Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ígyvanferi #41175 üzenetére

    Sikerült orvosi igazolással visszavonnom a nevezésem a múlt vasárnapi maratonról. A dolog apró szépséghibája, hogy a dokinál 18 eurt kellett fizetni, az adminisztrációs díj pedig 20 eur. Viszont visszakapom a 75 eur nevezési díjamat kupon formájában, amit viszont csak februárban küldenek ki, amikor már nem 75 eur-s előnevezés, hanem 90 eur-s normál nevezés van. Tehát összesen buktam 18+20+15, azaz 53 eur-t, és így sikerült megmentenem a nevezési díjamból 22 eur-t. Már ha nem számolom a chip használati díját, ami 6 eur, és így is levonták, hogy nem futottam. Szóval inkább 16 az a 22.

    De nem is ez bánt, hanem hogy egy ilyen hülye, háromnapos vírus miatt buktam két egymás utáni év után a harmadikat. :W

    Katica viszont lefutotta egyedül, az első, 2017-es 4:44, és a második, 2018-as 4:30 után idén 4:19 óra alatt, ami nem kis teljesítmény, különösen, hogy 3 hete rajta is átment ugyanez a vírus, szóval hosszú futása az utolsó 3-4 hétben nem is volt. Nagggyon büszke vagyok rá. :B

    Pont ennyire:


    Én nyilván nem futottam, csak párszáz méterre beálltam biztatni egy-két helyen (felcsattintott rajtszámmal, hogy ne zavarjanak le a pályáról), ez a csapatunk szurkolói pontjánál készült kép, 35,7 km-nél.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák