Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Casanova* #4585 üzenetére
Jaj, Te is tudod, hogy a Te gépeden kívül nem sikerült több jól sikerültet csinálnia az MSI-nek...
Az új GT-knek már vannak hűtés gondjaik. Nem hiába kezdték el a takony cukrozását azzal, hogy összekötötték a nagyobb VGA-s gépekben a hőcsöveket:Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
nagyúr
Sokkal olcsóbb,jobb a hűtése, és ha netalántán tönkremegy! akkor nem javítható házilag (CPU csere illetve MXM csere) hanem hozhatod hozzám és meg leveszlek mint a riadt majmot a fáról!!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kreten67
senior tag
válasz Casanova* #4585 üzenetére
Nem vagyok egy megszállott játékos(télen SI,nyáron Bringa),van hogy 2-3 hét is eltelik mire bekapcsolom a gépet,inkább csak adódott a Dell szervizes kapcsolataimból hogy legyen egy ilyenem ,vagyis jelen esetben éppen 3db ilyenem(remélem már nem sokáig ,1 pont elég lenne). Amennyibe nekem kerül egy ilyen elfér itthon,de az hogy én valahol vásároljak rendes áron egy gamer gépet (Asus ,Msi) az kivan zárva.
-
Muerte
Topikgazda
válasz kreten67 #4584 üzenetére
"Az hogy ha elavul a gép ne tuningold otthon hanem vásárolj új-generációst!" Csak éppenséggel az AW az eddig pont nem erről szólt... Sehogy sem értem én ezt,sem üzleti szempontból,sem szervizelés szempontjából hogy mire volt ez jó,de hát ők biztos tudják Remélem buknak egy rakat lóvét idén és jövőre megjön az eszük
-
kreten67
senior tag
Az hogy ha elavul a gép ne tuningold otthon hanem vásárolj új-generációst!
Na most szeretem csak igazán az R4-es gépemet,már amíg nem lesz őskövület és már nincs upgrade neki tovább,aztán elfelejtem ezt a gamer noti szegmenst.Bár ez még odébb lesz egy kicsit, tekintve hogy nem is játszom nagy gépigényű játékokkal ,inkább retrózgatok (tomb raider 2-3-4.stb) vele. -
-
nagyúr
válasz conqver #4578 üzenetére
Na, ahogy nézem elkezd az AW FujitsuSiemens-edni;
1, külső VGA ami nem rossz ötlet, ha vissza lehet a PCI-E kártya képét vezetni a gép LCD-jére, illetve ha van benne egy notebook tápegység beépítve, hogy ne kelljen már azt is cipelni a cipős doboz mellé a LAN partira
2, egy alaplapot gyártanak a 15-ös és a 17-es gépekbe??? Ilyen megoldást a low-cost HP-kban és a hárompálcás Fujitsu-Siemens-ekben láttam... Azért ez szomorú, egy 17"-es AW-től azért elvárnám a cserélhető VGA-t és hanyagolnám a külső PCI-E dobozos megoldást...[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
conqver
aktív tag
New AW 17 és ami benne van
Shadow&Dust.....
-
kreten67
senior tag
válasz Csokiii #4575 üzenetére
Elméletileg igen,gyakorlatilag úgy tűnik hogy nem.
Mások is probálták már bele a 780m-et de nem igazán működött és a hűtés is kevés lett volna.
670m vgával viszont volt akinek sikerült ,egyébként a medionban MSI az alaplap,tehát van esély az upgrad-re ,de gtx780m-be ne gondolkozz. -
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy mi határozza meg hogy egy gamer laptopba amiben mxm3 b vga foglalat van hogy milyen videokarit lehet belerakni? pl. adott egy laptop gtx 560m-el és mondjuk beleszeretnék rakni egy gtx 780m-et akkor ha a hűtést nem nézzük működne? -
ldave
félisten
Itt egy érdekes hibajelenség, új AW15 és a R9 M295X úgy látszik együtt nem jó páros jelenleg.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Az új 15-ös AW-ről olvastatok már tesztet, bemutatót? Vagy még nem kapható, keresgélek, de nem találok róla semmit.
A Slime draws near! Command?
-
Plasticbomb
addikt
válasz Angel2014 #4564 üzenetére
ááááá.. kisember.. egyedülülő is kisember... Szar úgy mindig emelgetni a fejem, ha a szemébe akarok nézni szúrósan: Hogy te idióta, mit csinálsz, Ne oda menjél! Jobbra, ott van akit lőj, nem azon a jobb oldalon! Nézd már, hát nem látod?! És ilyenkor jön az jóleső, kiérdemelt: Én megmondtam...XD (És azon rika pillanatok meg kifejezetten felbecsülhetetlen, mikor ő rongyol ezerrel, hajt, hogy megszerezzen valamit, én meg kényelmesen, amolyan "Így köll ezt csinálni fiam!" stílusban, elszedem előle..Azóta is emlegeti..XD)
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Angel2014
addikt
válasz KillHates #4550 üzenetére
Nem is értem ...segítséget kér ,és ha az ember elmondja a véleményét főleg aki ért is hozzá így beszél vele?
Azért majd 44 évemmel 190cm -es magassággal 143 kilómmal megbírom adni a tiszteletet másoknak .....főleg aki segített is.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Kasya
nagyúr
Auros x7 pro - 970m sli
-
nagyúr
válasz LuxusGSM #4554 üzenetére
Lehet itt anyázni oda-vissza,a lényeg a lényeg.Amit vettél,nem gamer gép,nem arra tervezték.Erős hardvere van,de gamer lényege a megfelelő hűtés,nem 5 percre.Biztos el lehet majd játszogatni vele,ésszerű kompromisszumok mellett,de ez nem ebbe a topikba való.
Nem véletlen,hogy senki nem ajánlotta a gépet játékra.Ha a játék a fő szempont,tényleges gamer gépet kell venni,ez nem fanatizmus kérdése hanem józan észé.
A másik,ami miatt sokaknál kiment a bizti-ha ennyit áldoztál rá,már nem kellett volna sokkal megtoldani-vagy ennyiért alig használt is jó választás lett volna.
Ettől függetlenül toljad neki,de figyeld a hőmérsékleteket. -
nagyúr
válasz egyedülülő #4555 üzenetére
"kitalálhatsz fikcionális sztorikat arról, hogy nekem milyen életem is lehet (távolabb nem is lehetnél az igazságtól)"
miért? Te is felszívod a csíkot minden reggel, "hogy jól induljon a napod?"
-
egyedülülő
őstag
válasz LuxusGSM #4552 üzenetére
Magyarázhatod a bizonyítványod, kitalálhatsz fikcionális sztorikat arról, hogy nekem milyen életem is lehet (távolabb nem is lehetnél az igazságtól) ettől függetlenül te járattad le magad nem én és nyomtad itt a kisiskolás szöveget. Primitívséged határtalanságát pedig tényleg ne bizonygasd a továbbiakban.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Muerte
Topikgazda
válasz LuxusGSM #4552 üzenetére
Jól van elég lesz!,ne OFF-oljátok szét légyszives a topikot mert ez nem ide tartozik,ha gondolod beszéljétek meg privátban de ne itt! Neked is van igazad az árral kapcsolatban és neki is,mert amit vettél gép nem "gamer"... sem hűtés,sem teljesítmény szempontjából,ezért nem itt volna a helye kibeszélni,de használd egészséggel és a vitát fejezzétek be légyszives!
[ Szerkesztve ]
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz egyedülülő #4551 üzenetére
Tudod feltettem normálisan egy kerdest és szépen jöttek a válaszok sorban erre kösz te és meg pár joember kioktato dumaval hogy nem létezik gamer gép 400 ezer alatt. Az a gep szar nem játékra való stb csak mert olcsóbb mint azok a gepek mint amik kifejezetten ajánlottak lennének. A kerdesemben szerepelt egy összeg nem veletlen hogy mennyiért is szándékozom vásárolni. Erre te ajanlgatsz nekem egy dupla áru gépet. Az ilyen faszkalapok véleményére nem vagyok kíváncsi akik értelmezni sem tudnak egy mondatot csak lokik az észt. Unalmadban nem tudod mit csinálj és probalsz mindenhez hozzászólni hogy legyél valaki.Konkrétan a te irated irital a többiektől elnézést kerek a stilusomert te pedig nyissák magadnak egy forumot ahol kitargyalhatod azon gépek teljesítmény értékeit melyekről csak álmodozol.
-
kreten67
senior tag
válasz egyedülülő #4545 üzenetére
Azért az a gép is már beletartozik a gamer gépek családjába és azt is el kell fogadni hogy valaki nem akar költeni rá 3-400 ezret. Megjegyzem én az életben nem adnék ki 300 ezer ft fölött pénzt gépre.Akkor inkább visszatérek a motocross korszakomba és lapáttal hányom bele a lóvét,amíg minden csontom el nem törik.
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz egyedülülő #4545 üzenetére
Tudod nekem lenne pénzem egy alienware laptopra is de egy kompromisszumos megoldást kerestem mert inkább koltom a pénzem bulira és nőkre. Te meg verjed otthon a faxold az ultrahd felbontású dupla videokartyas laptopod elott
-
egyedülülő
őstag
válasz LuxusGSM #4541 üzenetére
Te kezdted azzal, hogy konkrétan játékra keresel gépet (GTA V) ami így meg úgy.
Imádom amikor bejönnek emberek a gamer notebook topikba, ahol ezerszer le volt már írva, hogy mik az alappillérek, legyen szó az árról vagy a teljesítményről és valami egész mást keresnek. Ilyen kaliberű gépekkel és kérdésekkel lehet menni a milyen notebookot vegyek topikba is. Ha nincs rá 3-400 000 forintod ott a helyed.Szerintem vérvörös, lángoló betűkkel ki kéne írni, hogy miről is szól ez a topik.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz kreten67 #4539 üzenetére
Hát aláírom, hogy nem a legjobb laptop de szerintem szarabbat is vehettem volna az összeg amit kiadtam érte az 160 ezer forint volt és egy 50 ezret érő laptop szal 210 volt a vége. Azért mg ha melegszik is szerintem megérte ennyiért az árát.
Ritkán játszom és nem éjt napallá téve ezért remélem kibírja majd. Azért a biztonság kedvérét nézni fogom a hőmérsékleti adatokat és szívesen posztolom majd ide.
Köszi még egyszer mindenkinek a hozzászólást és segítséget!
-
egyedülülő
őstag
-
Casanova*
veterán
-
adatfalo
senior tag
válasz LuxusGSM #4530 üzenetére
Reméljük sokáig ki fogja szolgálni az igényeidet. Viszont 2014/5-ben sajnos az a harci helyzet, hogy gamer laptop tényleg ~400k -nál kezdődik. Nem is játékra találták ki a laptopokat, de az igény és a technológia úgy hozta, hogy egy alienware-ben(és társaik) találkozik(2014-ig) mindaz, ami egy fele annyiba kerülő PC-ben jó hőmérsékleti értékek mellett megtalálható. Ez sajnos tény. Viszont aki nem gamer, és csak egy-egy aktuális játékra izzasztja meg a gpu-t (évente 2x), az egyrészt tud kompromisszumot kötni és jogosan nem vesz a fentebb említett összegben laptopot.
www.adatfalodesign.hu
-
LuxusGSM
csendes tag
-
LuxusGSM
csendes tag
válasz kreten67 #4521 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget a döntés megszületett és meg is vásároltam egy pénztárcámnak elfogadható készüléket mely röviden ezt tudja: ACER V3 17.3" FULL HD-Core i7-4.Gen-8GB Ram-128GB SSD+500GB HDD-NVidia GTX760M
szerintem ez már elég lesz futtatni a játékot és otthoni felhasználásra is tökéletes. Hát még az ára szinte kapkodtak érte. Szóval elégedett vagyok!
-
Ursache
senior tag
Ezt nem is tudtam
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
kreten67
senior tag
-
ldave
félisten
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz LuxusGSM #4502 üzenetére
keress használtan msi gt60, gt70 szériát olcsón jó állapotút és azt bővíted. enyémet 170 ezerért vettem 5 éves gt663 gamer laptopot. ebbe cseréltem vga-t. gtx460m-et gtx670mx-re,ami 50 ezerbe került. highon simán viszi az új cod aw-t és nem melegszik túl. zsír egy gép.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
LuxusGSM
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Dell Inspiron 8.gen I5 + Radeon 530 2GB VGA
- HP ProBook 640G5 Core i5 8.gen notebook
- Garanciás Acer Predator I7 - 32GB - RTX 3070 - 15.6" QHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest