga a mélyládában lévő elektronikával lehet gond, mert kábelt, hangszórót megcseréltem, és sajnos a jobb első hangszóró kivezérlésével lehet a baj, nem a hangszóróval :-( Ilyen nagyon halkan szól csak a jobb első, és a többi speaker meg tökéletes! Mit tegyek srácok? Annyira jó ez a cucc, nem akarom kidobni :-) Plz help :-( Szervízt , vagy mit/kit hívjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest