Új hozzászólás Aktív témák

• weinmaker

őstag

Sziasztok! Én még csak most ismerkedek ezzel a dac-os témával. Két láncom van jelenleg. Az egyik analóg mondjuk: pro-ject essential pörgető, utánépített revox phono, vintage technics su8077 erősítő (nekm nagyon tetszik a hangaj), és a hangfalak tannoy revolution 3. Illetve van egy házimozis sony erősítő str-db790qs, ami nem mai gyerek, de 5.1-re nekem bőven jó. Sztereóban jóval gyengébb a technics-nél, de nem is arra kell. A front hangfal itt is ugyanaz, amit egy fater által készített átkapcsolóval lehet váltani a két rendszer között.

Most valahogy bejött a képbe a dac, mert sok helyen olvasom, hogy nagyon is jól tud szólni a digitális forrás is. Mivel nincs dedikált dac-om, viszont van egy presonus audiobox itwo külső hangkártyám, azt be is kötöttem, és meglepően jól szólt a pc-ről lejátszott (foobar) dsd.

Most az lenne a következő, hogy ki kellene próbálnom egy dac-ot, hogy azzal jobban szólna-e a rendszeremen, vagy csak kidobott pénz lenne. Ha vennék, akkor olyan 50 lenne a lélektani határ (akár használt is lehet). Nincs véletlen szolnoki itt aki tudna segíteni, hogy meghallgassak egy normális dac-ot?

Bocsi a hosszúra nyúlt bemutatkozó részt. Bármi segítséget, ötletet örömmel olvasok. :R

Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

Új hozzászólás Aktív témák