Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz Peterhappy #94520 üzenetére

    Kaptak tegnap motivacios szoveget :K ugyanis iskolai 800m verseny volt 15:30-tol.Kimentem 14:20-tol emelkedozni a pokoli melegben,de meg akartam idoben csinalni, 16ra kesz is lett komplett tokkal-vonoval. Mondom bemegyek a palyara,nagyjabol most kerulhetnek sorba,mert a sprint szamokkal kezdenek.
    Mit latok,ulnek a huvosben (ami jo,igy is tanitotttam nekik,ilyen melegben minimalis melegites a napon,parszor vigyek fel a pulzust,utana uljonek a huvosben) de log az orruk,nincs nevetgeles,inkabb feszult varakozas.
    Mondom is nekik,ha igy kezdik,akkor mehetnek is kifutni,mert ezzel a hozzaallassal kar lefutni a versenyt! ;] Tessek odaallni es kemenyen megfutni,ad amit aznap ad.200m utan mar ugyse lesz konnyu,de nem is kell hogy az legyen!

    Menjetek be vegyetek el amit el kell venni :K Ha pedig az utolso kanyarban az ellenfel meg mindig ott fut mellettetek,akkor TEPJETEK LE A FEJET ES HANYJATOK BELE A TUDEJEBE!
    Na ez meghozta a kedvuket,eloszor is jot nevettunk,utana atbeszeltuk a taktikakat ;)
    Mindketten elsok lettek Mate 2:12-es jo xar idovel,de direkt ki akarta probalni,hogy mi fog tortenni ha nagyon erosre futja az elso 400-at...mondtam is neki,hogy en tudom mi fog ;] ledobja a lancot es robotlajcsi mozgas a vegere,persze biztattam h most probalja,ne egy regionalis v. orszagos valogaton. Be is kezdett 29mp 200nal, 61vege 400nal, 1:17 500nal,itt mar kicsi lassult 1:34 600-nal,ott beallt,mint a gerely es onnan hozta nyogvenyelve 2:12-re (utolso 200m igy 38mp lett).
    Noemi sporolosan ment 500ig az ellenfele mogott,ott kilepett es hosszu hajrat tolt,ezt beszeltuk meg,h kiprobalja igy is magat. Az ellenfel egyszer behozta,de Noemi tovabb gyorsult igy lerazta,a vegere ki is allt az ellenfel.Noemi pedig behozta az utolso 150metert egyedul. Fokozos taktikai 800m 3:02,elegedett vagyok plane azzal h amit eltervezett versenyen elesben is meg tudta csinalni,ez nagy szo,mert sokszor az adrenalin felulirja :K Befejeztek mar nevettek is,mondom jol van ez volt a KONNYU NAP,kedden 500+300m speci edzes (800m-tol picit erosebb iramon) piheno csoffadt 100m kocogas lesz.Gyors halal,de nem kell aggodni,adom en a tempot ha el is merjuk inkabb lesz gyorsabb mint lassabb :P Matenak pedig 6x1000m 3:45 iparos munka,neki van sebesseg eleg,alulrol epitunk egy kis allokepesseget. (meg nem tudja de lesz csavar benne,az utolso 400m-t valtogatosan kell futni 50m sprint,50m laza - kozben en meg jovok fix tempon..tehat elrobban mellolem,majd picit lazit,utolerem robban hat megint ez 4x). Haver szoktam lenni az utolsonal fokozosra veszem,h ne pihenjen annyit az 50m laza soran :DDD

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák