Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz smerch #44632 üzenetére

    En sokadjara vagyok ujrakezdo, serules, betegseg, idoproblema stb utan, valamivel fiatalabban, par kiloval konnyebben. Es en nem terepezek, maximum mulcson futok.
    Masfel-ket perccel lassabb kilometereim vannak, a Te "szegyenteli" idod szerintem tulsagosan jo es epp hogy inkabb le kellene lassulnod.
    A besetalasok miatt is gyanus, hogy a pulzusod konstans az egekben lehet. A kevesebb neha tobb. Probalkozz pl. 8 perces kiliket futni, de megnyujtani a tavolsagot. Vagy letojni magasrol az idot (egyelore) es csak kocogj minel nagyobb tavot ugy, hogy kozben meg kenyelmesen tudsz/tudnal beszelni.
    De a legfontosabb, hogy semmikepp se szegyenkent fogd fel az idod, hanem ahogy irtad is, osszehasonlitasi alapkent tekints ra. Ahogy jonni fognak a sikerelmenyek, ugy fogod egyre jobban megszeretni a futast, es ahogy egyre inkabb rakapsz az izere, ugy fognak egyre csak jonni az eredmenyek.
    Mire radobbensz arra, hogy ez egy ordogi kor, addigra csak egy baromi nagy kerdesed marad: hogy tudtal eddig futas nelkul letezni? :D a kisebb kerdeseidet pedig itt batran felteheted, ez talan az egesz PH legjobb kozossege, itt minden segitseget es valaszt megkaphatsz (a nalam okosabb es rutinosabb Kollegaktol).

    Szoval gratula a "szegyenteli" idohoz, elso masodik nekifutasra lassulj le es duplazz ;)

Új hozzászólás Aktív témák