- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Az erősítő részt nagyon könnyen tudod ellenőrizni a hozzá adott egyik RCA kábellel.
5.1-re állítod, ezután beállítasz kb 50%-os hangerőt. Az RCA kábelt csatlakoztatod az egyik bemenethez,majd megfogod a kábel végét. Ha búgó hangot ad az adott bemenethez tartozó hangfal, akkor azzal nincs baj. És így végigmész mind a 6 csatornán. Ha a potméter rossz, megkéred az egyik barátod aki ért hozzá picit (ha van ilyen) hogy kösse át a 6 csatornát potméternél kb 30kohm-os ellenállásokkal, olyan 20 ft a költség. Ezután a gépen fogod tudni csak állítani a hangerőt. -
popp
aktív tag
Csak a hátsók nem szólnak, vagy a mély és a center se? Recsegés van hangerőállításkor?
Szerencsésebb esetben a hátsók végfok IC-je mondta be az unalmast. Ha viszont a hatcsatornás hangerőszabályzó potméter kezdett szétkopni (típushiba a dht-510-nél) és ezért nem szól valamelyik hangfal, az sajnos túl sok jóval nem kecsegtet.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
kispéé
senior tag
-
kispéé
senior tag
Ez engem is érdekelne a poticsere,mert az enyémben is haldoklik. Fullra tekerem,akkor is alig szól,semmi egetrengető hangzás és ahogy múlik az idő egyre gyengébb. Ne legyen igazam,de érdeklődtem egy haveromnál,aki ilyesmikkel foglalkozik,mondta, hogy ilyen szervós potik nagyon drágák és ritkákNa most vagy igaza van,vagy okoskodott,várom a fejleményeket
Visszaolvasva,látom,hogy érdeklödhetünk a geniusnál,lehet írok nekik egy mailt,hátha tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
szét sem kell szedned hozzá (ha valóban itt van kontakt jellegű hiba), kivülről a hangerőszabályzó köré fújj. Nekem a jobb első recsegett (csak), mostanában nem vettem észre ..
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest