-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz Eugene Roe #85593 üzenetére
Ez a sztori meglepően hasonlít egy sajnos már eltávozott hifi kereskedő kommunikációjára. Megjegyzem anno Ő volt az egyik legsikeresebb.
Nála a vásárlás szertartás ahol Ő volt ceremónia mester. Végig kellett menni a stációkon, ahhoz hogy kiérdemelj információkat. Ha jó játékos voltál, kaphattál a mannából és Tied volt a mennyek országa . Természetesen innentől beszippantott a rendszer mert semmi más nem volt elfogadható csak is az Ő általa kínált megoldások.
Szerintem jó embert volt, de nagyon megosztó személyiséggel. Betegsége vége előtt felhívott (ez nem kis dolog) és bemondott egy árat arra a szépséges és hatalmas Quad sztatikus hangszórókra amit kinéztem nála pár hónappal ezelőtt, csak én nem voltam ehhez akkor játékos. Nem is fogtam akkor miért és hogyan történt ez a hívás. Visszagondolva éreztem, hogy akar még valamit mondani de én megköszöntem a hívást és elköszöntem. Egy jó hónap múlva értettem meg az egészet lényegét, de sajnos már akkor nem volt kit visszahívni...A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Diablo IV
- Tomato firmware
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
- ASUS TUF F15 - 15.6" IPS 144Hz / i5-11400H / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / nVidia RTX 3060
- Lenovo ThinkStation M900 - I5-6400/8 GB DDR3/240 GB SSD/2 TB HDD
- Zotac Twin Edge RTX 3070 8gb (fehér)
- Eladó egy Intel i5 4570-es(4x3,6GHz/16GB/160SSD+500HDD/HD7790)processzoros számítógép. 1 hó garancia
- Newman hangszóró