-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrayon
tag
fi:zi'k: És mennyiben változna ez az összeállítás, ha akusztikus zenére akarnám használni?
Deadzone41: Köszi, mindenképp elmegyek egy ilyen találkozóra, ha tudok.
bajnokpityu: Nem, nem szeretném eladni. Sőt, egyszer egy másik, jó állapotban lévő példányt is szeretnék, ha ez már teljesen széthullott. Ha lesz találkozó, elviszem hogy mindenki meg tudja hallgatni, aki még nem ismeri. Igen, azt már sejtem, hogy univerzális fejhallgatók nincsenek, ezért is írtam, hogy most épp a pop/rock vonalra szeretnék egy fejest.
bigmasterg: Nem elsősorban a szigetelés miatt (bár az is jól jönne), hanem a basszus többlet miatt. Valahogy nekem az jött le, hogy a zártaknál jóval több a mély hang, de akkor úgy látszik tévedtem. Ebből mindenképp további hallgatózás lesz
. Pedig már azt hittem jó nyomon vagyok, de most ezzel még több fejes jött számításba. Nem baj, ahogy fent is írtam nem sietek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest