- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
pár héten már nem múlik... annyit várok, hogy kikristályosodjon melyik DAC is megy rendesen W10 alatt.
más: Komolyabb BTs(APTXes) DACok léteznek? Még mindig Genelec 8040 mellé és nagyon max 200K. Feleségemnek a BT tényleg fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
.DLL
veterán
válasz hitman, #41393 üzenetére
Tényleg, mi lett a Germán Mesterrel? Visszaváltottad?
AD500x szerintem könnyen hajtható, és a P2 csak kis előrelépé lenne a Musi beépítettjéhez képest. Bár van egy vitathatatlan és nagy előnye, az analóg hangerőszabályzást, amit a Musi nem tud.Vagy ennyiből akár egy komolyabb 5V-os tápot is készíttethetsz hozzá, hogy ne a piszkos USB-ről kapja az áramot, ezt a DAC rész is meghálálja tisztább, transzparensebb hanggal. Vagy konkrétan egy ilyet nézni használtan: [link]
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Rendeltem külföldről egy AD500X-et, szerintetek elég lesz hozzá a musiland us 03 vagy kezdhetek gyűjteni egy presenter 2-re?
Egy napig használtam egy Germanmaestro gmp240-et amihez már kellett volna egy + erősítő mert max hangerőn nem volt számomra elég a hangja.
15-20k-nál többet nem szánnék a dologra ezért jóformán csak a presenter férne majd bele.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
dejvid8
őstag
Sziasztok,mennyit érhet egy használt,de jó állapotban lévő Behringer Microamp HA400 -as fejhallgató erősítő?
Egy licitálós oldalon van fent, És épp jól jönne nekem egy ilyen cucc.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
akela91
addikt
Köszi, ebben bíztam én is, akkor majd szólok ha mégse menne
-
akela91
addikt
Üdvözlet!
Impact Twin működik Win 10 alatt? Holnap frissítenék ha igen
-
Fluke
tag
Ez komolyan igaz hogy egy asus xonar dg meg egy xonar u7 kozott nincs kulombség pl a fejhallgató erosito részén? Valakit itt olvastam hogy dg akarta lecserelni meg is vette a u7et es hogy az u7 még halkabb is volt mint a dg mi a fenét vegyek akkor xfi hd usb?
-
Bobrooney
senior tag
válasz SunMount3r #41373 üzenetére
Felvételre szerintem jó cucc, ennyi pénzért pláne.
A line kapcsolóval sokat buksz rajta, olyan dobozos a hangja.
Mikrofonom nincs, így csak a fantom tápot kapcsoltam be, semmi különbséget nem éreztem ha be volt kapcsolva és ha nem.
Linuxon szebben muzsikál zenehallgatásra mint windowson, és alapból felismeri, még a linux live is.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz SunMount3r #41373 üzenetére
Ennek nincs nagy impedanciás DI bemenete, amire gitárt lehetne kötni direktben. Az instrument csak szintetizátorok felvételére lett kitalálva. De ez a téma inkább ide tartozik: [link]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SunMount3r
nagyúr
Erre szeretnék véleményt kérni: [link] (Fucusrite Solo).
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz schawo #41346 üzenetére
Jó tudni. Egyedi hiba vagy általános?
Igen. Bár gondolkoztam a gyári kábelkígyón, de rájöttem, hogy tök felesleges, csak lógnának a szükségtelen részek mindenfele. Egy ilyesmi megoldás egyébként.
Néztem az RME kártyát is jó sokáig, de még használtan se nagyon akarnak olcsón megválni tőle.
(#41350) Bobrooney: Ha nincs lergasztva sehol, akkor nem hiszem.
(#41368) TheZukker: Általában jobb még az olcsó dac is. Elég ritka, hogy notiban értelmes hang legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz HUNNIA1920 #41363 üzenetére
"Musiland 03US megérdemel egy jobb kábelt, amit egy darabig nem szeretnék cserélni."
Ezzel a "megérdemel" címszóval lehet a legtöbb pénzt kiszórni az ablakon. Egyik legrosszabb érv. Persze párszor én is beleestem ebbe a hibába ... de nem szabad.
[ Szerkesztve ]
-
válasz dgyuri0123 #41364 üzenetére
Egyébként nálad nincs valami lehetőség arra, hogy a 3 méteres távolságot lecsökkentsd legalább 1,5-re?
Mondjuk nálam is rövidek a kábelek. Az USB 0,75-ös az IC meg 0,5-ös, pedig a szoba és az asztal nem kicsi.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #41363 üzenetére
"Én viszont úgy voltam vele, hogy a Musiland 03US megérdemel egy jobb kábelt, amit egy darabig nem szeretnék cserélni."
Én is úgy gondolom, hogy a DA300 is megérdemelt egy "jobb" kábelt. Az már más tészta, hogy én hallom is a különbséget, van aki nem, vagy éppen nem úgy, vagy nem azt, amit én. Tény, próba nélkül nem megy a dolog. Ha beválik hurrá, ha pedig nem, akkor valóban semmi értelme a pénzköltésnek.
"csak a zene van"
-
válasz dgyuri0123 #41361 üzenetére
Ja igen, már elfelejtettem, hogy nálad 3m-t kell áthidalni. Úgy tényleg nem éri meg.
Én nekem már a bolti 0,75-ös Carbon is drága, de a használt ára közel 50%-a az újnak, így szerintem van létjogosultsága. Nem akarok belemenni a vitába, hogy melyik kábel jó és kevésbé jó. Tudom, hogy Bodz által (is) ajánlott Klotz és Supra kábelek is teljesen jók, sőt lehet nincs is értelme feljebb váltani egy mezei felhasználónak. Én viszont úgy voltam vele, hogy a Musiland 03US megérdemel egy jobb kábelt, amit egy darabig nem szeretnék cserélni.h1mpi: álnéven vagyok fent a sok átvert vevő miatt, nehogy felismerjenek.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #41356 üzenetére
Köszi, nekem sajnos 3m-es kell, de az nagyon durva árban és ritka is. Ezért vettem újonnan Cinnamon-t, mert nem volt sehol sem 3m-es hosszban használtan.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
Köszi, de nekem sajnos 3m-es kell, de az nagyon durva árban és ritka is. Ezért vettem újonnan Cinnamon-t is, mert nem volt sehol sem 3m-es hosszban használtan.
"csak a zene van"
-
h1mpi
félisten
Hehe az vicces 20-at nem adok egy usb kábelért Nekem az már a határ fölött van. A másikat lehet kipróbálom, de nem tudom én hallanék-e különbséget a Klotzhoz képest?
Fully electric lifestyle!
-
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha pesti vagy, szinte bármelyik boltban odaadják meghallgatásra, persze ki kell fizetned, de ha nem tetszik, visszaviszed és visszakapod e pénzedet. Semmi kockázat nincs benne.
De úgy tudom, pl. Kácsa el küldi futárral és Te ugyanúgy vissza tudod küldeni a futárral, aminek nyilván van költsége, de a benzin sincs ingyen."csak a zene van"
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #41352 üzenetére
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Természetesen az AQ jobb nekem.
Kb. úgy, ahogyan idézted, valami hasonlót éreztem a Klotz és a Cinnamon között. Bár ennél azért határozottabb a javulás Cinnamonnál.
Más, de zeneibb.... Carbont én is szívesen birtokolnám.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
h1mpi
félisten
válasz HUNNIA1920 #41352 üzenetére
köszi, Cinnamon van fent az avx.hu-n is egy eladó gondolom az Övé
-
Pénteken kaptam meg, így még csere-bere próba nem volt. Bekötöttem és azóta használom. Nekem tetszik a hangja, nem hiszem, hogy cserélni fogom egy jó darabig. Mivel használtan vettem elég jó áron, így marad.
Írok majd róla valamikor. Ja és persze szigorúan fejhallgatóval és erősítővel, mielőtt valaki megint előhúzná a "Jamo" kártyát.Addig itt egy vélemény az eladótól, aki Cinnamon-ról váltott Carbonra (tőle vettem még a Cinnamon-t): "A különbség jelentős, nagyobb, mint a gyári és a Cinnamon között. Viszont nem volt egyértelmű, hogy jobb e, csak hosszabb hallgatás után. Nálam a Cinnamonnak széles színpada van, mélysége nem túl nagy, viszont izgalmas, jól ritmizáló hang. A Carbon elveszti ezt az izgalmas ritmusos karaktert, kicsit szinte unalmas, cserébe a színpadnak mélysége lesz, szebbek és valósághűek az énekhangok és a hangszerek. Az énekhang hátrébb ment kb 50 cm-rel, míg a Cinnamon a hangszórók síkjában zenélt. A hangok levállnak a gyárihoz képest, sok részlet kerül elő, a hagszerek pozizionálhatóak. Van varázsa. Én egyből hívtam a barátomat, mikor bekötöttem a Carbont, mert a fentiek miatt a Cinnamon jobban tetszett az A-B teszten. De végül megbarátkoztam a Carbonnal, mert szebb a hangja, bár nem olyan izgalmas."
dgyuri0123: most akkor neked melyik jobb a Klotz vagy az AQ, mert nem értettem?
-
dgyuri0123
nagyúr
Mióta megvan a Cinnamon, nemegyszer tettem vissza a Klotz-ot a rendszerbe.
A végeredmény mindig ugyanaz lett, mint korábban. Fedettebb, döngőbb, sziszegősebb hang.
Sőt, mióta megvan a Vandamme 2x6-os hangfalkábel, azóta még jobb lett a hangja hangsugárzón hallgatva.
A Klotz-al kicsit dögösebb volt a régi hangfalkábeleimmel, de mióta a Vandamme bejáródott, fordult a kocka.
Bombasztikus mélyeim és tündöklő magasaim lettek. ( számomra ) De több egyéb, hanghoz köthető "jóságot" említhetnék, úgymint tér, színpad, valóságérzet, énekhang, hangszerhang, stb stb.Ez ugyan az én rendszeremre igaz, de ha nem próbálod ki, sosem fogod megtudni, hogy csak kamuzok, vagy valóban van igazság alapja is annak, amit írok. Fülessel nem hallok ennyire határozott változást, de nem is csúcs az AKG K530-as, így nincs mit csodálkozni azon, hogy nem tuja megmutatni a kábelek közötti különbséget. De az is lehet, hogy füles erősítőnek sem a legkiválóbb.
Az erősítőm és a hangsugárzóim messze felülmúlják a fejesem képességét. Ergo, nem csak "egyoldalú" tesztet hallgatnék, hanem az igazság kiderítéséhez szükséges lenne a másik oldal megismerése is, SZERINTEM.Ja igen, DA300-as a DAC és jellemzően hangfalon "zenélek", ezt fontosnak tartom elmondani.
Minden másképp alakulhatna másik rendszerben, más készülékekkel."csak a zene van"
-
h1mpi
félisten
válasz HUNNIA1920 #41332 üzenetére
És érzed a különbséget az előző olcsóbb USB-hez képest?
-
titán
Nálam semmi gond nincs vele, de OSX-en kissé bugzik, most újra is kell majd telepítenem miatta. Szóval ne piszkáld a Lynx Mixeren a csatornák hangerőszabályzóját, mert hajlamos beragadni majdnem nullán.
Jó ár, szép fogás. Én 180 fontért vettem annó. A Mogami csak egy AES csatornát vesz le?
Nagyon másik AES kártya csak az RME HDSPe AES van. Ez talán jobb kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz schawo #41335 üzenetére
Német eBay, aukció, 41000 + 8k utólag a DIY Mogami kábel. Ennyit szerintem megért (de legalábbis az új árakhoz képest igen barátságos), bár egyéb drágább stúdiós kártyákkal nem is igazán van tapasztalatom. Tetszik amit hallok, azért előrelépés au U-05 USB-je után. Egy gond volt. Néha megnémult míg újra nem telepítettem a Windowst., azóta oké. OSX alatt pöccre beröffent.
(#41341) Bobrooney:
[ Szerkesztve ]
-
tilla311
tag
válasz schawo #41342 üzenetére
Bocs, most mobilrol irok, es nem vallalkozom linkelesre, de muzikeren neztem ezeket a Behrlingereket, amiken lattam a kulso tap lehetoseget, kb a Scarlett Solo mellett vannak. Ott lattam még tobb szimpatikus Steinberget is. Senki nem hallgatott még ilyet? Es mi van a trs-xlr kimenettel? Ez tobbet sejtet, mint a többin az rca.
Gondolom, ezt az ipad dolgot az itrack solora irtad, nem arra gondoltam a kulso tapot. Az itrack solo annyiban kulonbozik a scarlett solotol, hogy ipadra is dughato?
[ Szerkesztve ]
-
tilla311
tag
A Focusrite iTrack Solo most kb ugyanannyiba kerul, mint a Scarlett Solo. Ez milyen lehet?
És ahogy nezem, ebben az arkategoriaban van tobb Behrlinger/Steinberg, amikhez lehet kulso tap, tapvalaszto kapcsolo is van rajtuk, es XLR/TRS ki-bemenetek. Ezeket nem ismari veletlenul valaki? Mit tudunk roluk?A Scarlett Solonal nem gond, hogy USB-rol kapja a tapot?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz schawo #41337 üzenetére
Arra gondoltam, hogy talán van egy-két kivétel (best buy), ami rendes cuccokból van össze rakva és még ballanced is azonos áron... Bár tudom, hogy erre vigyáznak a gyártók -nehogy túl tuti legyen a termék- stb., és akkor már följebb lövik egy árkategóriával... (Sajnos .)
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz SunMount3r #41336 üzenetére
Nincs ilyen elmélet. A szimmetrikus jelút teljesen más jelfeldolgozást igényel, mint az aszimmetrikus jelút. Dupla előerősítést, dupla végerősítést, tehát sokkal több alkatrészt. Szóval sosem lesz azonos áron egy ugyanolyan termék szimmetrikus jelúttal, mint aszimmetrikussal. Az meg hogy ha ugyanolyan áron van két termék, egyik szimmetrikus, másik meg nem, akkor közel sem biztos, hogy a szimmetrikus lesz a jobb. Hiszen az aszimmetrikushoz kevesebb alkatrész kell, így az alkatrészek jobb minőségűek lehetnek azonos áron, ami rögtön kompenzálhatja a szimmetrikus jelút esetleges előnyét. Szóval ne, ne ez alapján keress aktív hangsugárzót.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz schawo #41323 üzenetére
Jó, jó, de ez azért áll, hogy ha van pl. két ugyan olyan típusú hangfal (elméletben), akkor amelyiken ballanced bemenet van akkor annak jobban is kellene szólnia...?? Úgy értem, hogy ha veszek egy kb. 50K-s DAC/Interface-t, amin van ballanced kimenet, akkor már inkább érdemes - az ajánlottak közül - egy ballanced bemenetes hangfalat keresni hozza ebben az ár kategóriában? Vagy túl nagy benefitje nincs a dolognak? (Csak fürüfittye?! )
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #41332 üzenetére
Nem usb, hanem aes. Vettem olcsón (nagy szerencsével) egy Lynx kártyát tartozékok nélkül, aztán sikerült végül egy megfelelő kábelt is szerezni. Azóta nincs usb.
De egyébként van még egy Suprám is, azzal tesztelek néha, pl. a Win10-et is így próbálgattam.[ Szerkesztve ]
-
-
tilla311
tag
Na, most szedtem szét darabokra a Scarlett drivert, és az egész családhoz ugyanaz a driver tartozik, úgyhogy most már biztos, hogy teljesen azonos az USB interfész.
Azt látom, hogy ez a driver egy teljesen saját fejlesztés, nem valamelyik ismert Xmos customizable csomagról van szó. Úgyhogy akkor a következő projekt, a Scarlett drivert hozzáidomítani a többi Xmos-hoz.
-
Bodz
nagyúr
Egyébként de jó lenne, ha Bobrooney megmutatná a Solo belsejét (én még mindig nem lelem, pedig egyszer már meglett régebben valami fórumon), nem kéne itt találgatni.
-
-
Bodz
nagyúr
válasz Bobrooney #41322 üzenetére
A Scarlett családból a Solo meg a 2i2 ugyanúgy szól. Innen, meg külföldi fórumok böngészése után jutottam erre a következtetésre. Végülis logikusnak tűnik, aztán lehet tévedek...
Itt meg itt van a 2i2 bele érdeklődő lelkeknek, a szétkapott Solot nem lelem most.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Bobrooney #41322 üzenetére
Nem tudom, nem láttam a kapcsolását egyiknek sem, és főleg nem hallgattam egyiket sem (csak a Sapphire Pro 56-ot ismerem a Focusrite sorából). De volt 3 M-Audio hangkártyám: Firewire Solo, Firewire 410 és Firewire 1814. Elméletileg mind ugyanaz, csak egyre több és több ki-bemeneti csatornával. A gyakorlatban viszont a 1814 szólt a legjobban, utána a 410 és végül a Solo. Szóval bármit el tudok képzelni.
(#41321) nlpK
Miért lenne jó egy belépő szintű hangfalnál, hogy van szimmetrikus bemenet? Ez alapján hangsugárzót keresni teljesen értelmetlen. Hangminősége alapján keresd itt [link][ Szerkesztve ]
-
titán
válasz schawo #41318 üzenetére
Egyedül a csöves pushpull nem szereti a TCE megoldását, mert az ő szempontjából ez aszimmetrikusnak látszik, és elkezd torzítani. Tehát ha csöves pushpullhoz kell, akkor nem jó az Impact Twin, illetve kell az erősítőbe egy szimmetrizáló bemeneti trafó, de akkor pedig nem működik a zajelnyomás.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz SunMount3r #41316 üzenetére
Igen, mert ez egy TCE általhasznált egyedi megoldás, ami a szimmetrikus kimenet előnyeit egyesíti az aszimmetrikus kimenet előnyeivel. Ez egy nagyon érdekes megoldás, ami a zajt aktívan nyomja el (a sima szimmetrikus passzívan), mégsem érzékeny az aszimmetrikus bekötésre (legfeljebb akkor nem működik a zajszűrés).
A sima szimmetrikus így működik:
1-es láb: föld
2-es láb: +
3-as láb: -
A kettő párhuzamosan felveszi a zajt, és a végeszköz le tudja választaniA ground sensing pedig így:
1-es láb: föld
2-es láb: +
3-as láb: aktív zajelnyomás
Az eszköz érzékeli a föld és a + között felvett zajt, és ugyanazt sugározza vissza a 3-as (negatív) lábon, ezáltal lehetővé teszi, hogy a végeszköz le tudja választani a zajt a jelről. Egy szimmetrikus végberendezés számára kettő megoldás teljesen azonosként látszik.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz SunMount3r #41316 üzenetére
Ezeket az olcsó Focusriteokat nem ismerem. Nem hiszem, hogy csak annyi a különbség a két eszköz között. Maga a szimmetrikus kimenet egyetlen fillér pénzt nem ér, ha utána nem szimmetrikus eszközre csatlakoztatod.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz schawo #41315 üzenetére
Igaz, az 2i2-vel kevertem. Ki is írom magamnak, nehogy elfelejtsem. Sokat számít egyébként a ballanced és az unballanced közti különbség? Megéri a +10K-s felárat?
És itt: [link] mi utal a leírásban arra, hogy ballanced (vagy akkor ahogy te írod szimmetrikus)? Mert a Line Out-okhoz pont "Ground Sensing design"-t írnak, amire most így hirtelen rákeresve pont azt dobta ki, hogy általában unballanced-hez szokták használni... ???
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz SunMount3r #41314 üzenetére
A Focusrite Scarlett Solora gondolsz, vagy az M-Audio Firewire Solora? Mert a Focusriteon pont nincs szimmetrikus kimenet, csak "mezei" aszimmetrikus RCA. A legolcsóbb Focusrite, amin van szimmetrikus kimenet (természetesen ott is jack formájában), az a 2i2. Az M-Audión van, de te szerintem nem arra gondolsz
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Dare2Live #41309 üzenetére
Oké, mennyi a max? Olyan nincs, hogy a dac ne lenne szűk keresztmetszet. A kérdés inkább, hogy mennyire legyen szűk ez a keresztmetszet. Ha nagyon árérzékeny vagy, akkor a TC Electronic Impact Twin egy már elfogadható minimumot hoz.
-
Dare2Live
félisten
válasz schawo #41307 üzenetére
Elég hülye vagyok a témához, ha 50Kból kijön ami elég a 8040eknek akkor annyi, ha 150 akkor annyi. Nem akarom, hogy szűk keresztmetszet legyen a DAC... hamár megveszem a 8040eket.
Nagy + lenne ha fülest is erősítene és persze W10el is működnie kell, nem 2évre veszem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Nemsokára szertnék venni egy pár Genelec 8040t és hozzá keresnék olyan DACot ami kiszolgálja. forrás számítógép lenne, XLR kimenet ugye muszáj.
Mik közül lehet/érdemes válogatni? Driver fronton DACok mennyire kényesek, nemmsokára ugye itt a Win10 és DACot nagyon hosszú távra venném...
-
J97
tag
válasz krichd1 #41301 üzenetére
Pontosítok. A lényege az volt, hogy ne DAC -ra fektessek nagyobb hangsúlyt hanem hangszórókra. Egy akár jobb minőségű integrált hangkártya és jobb hangfal párossal jobb végeredmény érhető el. Ezt akkor kétkedve fogadtam. Most tapasztalom BX5 -el, integrált vs. nano. Hosszú ideig ki sem próbáltam a BX5 párost integrálttal. Azt vártam tőle, hogy összeesik a tér, elveszik a részletesség, dinamikátlan lesz. Nem így lett! Van különbség a nano és IDT között de koránt sem akkora amekkorát én vártam volna. Genius esetében ez nem így volt és a HD681F fejhallgatóm esetében sem így van. Ott azért érződik jobban. Fejhallgatóval jóval kisebb a tér, mosottabbak a mélyek. Egyébként írták ezt anno a Musical Fidelity V-DAC + 1255B kapcsán amikor nálam volt pár hétre a fidelty. Hozzátenném nanohoz képest is jelentőset javított térben, részletességben és kiegyensúlyozottságban a fidelity az 1255B -n. Elkértem a BX5 höz is tesztre. Vele nem illettek valamiért. Száraz volt vele a hangja és a magas hangokat nagyon harsogónak, élesnek hallottam bár tény, hogy részletesebbek is voltak. Másnap vissza is vittem a gazdájának a V-DAC -ot.
Alapzaj gondom nincs, az nem hallható. Két dolog miatt gondolkodtam egy olcsóbb külső megoldásban. Első, hogy az IDT levágja az alsó és felső frekvenciatartomány tetejét és alját. Ez időnként zavaró lehet. Másik ha kezeim közé kerül a HD681F fejhallgatóm akkor produkáljon vele némileg jobb hangzást. Xonar U1 -et elvétve látni 5k ért használtan. Több helyen felemás véleményekkel. Kinek tetszik ki csalódott benne és nem véli jobbnak az integráltjánál. Én sose hallottam nem tudom, mellényúlni nem szeretnék. 3-4k kategóriában van még a play meg a PCM2704 -es megoldások. Igazából egyik adatlapja sem jobb az integrált IDT megoldásnál de nem biztos, hogy ez a mérvadó.
bkercso:
Integráltamról egy [adatlap]. A noti egyébként amiben van egy igazi fröccsöntött műanyag consumer HP gép. Pavilion g6 széria. Egyébként nincs vele gondom!
[ Szerkesztve ]
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
TheZukker
tag
Sziasztok!
Szeptembertől egyetem, és a koliba nem vinném az asztali gépem, tehát lapihoz kéne hordozható dolog. Most egy Superlux HD 660 fejhallgatót használok (150 ohm), és mellé egy Asus Xonar DG hangkártyát. Mennyi lenne az a pénz, amit befektetve egy olyan külső fejhallgató erősítőt kapok, ami hozza a mostani hangkártya színvonalát? -
-
krichd1
addikt
Szia. Attól függ milyen az integrált hangkártyád. Ezektől az olcsó dolgoktól ne várj sokat, ezeknek is vannak még ám komolyabb hiányosságai, akkor jelentenének előrelépést, ha nagyon rossz alaplapi hangkeltő.
"Korábban többen említették a fórumon, hogy egy jobb hangfalpár esetében nem jön ki annyira egy jobbféle integrált és egy DAC közötti különbség, mint egy gyengébb megoldás esetében, pl. Genius 2000A"
Ilyet szerintem nem írtak többen.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok