-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz sssirius #67535 üzenetére
ott van alul, a customer comment-nél kell jelezned hogy Mo-ra kéred a szállítást:
"Countries that can be shipped through German overseas warehouses:
United Kingdom, Spain, France, Czech Republic, Italy, Belgium, Netherlands, Poland, Latvia, Sweden, Germany, Ireland, Greece, Finland, Denmark, Portugal, Austria, Bulgaria, Estonia, Hungary, Lithuania, Romania, Slovenia
If there are buyers from above countries who need to ship through overseas warehouses, please contact SMSL customer service team, we will arrange delivery for you as soon as possible "[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
hm74
aktív tag
válasz sssirius #61355 üzenetére
Mélyben erős opák, amiket hallottam, meg amilyen tulajdonságaik vannak az erős mély mellett:
OPA2228, lágy, meleg, lassú karakter
AD8620, brutális dinamika, feszes, precíz hangzás
AD8066, virtuóz, kicsit világos hangzás
OPA1612, kemény hangú
OPA2111 kifinomult, részletes, kissé sötét hangzású
AD8599, talán a legerősebb mélyben, meleg, lassú, nem túl tiszta[ Szerkesztve ]
-
sssirius
tag
válasz sssirius #60758 üzenetére
Először volt egy kis gubanc a Logival a német amazonról rendelve. Megírták a várható kiszállítás napját, vártam nagyon, de nem jött. Na majd másnap, gondoltam én! Nem jött... este kaptam egy mailt, hogy visszaküldték nekik a csomagot. Magyar posta? Elég hamar jött a refund is, még aznap megrendeltem újra - nyilván
Azóta is minden nap hallgatom és nagyon tetszik is, sokat dobott a zenehallgatás élményén, mégegyszer köszönet mindenkinek a segítségért
Viszont van egy kis "problémám", mégpedig az, hogy amikor olyan zenét hallgatok, ahol lenne igazán erős basszus, ott valahogy nem jön. Ezt inkább a fejhallgatónak tulajdonítom. ( Logilink UA0211 + Focal Listen )A kérdésem így az lenne, hogy lehet-e ezen valahogy javítani?
(A munkahelyemen pl. egy SMSL M2 + Superlux HD681 EVO BK párost használok és itt sokkal erősebbek a mélyek - szerintem)
-
zsocy
őstag
válasz sssirius #60756 üzenetére
Az RCA analóg, ott sokkal többet számít a jobb kábel. Az USB digitális, ott nem számít annyira sokat.
Persze van az a szint ahol már van különbség, és persze mindenki hallása más. Én még nem hallottam különbséget USB kábelek között, de nincs is nagy tapasztalatom (nekem egy alap QED van) és nincs is olyan jó rendszerem/hallásom. Vakteszten simán elbuknék.
A lényeg hogy bármit veszel azt próbáld ki előtte a saját rendszeredben ha tudod. És addig is használd nyugodtan a gyári usb kábelét
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz sssirius #60739 üzenetére
Akár, igen. Aztán lehetne hozzá csapni egy Presentert vagy egyéb olcsó erőlködőt.
Eszembe jutott az UA1 is. Elég harapós, combos hangot kapnál vele a Focallal. Igaz ez már teljesen kimeríti a kereted, nem nagyon marad külön fejes erősítőre. Nem mintha a beépített nem boldogulna el vele, de mindig van feljebb ugye.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest