-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
Sehogy sem találom a HPET-et 64 Bit-ben az UEFIM-ben PCH Config alatt.....damm.
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #37198 üzenetére
Halkan mondom, hogy Woo-hoz van nagyker kiskapum, de az sem fenékig tejfel. Vagy a nagy Laconic (Night Blues) kellene vagy pl egy Yamamoto.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #37188 üzenetére
szerintem ez se komoly..de majd nézünk neked valami jót, de az ott sem lesz olcsó
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz bkercso #37185 üzenetére
Ja, a csövek kiszedése alap, de láttad gondolom te is melyikről van szó, még kiáll három méretes trafó a tetején, plusz van vagy 5kg, annyit kiküldeni elég sokba fáj sajnos Szállításnál (is) a méret számít.
Kint egyébként olyasmiket néztem, mint ez, csak fura, hogy kint kb féláron van a honlapjukhoz képest.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz bkercso #37185 üzenetére
Persze, ezt érthető. De aki korábban le merte írni azt, hogy maga az audio anyag sérül a továbbítás során a kábelen, illetve hogy a zene A-ból B-be másolva romolhat, az ugyan olvasgassa már át a lentebb leírtakat, amik úgy fest, tényleg hozzáértőtől származnak.
Same rules apply!
-
bkercso
nagyúr
válasz EQMontoya #37183 üzenetére
Ma már a trafótekercselők is csak lesnek, mikor duplán árnyékolt trafót kér az ember tőlük. Megcsinálják, de nem értik, minek az. Ettől még lehetnek "jobb DAC-ok", de erős kétségeim vannak.
A gond az , hogy a digit kábel (pl. USB), analóg kábel és tápkábel között keresztbe-kasul rohangászik minden. Az ember meg meghallja, ha a zajt nem csak 60dB-lel csillapítod, hanem 100dB-lel, még a tápban is!Sheratan: szedd ki a csöveket, csomagolj be jól mindent és küldd ki magadnak! (magam ellen beszélek )
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
törölt tag
válasz bkercso #37182 üzenetére
és Ear001 Köszi, világos
más: Itt van ugye pár napja a Headflow, amit próbálgatok, meg volt a találkozón is, és más forrásról is próbáltuk (itthon "csak" a Plenue 1 van alá), és nagyon tetszik, ráadásul tök jó árban van.
Viszont voltam csöveseket hallgatni, és sajnos nagyon tetszik az a világ, kezdenek feketelyukként beszippantani az ortho fejesek és csöves erősítők. Amivel az egyik legnagyobb baj, hogy hiába tetszenek, mert innen ki nem tudok csövest vinni, azok legjobb indulattal is olyan súlyt és méretet képviselnek, amit repülőre nem tudnék felvinni, bőröndbe meg nem szívesen teszem, plusz most nincs is nálam akkora bőrönd, amiben elférne. Kint meg nagy káosz van ilyen téren, az olcsó gagyitól a marha drágáig mindent kapni (főleg helyi márkákból), de nagyjából a normális minőségűnek tűnők azért jelentősen drágábbak lennének, mint mondjuk a Headflow, vagy amiket vodkaboy épít.
Szóval nagy dilemma, hogy mi legyen[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz Ear001 #37181 üzenetére
Végre, basszameg, végre!
Valaki leírta, hogy az 500ft-os USB kábelen sem tud megváltozni maga a jel (mert brutális hibatűrés van a különböző jelszintek miatt), maximum a kábel által összeszedett zaj tud "átmenni" a rendszeren. Ez tök jogos, teljesen korrekt.
Nyilván itt két dolgot látok:
-Egy jobb DAC nyilván segíthet ezen a kérdésen, mert jobban szűri az ilyen zajt.
-Segíthet egy drágább, jobban szigetelt USB kábel, de esélyesen csak elég komoly, egyébként már elég jól beállt rendszernél okozhat hallható különbséget.Kammerer arcába dörgöld bele kérlek!
Same rules apply!
-
bkercso
nagyúr
válasz Mezga Aladár #37176 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Sheratan, Kemcso: Nem a digit jelfolyamba szól bele, hanem a kábelen rohangászó közösmódusú nagfrekis zajba, ami interferál, még a tápon keresztül is, és okozhat a digit részben jittert, az analógban IMD-t. A digit kábelen nem csak analóg időzítésbeli hiba lehet jelen (jitter), hanem szintén analóg zaj is.
Ear001 beelőzött.Krissz80: Köszi a jó szándékot , de ennek a süketnek a dumájától rosszul vagyok továbbra is...
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz kemcso #37172 üzenetére
El kéne fogadni, hogy igazából filozófiai kérdés, hogy valamiről azt mondjuk, hogy analóg vagy digitális. Nem egyesek meg nullák közlekednek, még a digitális áramkörökben sem, csak egy szigorú definíció szerint tekintjük annak. Mindeközben ott van minden analóg torzítás és nyűg, és mivel mi mindenképp analóg módon hallgatjuk a zenét, meg is kapjuk.
El kell fogadni a dolgot, hogy két, digitálisan azonos jelsorozat a hosszú analóggá alakítási folyamat végén mégis eltérő lesz. Például a bitperfect szlogen például tökéletesen semmitmondó a hangra nézve. És ennek bizonyos összetevőit lehet mérni, és még egy egyszerű szkóppal is meglepő dolgokat lát az ember.
Idéznék egy kicsit Oláh Attilától, a Heed konstruktőrétől. Arról leveleztünk, hogy szerinte lehet-e az USB kábeleknek saját hangjuk. A rövid válasz az, hogy lehet, , a hosszabb meg itt van:
"... A kedvedért méregettem kicsit, amíg a mi műszereink engedik (100MHz-es szkópon az 500-as jel nem látható olyan jól...). Volt különbség a kábelek között. Megnéztem FFT-n, hogy hangfrekis tartományban mi a helyzet. Ott azért elég durva anyagok mászkálnak az USB adatbuszon, itt is volt minimális differencia a drótok között. Annyi a baj ezzel, hogy nem igazi bizonyíték. Viszont ha valahogy továbbjut a rendszeren a kábelen bejövő zavar, akkor lehet hallható különbség a kábelek között, de ez esetben nem digitális oldalról nézve, hanem a kimeneti analóg jelre ül rá a különböző kábelek különböző zaja...."
-
Krissz80
senior tag
-
contaxg
veterán
-
törölt tag
válasz kemcso #37172 üzenetére
Digitális jelnél ezt én sem teljesen értem. De azért azt ne hidd, hogy a digitális jel nem torzulhat, mert torzul, csak a hibajavító korrigálja.
Tehát olyan lehet, hogy a gép elküldi a DAC felé a 0110101-et, de a ferrit bezavar, és mondjuk rosszul érkezik meg, ilyenkor az USB vezérlő újra küldi, de ha folyamatosan van jelveszteség, és mondjuk minden csomagot tízszer kell küldeni, mert csak akkor érkezik meg pontosan, akkor ez lassítja a tényleges átviteli sebességet. Ez nem tudom, hogy befolyásolhatja-e a DA konverziót, elvileg nem lenne szabad, mert az egzakt órajellel számolja a dolgokat, de egy gyengébb DAC esetében gondolom nem mindig igaz, főleg ha még nem is tud esetleg korrekt aszinkron USB-t, így ha az eredeti felvétel tetszőleges két pontja közt állandó időbeli csúszás van, akkor az szerintem elronthatja az eredeti felvételt. Még mindig kvázi valós idejű jelfeldolgozásról beszélünk, szemben mondjuk a word dokumentummal, amit addig küld az USB vezérlő, amíg meg nem érkezik pontosan, még ha ez 10 napig tart is (vagy időtúllépés hibával leáll), de a DAC esetén Freddy szavaival élve "the show must go on", tehát ha bizonyos csomagok nem jönnek meg, vagy hibásak, akkor is ki kell valamit tolni a hangkeltőre. Szerintem. -
Lewzke
őstag
válasz contaxg #37174 üzenetére
Nem értem ezt. A tápkábelnél szerintem teljesen jó szolgálatot tehet, pl. a Matrix DAC-okban is van a trafó előtt EMI szűrő, szerintem egyedül itt van értelme használni. Ezen a ponton nem tudom elképzelni hogyan vehet el részletet a láncból, miért teszi az erősítőt lomhábbá, amikor csak a magasfrekvenciás zajokat szűri ki az 50 Hertz-ből. Utána egyenirányítjuk, szűrjük stb. és onnan tovább a komponensek sebessége és implementációja határozza meg a sebességet és nem a tápból érkező zavaró jelek. Az igaz, hogy a trafónak is van ilyen szűrő tulajdonsága, de tápkábelen alkalmazva már a zárt házon kívül lecsapja az EMI nagy részét.
Úgyhogy véleményem szerint tápkábelnél nem ront el semmit sem, csak javíthat.[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz contaxg #37170 üzenetére
Digitális jeleket vivő kábelen el tudod mondani, hogy mi az ami elvesz részleteket az 10001-ból?
Azt elfogadom, (talán, de) hogy egy jó minőségű kábelen az adatáramlás folyamatossága jobb (lehet), de ott még részletek nincsenek a zene értelmében.Ha ez igaz lenne, akkor egy word doksi sok ide-oda másolása esetén a Háború és békéből Zabhegyező lenne/lehetne. -
akela91
addikt
Ezt a ferritgyűrűs dolgot kifejtenétek (pro, kontra). Csak mert eddig az volt az ajánlás, hogy tegyünk(bkercso részéről tuti), ezáltal én is tettem minden kábelre a rendszerben(ráadásul hurkolva).
Hozzáteszem, nálam nem adott és vett el semmit a hangból. (zaj egyébként sincs hallható jelenleg). Bár én halandó a saját magam által konvertált Flac - > 320kbps mp3 között sem hallok különbséget A/B - zve.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz contaxg #37167 üzenetére
Szerintem egy kicsit "belassítja" a hangot, néha elvesz részleteket..de vivid, csengő, bongó, olcsó hangú cuccokhoz akár még jó is lehet. De ez ez tényleg egy személyes bogár a fejemben.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz HUNNIA1920 #37164 üzenetére
Olyan kábelt, amin ferritgyűrű van nem tennék audió rendszerbe. De ez egy szigorúan magánvélemény.
-
krichd1
addikt
válasz Exodius #37162 üzenetére
Jobb felső sarok, opciók résznél pontosabban is be lehet állítani a keresés feltételeit.
Inkább azon csodálkozz, hogy nem tudsz egy egyszerű keresőt használni, no offense.(#37164) HUNNIA1920: Inkább egy XMOS konverter.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Múltkor Bodz mester ajánlotta a Klotz USB kábelt a Sanskrit-hez, ha nem akarok coax-ot.
Kérdés, hogy melyik megoldás a jobb: venni egy Fapaci féle Luxor USB Y kábelt (ez lenne a gép és a Sanskrit között) vagy inkább vegyek egy fentebb említett XMOS USB-s DAC-ot?
Utóbbinál USB kábel lenne a gép és az XMOS között, koax kábel pedig az XMOS és a Sanskrit között."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
bekecs76
tag
válasz pulutodurumo #37161 üzenetére
pulutodurumo! És te mivel hajtod?
-
Bicskás
senior tag
válasz DEJVID #37139 üzenetére
Gondoltam jót tesz neki, ha nem megy átalakítón a jel, node én nem értek hozzá, csak kértem az itteni fejesmágusoktól DAC/AMP javaslatot Takstar TS 671-re komolyzene hallgatáshoz, DLL válaszolt is, és ő azt ajánlotta azért tekintettem etalonnak azt, csak mostanság sajnos erős a dollár ezért a cuccok egyharmadával többe kerülnek ezért aztán gondoltam várok még egy kicsit, hátha lejjebb megy a dollár, próba cseresznye...
-
bekecs76
tag
Itt a topicban és a hasonló témáju fórumokon, elég gyakran emlegetik a Fiio E10k-t és a Sound Blaster x-fi hd-t a 20ezres kategóriában. Az lenne a kérdésem, hogy ezek közül melyik passzolna jobban egy Takstar hi-2050 fejhallgatóhoz? Vagy ebben az ársávban esetleg valami más? Egyenlőre egy alaplapi hangkártyáról(Asus H97M-E) van hajtva.
-
.DLL
veterán
válasz krichd1 #37155 üzenetére
Tudom-tudom, bár a blokkvázlat nem feltétlenül alkatrész szintű, csak a dolgok logikai menetét segít megérteni (persze vannak részletesebb, és kevésbé részletes blokkvázlatok is, akár ugyanarról a dologról. Pl. hol van az enyémről a táp? Külön a digit és külön az analóg áramköröknek... stb. A line-stage pl. egyben a fejhallgató-erősítő is (igen a TPA6120-ról van kivezetve az RCA csatlakozó is, elég spórolós megoldás) ezért is váltottam le)
(P.H.)
-
bkercso
nagyúr
Szerintem ez a dobozolt XMOS ajánlott. Sajnos sokkal drágább, mint a doboz nélküli. DAC nélkül már nincs olyan dobozolt, amiben van SPDIF trafó is, de nem zavar szerintem az a DAC benne. Ha optikai kimenet kell, akkor pedig ez, bár ahhoz fölösleges az XMOS szerintem...
Illetve ez is szimpi, trafó is van benne és hangerőpoti is, és normál méretű tápcsatlakozó. Talán ez a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Melyik bedobozolt xmos usb-spdif ajánlott ebayről? (DAC nem kell bele... csak transzport).
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
Az ábrán látható adat (USB) résznél szerintem hiányzik a controller.
[ Szerkesztve ]
-
Jancsi
aktív tag
Ennyit a csendes esti zenehallgatásokról, ha nem a zene zavarja a családot, akkor majd a relék kattogása fogja, lényegében elkészült a relés hangerőszabályzóm. [link] A két végén a buffer-t még újra kell építeni válogatott alkatrészekkel, valami rendes kábellel összekötni a modulokat és át is lehet utána térni a digitális forrás kérdésére.
-
Exodius
őstag
Az XMOS mire jó, mit segít és van-e róla valami hosszabb iromány vagy teszt amit összehozott valaki itthon?
-
-
krichd1
addikt
Igen, a dollár erősödésére értem. Plusz az általános tapasztalat alapján a kínai kitekben mindig van néhány alkatrész, amit le kell cserélni.
Bár az gyári DAC-ok is drágultak sajnos több helyen, ahogy néztem ma este. Például XDA-2 269$->299$, amazonos DA-300USB 194->209font.[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz krichd1 #37141 üzenetére
Mármint e-bay-es kit-ek nem érik annyira meg? (illegve gondolom bármi ami dollárban van...)
Ha a munkát és egy gyári doboz elkészítését is hozzáadnám, amik szintén nem olcsók, akkor a DAC-om súrolná a 100k-t. Szerencsére ezt megúsztam, hobbi címen úgy is kell valamit csinálni.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
krichd1
addikt
-
.DLL
veterán
válasz krichd1 #37138 üzenetére
Hát igen Én még akkor vettem, amikor 30k körül volt az ára... Az IVY III-mal és az aksikkal együtt van eddig kb. 45e Ft a DAC projektben, szóval eddig durván megérte. Kíváncsi lennék egy dupla vagy tripla trafós, válogatott alkatrészes közepes- vagy nagykínai DAC mit tudna az enyém ellenében (bár egy nagykínai akár könnyen 50k Ft fölé is szaladhat)
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
KisTücsök
addikt
Nem. A fejes láncot leépítettem. Egy kis zárt meg nyitott Superlux van most a Presi 2-vel. De kb alig használom, nem is biztos, hogy sokáig marad. Hangdobozos rendszer lett amúgy, jobban bejön az nekem. Ahhoz kellene most valamilyen dac.
Erre gondolsz? Ezt nézegettem, de elfelejtettem írni, jó lenne, ha koax is lenne azért rajta. Azért teljesen nem söpröm félre.
-
CaNNa3IS
senior tag
Ha valaki akar egy jó DAC-ot akkor ezt nyugodt szívvel ajánlom. Gondolom megoldható nem csak conus shipping.
[link]Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
.DLL
veterán
válasz KisTücsök #37132 üzenetére
A Fiio D03K meg 8-9e Ft...
Akkor Musiland 03-at vegyél. K701-ed van még? (mindazon által, hogy ez a fejes 40-50k-s forrásnál jóval többet is megérdemel), a Musi03 dögös karaktere jól illene hozzá szerintem, és rengeteg tartalék van benne amit ki lehet hozni belőle. A lényeg, hogy az USB porttól a DAC részig nagyon rendben van ez 40k-ért (nem úgy mint a fenti "készítsünk mi is egy dac-ot, mert jó üzlet" típusú készülék, legalábbis én így látom, amikor PCM2704-et akarnak eladni 40k-ért) Vagy ott van a Vodkaboy által ajánlott Presonus Audiobox iOne, korrekt célhardver, nem a "húzzuk le a hifistákat" szellemiségben készült (ilyen ugye az Impact Twin is, ami árához képest meglepően nagy tudású)
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
KisTücsök
addikt
32 iá. Csak kipróbált. Új ára 40 sincs. A v2.0 47k, jobb usb-vel (azt hiszem), újonnan.
Valahogy úgy akarok kijönni ebből az egészből, hogy max 50, ami állhat abból, hogy kihasználom az egészet, és egy usb-s dacot veszek, vagy lejjebb adom egy húszassal legalább, majd elé rakok egy XMOS-t.
-
KisTücsök
addikt
Taga Harmony DA300-at hallott már valaki?
-
Dorien
veterán
válasz bekecs76 #37121 üzenetére
Persze, hogy érdemes. Az átlag alaplapi hangkártyával a zene felét nem hallod kb. és amit hallasz, az is erőtlen, remegős, fals, mosott, kontrollálatlan. Fiio E10K vagy Creative X-Fi HD USB a tippem.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
CaNNa3IS
senior tag
hangszert vehetnék 50-100k ért is de abban nincs pláne.
majd 1x eldurran az agyam és eladom a dacot fülest minden szart és veszek egy hangszert :-D.
Aki nem játszott hangszeren az nem igazán tudja hogy minek hogy hol kell szólnia. Ebből a szempontból szerencsés vagyokStay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
contaxg
veterán
válasz bekecs76 #37121 üzenetére
Ha viszonylag jó alaplapod van akkor inkább egy erősítőt vennék ennyiért....egyelőre.
-
bekecs76
tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy Takstar hi2050 fejhallgatót, amivel eddig nagyon meg vagyok elégedve. Bár hozzáteszem, nem nagyon van összehasonlítási alapom. Eddig egyy 15 éves music centeren (vagy annaknidején minihifinek mondták), hallgattam zenét. Pontosabban a számítógép alaplapi hangkártyájáró küldtem ki a hangot jack-rca kábelen. Általában flacet hallgatok. vagy, ha esetleg a keresett zeném nincs meg flacbe, akkor szoktam mp3ba letölteni, de 320kbps alatt inkább le sem töltöm. Szóval,ha lehet törekszek a veszteségmentes formátumra.
Kiváncsiságból keveredtem ezekre a fórumokra, fejhallgatós topic, DACos és hangkártyás topic. Már napok óta olvasgatok bele mindegyikbe..., hát így hirtelen kurvasok info jött egyszerre. Igazából volt olyan amikor olvadgatva a hozzászólásokat, azt se dudtam miről van szó. No, de sebaj... Arra azért rájöttem, hogy többet ki lehetne hozni ebből a fejhallgatóból Takstar hi-2050. Vagy is inkább kérdezem. Ez a fejhallgató már van az a kategória, hogy érdemes lenne venni valamit ami jobban megszólaltatja mint egy sima alaplapi hangkártya??? Úgy értem, hogy hozna-e lényeges különbséget? Olyan 20000 ft összegből?? Hozzáteszem, hogy így is jól szól a korábbi zenedobozomhoz képest. Még csak nem is halk, hiszen minimum hangerőn is már leszakítja a fülem az számitógép elülső fejhallgatós aljzatába hallgatom. Most kapcsolok, a hátsó line out-on még ki se próbáltam.
Szóval a lényeg: Mit érdemes venni ennek fejhallgatónak? (Érdemes-e egyáltalán? ) DAC-ot, fejeses erősítőt, külső hangkártyát? Mi illik hozzá? Konkrét tipusnak örülnék. 15-20ezer körül. Köszi. -
Bobrooney
senior tag
Van oktató anyag dögivel
Kedv és elszántság kell már csak
Szerk: Na megy egy gitár sem árt hozzá[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz bmakszim #37097 üzenetére
Jogos.
Túrtam a lakásba a kábelek között mert nem hagyott nyugodni ez a válasz.
Találtam egy Monster (0.304m) optikai kábelt, - talán 4 - 5000 ft volt a MM-ba.
A vetélytárs egy az ASTRO A40-hez adott kábel.A-B teszt :
A Monster sötét hangzást produkál, olyan mintha rádobtam volna valami textilt a hangszórókra.
Az Astro féle kábellel minden kitisztul, részletesebb, szellősebb.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Kari65
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a visszajelzést.
A Denon, Violectric rajta lesz a listámon, DSD felvételem nincs, de remélem lesz.
Abból már kinőttem, hogy kis lépésekben haladjak, adjak-vegyek, mert részint nem érek rá, részint ez a drágább hosszú távon, másrészt meg pacemakerem van, eddig háromszor állt meg a szívem, nincs időm xarozni. Egyébként senkinek sincs, csak még nem mindenki tudja...
Szóval veszek egy jó DAC-ot, vagy erősítőt, vagy egy kombót, aztán hajrá..., éljünk át minél több lúdbőrös pillanatot. -
.DLL
veterán
válasz CaNNa3IS #37107 üzenetére
Miért ne lenne végleges doboz? (korábban linkeltem egy képet, faszán illeszkedik egymásra a két készülék)
Van hátul egy töltő kapcsoló, azt felbillentem, a készülékből kivezetett kábelt pedig rádugom az akkutöltőre. <- ez történik este, reggel pedig leveszem, de elég kb. 3 naponta tölteni.(P.H.)
-
CaNNa3IS
senior tag
-
.DLL
veterán
válasz bkercso #37002 üzenetére
Kicsit el is felejtettem, de ahogy ígértem itt a belseje. Azóta megfogattam kábelkötegelővel az összetartozó vezetékeket. Sajna csak döntve tudtam rögzíteni az IVY-3 panelt, alatta van a Musiland 03 panelje.
Itt pedig a blokkvázlat, amit mindenki megcsodálhatott a DAC előlapján
Ez mutatja, hogy mi is történt, hogy megy jelenleg a jelút.(#37105) sheratan: Azért van benne anyag is (csak enyémben nem mögötte van a trafó, hanem mellette). Gondolom csak akkora doboza volt BajnokPityunak. A Sharp is megfelelően ki van töltve, a DAC már nem fért volna be mellé, még táp nélkül se.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
bkercso
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vírusirtó topic
- Netfone
- Kutya topik
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest