Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tomcica #48257 üzenetére

    De jó, hogy leírtad! Érdekelt, hogy vasárnapon kívül, mit edzenek a tanítványok, mert hétköznap is oda kell tenniük magukat, ha ilyen hétvégéket tudnak produkálni. Amúgy nem is szoktál egyikükkel sem találkozni reggeli aerobnál?

    Én 2 hónapja már beálltam az edzésedre. Egyszerűbb, mint a fenti és egyedül könnyebb kivitelezni is. Azt hiszem márciusban kereslek majd változtatni, addig a sima 6 hónap után már ebből is lesz 4 ( na persze mások a célok :) ):

    "Ennyi alapozas meg a legelso extra hosszubak is eleg. Kezdj el valtoztatni a heti edzeseken.
    Elsore tegyel be egy kozepes tempot 145-155bpm (ha 130 bpm volt a laza) es kezdd el kialakitani a hosszu futast. Ez utobbit elsore mennyiseggel 130-140bpm, ha eddig 10km volt akkor egy napot kezdesz kitolni 12km (kesobb +1km minden ket hetben adj hozza 16km-ig juss el igy hetente ezen az egy napon).
    Rivid emelkedo sprint (ez akar laza napi futas 8km-nel keresel egy felukjarot, emelkedot meredek legyen, azt kuldod meg 5x fel sprint, lefele seta.. ez lesz aznapra az adrenalinod, utana laza joleso pulzus megnyugtato 1km).Repulo (mozgasbol inditott) gyorsulo 50-70m-t tegyel egy masik laza nap vegere, kozte 200m kocogas 5x eleg. Idovel 8-10db-ra noveled, kb 4-6het alatt.
    Ennyi valtoztatas eleg, ez meg mindig alapozas! "

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák